מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
היי אחרי שקראתי המון פה בפורום אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין הלוחות האלה. הבנתי שה- G41 יותר חזק מה-G31, ושהלוחות עם G זה עם כרטיס מסך מובנה וה- P בלי כרטיס מובנה. אבל מה עוד ההבדלים ביניהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בהתחלת המחשב כתוב cpu clock 200mhz כשאני נכנס לBIOS מהירות המעבד של על DEFUALT ולא 1800MHZ המכפלה היא 9 האם לשנות את המהירות ל1800mhz?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לא הבנתי מה רע ב DDR3? אפשר הסברים חוץ מהקטע של הכסף ?
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב נייח שאני מרכיב אישית ואני זקוק להמלצות. מעבד - Core i7 920 ( מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין TRAY ל BOX? ) כרטיס מסך - nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 עכשיו ההתלבטות היא בלוח האם: מה עדיף? Intel DX58SO Intel DP55KG Intel DP55SB Intel DP55WG Intel DP55WB Intel DH55HC 1. מה ההבדל בין האחרון לראשון? (כי במחיר זה בערך 600 שקל הבדל). 2. או לחילופין - מה הלוח המתאים ביותר ביחד עם המעבד וכרטיס המסך שציינתי? 3. האם ישנם הבדלים בביצועים? או שכל ההבדל הוא יציאות/סלוטים וכד' ? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום יש לי את הMOTHER BOARD הבא: GA-EP35-DS3R של ג'יגהבייט. אני מעוניין לעדכן את הדרייברים שלו. עכשיו שאני נכנס לאיזור של הורדת הדרייברים של ג'יגהבייט: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2743&ost=xp#anchor_os יש שם מלא דברים... אני רגיל שאתה מוריד פשוט קובץ אחד שמעדןכ את הכל ופתאום פה אני רואה AUDIO CHIPSET LAN ועוד כל הדברים האלה בנפרד וגם בתוך חלק מהם יש יותר מאופציה אחת... אני פשוט לא מבין מה הולך שם... אני אמור להוריד משם את הכל???? רק אחד מכל קטגוריה??? (איך אני יודע איזה?) רק אחד בכלל? (שוב-איזה???) מישהו יכול בבקשה להסביר לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, כבר מזה כמה זמן שאני רוצה להרכיב מחשב גיימינג על מארז קטן (ITX). אחרי סקירה עמוקה בכמה ימים האחרונים הגעתי לצומת דרכים בעניין המעבד ולוח האם. שילוב 1 (אפשרות ל-OC למעבד): לוח אם: Asus P8Z77-I Deluxe. מעבד: Intel Core i5-3570K, קירור: קירור טוב בכ-150 ש"ח. מחיר כולל (הכי זול בזאפ): 2350 ש"ח. שילוב 2 (ללא OC למעבד): לוח אם: Gigabyte GA-H77N-WIFI מעבד: Intel Core i5-3570 BOX, קירור: Stock. (שימו לב שזה לא גרסאת ה-K למעבד). מחיר כולל (הכי זול בזאפ): 1600 ש"ח. ניתן לשים לב להבדל המשמעותי בין המחירים. אציין כי אין בכוונתי לעשות OC למעבד, לפחות לא בזמן הקרוב, אבל לכרטיס מסך העתידי כן. הדבר היחידי שקצת מעצבן אותי בלוח של Gigabyte הוא שיש לו כניסה של 4pin ב-ATX 12V, כמה זה מ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי היום מחשב מבוסס AMD Dual Core עם כרטיס מסך 8800GT OC2 ואני רוצה לשדרג את המעבד, הלוח והזכרון. בהנחה ש: אני מתכוון ללכת על 4GB זכרון DDR2 מעבד Q9300 להשתמש בכרטיס מסך הקיים (BFG 8800GT OC2 512MB) לא מתוכנן OC, CF או SLI התקציב הוא עד 1,000 ש"ח (ללוח) איזה לוח אם יתאים לי ?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
טוב אז אני חדש כאן בלה בלה בלה תגידו לי מה אתה חושבים בקשה מה יותר טוב P4 3000 מגהארטז OR AMD3000 1800 מגהארטז תודה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אז ככה,אני צריך מפרט של amd למשחקים ,אני צריך רק מעבד ולוח אם שהם הכי מתאימים. ויש לי שאלה,בשביל משחקים מה יותר טוב amd או אינטל ותכללו את טכנולגית ה ht החדישה
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אז ככה, קנו לי 2 מחשבים אחד נייח ואחד נייד עם המעבדים הנ"ל.. רציתי לדעת אם המעבדים זהים מכיוון שהT2400 גם במהירות שעון 1.83 גה"צ אז חשבתי שהוא המקביל לE6300 רק למחשבים הניידים. ואם לא, איך הT2400 בפני עצמו למחשבים ניידים?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 64 3000 והמגה הרץ שלי 1.8 לחבר שלי יש AMDXP2500 והמגה הרץ שלו 1.83 והמחשב לא עבר שום אוברלוקינג ושום כלום אז איך יכול להיות דבר כזה ???? ומה יוצא לי מזה יכולתי לקנות כמו שלו בחצי מחיר ממה שאני קניתי אז מה הקטע פה..?????????
