מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,810 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באיזו חנות שני לוחות של SLI-DR, יש SLI-DR UT ויש בלי UT, יש הבדל ביניהם? כי ה-UT זה 1300 ובלי UT זה 1450.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי לאתר של Gigabyte. וגשלתי לקטגוריית של לוחות ה-M. עכשיו אני די חדש בזה.. אני קצת לא מבין מי נגד מי.. באתר הזה : http://www.gigabyte.com.tw/FileList/WebPage/mb_080516_des_advanced/data/tech_080516_des-a-models.htm הלוחות M כאן בסדר כרונולוגי ? אני מנסה להבין מה הכי טוב שלהם מהסידרה הזאת (P45). קצת הלכתי לאיבוד.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום רב ליפני מיספר חודשים אחי הקטן (בן 7 וחצי ) הבין את קסם המחשב ומאז חופר לי ולאח הגדול שלי (חופר הכוונה שהוא תמיד נוגע במחשב ורוצה לשחק בו). כל זה התחיל לעלות לי (ולאחי הגדול כמובן ) על העצבים ולכן קבענו שקונים לו מחשב ,אבל רצינו משהוא מיחוד לא סתם מחשב רגיל , הילד חולה לגו (כן כן כמו שאני הייתי )וכלן חשבתי לינות לו מחשב מלגו משהוא בסיגנון הזה http://tfvlrue.wordpress.com/2008/06/25/lego-computer/ הבעייה היא שהמחשב מאוד קטן ודורש לוח mini itx (שאין לי שמץ איפה להשיג כזה ) וספק כוח פיצפון (שגם אותו אני לא יודעה מאיפה להשיג), יש לי זמינות דיי גדולה למעבדים וזיכרונות וכל שאר הירקות לכן אני מעדיף שזה יהיה לוח אם סוקט 775 (אם יש כזה ביכלל ) או משהוא אחר של amd . השימושים …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו רציתי לשאול מה ההבדל בין הלוחות האלה: http://tms.co.il/product/5735 http://tms.co.il/product/5736 בתודה ליאור
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב לוח חדש לקונרו שלי שמגיע לאוברקלוק יציב של לפחות 400 והאפשרויות הם : 1.גיגהביט 965p-s3 2.abit ab9 3.abit ib9 אני הייתי מעדיף לקנות את האביט בגלל שיש לי הערכה אליה אבל ביקרתי באתר של newegg ושמה יש ביקורות על הלוחות מצד לקוחות כמו זאפ וראיתי שהרבה מתלוננים על אביט כמו למשל בעיית תמיכה בזכרונות (אני אישית ראיתי אחד בטרייד זון שרצה למכור את הלוח בגלל זה ) או תלונה אחרת נשמעה היא - שכאשר עושים אוברקלוק אז אפיק ה pci שבמקור 33 mhz גם הוא עולה עם הבאס אז נוצר מצב שאם יש כרטיסי pci מותקנים אז המחשב לא עולה בגלל זה . יש פתרון לבעיות האלה ?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
איפה שהוא אני חושב שראיתי לוחות אם עם מקום לשני מעבדים... זה קיים או שהתבלבלתי ?
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
האם הלוחות אם של היום (ואפילו הכי חדשים) יתאימו ל DDR3 ולמעבדים של ליבה מרובעת :s05: :s05: האם הלוחות אם של MSI מתאימים למעבדים של AMD :s05: :s05: תודה רבה למי שועזר
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין את הקפיצה במחירים של לוחות האם אחרי 1000 ש"ח פתאום הם קופצים ל1400 ש"ח למה? למה הלוח ASUS P5K DELUXE WIFI-AP Intel® P35 Chipset LGA 775 יותר טוב מ ABIT 35P PRO ??? מה ההבדלים? האם OC באסוס יהיה טוב יותר משמעותית? האם שווה בכלל את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
ראיתי חברות מוציאותכרנותddr 2 של 700 מגה הרץ וכו לאיזה לוחות הם יתאימו? ורציתי לדעת אם זיכרון 533 מגה הרץ יכול להתאים ללוח הזה..ASUS P5GD1-VM כאילו אם הלוח תומך ddr אז לא משנה איזה מגה הרץ בזיכרון ddr אנ ישים היכר שהלוח יהיה בו יציאת ddr ?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
איך אני קונה לוח אם? לפי מה אני יודע אם הלוח אם שאני קונה יתאים לכרטיס מסך או למעבד כלשהו? ומה חשוב להסתכל בקניית לוח אם? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין לוחות אם מבוססים 945G לבין מבוססים 945P? ומה יותר טוב: LGA775 Intel945P ABIT IL9 PRO או LGA775 Intel945G - ASRock ConRoe945G (שניהם אותו מחיר - בערך 400) תודה.