מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
היי, הנה הודעה ראשונה בפורום. נעים להכיר וכו' יש ברשותי Athlon XP 2400+ , Abit Siluro Ti4200 8x ו סטיק אחד של PC3200 512MB ג'נרי. אם אני אעשה OC זה יהיה משהו קל יחסית. איזה לוחות אם ידועים יותר ב"מוכנות" שלהם לקבל זכרונות ג'נריים? גיבסון
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לקנות מעבד , לוח אם וזיכרון הבחירה שלי זה: Athlon Barton 2500+ (11*166) 1833 mhz 512L2 Gigabyte 7VAX KT400 Mushkin Enchanced Black Hi Perf 222 2700 256mb בחרתי בלוח גיגאבייט שום שאני מכבד את החברה וזה גם לוח זול (האם הוא בסדר ומתאים למעבד?) בבקשה תגידו מה דעתכם הכליללית על ההזמנה שלי, ולאיזה ביצועים אני יכול לצפות מהמחשב במשחקים עם כרטיס GF3 Ti200 עוד שאלה - האם הצירוף לוח אם - מעבד הוא מותלח והכל יעבוד ללא בעיות?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA 8ST 800 של ג'יגבייט אל הלוח מחוברים HDx2 & CDx2 וזהו! נגמר המקום השאלה היא כזאת אם אני ירצה להוסיף עוד HD ו CD איך אני יכול? שמעתי על בקר IDE שמחובר דרך PCI אבל ממה שהבנתי הם לא ממש מהירים כמו הבקרים המובנים תודה לכל העוזרים והיועצים
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של ג'יגהביט GA-7VA KT400 ורציתי לדעת, מה המעמד הכי טוב כרגע ( או שיצא בקרוב ) שיתאים ללוח הזה ...
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף זיכרונות קיימים ל MB GA7AXP CPU-AND2200ATHLON XP 256\DDR-RAN\3200
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בארץ וכמה זה בערך עולה - תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20030429040241.htm מישהו שמע על הלוחות האלה? לי זה נראה יותר נראה כמו סטפינג משופר של הNFORCE2 או שאני טועה... תשפטו בעצמכם
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מה שבכותרת. בתודה מראש, יאיר
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי תא הלוח NF7-SL ושניי סטיקים של CORSAIR סמתי אותם ב DIMM1 ו בDIMM3 ככה אני זוכר שכתבו פה לעשות. איפה אני יכול לראות את זה מול העיניים שזה באמת עובד ב DUAL?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר לראות הכל במפרט מחשב שלי, אך הנה קיצורו: לוח של ג'יגה בייט GA-7VAX כמובן KT400 וזכרונות קורסאייר XMS3000 מה שנקרא PC3000 כלומר במהירות 185 מהצ DDR שזה 370 מגה הרץ. הבעיה ? בעזרת התוכנה המצורפת ללוח אם (Easy Tune 4) ראיתי שהזכרונות עובדים על 333 מגה הרץ בלבד ! ניסיתי בעזרת אותה תוכנה להריץ אותם מהר יותר ,אבל וה מעלה לי גפ את מהירות השעון של המעבד !! וזה מצב לא רצוי כרגע. אני לא רוצה לעשות OC למעבד אלא רק להריץ תזכרונות במהירות להם הם נועדו. מה עושים ? איזו דרך יש לפתור ת'בעיה ? אנא עזרתכם תודה HF
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
צריך משולש קדוש עם פנטיום 2.4 800MHz שיהיה לוח אם מצויןןן עם הדברים הכי חשובים זיכרון 400Hz תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי החליט להפטר מה- P 3 שלו ורוצה לקנות מחשב חדש המעבד שהוא החליט לקנות זה P 4 2.4 עם באס של 533 עכשיו אני צריך לוח אם תומך בבאס הזה. לא צריך שיהיה טוב למשחקים העיקר זה אמינות, וביצועים טובים יחסית בשביל עבודות משרדיות אני מעדיף שהצי'פסט יהיה של אינטל (לא שאני לא אוהב את SIS או את VIA) אבל לדעתו הם הכי אמינים וטובים... לא חייב להיות בלוח תמיכה ל- AGP 8 אבל מה שכן לפחות תמיכה לזכרונות של DDR 333 וזהו בעקרון נראה לי.. תודה לכל עזרה שתינתן..
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ראיתי בביוס בלוח - אם שיש הקצבה של זכרון ל-AGP , למה זה משמש ,והאם כדאי להגדיל את הכמות ,יש לי עכשיו 64 MB ויש לי אפשרות לשנות ל-128 MB כדאי ?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ובחרתי זכרון של סמסונג(256/512 3200) אבל אני רואה שממליצים פה על זכרון של חברת GEIL ושל WINBOND אז מה באמת עדיף לקחת? מה ההבדל ביניהם? עוד משהו בקשר למעבדי AND מה עדיף THOROUGHBRED או BARTON ומה ההבדלים ביניהם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב פנטיום 3 450 עם 90 MB SDRAM. עכשיו, למחשב לוקח 20 דקות לעלות משהו על המסך, יש צלילים מהסידירום במשך 20 דקות ורק אחרי זמן ממש ממושך המחשב עולה! מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח פותח את המכפלה של המעבד? תודה.
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכם חברים! קניתי לוח אם של חברת גיגהבייט ga-7vax ואותו לוח לא מגיע עם הכבלים של האופטי והיציאות האחוריות ולכן אני מתלבט אם לרכוש אותם כי על כן בלוח שלי יש את היציאות מוכנות לכבלים אלו תעזרו לי אם לקנות או לא לקנות!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ה-2500 של BARTON או ה-2400 של Thoroughbred (הרגיל) מבחינת משחקים תוכנות אינטרנט סרטים... לפי מה שהבנתי ה-Thoroughbred יותר טובים לOC אבל משאר הבחינות מי יותר טוב??
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי בעיה מעצבנת ונגמרו לי הרעיונות: הבורד: gigabyte 7vrxp rev1.1 /bios f12 הבעיה: לאחר התעוררות ממצב חיסכון בחשמל S3 (STR) ביצועיי הגרפיקה פשוט צונחים - ממש עלובים, אם זה ב2D , אם זה ב 3D (זה היה עם הGF2 , זה עדיין גם עם ה 9500P) והטמפרטורות של המעבד והלוח לא קריאות (0) אחרי ריסטרט הכל חוזר להיות בסדר. ניסיתי גרסאות ביוס שונות ומשונות, התקנה מחדש של XP ,עדכונים אפשריים (מיקרוסופט, וג'יגהבייט =enable s3 for usb) ראוי לציין יש לי עוד כרטיס רשת, SCSI , ו DXR3... חוץ מלנסות להוציא את כל הכרטיסים האלה יש לכם עוד רעיונות.. זה משגע אותי,אני רוצה לעשות suspend-to-ram* כשהמחשב לא עושה כלום (אל תגידו לי להשאיר דלוק\כבוי או לעבור למצב S1...) *str=שהכל כבוי, כו…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי בעייה מאד חמורה. ממה זה התחיל: קבלתי ביום שלישי צורב חדש PLEXTOR 48X24X48. מחבר אותו למחשב. מחשב עולה. הוא לא רואה CDROM ולא רואה את הצורב. מחבה את המחשב. מנסה כל מיני אפשרויות לחבר הרדדיסק סידירום וצורב. בדקתי ככה: חיברתי ל-IDE ועם הואנפתח אז הוא בסדר עם הוא לא אז משהו לא בסדר. קיצור ניסיתי כל מיני אפשרויות עם ה-JUMPER-ים שלהם ובסוף שגם הצורב והסידירום עבדו חשבתי שהכל בסדר אך מחשב לא עלה. אז ניתקתי את הצורב והסידירןם והחזרתי את הרדדיסק כמו שזה היה אבל הוא לא עלה: היה מסך שחור עם CURSOR ולפעמים אחרי איזה 10 שניות הוא כתב Boot Failure. System Halted אז חשבתי שהרסתי איכשהו את ההרדדיסק למרות שבטוח לא קיצרתי ולא דפקתי כלום והכל היה בסדר. אבל ה-SETUP כן ראה את ההרדדיסק. …
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב samsung 256mb 333 ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256 מגה. רציתי לקנות עוד זכרון של סמסונג אבל הם נורא יקרים אז רציני לדעת אם אני יכול לשלב בין שתי חברות? עכשיו כמו שהבנתי אם כרטיס אחד הוא 333 אז השני חייב להיות כמוהו (רק תגידו אם זה נכון, אל תתייחסו לזה במיוחד) אז בחנתי באתר פנדה כמה חברות והנה מה שאני מתלבט ואם תוכלו תרשמו על כל חברה אם היא טובה ולבסוף מה הכי כדאי לקנות : של GEIL http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_701&products_id=2876 kingstone (שווה את המחיר ?!?) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_485&products_id=2011 micron (שני דגמים, אחד שכתוב original ואחד לא, מה ההבדל?) http://www.pandas.…
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הכוונה באופן כללי לאו דווקא למשחקים.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(עריכה: גיא, דיר באלק אתה כותב שוב פעם עם היוזר שלי! ותלמד לתת כותרת מתאימה לא סתם את שם הלוח ) יש לי בעיה עם לוח זה, IDE 2 פשוט לא עובד הוא נבדק על 3 לוחות זהים ובשלושתם בעיה זהה, הרכיבים המורכבים על הIDE 2 לא עובדים, הרכיבים נבדקו על IDE 1 ועבדו, הוחלף הכבל ולא עזר, כמו שאמרתי גם את הלוח החלפתי פעמיים (כלומר 3 לוחות עם אותה בעיה).
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מזה ? CAS 2 RAS !? כל הדברים האלו, מה הם אומרים ? מישהו יכול אחת ולתמיד להסביר את הנושא הזה עד הסוף ? בבקשה תענו תשובות רציניות, לא נראה לי... ולפי דעתי, אלא תשובות של אנשים שיודעים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מבחינת משחקים ומהירות בעיקר :AR15:, OC מתוכנן בעתיד תקציב בסביבות ה-700 תודה...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-