עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כרגע יש לי במחשב 2 ג'יגה זכרון Corsair PC2-6400 DDR2 400mhz (לפי CPU-Z) אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה זכרון ניסיתי לחפש בזאפ את הדגם המדויק שיש לי אבל ללא הצלחה, על כן אני מחפש ייעוץ לגבי איזה סוג זכרון כדאי לי לקנות שיתאים לי עם מה שיש לי עכשיו.. תקציב לא כל כך משנה, הבנתי שזה במילא לא יחרוג מה 200-300 שקל ככה שלא אכפת לי. תודה.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by Emin,

התקציב, 1000-1200 שקל, יש לי כבר HD של 80 גיגה IDE, כרטיס קול, מארז, ספק. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  3. קניתי היום זכרון כאלו: GeIL Golden Dragon PC3200 400MHz Dual Channel DDR הם בתזמון של CL2... סיריילים עוקבים! (ירדו מפס הייצור אחד אחרי השני) עד כמה הם באמת טובים???? ואיך האיכות?? אני חייב חוות דעת מקצועית עליהם ממישהו שמבין. (אולי גם לאוברקלוק בעתיד) תודה לגולשים ולצוות האתר.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by moshen1169,

1. איזה דגם הכי זול מבחינת עלות תועלת של ג'יגבייט שתומך במעבד של אייאםדי 720 ובג'י טי איקס 260?ואים יש יותר טוב מג'יגה בייט בטווח מחירים אז גם טוב ובנוסף שיתאים גם לשדרוג עתידי של המעבד? 2.איזה משחקים שיצאו עד עכשיו וגם בעתיד תומכים יותר משתי ליבות? 3.עד כמה אוברקלוק בצורה בטוחה ומבלי שיפגע בתוחלת חיים של המעבד 720 אפשרית(עד איזה תדר הכי בטוח)? 4.האם \Phenom II x4 Quad-Core 945 Socket AM3 3.0Ghz 45nm Tray עדיף על ה720? 5.האם עדיף ה Phenom II x4 Quad-Core 945 על ה955 יש ל955 תדירות של 3.2 וזיכרון מרמה שלישית ול945 יש 3.0

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  5. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by Avdan,

רציתי לדעת אם הביצועים של הדור השני טובים יותר מהביצועים של הדור הראשון של המעבדים של אינטל. הדגש הוא על ביצועים של המעבדים נטו ללא קשר לליבה הגראפית. אלא אם כן הליבה הגראפית תורמת איכשהו לביצועים הכלליים. בכלל כדאי לעבור למעבדים מהדור השני? אם למישהו יש גם איזושהי השוואה בין כל מעבדי אינטל אני אשמח לקישור. כולל מעבדים לניידים. אשמח לעזרה בעניין. תודה רבה ושבת שלוש!

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  7. ברבע השני על כל איטניום אחד נמכרו עשרה אופטרונים. חברת סאן טוענת כי מדובר בנתון רשמי של גרטנר (חברת סקרי שוק), סאן מוכרת מעבדי אופטרון. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=18445

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by idanashh,

איזה לוח טוב ל אוברקלוק ל אי אמ די משהוא בסביבות ה650 ש"ח ומטה ולקמה אפשר להגיע

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אני מעוניין לקנות לוח אם micro ATX למחשב שלי, וזקוק שיתאים לרכיבים הבאים: זיכרון - DDR3 1600MHz (שני סטיקים של 4GB כל אחד) מעבד i3 (תושבת LGA1155, אם אני לא טועה) (המעבד והזיכרון כבר נקנו, אז מדובר בדרישות קשיחות) המחשב ישמש לעבודה משרדית, ולא ירוצו עליו משחקים. האם אני זקוק לכרטיס מסך, או שלוח האם אמור לספק אותי? (כל לוח אם מתפקד גם ככרטיס מסך?) מאחר שאני לא הולך להתקין עליו כרטיס מסך או דברים מורכבים אחרים, לדעתי אין מניעה ללכת על לוח אם קטן (MicroATX? יש קטנים יותר? יש לי סיבה לרצות קטנים יותר?) שמעתי המלצה, בפורום אני חושב, על ערכת שבבים B75, אבל אין לי מושג מה זה אומר בכלל. תוכלו להסביר?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  10. Started by disc0infern0,

