מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
אפשר לקבל המלצה על לוח אם ל HTPC עם כרטיס NVIDIA פנימי ??? הגודל של הלוח לא כ"כ חשוב למרות שעדיף שיהיה מינימאלי
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 1.8 GHZ עם לוח עם של ECS עם צ'יפסט של VT8751 של VIA הדגם של הלוח הוא M925 בלוח יש סטיק זיכרון אחד של SDRAM 133 MHZ של 256 MB אני לא יודע אם הלוח תומך בDDR אבל אם כן, אז כדאי לקנות מעבר לDDR ישפר את הביצועים של הזיכרון ושל המחשב?\ איך הלוח באופן כללי? לא נראה לי שהוא טוב...
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
על אילו הגדרות אני צריך לשים לב ? מתחים מעבד וגשר צפוני על V1.6 זיכרון לא מגביל אותי .. HT מכובה . לצורך העניין : אני מצליח להעלות את המחשב על 4 GHZ כאשר המכפלה גבוהה וה- FSB נמוך אך ההיפך בלתי אפשרי ( מכפלה נמוכה ו- FSB גבוהה ) לוח אם : GB 770-ud3 SB 710 מעבד 555 black edition - phenom 2 (פתיחת ליבות מגבילה אותי ) זיכרונות 1122 4GB pc2 - 8500 CL5 240PIN -BLUE kingston
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קראתי כול מיני תגובות ונושאים בפורום ולא הבנתי את העניין של הציפים בזיכרונות כאילו אם קניתי זיכרונות של קינגסטון אז יש מצב שלא יהיה בהם אותו ציפ והציפים מה זה משנה איזה כאילו במה הם תורמים מהירות יציבות ? ואם כבר שאלתי אני הולך לקנות זכרון של 512 400DDR עכשיו חיפשתי פה http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27456=28032&DB27455=27966&DB27457=28041 מה עדיף ואיזה תיזמונים יש להם ואם איזה ציפם עדיף לקנות?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
* מאפשר פעולה עם 4 זיכרונות DS DDR400 ללא הורדת התדר ל-DDR333. * ניתן לעבוד עם זיכרונות במהירות גבוהה מ-DDR400 ללא OC למעבד. * הערה : מצויין בכתבה שכבר בסטפינג D שהוא Winchester, ניתן להפעיל 4 מודולי זיכרון DS ב-DDR400 אבל ב-2T Command rate timing. זאת להבדיל ממה שצויין כאן בפורום לא פעם. אם למישהו יש מידע מבוסס אחר בנושא - הוא מוזמן לחלוק. הכתבה : AMD Athlon 64 Processors on E3 Core: Memory Controller Peculiarities in Detail מקור : X-Bit Labs
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות משחב ב 12000 ש"ח ונתנו לי פה מלא פרטים מעולים ותודה על זה ואבל השאלה שלי היא האם כדאי לחכות עוד כמה חודשים ליציאה של המעבדים החדשים של אינטל ולירידת המחירים (כפי שכתוב בכתבה שבאתר)כי כל המעבדים הנזכרים עתידים לתמוך בערכת השבבים החדשה של אינטל, ה-X58, ובתושבת החדשה, ה-LGA1366 אז כדאי לקנות עכשיו או בעוד כמה חודשים?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום !! רציתי לדעת האם הלוח שלASUS SERVERS דגם PP-DLW תומך ביותר מכרטיס PCI אחד , והאם ניתן לשים כרטיס PCI 32bit רגיל בתוך סלוט של PCI 64bit. בתודה מראש!!! NITZAN_GA
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
משום מה נראה לי שכל זיכרון עולה עכשיו 230 שקל יותר מהקודם .....זה רק אני חושב ככה או שבאמת הייתה עליה של מחירים?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שאאאלווום חבריים הגיע אליי מחשב עם לוח אם של intel -mb-blkdg31lgl אני מנסה להתקין את הדריברים לכרטיס מסך המובנה שבתוכו והוא מציג לי הודעה להגיע אל מאפייני צג הכנס הפעל בלשונית צג ולקבוע את זה במאפיינים אבל המאפיינים לא נפתח... עכשיו במסך שיש w2252 לא רואים ברור האם זה בגלל בעיית הדריבר לכרטיס מסך המובנה ואם כן מה ניתן לעשות?? תוווודה לעוזזריםם ערן.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם של INTEL מדגם D945GNT ורציתי לדעת אם E-SATA יעבוד עליו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מחשב חדש בהזמנה מוקדמת באמאזון איטליה מופעל בידי מעבד מדגם Ryzen 7 5700U שטרם הוכרז באופן רשמי - ובפנים עשויות להיות ליבות Zen 2 כחלק מהתוכנית המשולבת של AMD להתגבר על אתגרי הזמינות של מוצריהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.dailytech.com/Scientists+Express+Skepticism+Over+Quantum+Computer/article6111.htm