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתכוון לקנות לוח אם למעבד אינטל, עם ערכת שבבים P31 או P35... לא כל כך חשוב לי מיהו היצרן. כרגע יש לי לוח אם של ABIT מסוג NI-8 SLI ואחד המאפיינים הכי חשובים וטובים שיש בו בעבורי בתור חובב שקט מושבע היא האופציה לשלוט על מהירות המאווררים מהביוס (כל המאווררים ולא רק המאורר של המעבד ניתנים להאטה והשקטה באופן ידני - בוחרים כמה מתח מוזרם אליהם. ) אני יודע שלוחות האם של ABIT עדיין כוללים את הפיצ'ר הזה עדיין וקוראים לו OTES, ABITEQ למשל: X38, IP-35 אני מפנה את השאלה למי שמחזיק לוחות אם ג'יגה בייט או אסוס - האם גם בהם יש אופציה כזו? למשל ב /P35/P31 DS3 של גיגבייט... ואני לא מדבר על השקטה אוטומטית אלא ממש על שליטה ידנית שבה בוחרים כמה מתח לכל מאוורר אודה למי ש…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול מה ההבדל בין הדגמים הבאים של אביט: NF7 (nForce2)lan,usb2 NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 חוץ מזה שהשני תומך ב SATA במה הוא יותר טוב? ההבדל בביצועים הוא גדול? והאם גם הדגם הראשון יכול לתת תוצאות מספקות לשנתיים הקרובות? (כרגע אני לא מתכנו אוברקלוק)
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הרבה פעם כשהסקירה או מאמר או סתם שיחה ל לוחות אם מגיעים למונחים כמו "גשר דרומי" ו"גשר צפוני" אני מבין שלא מודבר בגשר רגיל אלה מונח בנושא לוחות אם אז מה זה גשר? מה הפעולות שלו וכו' תדוה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל רשימה של לוחות אם (דגמים טובים לOC) ויש להם גם תמיכה בCrossFire ?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוחות אם המתקדמים היום תומכים ב DUAL DDR 400.. האם הדגמים הקודמים תמכו בDUAL DDR פחות מ400? האם עוד נגיד כמה חודשים יצאו לוחות חדש שתומכים בDUAL DDR 500(סתם דומגה) או שזה הגבול לזמן הקרוב..?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, יש לי וויכוח עם כמה אנשים (שאני לא אגיד את שמם בשביל לא להביץ אותם יותר מדי) על לוחות לקונרו. הם טוענים שאין שום הבדל, זה או אחר, בין ה DFI INFINITY 975X/G לבין הAsrock Conroe Xfire אתם יכולים בבקשה להגיד איזה לוח עדיף (בלי להתייחס בכלל למחיר, כי כתבו לי דברים כמו "אתה פשוט לא מוכן להודות ששילמת הרבה יותר בשבי לאותה תמורה") ומה הייתרונות והחסרונות של כל לוח?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ליבת Winchester לליבת Venice? לפי מה שהצלחתי להבין מגוגל וכ'ו זזה שVenice זה חדשני יותר זה נכון,?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום . ראיתי בלוח אם שאני מתעניין בו שכתוב .CPU x 1 / System x 4 FAN connectors מה זה אומר? זה אומר שיש חיבור למאוורר אחד למעבד וארבעה חיבורים למאווררים שבאים עם המארז, או שחוץ מהמאווררים שבאים עם המארז אפשר לחבר עוד ארבעה מאווררים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 2.8 פרסקוט עם מאוור מקורי של אינטל ויש לי שאלה על כמה המאורר אמור להיסתובב ? - כי עכשיו הוא מסתובב (לפי הביוס) ב 2610 סיבובים לדקה... האם זה בסדר/נורמלי ? תודה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה רכשתי את הזיכרונות הללו: http://ksp.co.il/?uin=16277 אך משום מה בביוס של הלוח אם רשום לי 1333, ועכשיו שמתי לב שרשום בכותרת ובמפרט של הזיכרנות כי הם 1600 אבל בקטגוריה SPD Speed רשום 1333 האם כך זה אמור להיות? תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי הלוח שלי הוא מדגם Gigabyte ga-ma69g-s3h הזכרונות שלי הם CORSAIR 1024X2 PC5300 DDR 2 667MHZ בCPUZ הוא מראה לי שהזכרונות עובדים ב333MHZ האם משו אינו קשורה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
היי רציתי לשאות למה זכרונות הDDR 400 שלי עובדים במהירות של 200MHZ ולא 400 ???? יש לי שני סטיקים של 512 MB של חברת OCZ על לוח N FORCE 3 של EPOX ומעבד AMD 3000 64 -754 העלתי שני תמונות מ CPU Z עם נתוני הזיכרון תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 489 צפיות
-
-
נגיד כתוב AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX אז המהירות היא 2400 לכל ליבה או לשניהם ביחד?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי הורדת המחירים שהייתה לאינטל מה מחיר המעבד של הE6600 ושל המעבד בעל 4 MB זיכרון המוך ביותר במחיר למה אני מחפש אם אפשר ליד המחיר הנוכחי תוסיפו גם את המחיר שהיה
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-