קניתי מעבד AMD Athlon 3200 64bit וזיכרון 512MB DDR (משני סטיקים של 256) נכנסתי למאפיניי המחשב שלי וזה מה שכתוב: זה מתאים למה שקניתי או מה? למה כתוב 448MB???? ולמה 2.0 GHZ? זה לא אמור להיות 3.2? יהיה טוב אם תענו לי בהקדם האפשרי.. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  11. שלום. אני ממשיך לנסות ולהבין את צווארי הבקבוק במערכת. בעת קריאת התוכן באתר מסוים (כתבה בכלכליסט), אני נוהג לפתוח בטאב חדש כתבה נוספת (מאותו אתר). אני שם לב שבזמן שהטאב החדש נפתח, הטאב הקיים בעצם הופך להיות מושבת. ממש כך. הדבר מתרחש עד לסוף טעינת הטאב החדש, ואז היכולת לגלול מעלה ומטה (בדף שכבר נטען - זה הקיים אותו אני קורא) חוזרת לה. מכיוון שאני תמיד מנסה להבין למה הדברים מתרחשים, אני מעלה את השאלה לכאן. אציין שאני משתמש בגוגל-כרום (שאמור להיות המהיר ביותר), בכונן SSD, ובמעבד ה 1090T. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Fighting Falcon,

אני רוצה לקנות מחשב ונתנו לי כמה הצעות לגבי לוח אם ! הם אמרו שהלוח אם של -Assus הכי טוב מה הייתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מצאתי זיכרון שנקרא pc100 ואני רוצה למכור אותו אבל הבעיה היא שאין לי פרטים עליו למה הוא שייך ומה עושים איתו? ואיך בודקים אם הוא טוב? ראו בתמונה: http://img43.imageshack.us/img43/6204/pc100.jpg

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  14. אז ככה. כרגע אני עם K8N Ultra-SLI ומעבד 3200 Winchester. עשיתי OC לבאס ל240, מכפלה עדיין 10 וזכרונות 218 (ללא הבוסטר שנמכר, על 2.8V) מעבד יציב במאמץ על 33 מעלות עם BT. השבוע אני מחליף את הלוח ל LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert המהולל (ביקורת מצויינת ב anandtech שם הוא הגיע ל525 באס!!! זה ממש ה Ultra-D שתיקנו בו את כל השגיאות הקטנות והבעיות מיקום שהיו לו, רק עם SLI בנוסף) כמו כן, מחליף למעבד Venice 3200 Stepping E6. כל זה עדיין עם קירור ה BT שיש לי. כל אלו יבואו עם הזכרונות שיש לי כבר, Corsair Twinx1024 3200C2PT, BH5 & Brainpower PCB. כמו כן משדרג כוננים קשיחים ל SATA2 וכו', אבל זה לא ממש רלוונטי. השאלה שלי היא כזאת. עוד לא הזמנתי את הלוח והמעבד, ואם מישהו חושב שבסכום כ…

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  15. האם זה נכון? המחשב הבא שלי (לוח זיכרון מעבד) הולכים להיות מבוססים על פנטיום 4 2.26 והrdram 1066.... שמעתי מלא שמועות על זה שיש איזושהי בעיה עם המערכות הפעלה של מיקרוסופט (win ...) שהם נתקעות עם המעבדים שמעל 2.26... האם זה נכון? בכלל שמעתם על זה??? אני דיי נלחצתי מזה....

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by nec_000,

AMD מנגבת את הרצפה עם המוצר של אינטל, ממש כך. חדי עין יוכלו להבחין בשיפורים, לא רק בתחום הביצועים, אלא בתחום חשוב מאד והוא תחום האבטחה וההצפנה של כל שכבות הוירטואליזציה, פתרון שלאינטל אין מענה עבורו. משכך AMD תקטוף כמות אדירה של מכירות, כיום סייבר הוא נושא מאד רגיש, מי שיש לו מענה לנושא, זוכה בעסקה:

17. Started by idanaz,

חברה שלום יש לי לוח אם של אסוס דגםmx- P4S533 מעבד פנטיום 4 עכשיו לשאלה יש לי זכרון אחד ddr400 256 מגה ואני רוצה להוסיף לו עוד זכרון של 256 אבל מדגם אחר (חברה אחרת) ולו יש 256 DDR333 עכשיו שאני שם את שניהם יחד המחשב עושה ריסט אוטומטי האם יש דרך לשלב את שניהם מבלי שיהיה בעיה שללוח עצמו יש 2 סלוטים של ddrו שני סלוטים של sdram אגב הדגמים הם Elixir400 256 מגב בייט עם תזמון של cl 3 והדגם השני הוא PQI 333 256 עם תזמון של cl 3 לפי דעתי הבעיה היא במהירות אחד הוא 400 והשני הוא 333 בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לכך תודה מראש עידן

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  18. היי ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 6400 על לוח ג'יגבייט דגם 965P-DS3 עיקר השימוש לשלי הוא גרפיקה עיבוד תמונות מסיבי איזה זכרונות זולים ככל האפשר אתם ממליצים ובאיזה נפח ? האם יש ערך מוסף ל4 ג'יגה בשימושים שלי ? תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  19. Started by THL,

למרות שהנושא הזה נטחן מאות פעמים לדעתי עכשיו הוא רלונטי מחדש, בתור אחד שמורעל על AMD וגם מכרתי לפחות כמה עשרות של מחשבים מבוססי AMD אני חושב ברצינות לקנות מחשב מבוסס על פנטיום 4 והסיבה הא פשוטה מאוד: המעבדים של AMD מתחממים יותר מידי! ושאף אחד לא יגיד לי שעד 60 - 70 מעלות זה נורמלי ל AMD כי זה לא נורמלי לאף מעבד! והבעיה הזאת קיימת רק בדור האחרון של AMD (יש לי את'לון 800 שעובד ב - 35 - 40 מעלות עם מאוורר פשוט) אפילו ב -XP2200 שבנוי ב - 0.13 (ואמור להיות קר יותר בגלל זה) הבעיה קיימת.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  20. אוקי אני מחפש לוח אם שיתמוך ב i5 של אינטל והתקציב שלי הוא פלוס מינוס 550 ש"ח. אני הוא משתמש ממוצע שאיננו צריך חיבורים מיוחדים מאד אבל כן את כל הסט של הדברים הרגילים. מכן שמליצו לי על ה Whitesburg של אינטל משום שהוא זול ויחסית עונה על הדרישות, אבל כפי שראיתי הוא MicroATX מה שאמור לספק כמות חיבורים יחסית מעטה בהשוואה נגיד ל Warrensburg שבמבט חפוץ ראיתי שהוא דומה מאד ל Whitesburg רק שגודלו הוא ATX. בנוסף שמעתי על הלוח אם של gigabyte ה US3L שהוא יחסית יותר יקר משניהם. לשאלתי, אשמח אם משהוא ימליץ לי על לוח אם בתקציב זה ואם יוכל להתייחס להשוואה בין 3 לוחות האם הללו (יתרונות, חסרונות ועל איזה צרכים כל אחד עונה) בנוסף אשמח אם תסבירו לי איפה ה חברה ASUS בכל תחום זה. הרי שלא שמעתי …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אם מישו יודע בבקשה מי החברה שמייבאת את המוצרים או יותר נכון את הלוחות אם של epox או של DFI שיגיד לי בבקשה למה אני צריך להגיד לחנות שממנה אני רוצה לקנות מי היבואנים כדי שהם יוכלו להזמין לי אם אני רוצה את אחת הלוחות של החברות האלה... תודה רבה רבה ...

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  22. כי ראיתי שבחנויות יש רק וינצסט'ר תודה

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by roes,

איזה זיכרון יותר טוב? וכמה כל אחד עולה? http://hwzone.co.il/archive/1139359854/92100/ או http://hwzone.co.il/archive/1138103220/58386/ ?? הכוונה לזכרונות במהירות: 1 GB

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  24. שלום, המחשב שלי כבר די ישן ונראה שבזמן הקרוב נשדרג אותו.. המפרט הנוכחי: Intel Pentium 4 3Ghz 2GB DDR2 800Hz לוח אם אינטל Nvidia 8500GT הכוונה היא לשדרג את המעבד(והלוח אם בהתאמה) ולהוסיף זיכרון. התקציב הוא בערך 2000 שקלים. השאלה שלי היא מה אפשר לעשות בתקציב כזה? האם ללכת על כפול ליבה, מרובע ליבה מסדרת CORE2 או בכלל הI5 שמצריך גם החלפת זיכרון לDDR3 (אני חושב). מישהו יכול לכוון אותי ולתת המלצות לחלקים הנ"ל? שימושי המחשב הם ביתיים, סרטים (אין כל כך בעיה בזכות האצת החומרה), משחקים(המעבד מגביל מאוד) ועוד.. תודה

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  25. [table][tr][td]Q10.[/td][td] Can PCI frequency be divided by 5 when CPU clock set to 166?[/td][/tr][tr][td]A10.[/td][td]Yes, since the CPU clock set to 166, PCI would be auto divided by 5. (166/5=33 MHz)[/td][/tr][/table] ועוד דבר, VRXP על FSB של 200 מגהרץ

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים