עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shlomibandit,

יש לחבר שלי את הלוח הנ"ל והוא לא מוצא פרטים באינרטנט על הלוח הזה.. רציתי לברר כמה זיכרון ובאיזה תדר אני יכול לשים בלוח זה? תודה רבה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  2. Started by scimtar,

שלום! ראיתי את הלוח הזה GA-K8U ב- logicpc במחיר של 350 שקל: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6563 ראיתי מספר ביקורות על לוחות עם הצ'יפסט הזה, בעיקר של Asrock ו- ECS ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם הלוח הזה של Gigabyte או עם הצ'יפסט הזה - איך הוא מבחינת OC ? לא משהו כבד אבל שאפשר יהיה לשחק איתו. אני מתכנן לקנות לוח ואני מתלבט בינו לבין הלוח הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7026 (כמו שאתם רואים אני בתקציב מאוד מצומצם), כמו כן בתור אופציה אחרונה יש לוח Abit kv8 pro במציאון ב- KSP ב- 309 ש"ח. מה אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by bluemail,

ידוע שהוא תומך בדואל צנל של כרטיס מסך . האם יש מגבלה על זה ??? כלומר עד גירסה מסויימת ? ואם יש האם יש אפשרות עתידית לשדרג את הביוס לתמיכה של מתקדמים יותר ?

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  4. Started by keldad27,

שלום כולם, שאלה קצרה על הלוח המדובר (רוכש מחשב, תקציב 4000-5000, עם תמיכה נאה בגיימינג): (על מעבד i5-760) - הומלץ לי על ידי חבר לקנות לוח INTEL WARRENSBURG ATX/DDR3. הרעיון הינו קניית לוח אמין מאותו בית יוצר של המעבד. מינימום תקלות. המלצות בפורום מדברות על GIGABYTE GA-P55M-UD2 ו- UD3 בהנחה שלא מתוכנן OC בלוח ובמעבד, אבל חשובה אופציית שדרוג עתידי ללוח/מעבד, האם: 1. האם יש הבדל עקרוני מבחינתי בין 2WARRENSBURG ל- GA-P55M-UD2 או UD3 (יכול להיות כל דבר, מכרטיס קול איכותי יותר ועד תמיכה בפיצ'רים אחרים, אתם מבינים יותר ממני) 2.מה ההבדל מבחינתי בין UD2 ל-UD3? 3.בהנחה שאני אכן הולך על WARRENSBURG (ללא OC) - האם עד כדי כך חשוב להחליף לו את הקירור המקורי? ומה הייתם ממליצים לשים שיהי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Lapland,

אוקי קניתי לוח אם חיברתי אותו וכשהדלקתי תמחשב הוא אומר לי REBOOT AND SELECT BOOT DEVICE משהו כזה מה לעשות ? הלוח הוא של ASUS M4A78

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by Enable,

יש לוחות אמ שתומכים ב PENTIUM 4 ויש להם כניסה של PCI-E ותמיכה בזכרונות DDR? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  7. Started by okpimp,

שלום, יש לי לח אם מדגם AsrockXfire וכתוב במפרט שלו: 1 x HDMI_SPDIF header ביצאיות. השאלה שלי היא איך אני מחבר את ההתקנים האלה.. כי אין יציאה אליהם בלוח, אז איזה כרטיס או תוספות צריך כדי להשתמש בהם? תודה

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  8. Started by asaf_v_m,

אני רוצה לקנות מחשב משהו כזה: P4 2.4 256MB 266 DDR 60GB HARDDISK עם צורב גם GEFORCE 4 MX440 64MB וכמובן מקלדת עכבר וכל הרכיבים הנילווים עכשיו אני צריך לוח אם ואני רוצה לדעת אם נגיד אני ייקח לוח עם 333 DDR זה יישנה משהו? וכל הפיצ'רים כמו AGP X8 או DUAL DDR יהיה לי כרטיס אחד של זיכרון , אם אני יקנה שניים ויש לי לוח של דואל אז זה מכפיל תמהירות? יענו שניים של 333 -666? מצאתי לוח של ג'יגהבייט שמצא חן בעיני - GA-8SQ800 אז בקיצור כל הפיצ'רים שאני לא צריך בכללי כדאי שיהיה אותם או שזה לא משפר את הלוח?

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by pimp_daddy,

יש לי מעבד של אינטל בסוקט 478 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך של pci-e אז אני צריך להחליף ללוח אם שתומך גם ב478 וגם Pci-e אני אשמח לקבל הצעות\פתרונות?

• 2 תגובות
    • 390 צפיות
  10. Started by shlomiu,

אם הלוח DS3 הוא טוב? כמו כן ישנן תלונות בפורום שלסדרה החדשה של גיגהבייט יש בעיות. האם זה נכון? האם הלוח כדאי?

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  11. Started by s0d,

תגידו, P5N32-SLI Deluxe s775, NF4, 2xPCI-E תומך קונרו? דחוף, תודה.

