עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה. קניתי מחשב לפני שנתיים וכמה חודשים והוא צריך לעבור שידרוג קטן כבר. המפרט AMD64bit 3000 ABIT KV8 PRO 512 זיכרון של ADATA כרטיס מסך ג'יפורס 6800 של לידיטק. עכשיו הבעיה שלי שאני רוצה לקנות עוד ג'יגה זיכרון אבל אני לא יודע מה לקנות. אני כמעט בטוח שאני צריך SDRAM לפי תמונה שלמטה מאוורסט ואין של ADATA (כנראה ישנים מדי). השאלה שלי איזה סוג זיכרון אני צריך אם אפשר אז לינקים? מה המכירים של ג'יגה זיכרון? מה הבעיות שנוצרות מכך שאני שם 2 חברות שונות בזיכרון? תמונה: http://img524.imageshack.us/my.php?image=spdcs7.jpg הסוקט שלי זה 754 אני חושב שזה המספר. אחד לפני ה939 של AMD. תודה לעוזרים. אם צריך עוד תמונות תבקשו.

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  2. הזמנתי מחשב ואני צריך להגיד לחנות איזה מהזכרונות הבאים לשים לי. מדובר ב- 512MB DDR400 אז איזה מן הזכרונות אללו יותר טוב: PQI או CEON או TWINMOS?? מבחינת תזמונים ובכלליות. נ.ב יש במעבד A64 +3000 דואל צ'נל (dual)?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by SPONER,

שלום לפני כמה ימים התגלה לי לראשונה המושג קבל נפוח. רציתי לדעת , במידה ויש לי קבל נפוח מה אני יכול לעשות ? -להחליף לוח אם זה בעיה , ומה מה הבעיה שקבל נפוח יכול לגרום? קראתי טיפה על הנושא, אבל אני רוצה לשמוע בלייב מכם.. תודה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. בוקר טוב חברים. יש ברשותי כרגע את המפרט הבא: RX480 8GB 2X8GB DDR4 2400Mhz CL15 Asus Z270-P LGA 1151 Intel I5 6500 1. השאלה היא האם כדאי כל עוד שיש את האופציה לשדרג למעבד מסוג 7700 או 7700K? 2. האם יש פה פוטנציאל OC למעבד מסוג 7700K? המחשב משמש בעיקר למשחקים, ולקראת BFV לדוגמא, ראיתי שמעבד מומלץ הוא I5 6500, למרות שבתכלס הוא דיי זהה לשלי. מה אומרים חברים?

5. Started by sh9696,

אשמח לשמוע דעה לפני קנייה, הציעו לי 2GB זיכרון שלהם...

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by or2077,

שלום אני רוצה לשדרג זיכרון.. עכשיו יש 512 מגה בית ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה בית... ראיתי באוורסט System Memory 512 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM( מה זה SDRAM? נראה לי שהבנתי מאשכולות קודמים שזה טכנולוגיה ישנה יותר או שתתקנו אותי... השאלה היא האם אני יכול לשדרג את הזיכרון בעוד ג'יגה רגיל DDR2 או שאני אהיה חייב לחפש אחד שהוא DDR2-SDRAM זה מה שאני התכוונתי לקנות: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=707 אם יש המלצות אז בסביבות ה250 שקלים... תודה לעוזרים וכמובן חג שמח, שנה טוב וגמר חטימה טובה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dog,

עומד לבנות נייח חדש. תכננתי לרכוש מעבד i78700k ולוח תואם. בימים האחרונים יש מידע ברשת על כך שמעבדי דור 9 של אינטל עומדים לצאת לשוק בסביבות תחילת אוקטובר השנה. כנל לוחות חדשים עם צ'יפסט z390. היות וכרגע יש לי מחשב עובד טוב( שמתוכנן לעבור לבתי) אני בדילמה אם להמתין עוד קצת וללכת על החדשים הנל. אגב, מהמעט שקראתי דור 9 במעבדי i7 למשל לא ממש מביא מהפיכה. ככל הנראה יהיה עם 8 ליבות אך מצד שני תהיה ירידה בthreads מ 12 ל 8. וגם כנראה יהיה ללא הייפרטרדינג. כך שלא ברור איזה טריידאוף יתקבל כאן. אני יכול כמובן להמתין , לקרוא ביקורות ולהחליט בהתאם. ממה שהבנתי הלוחות עם הצ'יפ z390 יגיעו עם שדרוג לעומת z370 בעיקר בנושא שילוב הויי פיי המובנה והבלוטוס, מהסוג ש…

8. Started by psycho59,

מישהו יודע אם הכרטיס הזה מגיע עם יציאות USB או שאני יצתרך לקנות כרטיס USB ולחבר אותו אליו??? בכל מקום שחיפשתי לא היה כתוב שום דבר על USB.. זה מה שכתוב באתר של ג'יגבייט http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Produ...s_GA-K8NF-9.htm בבקשה זה מאוד חשוב לי אני רציתי לקנות את הכרטיס הזה אבל אם אין לו יצאות USB אז לא נראה לי שאני יתקרב אליו בכלל... בבקשה זה דחוף מאוד sad.gif נ.ב אם הוא כן מגיע עם יציאות USB.. כמה יציאות ?

