מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכשיו שני סטיקים של 512 667Mhz, אני רוצה להוסיף עוד זיכרון למחשב בלי להשקיע הרבה כסף, חשבתי לקנות עוד שני סטיקים זהים למה שיש לי עכשיו, כי הם גם זולים וגם ככה אני יהיה בטוח שלא יהיו בעיות. אבל לצערי אני לא מצליח להשיג אותם כי ככל הנראה הפסיקו למכור אותם (זה מה שאמרו לי בטלפון). המוכר הציע לי לקנות במחיר דומה קיט של 512X2 אבל ב800Mhz שעולה פחות או יותר או הדבר. יש איזשהי סיבה לא לקנות זיכרונות יותר מתקדמים מאלה שיש לי עכשיו? אני לא ממש מבין במחשבים, אבל מישהו אמר לי פעם שיש יתרונות לכך שכל הזיכרונות הם זהים. נ.ב. אני לא מעוניין להשקיע יותר מ150+- בעניין הזה. מה שיש לי עכשיו במחשב http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1816&products_id=13387&am…
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ex58-extreme של גיגהבייט רציתי לשאול אם CF מנוצל על הלוח הזה בצורה טובה? יש לי 6850 ואני מעוניין לרכוש עוד אחד.תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם תשבת S2011 למעבד i7 3930K ל-OC + SLI/CROSSFIRE
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב HTPC (קולנוע ביתי) ועם הלוח אם Gigabyte P35-DS3P . הלוח אם בא עם תוכנה שנותנת לשנות את הboot-logo של גיג'בייט לכל תמונה שרוצים. שיניתי את הboot-up logo אבל הייתי מאד רוצה להאריך בעוד 2-3 שניות את משך הצגת הלוגו של הלוח אם כדי שלא יראו את כל כל הכיתובים של הבדיקות וכ'ו.. בכל זאת זה HTPC ויותר ידודתי לראות תמונה במקום כיתובים.. יש למישהו מושג איך עושים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
עריכה: ctl + F1, והסתדר.... אני מניח שצריך לקרוא תחוברת.... :-\
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני צריך מחשב גיימינג בסכום של עד 3000 שקל יש לי כבר מעבד I7 8700K ו240GB זיכרון (אני צריך עוד 240GB) אני צריך לבנות מפרט הכולל כרטיס מסך,מארז,לוח אם,ספק כוח,קירור למעבד....... אשמח לעזרה ממישהו שמבין (;
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חברת הגיימינג הנודעת מציגה דגם חדש ומסקרן שינסה להרחיב ולגוון את קהל היעד שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים אני רוכש בינואר E8600 מוזל ואני מעוניין להוציא ממנו כל טיפת מיץ שהוא יוכל לספק. משמע, OC נפוח ושמח איני מעוניין בפיצ'רים למיניהם בלוח האם כגון RAID ותמיכה במערכים מרובי כרטיסי מסך.כלומר, לא משנה אם הוא יכיל כאלו או לא. חשוב שיבוא עם אחריות של מינימום שנתיים. אין לי הגבלת תקציב, כמה שיעלה, אשלם. כמובן שעדיף לחסוך כמה שיותר ואני אהיה מאושר עד הגג אם תגידו לי שלוח ב-600 ש"ח מספיק (וראיתי כמה דגמים שבהחלט יכולים להתאים) אבל אין לי שום בעיה "לבזבז" פה כסף. חלק מה-OC די תלוי בזכרונות. אני צריך המלצה לקיט זכרונות בנפח 4GB במהירות מספקת (ה-CL לא משנה, אין הבדל בביצועים) בשביל ה-OC המדובר. חשבתי על ה-PQ של G.Skill אבל אני לא סגור על זה. גם פה אין הגבלת תקציב, אבל…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%93-%d7%a9-broadwell-%d7%99%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%a0%d7%95-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%9e%d7%a2%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי באתר בית של איפוקס שיצא הביוס החדש... 0204 אם אני לא טועה.. רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה אותו? אם כדאי לעשות פלאש.. ומה בעצם הוא מסדר. (ראיתי שכתוב שם משהו על בקר סקאזי.. אין לי) תודה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
http://service.futuremark.com/compare?pcm=1378687 זה הלינק ל ORB. האם זו תוצאה טובה? לא מצאתי ממש מי להשוות איתו... תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, בבעלותי מחשב ובו לוח אם של חברת GIGABYTE דגם G31M-ES2L. קישור לדף מוצר: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#sp ללוח זה, חיבור IDE בודד ו4 חיבורי SATA. עד לאחרונה, היו במארז צורב DVD + דיסק קשיח בעלי חיבור IDE ישן ולכן חוברו בשרשור, בפורמט מאסטר/סלייב, לחיבור הIDE הבודד הקיים על לוח האם. לאחרונה, צורב הDVD שבק חיים. רכשתי אחד חדש בעל חיבור SATA. חיברתי אותו ללוח האם ( הדיסק הקשיח עדיין מחובר לחייבור הIDE לבדו וללא גימפור כלשהו - כלומר כ "מאסטר)" אבל לוח האם מסרב לזהות אותו. ניסיתי לעדכן את דרייבר הCHIPSET - לא עזר, ניסיתי לשנות את הגדרות הBIOS לפי הבנתי הגדרתי יכולת שילוב עבודה של IDE עם SATA- לא עזר. מערכת ההפעלה היא WIN 7 32 BIT מה א…
