מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
חחח כשאני מתקין ווינדוס מאיפה לא את הדרייורים חחח של מעבד amd שיצא אחרי אם המעבד צריך בכלל דריוורים? חח אתם יכולים לצחוק חופשי פשוט רציתי לדעת...
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חברה אני צריך בשביל חבר חח הוא רוצה לישרוף תמחשב שלו את אחד הרכיבים בשביל שיקנו לו חדש... איך אפשר לישרוף את המחשב לקצר אותו או משהו כזה יש למישהו מושג?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! נשבר לי המעמד של הסינק על לוח AM2 (שני הפינים שמחזיקים את הסינק פשוט נשברו). למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג מעמד חדש? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
2 שאלות : 1. האם בטכנולוגיה של כיום ניתן להכניס כמיליארד טרנזיסטורים על גביי שכבת סיליקון אחת ? 2. אם נשווה את שני המחשבים הבאים - איזהו המחשב המהיר יותר: א. Cray 2 (שנת 93) ב. המחשב הנישא (לפטופ) המתקדם ביותר כיום בשוק. אשמח לתשובה מהירה, תודה, יוני.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אהלן, אני לא ממש יודע משהו על סידרת ה600 של אינטל, למה לא שומעים עליה כ"כ בפורום? הרי זה כפול ליבה שעולה פחות מוניס 3200 או בערך באותו מחיר, וזה כפול אחרי הכל, אז זה לא עדיף? מה אתם יכולים להגיד לי על הסדרה הזאת? מתי היא עדיפה, אם בכלל, מתי לא? וכו'.
-
- 2 תגובות
- 423 צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב לעצמי מחשב וחיפוש ב EBAY, DX.COM וכו" מראה הפרש מחירים של כמעט פי שניים. או במילים אחרות נראה לי שעדיף לקנות שני סטיקים בחול ומקסימום אחד יעבוד.. אכשיו שאלה למבינים: זיכרונות מספיק קטנים כדי שאפשר לבקש מאנשים להביא אותם מחו"ל ללא רגשות אשם על גרימת אי נוחות.. יכול לקרות להם משהו בשיקוף בשדה תעופה? ואם אפשר גם תשובה לגבי דיסקים קשיחים. כנ"ל. יקרה להם משהו בשיקוף?
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9048#detailed מדובר פה בקיט של שני סטיקים של 1 ג'יגה או סטיק אחד של 2 ג'יגה? לא ממש הבנתי.
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
המעבד שלי עובד על איזור ה 55 עד 60 מעלות, לדעתי זה חם מידי, נכון ? איפה בדיוק נמצאים ה HEATPIPE ע"מ שאני אוכל לנקות אותם ? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם נכונה הסברה שהרבה משחקים לא יעבדו על AMD 64? בגלל שרובם הם 32 BIT
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה, יש לי מחשב שעובד עם כרטיס זיכרון מסוג DDR2 (נראה לי) שסוג הכרטיס הזיכרון הוא 5300U ניסיתי לחבר כרטיס זיכרון דומה אבל שונה DDR2 מסוג 4200U והמערכת לא מזהה את הכרטיסים למה? שני הכרטיסים מאוד מאוד דומים איאפשר לזהות בינהם אם לא היה את המדבקה עליהם, מה ההבדל בין 5300U ל - 4200U זה DDR2? למה הלוח לא מזהה את ה - 4200 ואת ה - 5300 כן? תודה לכל העונים מראש...
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום רב יש לי שרת ישן ואני רוצה לדעת מה הרמה שלו יחסית למחשב בסיסי חדש המצב שלו: 2 מעבדים "Xeon 2.4 Ghz 32bit "Prestonia 4 סלוטים של 1 GB DDR תקינים לוח אם Asus PC-DL Chipset i875P בקר RAID שכנראה התקלקל 2 Western Digital HDD בנפח 160GB שעבדו ב RAID 1 אך מכיון שהבקר כנראה נדפק, נתקתי אחד מהם. מה הן המעלות והחסרונות בהשוואה למחשב חדש שיעלה 1400 שח? למשל אם אני צריך מחשב לשימוש בסיסי באוטוקד, השרת יעבוד טוב יותר ממחשב חדש בסיסי? ואם לא, בתור שרת לרשת ביתית הוא יעבוד טוב יותר ממחשב חדש? על הצד שהוא כבר לא שווה כלום, אפשר לקחת את הזכרונות בתור חלקי חילוף למחשבים ישנים או שזה סוג זכרון אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד AMD 1ghz ולוח אם שקניתי לא מזמן שתומך גם בddr וגם בsdram הלוח מוגבל לבאס של 100mhz בגלל המעבד אבל הזיכרון שלי אמור ליהיות במהירות של 133mhz וכך הוא גם מראה בביוס. אבל בדקתי את מהירות הזכרונות דרך Hcpuid תוכנה שמצורפת ל Hardware Monitor שנראית לי מאוד מקצועית אבל התוכנה מראה שהזכרון שלי עובד במהירות של 100mhz ולא משנה איך אני משנה את הגדרת הזיכרון בביוס. אז אני רוצה לדעת אם הזיכרון יכול לעבוד במהירות של 133mhz על באס של 100mhz ? תודה מראש על התשובות שלכם !
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
השילוש שיוצע למחשב משרדי בפורום למפרטים עפ"י רוב יהיה: G2020, כלשהו B75, ו4G זיכרון. שילוש משומש כדוגמת זה: i5 750. P55A-UD3 .4GB DDR3 Corsair בעלות של 850 ש"ח. יהיה עדיף בהרבה לא?? כמובן בהתחשב בעובדה ששניהם עולים אותו מחיר בערך..
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אני קונה השבוע מחשב ופתאום אני קורא שברגע שיצאו מעבדי אינטל החדשים כול מי שיש לו מחשב יאכל אותה בוא נגיד ככה.. רציתי לדעת 2 דברים: 1)מתי הם אמורים לצאת ומה יהיה מחירם? 2)האם באמת כול מי שיש לו מחשב ונאמר והוא ירצה לשדרג אותו אז זאת באמת תהיה בעיה? ???
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים מארז שמתאים למארז מיקרו במארד מיד-טאוואר? עם להיות יותר ספציפי: האם לוח האם GIGABYTE GA-G31M-S2L מתאים למארז Compucase 6A19 Black Midi Tower תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
יש לוח ABIT IT7 MAX. מאז שקניתי אותו לא ביצעתי שום עדכון לביוס - ואני משתמש בביוס הראשון ש"סידרו" לי בחנות. רציתי לשאול שאלה פשוטה - האם עדכון של ה-BIOS לגרסה יותר עדכנית תיתן לי משהו או תשפר את ביצועי המחשב. אני רוצה לציין שאני לא מתכננן OC עם המחשב. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
היי לכולם שאלה של מתחיל: קניתי זכרון <TWINMOS DDR 2 512MB 667MHZ>,אני רוצה להרכיב אותו על הלוח אם כעת. האם אני צריך להוריד את המדבקת נייר שמודבקת על הזכרון,או שאין צורך? בתודה מראש שי כמו שציינתי שאלה של מתחיל בתחום הרכבת המחשב..
-
- 13 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכם, בעוד מספר ימים אני קונה מחשב חדש ומעוניין לבנות אותו בעצמי. המעבד יהיה סמפרון 2500 ולוח האם יהיה K8NF4G של ASRock. לאחר ההרכבה, האם אני צריך לרסס אותו בשמן תרמי, כמו שכתוב בחוברת ההוראות של הלוח אם, ( http://www.asrock.com/Drivers/Manual/K8NF4G-SATA2.pdf ) או שמספיק לחבר את המאוורר?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם שוחחתי עם מרצה למדעי המחשב ומתמטיקה ונאמר לי שבמחשבים ביתיים מבוססי חלונות (גם שמונה אבל בטח פחות משבע) אין כל תועלת להתקין מעל 4 גיגה זכרון. למעשה המחשב אינו מסוגל לנצל זכרון זה. ככל הכזכור לי נכתב פה בפורומים אחרת. אשמח לשמוע את דעת המומחים לנושא, רצוי גם בליוי הסברים אולי אפלו לינקים כדי שאבין טוב יותר ואולי גם אמשיך את השיחה בנושא עם המרצה הנ"ל. תודה
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
העניין הוא שאני מתלבט בין 2 מפרטי מחשב וראיתי שהi5 עם 2.9 GHZ לעומת ה i3 שהוא 3.3 חשוב לי במחשב החדש שאקנה שהוא יהיה מהיר ויפעיל כמה תוכנות בבת אחת ומשחקים חשובים אך בעדיפות אחרונה אז השאלה היא מה ההבדל בתכלס?
-
- 7 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה שלא עוזבת אותי מאז הפירסום פה באתר על POWER 7 של IBM בכתבה היה כתוב שלמעבד יהיה אפשרי לשים אותו בלוח אם של AMD חשבתי לעצמי אז יהיה אפשרות לקחת לוח כמו ASUS L1N64-WS לשים בו שתי מעבדי POWER 7 להוסיף 4 כרטיסים הכי טובים שיהיה באותו תקופה והמקסימום זיכרון שיהיה אפשר לשים נגיד 16 עכשיו!!! בלי להגיד תגובות כמו זה בשביל קריסיס זה בה בשביל קריסיס או כול ספאם אחר אני סתם שאלתי אם זה מעשי לעשות וגם אפשר פירוט אם כן או לא תאמת אני רוצה תשובה של המומחים אבל אם זה מעשי לעשות את זה המחשב יהיה טוב לתוכנות רינדור ומשחקים? זה סתם שאלה כללית שלא עוזבת את הראש שלי אני לא מנסה להספים אבל אני חולם מה אי אפשר לעצור את האדם החולם : זאת באמת שאלה שלא מצליחה לעזו…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם המעבד שיש לי C2D E6300 שפועל בתדר של 1.8GHZ. יכול להפעיל יישום שדורש (סתם כן..) 2.4GHZ?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל מבחינת ביצועים בין הלוח הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3768 לבין הלוח הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1981 עכשיו כשאני שואל אם יש הבדל אז אל תגידו לי שזה תומך בSATA 2 לדוגמא ובשני יש כרטיס מסך מובנה מה שאני רוצה לדעת אם יש הבדל בביצועם של ני הלוחות , האם זה הבדל שמרגישים אותו בעבודה על המחשב??? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-