• 3 תגובות
    • 440 צפיות
  9. Started by ooosss,

אהלן חבר'ה, הזמנתי היום מחשב חדש מ-KSP, AMD 2600 התכוונתי ללכת על הלוח אם של ABIT NF7-SL, אך כשהגעתי לשם הם אמרו לי שהם כבר לא מביאים אותו כי הוא ישן במקום החלטתי ללכת על הNF7-S2G, למישהו יש נסיון איתו? הוא נראה לי סבבה, יש את אלמנט ה Theramal Guard, ועוד דבר שנראה טוב שנקרא FAN EQ ששומר על הקרירות. יש למישהו הסתייגויות? והאם יש לכם לוח אם אחר להמליץ לי מהמבחר המצומצם של KSP (מבוסס NFORCE) תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by kadury,

אני מעניין לקנות מחשב. חשבתי שהמהירות שבה המעבד מדבר עם הזכרון RAM היא הערך הנמוך מבין שלושת הערכים הבאים: 1. המהירות שהמעבד יכול לדבר עם הבס. 2. המהירות שהבס יכול לדבר עם הזכרון או המעבד. 3. המהירות של הזכרון. אני רואה הרבה מפרטים המהירויות המקסימליות הן: מעבד שיכול לדבר ב-1333MHz עם בס שיכול לדבר נניח 800MHz עם הזכרון, וזכרון של 667MHz. לפי מה שהבנתי קונפיגורציה כזו תעבוד ב-667Mhz. האם אני טועה ואם כן למה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by yoahe,

אני מעוניין במעבד שיחזיק לי הרבה זמן מה יותר עדיף לי אני לא כל כך בקטע של משחקים יותר באינטרנט אבל אפשר לקבל הסבר על שני המעבדים מה הייתרונות ומה החסרונות עכשיו אני רוצ לדעת איז לוח אם עדיף לי אם המעבד הנבחר?

• 3 תגובות
    • 422 צפיות
  12. Started by yaloner,

שלום לכולם, עקב תקלות חוזרות אני נאלץ לשדרג את מחשב ה-P3 הזקן והאהוב שלי. בגלל שמצבי הכלכלי די גרוע כרגע (ולא נראה שהולך להשתפר בקרוב) אני רוצה לקנות לוח אם טוב שתהיה לו תאימות עתידית גבוהה ומעבד ישן וזול כי כרגע אני לא צריך ממש הרבה. ככה אוכל לשדרג בעתיד רק את המעבד. יש למישהו המלצות ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך משומש ברשת, ועל הדף מידע של הלוח שלי מצויין: Ultimate graphics performance with PCI-E x16 interface וברצוני לדעת האם ניתן להתאים לחיבור זה כרטיס בעל חיבור PCI Express 3.0 x16 או PCI Express 2.0 x16, האם החיבור שיש לי רק יאט את התפוקה של הכרטיס או שתהה אי תאימות פיזית. תודה

14. הכותרת דיי ממצה את עצמו שניהם 512X2 הOCZ 1790 והADATA 1400 זה הבדל דיי גדול.. 400 שקל ו500MHZ לעומת 400MHZ התזמונים של ה OCZ הם 2-3-2-5 והתזמונים של הADATA אני לא יודע (אם מישהו יודע זה נראה לי יעזור המון) מדובר בזכרונות שבהשוואה של האתר כמובן איזה לקחת ?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  15. Started by k6_3m,

כמו שרשום בכותרת, האם חיבור ה PCI עומד להיעלם הוא שהוא ימשיך איתנו גם בדורות הבאים (או לפחות בדור הבא )? רקע אני מעוניין לקנות כרטיס קול XONAR D1 (שלי שבק חיים). אני הולך עליו ולא על ה DX (בחיבור PCIE) כי כרטיס המסך שלי מכסה את חיבורי ה PCIE.

