עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mbs,

היי, אני בדרך לשדרג את המחשב שלי. השימוש המרכזי - משחקים כבדים. התצורה הנוכחית: P3 800 D815EEA Intel board (sound onboard) 256 MB SDRAM 133 RADEON 8500 40GB HD WD 7200 RPM מה שנראה לי שכדאי לקנות: ATHLON XP 2400 with some appropriate cooler ABIT NF7 motherboard Geil DDR-RAM 512MB (2X256)3200 Ultra התקציב שלי הוא 2500 ש"ח גג. מה דעתכם? תודה מראש על כל תגובה!

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by kondson,

סליחה על הבורות מה זה NFORCE2 התכוונתי לשאול האם זה סוג של ביוס? האם כרטיס מסך???? ובמה זה טוב לעומת דברים דומים?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by 47,

הזכרונות שלהם טובים? למישהו יש ניסיון איתם? פשוט הזכרון שלי נידפק(corsair 256 2100 R.I.P) ואני שוקל להחליף ל 2562700X2 של GEIL. ם למישהו יש ניסיון איתם אני אשמח לשמוע תגובות...

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם יש ללוח הזה נעילה של PCI\AGP כעיקרון יש לי את הלוח ורצית ילעשות OC לא גדול מ 100MHZ FSB ל 120MHZ FSB לרציתי לדעת העם הדבר יפגע ב HD או בכרטיסים. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by iakovl,

צריך דגמים של מאוררים טובים ל פ-3 שלי (סוקט 370)

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  6. ניסיתי לשים את הסטיקים של הזיכרון כבר שניי האפשרויות שאחת מהן זו זאת : והשנייה זו סלוט 2 ו 3 אם סופרים מלמעלה למטה. וזה לא עזר אני פשוט עובד בSINGLE ה CPUZ מזהה לי את הזיכרון ב SINGLE ואני לא רואה שום הודעה שאומרת שאני עובד ב DUAL. בבקשה תעזרו . עריכה: את המפרט של המחשב ניתן לראות במםרט מצד ימין יש לי לוח של ABIT NF7-SL VER2.0

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by iakovl,

אני מחליף את הלוח אם MSI שלי ואני רוצה לדעת על איזה לוחות אם כדאי לי ללכת. אני מבקש לתת שם חברה ודגם.

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by PowerUser,

אנסה לסכם בקצרה, נכון, amd יותר זולים. ולגבי יכולת המהרה אני לא ידבר, כי רוב המשתמשים לא ממהירים. עכשיו, אם ניקח למשל מעבד אחד של pentium4 ואת המתחרה שלו מ amd נראה שהמעבד של amd יותר זול, לא בהבדל רצחני במיוחד.. אבל הוא גם פחות טוב! למשתמשים המבינים, אולי עדיף לקנות amd כי זה יותר זול והם יכולים להמהיר אותו כדי לקבל ביצועים יותר טובים. אבל לרוב המשתמשים, עדיף pentium 4. P4 2.4 533mhz יותר טוב מ +Athlon XP 2400 P4 3.0 ghz יותר טוב מ +Athlon XP 3000 ואפשר לראות את זה בשלושת השוואות המעבדים האחרונות ב toms hardware שלום וכל טוב.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  9. בקצרה, ברשותי סטיק אחד של זכרון די גנרי (מוזל) של 128MB 266mhz ועוד סטיק של 256MB 266mhz של קינגסטון (שניהם DDR מן הסתם). המחיר של 256MB DDR כרגע לא גבוה מדי ואני חושב על למכור את הסטיק של מוסל, להוסיף כסף ולקנות עוד סטיק של קינגסטון, זהה לנוכחי (אותם התזמונים). ההתחבטויות הן כדלקמן: 1. האם בכלל שווה לי לעבור ל512? ז"א הפרש הביצועים בין 352 לבין 512 משמעותי? כי אני חש שיש מקום לשיפור כשאני משתמש במערכת. 2. אם אני קונה זכרון 256MB האם כדי לי בהכרח לקחת את הקינגסטון כדי שהיו לי שני זכרונות תואמים או אולי עדיף לקנות משהו זול יותר (כנראה גנרי)? או שאולי יש משמעות בביצועים בשני סטיקים זהים. המערכת: לוח גנרי 266mhz. Athlon XP 2000+. תודות מראש.

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  10. הי, אני בדרך לשדרג את המחשב שלי. השימוש העיקרי - משחקים כבדים. יש לי RADEON 8500 ודיסק 40GB של WD 7200 RPM ונראה לי שהם מספיק טובים. נראה לי שכבר החלטתי ללכת על מעבד P4 2400Mhz 533MHz FSB 512Kb 478 Pin. האם הבחירה טובה לדעתכם? ולשאלה יותר קשה - איזה לוח אם וזכרון? אני צריך 512MB... התקציב - בערך 1500 ש"ח (ללוח אם ולזכרונות) - אבל גם הצעות יותר זולות יתקבלו בברכה תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by eSLC,

מבחינת משחקים כבדים OC לא מתוכנן (הלוח לא בישבילי) תקציב בסביבות ה-700... :AR15:

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. יש לי את הלוח הנל בעל 6.1 ערוצי קול,הוא מקוון ל 2.1 ערוצי קול כי יש לי רק שני רמקולים הבעייה היא שאני שומע את קולות הרקע יותר חזק מהדיבור (לדוגמה בסרטים) אני לא יודע איך לתקן את זה תעזרו לי בבקשה נ.ב מה זה F-AUDIO?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  13. שלום לכולם.. אני פתחתי כמה ת'רדים כבר בקשר ללוח אם שלי שה- DUAL CHANNEL DDR לא עובד... ואף אחד לא הצליח לתת לי תשובה איך לתקן את זה אז החלטתי לקחת את זה לחנות אז קיצר דיברתי עם החנות שקניתי מהם את הלוח (פנדה) ונתתי את הלוח לפני שבוע ועד עכשיו לא אמרו לי מה קורה איתו אז עכשיו דיברתי עם החנות שמהם קניתי את כל המחשב, שהם הזמינו את הלוח מפנדה (השירות שם חרא ד"א) והם אמרו לי לבחור לוח אם אחר במקום מה שהיה לי (8RDA+) אז.. איזה לוח אם אתם ממליצים עד 1000 שקלים? אני צריך כמה דברים הכי חשוב שיהיה לו ביצועים ממש טובים! שיהיה בבאס של 333 עם תמיכה בזכרונות DDR 400 אם אפשר DUAL CHANNEL (ועדיף שיעבוד הפעם) כרטיס רשת ONBOARD וכמעט הדבר הכי חשוב אני רוצה שיהיה לו ממש אב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. קניתי זכרון של MICRON 256 333MHZ אני רוצה לדעת איך אני יכול לכוון בביוס שהזיכרון יוציא את כל התפוקה שלו אני שמעתי על CAS 2.5 2.0 ,T1 וכו אבל אני לא הבנתי מה צריך לעשות אם יש עוד דברים שיעזרו לי תגידו לי בבקשה יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP תודה רבה IDD

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by demonshlomo,

מה זה הAUX IN הזה שיש לי על הלוח???? לא צריך מגילה רק הסבר קצר! תודה!

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  16. אם למשל יש לי amd athlon xp 2700+ שעובד בבאס של 333 ו amd athlon xp 2700+ שעובד בבאס 333 ההבדלים ביניהם הוא שאחד BARTON ואחד TBRED מי יהיה יותר מהיר במשחקים, בקידוד MP3 וכיווץ RAR וZIP?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. Started by benor,

לוח האם שלי הוא Intel D850GB שמתי לב שיש בו חריץ שנקרה CNR. למה מיועד החריץ הזה? איזו חומרה אפשר לשים בו? תודה.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. חרשתי אל האתר שלכם ושלהם ולא מצאתי מישהוא יכול לתת לי לינק

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  19. הי אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלו ואני לא יודע מה לבחור ,אני רואה ששתיהם מקבלים ביקורות מדהימות בOC ובכלל בביצועים. המעבד הולך להיות Amd xp 1700 0.13. מה אתם הייתם לוקחים ולמה. הציוד הקפי שמגיע עם הלוח לא כל כך משנה לי חוץ מכרטיס קול ורשת. שבשניהם יש אותם. המחיר Abit NF7 SL Rev 2 -725 Epox 8RGA+ - 820. אני מתכוון להגיע לבאס של 200+. תודה

• 14 תגובות
    • 852 צפיות
  20. לחבר שלי יש פנטיום 4 עם לוח אם שאני לא יודע איזה הוא, יש לו ארבעה סלוטים של RDRAM שתיי מהם מלאים בזכרונות של סמסונג 64 PC 800 ושתיים ריקים!! בשתיים הריקים הוא רוצה להוסיף עוד זכרונות של סמסונג אחד 128 והשני 256! זה אפשרי? כי אמרו לו שצריך עוד זוג שהוא זהה ביחד עם הזוג שקיים אצלו במחשב? מה הוא צריך לעשות?

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  21. יש לי לוח 8RGA+ שאני חושב שהוא פגום...(כמה סיבות) אחד הפגמים שאני חושב שיש לו זה הבקר זכרון...(ודרך אגב אין עדכון ביוס עדיין!) הזכרונות ווינבונד 512MB DDR400 PC3200 . סטיק אחד. עכשיו הם בהתחלה עבוד על 266 ועל 333 טוב ועל 400 לא טוב ריסטים וכל מיני בעית מוזרות כאלה. הלכתי החלפתי סטיק זיכרון...הוא גם עושה אותו דבר. הלכתי בדקתי אותו על מחשב אחר עם לוח גיגהביט עבד מצוין על 400 והרצתי PCMARK עבר יפה. במחשב שלי חזרתי ושוב אותה בעיה.. אני נותן לו מתח של 2.77 וזה לא עוזר! דרך אגב מה המתח ה-DEFAULT שלו מישהו יודע ? אז אני מניח שזה בלוח...יכול להיות שהספק קשור ?! תודה. עדכון : החנות שממנה קניתי את הלוח לא מסכימה להחליף אותו , הם אומרים שחיבור USB שבור אני שברתי זאת דעתם . ובקשר לזכ…

• 45 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. Started by kosta,

הבנתי שואוטוטו יש ירידת מחירים למעבדי אינטל... אחרי ההשקה של המעבדים שפועלים בבאס 800 ירדו מחירי ה 533 למישהו יש מושג בכמה ירד המעבד הבא 2.533 533 אני אשמח עם מישהו יוכל למצוא לי את הטבלה שמראה את ההעדכונים במחירים

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. יש לי זכרונות GeIL PC3200 400MHz DDR SDRAM הבעיה היא כשאני שם אותם על AUTO הם מזוהים כ266 וכשאני שם אותם על BYSPD הם מזוהים 400 אבל אז הווינדווס נותן לי ERROR שכתוב שיש לו בעיה עם איזהשהו קובץ בSYSTEM32 יש לי epox8rda+ מעבד axp2400

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by oshri,

מבקש את עזרתכם בהמלצה על לוח אם אני רוכש מחשב עם מעבד AMD2400 xp רציתי לדעת איזה לוח הכי מומלץ gigabite 7vax asus a7v8x kt-400 או abit nf7 nforce2 אודה לכם מאוד על המלצותיכם - אושרי דיין

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by Maxx,

תאמרו לי, למה לא להריץ את AXP2000 ב- 166X10 (במקום 133X12.5)? הרי מבחינת שאר הרכיבים אין OC האם יש הבדל למעבד באיזה צורה מגיע ל- 1667Mhz שלו? יש יתרון ברור והוא שהזכרונות ירוצו ב- 333Mhz, השאלה יש יש חסרונות כלשהם.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים