מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
שלום, הרכבתי את החצי מפרט הבא: לוח אם: DFI LANPARTY UT Ultra-D מעבד: AMD ATHLON 64 3000\3200+ BOX 939PIN (עדיין לא סגור) כמה שאלות לי אליכם: 1. אילו זכרונות תמליצו לי בסכום של עד 650? (גג) אני רוצה סטיק אחד של 512 (DDR400), תשתדלו תיזמונים הדוקים כמה שאפשר ושיהיה איכותי. 2. האם יש הבדל בין 3200 ל 3000 (מעבד S939)? 3. האם יהיה הבדל בין 2*256 ל 512 בודד, (אני לא אוברקלוקר אם זה עוזר). תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום חברה בשבוע האחרון לכבוד היום הולדת שלי קנו לי מארז מיד טאוור RAIDMAX SCORPIO 868 + ספק 420W Amd athlon 64 3000+ s-939 Gigabyte K8NF-9 NF4-4X Kingstone 512MB DDR 400MHZ/PC3200 Gigabyte GF6600GT 128MB DDR3 PCI-E SLI VIVO התעוררו מספר בעיות בלוח ישנם שני דברים שהלוח לא מצליח לזהות והדיסק שקיבלתי עם הלוח לא עוזר... ב SCSI AND RAID Controllers ST3WOLF SCSI Controller לא מזדהה ולא נמצא בדיסק של הגיגהבייט וב SYSTEM DEVICES ה PnP BiOS Extenstion גם לא מזדהה והדרייבר גם לא נמצא בדיסק של הגיגהבייט אני מניח ששני אלה יוצרים בעיות... למשל.. שאני מנסה לשחק Americas Army online אז אחרי כמה זמן שאני נכנס לתפריט של המשחק מופיע לי מסך כחול שבו הוא אומר משהו על .. Physical memory dum…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בין ה256X2 ל512X2 (הבדל שאני אראה במשחקים למשל וששווה את המחיר), ואם אני קונה 512MB זכרון, ואני רוצה לשדרג ל-1024, זה משנה אם יש לי 512 או 256X2 דבר נוסף- מה ההבדלים במחיר (אם יש) בין סטיק אחד של 512 ל 256X2. תודה!
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הבעיה היא שיש תקיעות ב win בזמן שאני מעלה את הבאס... וזה לא המעבד כי הורדתי לו את המכפלה שישאר על אותו התדר. יכול להיות שזה קשר לתיזמונים? ועוד שאלה.. יש תוכנה שבודקת יציבות של זכרונות? תודה מראש לכל העונים...
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
nForce 2 400 - אותו nForce הפעם בגירסת Single Channel (ערוץ זיכרון יחיד) הזולה יותר. תמיד ידענו שהאתלון לא יכול לנצל את רוחב הפס שהאנפורס 2 מציע משני הערוצים שלו כיוון שה FSB עצמו מוגבל ל 400Mhz או 3.2Gb/s ~ שיכול להיות מסופק על ידי מודל PC3200 יחיד... והנה זה מוכח בהשוואה של amdmb בו בוחנים את ה ASUS A7N8X כנגד ה NV-400-64 של Soltek שמשתמש בציפסט החדש. הציפסט החדש שווה ואף עולה בביצועיו ברוב הבנצמארקים על ה A7N8X. וזה לא הכל - כמו שנאמר הציפסט הזה ישמש ללוחות זולים יותר על מנת להתמודד מול VIA. ואכן הלוח של סולטק צפוי לעלות סכום זעום של 70 דולר - לא רע בשביל מלך ביצועים - אם אתה לא זקוק ל RAID, SATA ולשאר הפינוקים. כמו כן לדעתי הציפסט הזה יתברר כאוברקלוקר מעולה - אין …
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בתחום, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד, ואין לי מושג מה לחפש, ומה כדאי. באופן עקרוני אני חושב על תקציב של 5000 ש"ח בערך, וחשוב לי בעיקר צפייה בסרטי dvd וסתם, אינטרנט, אופיס וכו. משחקים זה פחות קריטי. אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי. ראיתי מכרזים רבים באינטרנט שאפשר להגיע איתם למחירים כאלו( hp, dell' ועוד) אבל באמת שאין לי מושג. האם ישנן המלצות?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
הי שלום.. האם מישהו יכול להסביר לי איפה אני יראה את ההבדלים ומה יהיו ההבדלים בין המעבדים i7 920 לאומת המעבד i7 975 אני מדבר על כך ששני המעבדים עובדים במצב רגיל ללא עובר קלוק! פשוט כך כמו שהם מגיע מאינטל ישר ללוח.. אני מבין שה975 יותר חזק אבל איפה ואיך אני יראה את זה? והאם ההבדל הוא כזה גדול? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אסוס p5k p35 אחלה של לוח אם אני מתבאס קצת כי הלוח לא תומך ב- ddr 3 שווה לי להחליף את הלוח מי שמכיר את הלוח יודע שהוא לוח פצצה הוא תומך ב- 3 מעבדים וגם במהירות של 800\667\1066 של הזיכרונות אמרו לי גם שאם אני ישים 4 גיגה זיכרון במהירות 1066 בויסטה אז הוא לא יזהה לי את 4 גיגה האם זה נכון האם כדי להחליף את הלוח בגלל שהוא לא ב-ddr 3 בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה זה בדיוק שני המצבים האלה? 1. write-through 2. write-back לפי המשפט הזה : When a datum is written to the cache, it must at some point be written to the backing store as well אני מבין כל מה שכתוב ב-cache מתי שהוא נכתב גם בזיכרון הראשי(הארד דיסק?) אז זה אומר שהמחשב זוכר כל דבר פעולה ושום מידע לא נמחק אלא אם כן אני אמחק אותו? איך הוא לא נסתם מרוב נתונים?
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ לגבי המחשב שלי... יש לי מחשב עם לוח אם של ג'יגה בייט ga-g31m-es2l עם כרטיס מסך (sapphire radeon x1950 512MB) ג'יגה זיכרון פנימי ומעבד intel pentium 4 630 3GH אני יודע שזה נחמד היום דיי אשפה אבל הלוח הוא דיי חדש וכל המפרט הזה אצלי דיי חדש...(כי לפני חודש היה לי המחשב יותר חלש...פשוט מישהו זרק חלקים אז שידרגתי...ככה אני דיי רגיל וחיי הפנטיום 4..) אבל בכל זאת כבר הגיע לי לוח כזה שאפשר לשים לו כרטיס יותר טוב (היה לי לפני זה radeon 9250 וגם מה ששמתי נחשב ישן אבל פשוט זה הרכטיס האחרון שמצאתי עם יציאה לטלויזיה רגיל הולא HD כי יכלתי לעביא משהו יותר חדש ואבל בנתיים נסתפק בו כולה עלה 40 שקל חחח ) וזיכרון אני ישדרג בהמשך אבל במעבד אני ממש בדילמה עבדת…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כפי שניתן לראות, רשום שיש לי בערך 1.5/2 ג'יגה תפוסים, אבל נרשם לי ש11.4 ג'יגה תפוס (למרות שמסומן Show processes from all users)! בהערכה זעירה - גם אם ניקח את Working Set, Peak working Set, Memory (Private Working Set), Commit Size ונסכם אותם ביחד, נגיע אולי ל8-9, לא 11.4... אז מאיפה זה מגיע? וירוס מסתורי? או שהערכה הזעירה שלי לא נכונה ובאמת מסכמים את כולם? [ATTACH=CONFIG]9474[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9475[/ATTACH]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לשדרג את הלוח אם המעפן שלי (ECS) למשהו יותר טוב. תקציב: גג 1000ש"ח. מה שכבר תכננתי לקנות זה ה: P4P800 Deluxe עם הצ'פסט Intel 865PE. מתוכנן אוברקלוק, לא רצחני אבל מתוכנן. חשוב לי: תמיכה בכמה שיותר דברים. חשוב שיהיה: USB2.0, 5.1 sound, 800MHz FSB, LAN, Dual DDR 400+.... חשוב לי גם שהצ'יפסט לא יהיה של SiS. האם הלוח הזה יתמוך במעבד החדש שאינטל הולכת להוציא בקרוב? האם הלוח הזה שווה לקנייה? או שמה עדיף לקנות לוח של ABIT...או חברה אחרת? מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האתר Dailytech הודיע כי AMD גילתה ללקוחות ה OEM שלה מעט מידע מעניין אודות הדור החדש של מעבדי AMD, שישבו על תושבת ה Socket AM3. המעבדים יווצרו על מיקרו ארכיטקטורה חדשה של AMD, ה K8L אשר תביא עמה מגוון שיפורים וטכנולוגיות חדשות. המעבד החדש יתמוך בזיכרון DDR3 אשר יביא איתו מהירויות זיכרון גבוהות במיוחד, וכמו כן צפוייה תמיכה ב HyperTransport 3.0. האתר גם מודיע כי מעבדיי Socket AM3 יתאימו גם ללוחות תומכים AM3 וגם ללוחות התומכים AM2 בלבד. הבשורה משמחת מאוד, כיוון שלפי הנתונים הקודמים שיערנו כי משתמשי AMD שירצו להשתדרג למעבד חדש יצטרכו להחליף גם לוח אם. המעבדים הראישונים לסוקט AM3 אמורים לצאת באמצע השנה הבאה.