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by ggg123,

איך הלוח אם: GIGABYTE GA-945P-DS3 יציב? עושה בעיות? יש לוח אם יותר טוב במחיר הזה? (סביבות ה 500-600) אני מחפש לוח אם זול ופשוט, לא מתכנן שום OC, שלא יעשה בעיות. מתאים לצרכים?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by falukky,

1. קניתי את הלוח הנ"ל, האם יש איזשהם Drivers&Utilities שכדאי לי להתקין (אני מעוניין לעשות OC) ? פה יש את כל הרשימה - מה להתקין ??? http://www.asrock.com/mb/Intel/Z87%20Pro4/?cat=Download&os=Win864 2. לאיזה חיבור בלוח לחבר את הכונן SSD ? 3. אם המערכת הפעלה שלי (Windows 8.1 64 Bit) מזהה את כל הדרייברים שלי - עדיין יש המלצה להתקין דרייברים ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by כחוללבן,

שלום למסבירים אני מעוניין במחשב חדש לוידאו ,כל המשחקים,עריכת וידאו , 1440P השאלה אם כדאי לחכות למאי 2014 שיצא 5770 ? הבנתי שיצא 14 NM AVX2.0 4 צאנלים 4930 מאכזב קצת ב-OC האם יש עוד אלמנטים שיצא במעבד 5770 ? האם הוא יהיה חזק מ-4930 ?

19. Started by J.allmighty,

אני משדרג את ה1.7 ל2.8 800 יש לי 2 אופציות: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX או Intel Pentium IV 2.8E GHz Prescott HT 1024K 800MHz Socket 478 CPU BOX הלוח שלי epox ep-4pca3i זיכרון geil 2x512 400 איזה מעבד לקחת? כי שניהם באותו מחיר.... בקצרה מה ההבדל ביניהם ??? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 470 צפיות
  20. מה ההבדל בין BOX לTRAY? אני מדבר על Intel E8400 ואיזה לוח יותר טוב? Gigabyte דגם GA-EP43-UD3L או MSI דגם P43 NEO-F ?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני מעוניין לקנות אחד משני הלוחות הבאים: Z68X-UD5-B3 GIGABYTE או Z68X-UD4-B3 GIGABYTE לא הבנתי בדיות את ההבדלים בין השניים ועם ההבדלים משמעותיים ומצדיקים את התשלום בגין הלוח היקר יותר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by BlueGene,

ואיי מנהל שמע,זה בעיה דחופה,נעלת לי סתם פעם קודמת,ואחר כך עוד פעם,כיאלו לא בא לך שיעזרו לי ,קשה לך להשאיר אשכול פתוח יותר מכמה שעות? אז מה,הייתי חדש לא קראתי חוקים למה לנעול ישר סתם? יכולת רק להגיד לי לקרוא חוקים או להביא אזהרה ולא לנעול ועכשיו נעלת ו"אסור " לי לפתוח עוד אשכול ממש גאוני. בכל מקרה אני פותח חדש בתקווה שתתן לאנשים לעזור לי במקום לנעול.... קיצר הוינדואס לא עולה בלי הדיסק של הוינדואס,וכשניסיתי להתקין ויסטה אחרי שהיא סיימה התקנה היא עשתה ריסטארט ואז ראיתי שכתוב משהו כמו מבטל את הצורך בדיסק לבוט ואז היה ERROR קיצר אני חושב שהבעיה בלוח אם וצריך לעדכן תBIOS ,יש השערות נוספות?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by חצרוני,

צהריים טובים, אני מעוניין להוריד מגוף הקירור של המעבד את המאוורר כדי להקטין את מידת הרעש עד כמה שאפשר, לשם כך אני מעוניין לדעת מהי הטמפרטורה המומלצת למעבד ? אדגיש כי אינני עושה OC, אין לי כרטיס מסך או כרטיס קול (הפולטים חום) כך שאולי מספיק עבורי המאוור של המארז בלבד. המעבד הוא Intel Core i3 3240 3.4Ghz. תודה חצרוני

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Saliman,

רובנו מכירים את התוכנה uAMD Tool המאפשרת לחשב את דירוג מעבדים שונים בתדרים שונים. שאלתי היא מה בדיוק הנוסחאות לחישוב הדירוג של כל סוג ליבה? זה מאוד מאוד חשוב לי תודה לעוזרים נ.ב. צריך נוסחא נפרדת למעבדי ה- A64 בעלי 1MB Cache מאלה של ה- 512KB Cache לא?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  25. מה דעתכם למערכת לטווח של שנה שנתיים : עלות 1,356 מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box IQ9400 עלות 698 לוח אם ASUS P5Q PRO 31202 עלות 469 1 זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 T800UX4GC5 עלות 389 1 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W CI-6A19B-400 בקשר ל IO מעביר RAID 5 ממערכת אחרת צורב : מעביר ממערכת אחרת 2 צורבים SATA ו IDE תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.