עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בפורום מפרטים אין אף אחד ואני ואני צריך עזרה, לפחות זה בול החלקים שמתאימים לפורום. אהלן, אני רוצה בקרוב לקנות מחשב חדש. כרגע אין לי מספיק כסף בשביל לקנות מחשב חדש, אבל יש לי כ1500 ש"ח. אז חשבתי - לקנות חלק מהחלקים ולעשות OC למעבד. בגלל שכרגע יש לי P4 530 אז אני גם אקנה מעבד חדש שילך להורים + הקירור שלו (כי אני מתכנן לקנות קירור רציני, הThermalright Ultra 120 Xtream). אז ככה, Intel Pentium Dual-Core E2180 2GHz 800MHz 1MB LGA775 CPU TRAY ¤345 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=884 Abit IP35 Chipset P35 Socket 775 ¤540 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=102 MUSHKIN DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel XP Series CL4-4-4-12 EPP ¤565 http://www.foxpc.co.il/prod…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by OZSHIMON,

שלום! המחשב אמור להיות מיועד למעבד-E8400, כרטיס מסך- ATI 4870, HD500G, זיכרון 4G. איזה לוח P45 הכי טוב למחיר הזה? מעדיף לוחות של GIGABYTE או ASUS. ומה ההבדל בין הלוח הזה: ASUS P5Q-E ללוח ASUS P5Q PRO ללוח הזה GIGABYTE GA-EP45-DS3 אלו לוחות עד 800 שח - אני מעדיף שיהיה לוח שהיו לו יציאות אחוריות רבות. מתכנן OC קטן בעתיד תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by yoseft33399,

שלום לכולם, אני מנסה לקנות אחד מהמעבדים amd 5050e ,4850e למטרת HTPC (הספק נמוך--> פליטת חום נמוכה) אך כל בחנויות שטילפנתי אליהן כבר לא מוכרות אותן. מישהו יודע מדוע? האם זה בעיה רק בארץ? אולי אתם יודעים על חנות שכן מחזיקה אותן?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by alexxela,

המחשב הואlenovo  thinkstation p500 אשר תומך במעבדים הבאים Up to 1 x 145W Intel Xeon E5-2600 v3 family processor Or up to 1 x 140W Intel Xeon E5-1600 v3 family processor אני רוצה להזמין את המעבד הבא מ ALIEXPRESS Intel Xeon Processor E5 2678 V3 CPU 2.5G Serve CPU LGA 2011-3 e5-2678 V3 2678V3 PC Desktop processor CPU For X99 motherboard האם הוא מתאים למחשב (X99) לאומת לוח אם של XEON תודה רבה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by The Ghost,

המורה שלי לאלקטרוניקה הסביר לנו איך המעבדים הישנים ייצרו קלוקים, והגיעו למהירויות של כמה מגה הרצים. הוא אמר שיש במעבד גביש וכמה קבלים,הקבלים נטענים ומתפרקים וע"י כך גורמים להתכווצותו והרפייתו של הגביש. הבעיה היא שהקבלים נטענים ומתפרקים בזמן של כמה מיקרו שניות,זמן זה לא מספיק כדי להגיע למהירויות של ג'יגה הרצים. אז השאלה שלי היא איך פועלים המעבדים החדשים? איך הם מייצרים כל כך הרבה קלוקים בשנייה?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by tazok,

http://www.vr-zone.com/reviews/Intel/865PE/ כל הלוחות החדשים בביקורת והשוואה לכל המעוניינים....

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by Ronll,

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145168 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145038 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_509&products_id=4875 מי יותר טוב מהשניים הראשונים? ובכלל מי יותר טוב מכולם , למה השני יותר יקר הבנתי LEDS משהו

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by amirn,

הלוח למחשב HTPC + משחקים. יותקן עליו E8400 ו HD4850 (לא CF) OC בינוני מתוכנן רק בעתיד. למישהו יש נסיון עם הלוח? לא מצאתי REVIEW עליו ??? תודה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. לוחות אם של Biostar מדגמים TA690G ו TF7025 ? הם מבוססים על כרטיסי מסך של ATI ו NVIDIA, וכוללים יציאת DVI.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  10. ומהם הסטפינג המומלצים. יש לי מעבד ברטון 2600 ואני לא מצליח לעשות לו oc מעל 192MHz :-[ ואני מנסה להבין למה. תודה.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  11. להנאתכם: http://www.guru3d.com/article/msi-big-bang-fuzion-lucid-hydra-review-test/1 ניראה כי ההצלחה או הכישלון של Lucid Hydra תהיה תלויה בכמה הם יצליחו להוציא דרייברים עם תמיכה במשחקים עדכניים. בשלב זה CROSSFIRE עדיין מוביל על Lucid Hydra קצת מדאיג שבתיכנון עידכון אחד לרבעון לציפ מהסוג הזה. מה אתם חושבים על עתיד הציפ? והופ עוד 2 ביקורות: http://www.tomshardware.com/reviews/msi-fuzion-lucidlogix-hydra,2526.html http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3713