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כרגע יש לי לוח אם M2N-E ומעבד AMD 4600x2 אני רוצה לשדרג את המעבד, אבל הבנתי שכדי לשדרג אותו אני גם אצטרך לשדרג את הלוח אם. מה אני יכול לקנות ככה שהקנס לא יהיה גדול מדי, אבל משהו שגם יהיה יעיל? חשבתי להשקיע בכל העסק הזה 1,000-1,200 אה, ויש לי 2GB RAM. כדאי לשדרג?
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
האם יהיה הכרחי להתקין מחדש את החלונות (אקס פי) לאחר השידרוג, או שיהיה אפשרי להפעיל אותו, ויהיה צורך רק לעדכן את הדרייבר?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן חברים רציתי לדעת את ההבדלים בין הלוחות הבאים והאם הם משמעותיים הלוחות הם GIGABYTE EX58-Extreme ו Asus P6T DELUXE V2 האם הם נחשבים לאיכותיים איך הם מבחינת OC וכו תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קניתי מעבד עם מאוורר Intel Pentium 4 2.8E Ghz Socket 478 1M Cache BOX Prescott כאשר באתי להתקין אותו שמתי לב שבתחתית המאוורר מודבק חומר אפור כהה.. אני יודע שבדר"כ צריך להוריד מדבקה בתחתית המאוורר אבל כשניסיתי קצת להוריד אותה הגעתי למסקנה שזה לא מדבקה אלא ה Thermal Compound עצמו (זה היה חומר דביק ולא היה מתחתיו כלום מלבד המתכת) ולכן השארתי אותה. אני לא יודע אם זה היה הדבר הנכון או לא אבל כרגע תוך 15 דקות המעבד שלי על 63 מעלות והמאוורר על 5300 RPM (בממוצע) אני לא צריך לציין שזה ממש לא נשמע טוב אם יש כאן מישהו שיש לו מושג על כמה מעלות אמור לעבוד ה Prescott או המלצות בנושא אני אשמח לשמוע. תודה 3xter
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין שני הלוחות הבאים של gigabyte GA-K8NMF-9 GA-K8NF-9 הבנתי שלשני יש יכולת רשת יותר טובה (לא 10/100 אלא 1000?? ) האם זה נכון והאם יש עוד בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
יש לי סטיק אחד של 512 PC2700. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512, על איזה מהירות ללכת? בשלב זה אני לא חושב על מה יהיה עם DDR2 אז בבקשה לא להכניס את זה לדיון. מה שכן אני מנסה לחשוב טווח ארוך.
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מעבד i5-2500K על לוח מבוסס H67 אמנם לא ייתן לי לנצל את האפשרות של המהרת המעבד.. אבל אקבל ליבה גרפית HD3000 (לעומת HD2000 במעבד ללא ה-K).. - האם למעבד ה-K קיים יתרון גם מבחינת ההמהרה של הליבה הגרפית ? - האם היתרונות הגרפיים של מעבד ה- K יבואו לידי ביטוי בכל לוחות ה- H67 ? - האם הפרש הביצועים בין שתי הליבות הגרפיות, מצדיק את ההפרש במחיר ? נ.ב. היתרון הגרפי שאני מחפש הוא חיבור שני מסכים במקביל! תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, להלן לוח האם שלי: x58 - pro e http://www.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#?div=Basic במפרט, תחת שדה MEMORY מופיע הדבר הבא המציין את מהירות התמיכה בזיכרון: DDR3 800/1066/1333*/1600* (OC) מה שלא ברור לי הוא מדוע יש "*" ליד המספרים 1333 ו- 1600 (אין שום התייחסות לכוכבית הזאת באתר או מה היא מציינת) כמו כן, מהו צמד האותיות OC מציין כי הזיכרון שיש לי כרגע הוא 1333 ואני רוצה לשדרג ל- 1600 תודה, רותם.