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
מה ההבדלים ביניהם? איזה יותר מומלץ ולמה?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מאחר ואני לא בהיכרות עמוקה עם מעבדי AMD החדשים יותר, הייתי רוצה לדעת למה משתווה בערך המעבד הבא: [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: txtgry_12, bgcolor: #FFFFFF]AMD APU A8 1.6GHz Quad Core [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] האם מעבד מסוג זה יסחוב מחשב לעבודה משרדית בלבד בשלוש שנים הקרובות?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב ביתי בתקציב של עד 2,000 ש"ח (לא כולל צ. היקפי). המחשב לא ישמש למשחקים אלא לעבודה באינטרנט, אופיס וכו'. אני חושב על מעבד AMD Athlon 64 (3800+) Dual Core, זיכרון 1GB בינתיים וכל השאר סטנדרטי. מכל מה שקראתי בפורום מפרטים התמקדתי בשלושה לוחות אם: GIGABYTE GA-M61SME-S2 GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ASUS M2A-VM אשמח אם תאמרו לי מה ההבדלים המרכזיים בין הלוחות האלה ומי מהשלושה מומלץ ביותר (כולל יחס עלות/תועלת). ... או שאולי בכלל עדיף לוח אחר שלא הזכרתי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של dell מדגם l501x, המחשב הגיע עם 4GB ראם ועם סלוט אחד פנוי. קניתי זיכרון kingston 4Gb value ram 1333mhz, אבל ברגע שאני מחבר את הכרטיס, המחשב לא מצליח לעלות. מבדיקה הבנתי שהמחשב אמור לתמוך בזיכרון של עד 8GB. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת? יכול להיות שהמחשב לא תומך בזיכרון הזה? אשמח לעזרה,
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
-
אני רוכש מעבד AMD 64 3000 S939 לגבי הזכרונות עוד לא החלטתי בין ה GEIL ל KINGSTON (נאמר לי שה GEIL יותר זולים וטובים ואני מחכה לתשובה מהספק) ועכשיו השאלה המרכזית, אני מתלבט בין שני דגמי לוחות של ג'יגה בייט ההפרש במחירים הוא פי 2 בין אחד לשני ואני רוצה לדעת אם ההשקעה כדאית ? http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS%20Ultra-939.htm http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NSNXP-939.htm תודה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום. חשבתי לשדרג את המערכת ועל אף שאני מכיר פה ושם את הרכיבים, אני מוצא עצמי די מבולבל ממגוון לוחות האם וסוגי הזכרונות שקיימים בשוק. אז ככה, שימושי העיקרי במחשב הוא למשחקים. אני משחק על רזולוציות גבוהות (1680X1050) גם ובעיקר במשחקים כבדים. (לא. לא BF2 ) הייתי רוצה להחליף את המעבד-לוח אם והזכרונות. עד כה, הבנתי שהמעבד הכדאי ביותר הוא ה - Q6600 . השאלה היא איזה דגם בדיוק. לוח-אם. - אני מבולבל לגמרי. אני צריך לוח טוב עם תמיכה ברכיבים עתידיים עד כמה שאפשר. זכרונות - 800? 1066? 2G או 4G? מה הכוונה ב CL ? מארז - שיהיה עם קירור טוב אם כי לא הסטרי, אני לא מתכנן OC. חשוב שיהיה גדול ומרווח. ספק - יש לי ספק של HEC 420W. נסו להכניס לתקציב אם יש צורך. תודה רבה. אם תהיו זרי…
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
SKY PC שברו את IQPC במחיר הזה על הזכרונות.. =] וואי זה כ"כ מצוין ליייייייייייייי ^^ אני חוסך לזכרונות האלו וחכיתי שסקאי פיסי ישנו את המחיר כי הם הכי קרובים אלי! http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-5400PHU2-2GBNT~15~0.htm
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ומתלבט לגבי כמה חלקים לגבי לוח אם עם תוכלו לעזור לי ולנמק מה כדאי יותר אשמח השוואה בין לוחות- GA-EX38-DS4, ל- ASUS STRIKER 2 FOROMOLA, או- MSI P7NSLI אני מעוניין לקחת זכרון מסוג Corsair-- 4Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-4-4-4-12 DHX--DDR2 800 הייתי רוצה לדעת את חוות דעתכם לגבי זכרונת אלו
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי לאחרונה התחלתי לקבל הודעה שחיבור ה-USB שלי צורך יותר מידי חשמל ולכן הוא מפסיק לתפקד. הבעיה התחילה כתופעה אקראית אבל לאחרונה הפכה לקבועה. כרגע לא ניתן לחבר שום התקן USB למחשב - לא מדפסת ולא DOK. באופן מוזר אם ה-DOK היה מחובר למחשב כשהמחשב היה מכובה אז לאחר ההדלקה ההתקן כן עובד אבל אם מוציאים אותו אז לא ניתן לחבר בחזרה. ניסיתי להתקין XP מחדש אבל זה לא עזר. האם צריך להחליף לוח אם? אם כן איזה לוח אם מומלץ למיעבד 805D כך שיהיה ניתן לשדרג בעתיד. הלוח הנוכחי שלי הוא GIGABYTE 945P PRO תודה.
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
האם זה נכון הטמפרטורה שהלוח אם נותן דרך החישן המובנה לא נכונה? אם זה ככה ידוע למישהו כמה השינוי זה ללוח שלי?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-