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני זקוק להמלצה על מעבד, זיכרונות, ולוח אם לצורך הרכבת מערכת לעריכה גראפית ושימוש משרדי אינטנסיבי. יריץ כנראה XP או 7, עבודה עם חלונות דפדפן רבים, ומספר תוכנות Adobe במקביל, בעיקר Photoshop. לא מיועד ל-OC. מארז, ספק, כונן קשיח, כונן אופטי - כל אלה כבר נמצאים ואין בהם צורך. למיטב הבנתי בנושא, עיבוד גראפי אינו מצריך יכולות כרטיס מסך גבוהות, לכן אני מעוניין בכרטיס מסך מובנה. עדיפות ללוח אם הכולל Firewire. זכרון: לפחות 4GB תקציב - 1500-2000 ש"ח תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  13. לפני כמה ימים קיבלתי לוח אם חדש של גיגהבייט GA81K1100 REV1 העניין הוא שכאשר אני מנסה לחבר את המולקס ישירות ללוח ים הרדאון 9800 פרו שלי הוא כאילו לא מגיב אבל עם החיבור של ההארד דיסק כן! יצוין שלפני שהחליפו לי את הלוח היתה לי אותה בעיה! מה גם שהספק עכשיו יותר חזק וגם הלוח! אולי יש אפציה בביוס או משהו כזה!

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  14. Started by LRa,

שלום, כיום יש לי שני זכרונות של 512 במהירות של 400MHZ שעובדים בDUAL DDR. אני מעוניין להוסיף עוד סטיק אחד של גיגה. האם כדאי(מבחינה שהשני גיגה לא יהיו DUAL DDR) ועל מה אתם ממליצים במחיר סביר(200 ש"ח)? תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. אז ככה... הזמנתי מהאתר פנדה לוח אם של ג'יגה בייט כחלק מהזמנה של מחשב.. הם כרגע טילפנו ואמרו שיש בעיה ולחא ניתן לספק את הלוח בזמן הקרוב כי המשלוח נתקע במכס.. הם הציעו לי לבחור לוח אחר.. ואין לי ממש מושג איזה כדאי.. אני צריך במחיר של עד 530 שקל ושיתמוך בזיכרונות 400 agpx8 ושיהיו לפחות 4 יו אס בי 2 בבקשה מישהו יכול להמליץ לי על לוח במחיר הזה מהאתר pandas המון תודה ;D www.pandas.co.il

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. החלתטי שאין טעם לשלם 300 שקל יותר בשביל VENICE 3200 ושעם ה- VENICE 3000 אפשר להסתדר...האם אני טועה?! בנוסף ראיתי כתבות עליו שאפשר להעלות את התדר שלו עד 2700 בלי שינוי מתח ועם קירור סטוק ואני רוצה לדעת האם זה באמת אפשרי ומשהו הצליח לעשות את זה והאם אני צריך לוח אם ממש טוב לזה כמו ה- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D או שאפשר להסתפק ב- MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 שעולה 250 שקל פחות....

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by Gizon,

היי, נשרף\נדפק לי אחד ה-DIMMS של הזכרון, היה לי 4*2GB של CORSAIR VS2GB1333D3 התחלו כל מיני בעיות, צפצופים של ה-BIOS על זכרון, ניסיתי הרבה עד שהבנתי שיש אחד ספציפי שעושה את הבעיה. הוצאתי אותו לכמה שבועות והכל תקין - החזרתי ושוב באלגן. קיצר הלך ): אז עכשיו אני עם 6GB והירידה מורגשת, השאלה שלי עכשיו היא אם לקנות שוב אותו אחד ב-90 שקל או לקנות כבר אחד של 4GB בלא הרבה יותר ואז אגיע ל-10GB. העניין הוא שאז אני פוגע ב-DUAL CHANNEL למיטב ידיעתי וכאן השאלה. מה כדאי לעשות? זה המפרט: [table] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET [/td] [/tr] [tr] [td] כונן קשיח [/td] [td…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  18. שלום, אני חייב את העזרה שלכם בבחירת חברה של זיכרונות mushkin ddr2 4096mb (2048mbx2) 800mhz cl-5 או g.skill ddr2 4096mb (2048mbx2) 800mhz cl-5

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  19. Started by shlomiu,

מה עדיף? 512MB DDR2 667 של קינגסטון או OCZ? ולמעט העובדה ש - 4*512 תופס את כל הסלוטים בלוח אם, יש ירידת ביצועים לעומת 2*1 סטיקים? דבר נוסף- בפורום אחר מישהו ענה ל בתשובה: "עדיף את הזול יותר ולגבי הסטיקים אין ממש הבדל זה יעבוד פשוט ב2T" מישהו יודע מה זה 2T? שאלה נוספת: מה זה אומר תזמונים, CL? האם Twinmos נחשבת חברה ג'נרית לזיכרונות?

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  20. Started by wares2002,

ומה עדיף את ה 745SIS של MSI או ASUS?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by exercise,

טוב, אפשר לסכם את הדיון החכם (שננעל) הזה ע"י כך: SSE השונים מגדירים סט של פקודות מכונה (אסמבלי) שמאפשרות לעשות פעולה בודדת על מספר נתונים בו-זמנית. כל גירסא שונה של SSE מגדירה/מוסיפה סט נוסף של פקודות שיכולים לתרום לסוג מסויים של תוכניות. (כמובן שמלבד סט הפקודות SSE דורש גם מימוש בחומרה של לוגיקה נוספת ורגיסטרים מיוחדים). כמובן שכדי לנצל את הפקודות SSE (ואת הביצועים שהם נותנים), צריך שהתוכנית תקרא לפקודות האלו ותדע לנצל אותם בצורה חכמה על הנתונים שהיא מעבדת. הקומפיילרים של היום יודעים לקחת אפילו חלק מקוד ב C ולהמיר אותו לפקודות SSE, ואם ממש רוצים לקבל תוספת ביצועים אפשר פשוט להוסיף בקוד ישירות קוד מכונה שמפעיל SSE על הנתונים השונים. SSE4 ממומש ברובו כבר בדגמים החדשים של א…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  22. אני רגיל מידי פעם להוסיף ולהסיר דיסקים קשיחים למחשב וכך עשיתי גם הפעם ברגע שהוספתי והסרתי הארדיסק והפעלתי את המחשב הופיעה לי הודעה מייד בהתחלה: Warning! cpu has been changed or overloading faile. Please re-enter CPU setting in the CMOS setup לא נגעתי בשום הגדרות! מה עושים? more info: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory [ TRIAL VERSION ] BIOS Type Award (02/12/04)

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  23. שלום, אני מחפש אתר שניתן למצוא בו הורדה של דרייברים של לוחות ישנים וביוסים, אני צריך את זה כדי לצרוב ביוסים ללוחות ישנים של חברות שמכרו מחשב מותג (כגון HP) ושם לא ניתן לדעת של מי החברה שבאמת יצרה את הלוח והם נעלו בביוס את אפשרות הOC. אז מצאתי את החברה שיצרה את הלוח (כנראה) ואני מחפש מקום שאני יכול להוריד משם גרסא של הביוס לצריבה ספציפית אני צריך ביוס של חברת FOXCONN ללוחות של מעבדי SLOT1 תודה רבה מראש אם קיים מישהו בכלל שיודע על מה אני מדבר

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  24. Started by mb74ever,

יש למישהו את הלוח הזה או GA7VAX שיש לו ADATA והזכרון עובד לו ללא בעיות? העניין הוא שאחרי העצות כאן בפורום ואחרי שחסכתי כסף החלטתי לקנות 512 ADATA בנוסף לסמסונג שלי.. אבל הבעיה היא כשתהקשרתי לKSP ושאלתי על הזכרון אמרו לי שאני צריך לבדוק תאימות לפני שאני קונה, כי הם לא מקבלים את המוצר חזרה אם יש בעיית תאימות עם הלוח.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  25. אני רוצה לוח אם טוב למעבד הנ"ל, יש לי זכרונות מתאימים וכ', איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות? (כרטיס מסך יחיד - 6850) אין ממש מגבלת תקציב, פשוט שיהיה לוח אם טוב.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.