12. Started by haimon_v,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים וראיתי את הביקורת החמה שלכם על לוח האם של A8N32-SLI Deluxe רציתי לשאול אם הוא מספיק מתקדם ויתמוך בטכנולוגיות העתידות לבוא? שנית, האם הבנתי נכון שהוא תומך רק בזכרונות מסוג ddr עד מהירות 400 ולא יותר? ואם כן איך זה ישפיע על הביצועים שלו לעומת הזיכרונות המהירים יותר הקיימים כיום? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by nim901,

שימו לב בכתבה הזאת http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro/viewnews.cgi?newsid1093263500,34914, יש שם כרטיס PCI להרחבה בשביל סוק 747 אם אני לא טועה אז איך שמים שם קירור נורמאלי? הרי זה כרטיס PCI הוא יכול להשבר\ להתנתק מהמקום לא?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  14. Started by Iv0ry,

על הבטרייה של איפוס הלוח כתוב MITSUBISHI לול זה נורמאלי? או שהביאו לי מכונית במקום מחשב?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם כדי לי לקחת לוח אם שתומך ב PCIe ולקנות כרטיס מסך פחות טוב או לקנות לוח אם שתומך ב AGP ולקנות כרטיס מסך יותר טוב מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  16. אני רוצה ליקנות מחשב חדש וקראתי כאן באתר שיש לוחות אם עם bios חדש בשם uefi איזה לוח אם עם ביוס כזה יש ל מעבד amd עם 4 או 6 ליבות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by davidzada93,

שלום. רציתי לשדרג למחשב מסויים את זיכרון הראם שלו אבל הבנתי שצריך לבדוק כמה מהירות של זיכרון הלוח אם תומך רצתי לשאול איך בודקים את זה?? נסתי בתוכנות כמו everest ו- cpu -z ולא מצאתי כלום בבקשה תגידו לי איפה אפשר לדעת כמה מהירות הלוח אם שלי מקסימום תומך. תודה.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by zoyaniv,

שלום האם צריך לוח ספציפי למעבד כפול ליבה של אינטל או מספיק לוח עם אותו סוקט האם כל זיכרון DDR עובד בדול צאנל או רק אלו שמצויין כך במפורש לגבייהם והאם יש צורך בלוח מיוחד לשם כך או להגדיר איך שהוא איזה פיצסט הכי מומלץ והכי טוב למעבד כפול ליבה של אינטל

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ariel-ro,

שלום רציתי המלצה ללוח אם עד 700 שקל לCF של 4870 חשבתי על הלוח הזה: ASUS P5Q PRO וגם הצבע שלו לא כחול כמו GB אלא שחור יפה ולמעבד שלא יהיה צוואר בקבוק לCF של 4870 מה אתם אומרים על E8400? הוא יספיק? ויהיה מספיק טוב לעתיד? תודה אריאל[br]פורסם בתאריך: 6.08.2008 בשעה 22:09:29 מישהו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Itzik 007,

איך הלוח אם הזה: Intel CheryCreek D915PCYL אני פשוט בונה מחשב עכשיו שמיועד קצת גם למחשקים הוא בסדר? ואני שם בו 1G DDR2.... יש צורך להחליף לצ'יפסט 945/955? והמעבד הוא - Intel P4 - 630 3.0 GHZ/2MB/775 ,תודה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  21. Started by mc_elad,

בקרוב כנראה אני יקנה מחשב... שמעתי שלפעמים יש מצב של בעיית תמיכה בין מעבדים ולוחות אם מסויימים השאלה היא אם יש בעיה של תמיכה בין Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX (מעבד) לבין ASUS P5Q-E (לוח אם)

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  22. Started by Mr.Angel,

מה אתם אומרים על לוח אם של Msi KT400 (פרטים מדויקים של הדגם אני לא יודע) בשביל מעבד של AMD? ומה אתם אומרים על כרטיס מסך של Gigabyte radeon 9600 ? (אני לא יודע יותר פרטים מזה, אם זה פרו או לא) פשוט קניתי את המחשב בחנות IVORY וזה מה שהם נתנו לחי במקום רכיבים שבקשתי. אני רק מקווה שהם יתנו לי חברות טובות, כי בפירוט של המחשב, הרכיבים הופעיו באופן כללי, בלי חברות. גם אמרו לי משהו על זה שלא מייצרים יותר RAEDON 9700. יודעים על זה משהו? בבקשה תעזרו, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by xpo,

איזה לוחם אם מומלץ ל AMD SOCKET AM2? חשבתי על ASUS M2N-E, יש המלצות למשהו אחר? 1. מה הכוונה שרשום stepping? 2. במעבדי אינטל בדר"כ רשום הבאס, למשל e4300, 800mhz, s775 וכו', ב 4800+, מה הבאס? מה משמעותו? 3. מה זה FSB? מה הוא אומר? תודה. ---- ונזכרתי רגע במשהו שרציתי לשאול על זכרונות - 4. מה הכוונה שרשום CL5-5-5-15 ומה טוב יותר, הקודם או זה CL4-4-4-12 ?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  24. שאלתי היא האם לוח האם הזה: ASUS P4P800SE-INTEL 865PE מתאים למעבד הזה: Intel Pentium 4 775PIN 3.0GHZ 800FSB 1M 530

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  25. Started by rooten,

קניתי בארה"ב לוח אם: gigabyte ga-p35-ds3l/s3l במטוס שני חלקים קטנים בלוח אם התפרקו(מסומנים באדום למטה בתמונה). יש דרך לתקן את זה לבד? ואי אפשר להשתמש בלוח אם בלי שני החלקים האלה(נראה לי זה חלקים שקשורים לחשמל)? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים