עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם יש לי לוח ASUS PRIME Z370-A ומחובר לי לדים בUSB שאני מבצע כיבוי בווינודס המחשב נכבה אבל הלדים ממשיכים לעבוד אמרו לי להפעיל בביוס אופציה שנקראת ERP עשיתי enabled אחריי זה כיביתי את המחשב הלדים נכבו גם אבל אם אני רוצה להדליק את המחשב הוא לא נדלק בכלל ואני צריך ללחוץ על כפתור הדלקה על הלוח אם מישהו יודע למה והאם אפשר לפתור את זה?

2. לאחר שלושה דורות בהם הסתפקה AMD בדגמים תקציביים בלבד לשוק הנייח אשר כוללים ליבה גראפית מובנית - דור ה-Ryzen הרביעי אמור להביא את הבשורה שתציב אתגר משמעותי לאינטל באחד המעוזים העיקריים שנותרו לה לכתבה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by lee.,

המפרט הנוכחי: לוח אם: ga-965p-s3 מעבד: pentium D 2.8 זכרון: שני כרטיסים kingston 512mb 667mhz עם מארז זול של פוקסקון (TLA397 לדעתי) עם ספק 350W של FSP השימושים הם בעיקר ישומים משרדיים (ללא משחקים וכבדים), וכנראה שגם תוכנות מתמטיות (מאטלב ודומיה). אני מעוניין להוסיף זיכרון, ועקב המחירים, אני מניח שזה זמן מצוין לכך. השתדלתי לקרוא היטב את ההיסטוריה של הפורום, והקישורים כך שאני מבקש בעיקר אישור\הע(א)רות למסקנות שלי. בהתחלה חשבתי לקנות כרטיס בודד של 2 ג"ב (שזה המקסימום שסלוט אחד בלוח אם סוחב) אבל הבנתי שלא מוכרים אותם בבודדים, שהם נורא יקרים, ושבלי הדואל צאנל זה איטי בצורה משמעותית. הרעיון כרגע הוא לקנות שני כרטיסים של ג'יגה אחד, במהירות 800. ואולי תוך כדי, להפטר מהכרטיסים הקט…

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  4. Started by MMi,

אני מתכוון לקנות ראם למחשב שלי בארה"ב. הלוח אם שלי הוא Asus P4T ויש לי 2 סטיקים (2*128) של RDRAM שעובדים בDUAL (סה"כ 256Mb) אני מעוניין להוסיף עוד 2*128Mb שגם יעבוד בDUAL. פרטים על הראם מהתוכנה SiSoftware Sandra בקובץ מצורף אשמח לקבל לינקים מאתרים אמינים בארה"ב שאפשר לקנות מהם (לא צריך משלוח לארץ רק משלוח לארה"ב). תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  5. שלום אני נוסע עוד מעט לחו"ל וחשבתי לקנות לעצמי כמה חלקים ולהרכיב לי מחשב . המחשב שלי מיועד לאופיס ואינטרנט אבל אני רוצה אותו גם לגיימינג לכן אני מתייעץ פה ליפני הפורום של המפרטים לגבי הלוח והמעבד ראיתי שיש הפרשים בין המחירים פה בארץ לגבי חו"ל על המעבדי EXTREME לגבי המעבדים הרגילים אבדוק לפי מה שתציעו לי אשמח לקבל מידע על לוח מומלץ שיהיה בו USB3 כמה שיותר וכן שיהיה לו כמה דימים לזיכרונות וכן מעבד טוב הבנתי שהתושבות החדשות הם 2011 אז שיהיה מאלו תודה רבה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  6. עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה ויש אופציה חדשה של BACKUP? מישהו מכיר אותה? This BIOS is for Intel® System Recovery Tool (iSRT) skus only. בקיצור, זה מה שכתוב. בכל מקרה, עשיתי עדכון כי זה מתאים ללוח שלי ויש לי כעת אופציה לעשות גיבוי ממחיצה למחיצה וכו'. זה שווה משהו? יש למישהו ניסיון עם זה?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  7. היי, אני מריץ את התוכנה OCCT כדי למתוח את הזכרונות לגבול שלהם, ולבדוק את הניצול שלהם, ואני רואה שהניצול המירבי עומד על 1.73GB. אני לא קורא את הנתונים טוב, או שפשוט זה המצב? זכרונות: G.Skill 4GB

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  8. ראיתי שיש ללוח אפשרות להעלות את הBUS של המעבד בלי קשר לזכרונות, ואז חשבתי על 2 אפשרויות שאני מתלבט ביניהן E4300 וזכרונות 667 רגילים, עולה משהו כמו 1700 סה"כ, או אולי מעבד 6400 כדי להגיע למהירות יותר גבוהה או E6300 עם זכרונות לOC כמו הHK של GSKILL ולהעלות אותם סינכרונית עד שמשהו מגביל (כנראה הלוח) ההתלבטות היא בעיקר בגלל המחיר, כי האפשרות הראשונה זולה בכ700 ש"ח שטכנית אפשר להביא איתם אפילו 6600 עוד שאלה שיש לי בנושא היא מה יהיה הפרש ביצועים בין 2 האפשרויות ? כלומר אפשרות 1 מעבד על 3150 נגיד וזכרונות על 333BUS אי סינכרוני כמובן או אפשרות 2 של מעבד על 3150 ובאס על 450 למשל, מה יהיה ההפרש בביצועים ? תודה לעוזרים זה די דחוף כי אולי אני משנה הזמנה פעילה שאמורה להגיע עוד יומיים

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  9. Started by שגיב,

שלום לכלום וערב טוב אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין הציפסטים P X Z H מה היחוד של כל אחד? מה עדיף? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  10. אהלן, אני זקוק למידע על תרגום הכתוב על המעבדים של אינטל כל מידע יהיה טוב תודה מראש, איתי

• 0 תגובות
    • 390 צפיות
  11. Started by berner,

חברים שלום מובא מידע על הערכות חברת המעבדים AMD AMD חושפת מפת-דרכים למעבד שולחני חסכוני באנרגיה חברת AMD חשפה בפורום האביב למעבדים של In-Stat, את מפת הדרכים המקיפה למעבד שולחני חסכוני באנרגיה. צרכנים ועסקים כאחד מביעים כיום רצון למחשבים שולחניים קטנים ואלגנטיים יותר, אשר יתאימו מבחינה עיצובית לסביבה הביתית והמשרדית, אך יציעו ביצועים זהים לאלה של מערכות גדולות יותר. המעבדים החסכוניים באנרגיה AMD Athlon 64 X2 dual-core, AMD Athlon 64 ו-AMD Sempron, המבוססים על socket AM2 העתיד לבוא, מיועדים להרחיב את חופש-הפעולה של מעצבי מארזים ע"י הצעת יתרונות משמעותיים בביצועים לוואט, על פני מעבדים סטנדרטיים, הן בשוק הארגוני והן בשוק הצרכני. מחשוב חסכוני באנרגיה הינו צעד ח…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  12. Started by daniel666,

מה ההבדל ביו ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard ל ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=104194

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  14. אני מתלבט איזה זכרון לקחת, יש את ה Corsair CMX 512 3200C2 שאני יודע שהם CAS 2 ויש את ה Corsair CMX512-3200PT שאני יודע שהם CAS 2.5, חוץ מזה לא הבנתי מה ההבדלים הנוספים ביניהם ולמה אין בינהם הבדלי מחירים? והאם הם יראו ביצועים טובים יותר מהמושקין בלאק 3200 LEVEL 1 (אני מדבר על ביצועים באוברקלוק וביצועים בתכלס)?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  15. בחדשות שפרסם למשקיעים שלו, TSMC, אחד המפעלים החשובים בעולם המוליכים למחצה מודיע כי הוא מתחיל בהנדסה ונסיונות הייצור הראשונים בתהליך שיא חדשני של 7 ננומטרים בלבד חשיבותו של מפעל TSMC לא מוטלת בספק. המפעל הטאיוואני הוא המשמעותי ביותר לחברות ענק ברחבי העולם שלא מחזיקות במפעלים משל עצמן (כמו אינטל וסמסונג). המפעל אחראי באופן כמעט אקסקלוסיבי על יצור של שבבים כמו הליבות הגרפיות שתמצאו בכרטיסי המסך של AMD ו-NVIDIA. הוא אחראי על יצור של מעבדי אפל רבים לשוק הנייד, כמו גם של קוואלקום ומדיה טק. כיום עוסק המפעל בין היתר גם ביצור הליבות הגרפיות לדור הבא של כרטיסי המסך שיושקו בהמשך השנה, בתהליך 14 ו-16 ננומטר, ובמעבדי ARM לדור הבא של מכשירים חכמים, שייוצרו בתהליך של 10…

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by zaroor,

שלום לכם הרכבתי לוח חדש דגם (865gme גי'גה בייט -אינטל תושבת 478 )ומעבד 2.4 -533 mhz + 2 כרטיסי זכרון 256 mb 400 mhz לדואל צ'אנל ישנם דברים מוזרים בביוס רואים מהירות זיכרון 333 mhz ופועל קיים 400 הוא מכוון על אוטומטי ואם לא אז האפשרות ליותר נמוך כאשר מפרט הלוח כן תומך ב-400\333\266 אז איך זה ככה? לגבי המעבד לא רואים את שורת היחס מהירות בכלל והאיתחול איטי מאוד מההדלקה כאילו שהוא לא מוצא את קובץ האיתחול של ה win למרות שהתקנתי את ה win פעמיים ללא שינוי כולל פירמוט מחדש

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  17. GIGABYTE EX38 -DS4 ו ‏Maximus Extreme מישהוא יכול להסביר לי איזה הבדל יש בין 2 לוחות אלו חוץ משאסוס תומך בדדר3 ויש שם מקום לחיבור קירור מים (שהרבה תוענים שהמבנה של הקירור לא ממש יעל) מה יותר טוב מבין אלו ‏X48-DQ6 ‏Maximus Extreme תודה

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  18. Started by aml,

הזכרתי בטעות לאבא שלי, שנמצא בטייואן, את העובדה שמחירי המעבדים שם נמוכים למדי (20-40%), ובמיוחד הפנום (50%+). אז הוא קנה את ה8450. (להבנתי, אבל לא לשכוח שזה רחוק, אז לא שומעים טוב) כמו כן, הוא קנה שם גם כרטיס מסך (asus hd3870). אז נכון, לא ככה בונים מחשב, אבל בהתחשב בנסיבות אבקש מעט עזרה: עכשיו, הסתכלתי באתר של AMD כדי לברר איזה צ'יפסט כדאי לקנות במסגרת התקציב, ונראה לי ה770. דבר ראשון, לא מוזכרת שם סדרת 780 שמומלצת פה. זה לא התחום שלי, מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? ב. מה עדיף? ג. התעקשות על לוח ללא כרטיס מסך מובנה, היא נכונה? או שיכול להיות שלוח פשוט, זול יותר, עם כרטיס מובנה, יתאים למחשב בינוני מינוס? במידה והוא לא קנה מעבד: למחשב המיועד גם למשחקים, אבל בעיקר…

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  19. Started by Storm Bringer,

אני רוצה לקנות לוח אם שישמש אותי עד לעוד שנה וחצי, חשבתי על ASUS P4P800, אבל שמעתי שעוד כמה חודשים יכנסו לשוק לוחות חדשים שהחיבור לכרטיסי המסך שלהם יהיה חיבור PCI שיחליף אץ חיבור AGP, אז שווה לקנות אותו או שהוא יצליח לעמוד שנה וחצי בלי החלפה? בקשר לזכרונות, חשבתי לקנות את KINGSTON 256MB 400MHZ PC3200 שיעבדו בדואל, נכון לעכשיו הם מצויינים אבל עוד כמה זמן הם יחזיקו עד שאני יצטרך להחליף אותם ל 512MB?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  20. איפה הוא? ומהו

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by liav25,

.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. אני מתכנן לקנות מחשב + ציוד מקיף בתקציב של 12,000 ש"ח. כרגע אני מחכה לכרטיסי המסך שיצאו בעוד חודש+.. האם יש טעם לחכות עד לינואר כדי לקנות את המעבד החדש או להתפשר על הQ6600? כי זה בסה"כ המתנה של חודשיים נוספים ולא בוער לי לקנות מחשב חדש בחודשיים הקרובים. מטרת המחשב: עריכת סרטים (חובבן), גרפיקה ממוחשבת, הורדות, סרטים, מוזיקה ומשחקים. צריך מעבד חזק למולטי טסקינג.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by reyrey_200,

שלום אני מחפש איזשהו לוח אם של אינטל, העונה לשם : INTEL T2 או INTEL TL האם יש משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  24. זה הסיפור: הורדתי מהאתר של אינטל עדכון ביוס ללוח אם שלה,אחרי ההתקנה המחשב עושה ציפצופים ושום דבר לא עובד. אחרי שבוע של נסיונות כושלים הצלחתי בזכות עדכון שפתאום הופיע 5 ימים אחרי העדכון הקודם ונחשו מה זו הגירסה הישנה! אוקי המחשב עלה והיום התקנתי עדכון חדש (בפחד!)גירסה p08 וברשימת העידכונים הופיע -"תוקנה בעיה עם מעבדי 2ghz" עבר לי בראש-"% זה שלי!!!" וזה גם התיקון היחיד שיש בגרסה החדשה. אני לא רוצה לחשוב על אלפי האנשים שהתקינו את זה ולא יצליחו לתקן כי זה לקח לי שבוע של עבודה קשה אז תקשיבו לי ואל תקנו לוח אינטל זה דכאון בלי oc! אני שמח שלי המחשב עובד לפחות! ראו הוזהרתם

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  25. שלום D: אני מתכנן ליקנות מחשב חדש אני לא צריך את כול שאר החלקים אלא רק את אלו ספציפית . מה אתם אומרים על המפרט הבא ? יש דברים לשפר ? מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-UD6 ₪1321 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950230 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 Obsidian ₪646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3422K מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ₪340 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=80320-100-07 קרור למעבד CoolerMaster GeminII S ₪235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=80320-300-03 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3471₪ המפרט הורכב באתר:http…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.