עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המעבד שלי מסוג MPGA 478 ... במהירות של 2 ג'גיה הרץ וב CPU-Z רשום שה-FSB שלי הוא 100 MHZ ומהרות באס הוא 400 MHZ. עכשיו שבדקתי על המעבד רשום לי שהוא עובד על FSB 400...מה הנכון? 2. אמור להיות לי בלוח אם (GA-8SS655FX-L) HYPER THREADING אבל הוא כותב שזה רק עבור כמה מעבדים במקביל-ויש לי רק סלוט אחד למעבד..מישהו יכול להסביר מי נגד מי?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. א.מה יהיה יותר מהיר-שתי סטיקים של 2 גיגה בייט כל אחד או ארבע סטיקים של 1 גיגה בייט כל אחד? ב.האם יש הבדל מורגש בין זיכרונות מקוררים כמו הדומינטור של קורסאייר לבין זיכרון רגיל של סאמסונג עם בערך אותם נתונים ללא אובר קלוק? ג.אם יש לי היום סט של שתי סטיקים של 1 גיגה בייט כל אחד של סאמסונג אני יכול פשוט להוסיף להם שתי סטיקים של חברה אחרת או שזה לא יעבוד טוב? תודה לעוזרים... ;D

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  3. http://www.tomshardware.com/2006/03/31/tight_timings_vs_high_clock_frequencies/ ובקיצור הבדלים ממש זניחים...

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by vToMy,

בתקציב הזה מה כדאי לקחת? מעבד של AMD או INTEL? (יש לי זיכרונות SDRAM) כי לפי מה שהבנתי אם אני קונה מעבד אינטל אז אין (או שיש במחיר יקר) לוחות אם שתומכים בזכרונות SDRAM...

• 33 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי אני ממש בדקה ה90 של אישור הזמנת מחשב חדש עד היום >>> לא ממש נגעתי ב OC >>> אבל לא רוצה לחסום את עצמי בעתיד לכן החלטתי להוסיף עוד קצת היום(כשזה חדש) מחפש לדעת איזה צירוף מיביין השניים כלכלי וטוב יותר AMD מעבד http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=3151 לוח כזה http://www.iqpc.co.il/Home/buildComputer.asp?Kind=AMDSEMPRONAM2dc עולה ב IQPC ביחד >>> 1880 ש"ח לבין הצירוף הזה = אינטל מעבד http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2875 לוח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1036 עולה בIQPC ביחד >>> 1973 ש"ח מה אתם אומרים? 1. כצירופים מיבחינת ביצועים 2. כצרופים מבחינת אופצייה לOC 3. לא ממש סגור לגבי SLI בשניהם…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  6. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by DeAk,

מה בעצם ההבדל בין P35 ו P31 ? מה מהם יותר טוב ? אם בכלל יש הבדל מהותי תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by NIR36,

חברים יקרים הבנתי שאין קשר ממשי בין מספר הדגם של מעבדי AMD לבין מהירות השעון שלהם אבקש מידע לגבי סוגי המעבדים הקיימים מXP1700 ומעלה מהירויות השעון וטכנולוגיה(0.1X מיקרון) תודה :

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by ^Z^,

מה בעצם ההבדל בין מעבדי שרתים למעבדים רגילים? מה עושה את מעבדי השרתים מעבדי שרתים ולהפך?

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  10. Started by roeiw,

שלום, יש לי בלוח 6 כניסות SATA2, ו4 של אינטל ועוד 2 של Jmicron או משהו כזה שפועלים על צ'יפ חיצוני.. לאיזה מהחיבורים עדיף לחבר את הדיסק קשיח שלי? 36ADFD, כי הבנתי שהחיבורים של האינטל לא מאפשרים NCQ יכול להיות כזה דבר?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. לפני חצי שעה הזמנתי את המחשב החדש שלי ( 8RDA , AXP1700 למי ששואל) הזמנתי ביחד איתם Winbond 256Mb 3200 אבל דיברתי עם חבר שלי ואמר לי ש Geil יותר טובים . עכשיו בשביל להוריד לי אבן מהלב האם הוא טועה ? או צודק ? תודה מראש imac .

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  12. מספר חודשים אחרי שכמה יצרניות סיניות חרוצות כבר החלו למכור אותם הלכה למעשה, מציגה אינטל שימוש מדליק נוסף עבור שבבי האטום שלה - בדמות מחשב PC שלם שנדחס לגודל כונן USB לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%96%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-usb-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%90/

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ?P4P800 E Delux sb8.1 SATA GBL? זה לוח טוב למעבד אינטל ? יש לי ?P 4 3000 Ghz Bus 800MHz H-T 1MB cache ?P4P800 E Delux sb8.1 SATA GBL? לוח הם משתלבים טוב ביחד?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  14. hi... I have this memory in my computer..: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820144114 my question is will this memory fit into the newer systems .... ? (184 pin or all this stuff.... thx! Odedb52

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Asrock Pro3-m: בארץ 720 ש"ח, בארה"ב 380 ש"ח. ככה זה ייבוא פרטי, תוקעים איזה מחיר שרוצים ?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  16. Started by iem,

ברשותי מחשב נייד HP ZE2055EA. רציתי לדעת האם זכרון במהירות של 667 בנפח של 512MB (בהתחשב שהכוונה היא לשים 2 יח' כלומר 1GB בסה"כ) כאשר סוג הזיכרון הוא DDR2....האם זה יתאים? אני יודע שהסיכוי נמוך לתשובה חיובית אבל אולי בכל זאת ואינני מודע לכך?.... תודה