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות - מעבד, לוח אם, מאורר רציני ללוח אם, וזיכרונות מתאימים. חשבתי על: Core I3 4GB זיכרון DDR3 כמובן ומאוורר לוח אם אולי משהו של arctic בסכום של עד 3000 ש"ח (נראה לי שזה באזור תקנו אותי אם אני טועה) הבעייה שאני לא מבין יותר מידי בדגמים שיש היום בהבדלים בינהם ובאיזה חברה כדי לקנות כדי לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף. אני מעוניין בהמלצות על דגמים וחברות כדי להרכיב לעצמי עסקת לכל אחד מהרכיבים ברשימה. אגב אם מישהו חושב ויכול להסביר לי למה כדי לי דווקא core I5 אני פתוח להצעות.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. הבעיה קשורה ללוח אם של PS3, אבל אני פותח את הדיון כאן כדי לקבל עזרה בנושא הכללי של לוחות האם. בחנות שבה הבאתי את המכשיר שלי לתיקון, נאמר לי, ואני מצטט: "לצערינו , התקלה התבררה כמורכבת יותר , כאשר הכשל הוא לא בספק אלא בלוח אם." מאז שקניתי את המכשיר, היו לי בעיות עם כונן הBLURAY, הוא תקע לי דיסקים כל שבוע. האם לוח אם שאינו תקין יכל לעשות נזק לכונן? נאמר לי שבתיקון יחליפו לי את לוח האם עם כל הרכיבים, חוץ מהכונן והמארז. הבעיה שהאחריות שלי נגמרת תוך חמישה חודשים, ולהחליף כונן עולה חצי ממכשיר עצמו.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
Real World Tech פרסם מאמר מעניין בו מסבירים את הארכיטקטורה של K10 - Phenom .
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מבקש את דעתכם על מעבד INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX מבחינת תמורה לכסף, OC, חשיבה לעתיד. והמלצה ללוח אם תואם וטוב עם אפשרות לOC.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
או שאינטל תמשיך לשלוט בשוק ובביצועים ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע ברשותי PHENOM II 955 ולוח GIGABYTE GA-790XT-usb3 יש לי אפשרות לקנות i7 2600K ולוח MSI P67-GD53 ביד שנייה בכ1200-1300 ש"ח. השאלה - האם השידרוג יהיה שוה את זה? האם אני ארגיש שיפור משמעותי במשחקים? המעבד כנראה יקבל OC לכיוון ה4.5-5GHZ
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה באיזה מהירות עובד המעבד, בMHZ... והוא 64 ביט נכון... אז חייב וינדוס 64 ביט? תודה רבה. אלי.
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מקור: http://xpentor.com/mamboserver/content/category/4/20/27/index.php?option=com_content&task=view&id=76&Itemid=49 תודה ל: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=107464
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום יש מעבד 2.4 P-4 533 קצת ישן אבל מה היתם מציעים איזה לוח ואיזה סוג זיכרון לאפקט הטוב ביותר שאני צריך לקנות
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בדקתי את הטמפרטורה של המעבד בשתי תוכנות ההבדלים בנהם 10+- האם זה תקין??? realtemp - ממוצע כל 47 מעלות לכל הארבע ליבות coretemp - ממוצע 57 מעלות לכל הארבע ליבות לפי מה אני צריך ללכת... אני אציין שהקירור הוא סטוק. והלוח הוא של ABIT IP35-PRO
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום מצאתי לפני זמן מה, חנות מאוד זולה באינטרנט אשר מתמחה בזכרונות למחשב מישהו יודע את הכתובת שלה? זאת חנות אשר אינה ישראלית במקור, אבל יש לה סניף בישראל.
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-