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
שלום , רציתי לדעת אם אפשר להתקין מודולים בתזמון CL9 ביחד עם מודולים CL7 על אותו לוח אם. יש לי לוח של ג'יגהבייט GA-H67M-UD2H , עם 2 מודולים בתזמון סי-אל-7 (7-7-7-21) של GSKILL , ואני רוצה לקנות 2 מודולים בתזמון סי-אל-9 (9-9-9-24) . אם זה אפשרי בטח התזמון הקובע יהיה האיטי יותר מבין 2 הסוגים מן הסתם , אך אני רוצה לדעת אם זה אפשרי ואם המחשב יעבוד בכלל.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
משיהו שמע או ראה בנצמרקים על הלוח הזה לוח אם טוב ?מתאים ל OC ?מה מהירות הBUS המקס?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שבת שלום, יש לי M2A-VM של ASUS ואני מעוניין לחבר את הUSB מהפנל הקדמי על הלוח אם. יש לי 2 חיבורים עבור שני פורטים של USB, לכל אחד 4 פינים. מישהו יודע איך אני עושה את זה? מישהו נתקל בבעיה דומה בלוח אם אחר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי סטיק זכרון של 2GB OCZ GOLD..הצלע קירור התנתקה קצת למעלה ואיתה הלחמה של אחד מהריבועים השחורים.. יש אפשרות לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז ככה. ניתקתי והוצאתי ושיניתי דרייברים של הצורב. ואפילו הלכתי לאתר של ACARD TECHNOLOGY והורדתי דרייבר לXP. הבעיה פתורה. (נראה לי) המחשב עולה בחצי מהזמן שהוא היה עולה פעם והוא יורד באיזה 10 שניות. תודה רבה וכל הכבוד לפורום הזה. תודה רבה רבה רבה.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מ- t.m.s והציעו להחליף את הזכרון : Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_373&products_id=3763 בזכרון : Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_517&products_id=4518 יתרונות, חסרונות בחילוף??
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI K7T266Pro 2 Version 2 עכשיו אני לא יודע מה קרה לכרטיס רשת אבל הוא לא מתחבר לי, אבל כשאני מחבר את המודם (ambit) ל-USB הוא מתחבר אבל ניראה שהוא יותר איטי... זה אמור להיות ככה? אפילו בבדיקת ההורדה הוא מוריד על גג 33KBPS, אז מה עושים? יש עדכון או משהו או איזה tweak שיוריד יותר מהר?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
תגידו הקרור של המעבדים (amd 64 3000 +) הם מקורים כאלו box ???? או שהם שמים משהו שלהם????????? אל תגידו סתם אם לא יודעים אל תכתבו
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i5/Intel-Core%20i5-2450M%20AV8062700995806%20Mobile%20processor.html ומה הטכנולוגיה של NVIDIA אופטימוס,יש שני כרטיסי מסך,במחשבים ניידים.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה שאין לי כל כך מושג איך לפתור אותה. כאשר אני מכבה את המחשב (לא REBOOT). הסדר של ה BOOT PRIORITY מתבלגן לי. בעקרון יש לי ASUS P5B . יש לי שני הארדיסקים, אחד SATA והשני IDE. אני רוצה לעשות BOOT מה-IDE. כאשר אני מכבה את המחשב, הסדר של הBOOT משתנה. חוץ מזה שום דבר לא משתנה ב-BIOS. שמתי לב, שכאשר אני מכבה את המחשב, לעתים המחשב לא מזהה את הIDE. וחשבתי שאולי בגלל זה מתהפך לי הסדר. כאשר המחשב כבר דולק, כמה שניות ולא מזהה את הארדיסק, REBOOT פותר את הבעיה. האם יש משהו שאפשר לעשות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-