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אותותו והמעבד הנבחר הוא הINTEL D 805 שמתוכנן עליו OC. משיטוט בפורום הבנתי שה8i945pg לא יתמוך לי בזכרונות של 667 MHZ ואולי יגביל אותי אפילו בOC. ראיתי כמה המלצות על הלוח הנ"ל של גיגיהבייט שיכול ומסוגל לעבוד עם כאלה זכרונות ולא יעצוא אותי בOC, אבל הקטע שהוא תומך בSLI ואין לי שום עיניין בזה, ויתרה מזאת אני קונה בכלל כרטיס מסך של ATI X1800GTO. האם אני יוכל לעבוד עם כזה כרטיס על הלוח? האם זה הגיוני בכלל ההשוואה בינהם ומה שאמרתי על הOC נכון? אני מודה לכם מראש כי אני ממש מבולבל כבר. תודה רבה קובי.

• 14 תגובות
    • 898 צפיות
  18. שלום רב, מחשב שקניתי לפני כ3 שנים. עם לוח 965P-DS3. הלוח מת ושלחתי את המחשב לתיקון תחת אחריות לIQPC. הם מצידם הציעו לי GIGABYTE GA-EP43-DS3 במקומו. האם זה שווה ? או שאני צריך להתמקח על זה שאני אמור לקבל לוח HIGH אם שילמתי בזמנו על HIGH. אשמח לדעתכם ותגובתכם, דן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yonni,

אני רוכש שבוע הבא מחשב חדש המבוסס עך הפנטיום 2.4 800MHZ החדש ולוח אם GA-8IK1100... אני צריך לקנות 2 סטיקים של זכרון 256 מ"ב 400MHZ..והייתי שמח לקבל המלצה על זכרונות טובים ולא יקרים. לא מתוכנן OC בכלל!!! בחנות שאני קונה את המערכת אין יותר מידי אופציות בתחום הזול חוץ מה- GEIL 256 PC3200 400MHz הכחולים, שהבנתי על סמך ביקורות שהם די חרא... האם שווה להוסיף 60 ש"ח לכל סטיק ולקחת את ה MUSHKIN?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by warrior-,

אני ממש לא יודע איזה מעבד לקנות במחשב החדש. רק עכשיו התחילו לייבא את AMD בצורה מסודרת, וגם רוב החנויות לא מתעסקות עם AMD לפחות חנויות גדולות שעוסקות עם חברות גדולות, בניגוד לפנטיום שמיבאת אותה חברה גדולה ואמינה. בנוסף מעבד AMD הוא לא מעבד 64 ביט מוחלט, ורובו בנוי מקוד של 32 ביט. וגם אם אתם זוכרים פעם בשנת 1992 יצא מעבד אלפה 64 ביט, וכולם חשבו שזהו עכשיו כל שוק המחשבים יעבור ל64 ביט, אך עדיין היום ה64 ביט לא נכנס. וגם שייצא לונגהורן 90 אחוז שמעבד הAMD לא יתאים לו ויהיה הרבה בעיות בתאימות בין הוינדוס למעבד, היות והמעבד הוא לא מעבד 64 ביט מוחלט כמו האופטרון. וגם לא הבנתי מה בדיוק הייתרון של 64 ביט, כאילו מה שאני יודע שמעבד 64 ביט יודע לעבוד עם יותר מ4 גיגה זיכרון - שזה לא …

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by benma,

למה הוא נקראה CELERON D? הרי הוא לא DUAL CORE. מה ההבדל בין מעבדים אלו למעבדים מסוג סלרון בלי האות D?

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  22. Started by Saharh,

מה קורה חברים, חשבתי להוסיף למחשב הנוכחי זיכרון, בזמן האחרון הוא מראה סימנים של האטה כנראה עקב הדרישות של התוכנות שמתעדכנות כל הזמן. אין בכוונתי לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, ולכן אמרתי שנעזר בעצת חכמים ממני שתוכלו לייעץ לי האם להוסיף זיכרון או לא : ) המחשב חמוש ב : מעבד - AMD Athlon II X4 640 זכרון - Kingston 2X2GB DDR3 CL9 10600 כרטיס מסך - NVIDIA GTX 460 768MB תודה על העזרה : )

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש לי לוח Gigabyte GA-8SQ800 Ultra שתומך ב- Dual Channel וקניתי שני לוחות זיכרון Kingston KVR400X64C3 512MB DDR כשהזכרונות מחוברים אחד ליד השני פונקצית ה- Dual Channel לא מופעלת והכל עובד מצויין, אבל כשאני מחבר אותם בצורה שה- Dual Channel מופעל, המחשב נופל אחרי חצי שעה מקסימום. (ממש מסך כחול) וגם זה עובד רק בשני הסלוטים הכתומים, אם אני משתמש בסגולים המחשב לא פותח מסך בכלל. מישהו ניתקל בבעיה כזאת? תודה לעוזרים !!!

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  24. יש לי אפשרות ליקנות את הAMD סאן דיאגו + לוח DFI NF4 + קירור של זלמן ב1300 (יד שניה נימצא הצלו כמה חודשים בודדים עם אחריות והכול) או ליקנות חדש 805 + ASUS P5LD2 + קירור של זלמן ב1500-1600 בערך מה יותר שווה לי? כאילו מי יותר טוב ה805 אחרי OC ל4.0 או 3.5-3.9GHZ או הסאן דיאגו + OC נחמד? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by roma4k,

כאשר הוינדוס עוד לא מותקן? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.