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לא היה לי מקום בכותרת לשמות הלוחות, הלוחות הם: ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire שמחירו ב-KSP הוא 530 ש"ח או 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E שעולה באותה החנות 790 ש"ח הפרש של 260 ש"ח אני לא עושה OC, אני משחק קצת, רואה קצת סרטים ובעצם עושה קצת מהכל חוץ מ-OC אולי בעתיד [שנה וחצי שנתיים] אני ארצה לשפר טיפה את המחשב באמצעות OC אני משדרג מחשב ממוצע פעם ב-4 שנים וראיתי שהצ'יפסט בג'יגהבייט יותר מתקדם, וג'יגהבייט היא חברה מוכרת וגדולה יותר בהרבה האם הפרשי הביצועים ושאר הדברים שאני צריך שווים את התוספת במחיר? המעבד יהיה קונרו 6300 או 6400 כמו כן שאלה קטנה שנדחפה לפה עכשיו.. מה מהם עדיף לי מבחינת יחס ביצועים ומחיר? 6300 או 6400?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הלוח מזהה אותו המחשב מזהה אותו אפילו כול התוכנות מזהות אותו אבל כשאני מריץ את EVEREST ומסתכל על העבודה של שני המעבדים בזמן רינדור(אני עובד על מקס) אז אני רואה כי רק מעבד אחד עובד ומגיע ל 100 אחוז והשני נמצא על אפס אחוז האם זה הגיוני ואם לא מה אני עושה כדי ששניהם יעבדו דרך אגב לא ראיתי אותו עולה באף ישום לא רק ברינדור המון תודה על העזרה מראש גל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום , לפני כחודשיים קניתי בחנות (לא משנה מה שמה לא רוצה להכפיש עדיין אף אחד) לוח אם מדגם ASUS A8N32 -DELUX, הלוח כאמור עבד חודשיים וביום בהיר חדל מלפעול , הלכתי לחנות ע"מ לממש את האחריות של היבואן / יצרן שניתנת לתקופה של 3 שנים, לאחר שבועות של המתנה מתקשר אליי נציג החנות ואומר שהיבואן מוכן לזכות את הלוח ב140 דולר בלבד למרות שמחיר הלוח בפועל לפני כחודשיים מעל ל1200 שקלים , עוד הוצע שאני אוסיף 200 שקלים ואקבל לוח חדש של אסוס שמחירו עומד על 1000 שקלים ... מה אני אמור לעשות במקרה שכזה ?? נראה לי ממש לא בסדר... עכשיו שאלה נוספת אני דיי צריך את המחשב ללימודים אז ככה שלוח אם אני רוצה לקנות ואת המלחמה הקטנה עם החנות אשאיר לאחר מכן.. מה הלוחות המומלצים למעבד שצויין לעיל (מחיר סב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהרבה מקומות כותבים ששני סטיקים של זיכרון 512MB יותר טובים מ1024 יחיד. איך זה יתכן? הרי אותו סוג וכמות של זיכרון!?!?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם דגם Asus M2A-VM HDMI עם 2 סטיקים של זכרון קינגסטון 1GB DDR2 מהירות 667MHZ = סה"כ 2 ג"ב אני מעוניין לשדרג ל-2 ג'יגה נוספים, אך איני יודע כיצד לחלק את הזכרון. ישנם 2 סלוטים פנויים בלוח האם כרגע. האם ניתן לקנות סטיקים של 800MHZ, עך אף שהישנים הם 667? האם לקנות סטיק אחד של 2 ג"ב או שניים של 1 ג"ב. האם לקנות דוקא של קינגסטון כמו הקודמים? ושאלה כללית, האם בכלל שווה לשדרג ל-4 ולא ל-3? האם יורגש שינוי בעבודה עם פוטושופ בווינדוס XP או 7 בעתיד? הנה הקישור ללוח האם שלי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=DkEhMfgo4ExcGXpn&templete=2 מתוך אתר היצרן על לוח זה: 4 x 240-pin DIMM, Max. 8 GB, DDR2 800/667/533 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory archite…
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-