עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 6400 על לוח ג'יגבייט דגם 965P-DS3 עיקר השימוש לשלי הוא גרפיקה עיבוד תמונות מסיבי איזה זכרונות זולים ככל האפשר אתם ממליצים ובאיזה נפח ? האם יש ערך מוסף ל4 ג'יגה בשימושים שלי ? תודה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  2. Started by THL,

למרות שהנושא הזה נטחן מאות פעמים לדעתי עכשיו הוא רלונטי מחדש, בתור אחד שמורעל על AMD וגם מכרתי לפחות כמה עשרות של מחשבים מבוססי AMD אני חושב ברצינות לקנות מחשב מבוסס על פנטיום 4 והסיבה הא פשוטה מאוד: המעבדים של AMD מתחממים יותר מידי! ושאף אחד לא יגיד לי שעד 60 - 70 מעלות זה נורמלי ל AMD כי זה לא נורמלי לאף מעבד! והבעיה הזאת קיימת רק בדור האחרון של AMD (יש לי את'לון 800 שעובד ב - 35 - 40 מעלות עם מאוורר פשוט) אפילו ב -XP2200 שבנוי ב - 0.13 (ואמור להיות קר יותר בגלל זה) הבעיה קיימת.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  3. אוקי אני מחפש לוח אם שיתמוך ב i5 של אינטל והתקציב שלי הוא פלוס מינוס 550 ש"ח. אני הוא משתמש ממוצע שאיננו צריך חיבורים מיוחדים מאד אבל כן את כל הסט של הדברים הרגילים. מכן שמליצו לי על ה Whitesburg של אינטל משום שהוא זול ויחסית עונה על הדרישות, אבל כפי שראיתי הוא MicroATX מה שאמור לספק כמות חיבורים יחסית מעטה בהשוואה נגיד ל Warrensburg שבמבט חפוץ ראיתי שהוא דומה מאד ל Whitesburg רק שגודלו הוא ATX. בנוסף שמעתי על הלוח אם של gigabyte ה US3L שהוא יחסית יותר יקר משניהם. לשאלתי, אשמח אם משהוא ימליץ לי על לוח אם בתקציב זה ואם יוכל להתייחס להשוואה בין 3 לוחות האם הללו (יתרונות, חסרונות ועל איזה צרכים כל אחד עונה) בנוסף אשמח אם תסבירו לי איפה ה חברה ASUS בכל תחום זה. הרי שלא שמעתי …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אם מישו יודע בבקשה מי החברה שמייבאת את המוצרים או יותר נכון את הלוחות אם של epox או של DFI שיגיד לי בבקשה למה אני צריך להגיד לחנות שממנה אני רוצה לקנות מי היבואנים כדי שהם יוכלו להזמין לי אם אני רוצה את אחת הלוחות של החברות האלה... תודה רבה רבה ...

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  5. כי ראיתי שבחנויות יש רק וינצסט'ר תודה

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  6. Started by roes,

איזה זיכרון יותר טוב? וכמה כל אחד עולה? http://hwzone.co.il/archive/1139359854/92100/ או http://hwzone.co.il/archive/1138103220/58386/ ?? הכוונה לזכרונות במהירות: 1 GB

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  7. שלום, המחשב שלי כבר די ישן ונראה שבזמן הקרוב נשדרג אותו.. המפרט הנוכחי: Intel Pentium 4 3Ghz 2GB DDR2 800Hz לוח אם אינטל Nvidia 8500GT הכוונה היא לשדרג את המעבד(והלוח אם בהתאמה) ולהוסיף זיכרון. התקציב הוא בערך 2000 שקלים. השאלה שלי היא מה אפשר לעשות בתקציב כזה? האם ללכת על כפול ליבה, מרובע ליבה מסדרת CORE2 או בכלל הI5 שמצריך גם החלפת זיכרון לDDR3 (אני חושב). מישהו יכול לכוון אותי ולתת המלצות לחלקים הנ"ל? שימושי המחשב הם ביתיים, סרטים (אין כל כך בעיה בזכות האצת החומרה), משחקים(המעבד מגביל מאוד) ועוד.. תודה

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  8. [table][tr][td]Q10.[/td][td] Can PCI frequency be divided by 5 when CPU clock set to 166?[/td][/tr][tr][td]A10.[/td][td]Yes, since the CPU clock set to 166, PCI would be auto divided by 5. (166/5=33 MHz)[/td][/tr][/table] ועוד דבר, VRXP על FSB של 200 מגהרץ

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Haflo,

זיכרונות RDRAM או DDR אינם צריכים להיות בזוגות נכון? (אני פשוט לא בטוח ב - 100%) - השטות הזאת של זוגות עברה מהעולם או שאני טועה?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך ATI RAEDON 9700 PRO של GIGABYTE זה אומר שהוא לא מתאים ללוח אם הזה ? הדגם של הלוח אם הוא Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, אמח עומד לרכוש מחשב חדש עם מעבד c2d )6300 ) / יש לי כרטיס מסך לא רע (fx-5700) חיבור agpX8 . בכל ההמלצות בפורם על לוח אם למעבד הנ"ל יש רק חריץ pci-x . מישהו מיכול להמלי על לוח טוב (בסביבות ה 700 ש"ח) עם שני סוגים של חריצי הרחבה כך שלר אצטרך לוותר על כרטיס המסך שלי ,לי הוא מספיק וחבל לקנות חדש . תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ido.K,

אז ככה חברה החלטתי לנקות קצת תקירור של המעבד,בזמן שעשיתי את זה גם ניתקתי את המאוורר שיושב עליו ותוך כדי זה שפירקתי תמאוור המברג גלש לי על הלוח והלוח נשרט/קיבל מכה עכשיו שאלתי היא ככה מה הנזק שיכול להיגרם מכך?! תודה ענקית לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  13. http://img412.imageshack.us/img412/2487/memtestad9.jpg יש לי 4 סטיקים 2 של 512 ו-2 של ג'יגה

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  14. שלום חברים.. ;D אני רוכש את המערכת הבאה בקרוב ואשמח לחוודת דעת לגביי התאימות והאיכות של כ. הזכרון שבחרתי...... המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1452 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤576 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS ¤501 צורב DVD: ASUS DVD-RW DL Super Multi DRW-2014BLT SATA - BLACK/WHITE ¤208 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤285 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤225 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤394 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤115 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE …

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  15. הלוחות הם: GA-B85-HD3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4566#ov Fatal1ty b85 Killer http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20b85%20Killer/ GA-H87-HD3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4516#ov H87 Pro4 http://www.asrock.com/mb/Intel/H87%20Pro4/ מעבר לחיבורי SATA, איזה עוד הבדל יש בין ערכות השבבים הללו? הלוח מיועד למחשב רב תכליתי, גיימינג בינוני, והולך להיות משודך למעבד 4590 או 4690. הדרישות הנוספות: תקן ATX 4 חריצי זיכרון כ.קול סביר+ חיבור USB3 מלפנים אפשרות חיבור ל3 מאווררים לפחות הנטייה היא ללכת על ה Fatal1ty, שנראה כמי שמתעלה על לוחות הH87 מלבד 2 חיבורי SATA שלא משנים הרבה (יש לי שני HDD'S וCD שיחוברו למחשב). לחילופין, אשמח לה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

שלום יש לי כרגע AMD1800+, לוח של גיגהבייט(7VRXP, KT333) וזכרון XTREME DDR PC2700 256MB. אני מעוניין להוסיף עוד 256MB, שיעבדו בלייטנסי של 2. אני לא צריך שום דבר שקשור לDUAL CHANNEL, מהסיבה שאני לא יכול להפעיל את זה . כמו כן, אני לא צריך משהו יותר גבוה מPC3200(שלפי מה שהבנתי זה הסטנדרט כיום). אני יכול להוציא עד בערך 350שקל. הצעות?

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  17. Started by amitgv1,

מה ההבדלים בין שני הכרטיסים הנ"ל ( גם באסוס וגם בגיגאביט ) ?

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  18. Started by Tommy,

CAS 2.5 יותר טוב מ CAS 3?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  19. שלום, ברשותי שרת ישן במארז ענק בעל לוח MS6163, לאחר מספר בדיקות, מסתבר שהלוח החזיר את נשמתו לבורא. בהדלקת המחשב, אין צפצופים, הספק, המאוורים והכוננים מתחילים לעבוד אך נשמע כאילו אין להם כח ולאחר 20 שניות לערך המחשב נכבה. אין תצוגה ואין שום תגובה, ניתקתי את כל הכרטיסים, זכרון (אפילו את המעבד) ואין הבדל, לאחר כל נסיון כזה המחשב לא מוכן להדלק אלה אם כן אני מנתק את הספק מהמתח. גם בדקתי עם ספק אחר, בכדי לוודא שאין בעיה בספק, וקיבלתי את אותן תוצאות. אני מעוניין לשמור ולהמשיך להתשמש במארז הקיים. אפשר לקבל המלצה על לוח אם+מעבד+זכרון שיתאים? אני אשמח להשתמש בכל הכרטיסים שהיו מחוברים עד כה, כך שאני צריך 5 PCI וחיבור AGP, ואם זה לא מוגזם לבקש גם חיבור EISA אחד ATX כמובן .…

20. Started by epichorus,

שלום, כרגע ברשותי 2GB זכרון של GSKILL , הזיכרון הוא מדגם NQ שתיזמוניו הם :5-5-5-15 - הזכרון נרכש בSKYPC ברצוני להרחיב בעוד 2GB ומשיטוט באתר של סקיי ראיתי שהזכרון מהדגם היותר טוב הPK עולה אפילו פחות ותיזמוניו הם 4-4-4-12. אני לא מבצע אוברקלוק . 1.האם אני חייב לרכוש זכרון באותם התזמונים כמו הזכרונות הקודמים ? במידה ולא האם "אהנה" מהתזמונים הטובים יותר של החדשים ?? 2.האם 2GB נוספים מספיקים או שאתם ממליצים לרכוש 4GB נוספים? 3.האם אתם ממליצים בכלל לרכוש זכרונות של חברה אחרת ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אם אני לא טועה המעבד הוא SOCKET 478 אני צריך לוח אם שיהיה עליו הכל. כרטיס מסך כרטיס קול וכל מה שרק אפשר במחיר הכי זול שיש. תודה

22. Started by QQQ,

תסתכלו בבקשה בלינק הבא: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800D&langs=01 זה הלוח אם שיש לי ורציתי לדעת אם אני יכול להתקין עליו כרטיס מסך PCI-E x16, ושהוא יעבוד מן הסתם... תודה.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by Avi952,

שלום דבר ראשון אני מקווה שזה קשור לפורום הזה ואם לא אז להעביר לפורום windows. אז עכשיו לעניין - יש ברשותי לוח אם GA-M61SME-S2 ואין לי את הדרייברים של בדיסק מה שיותר גרוע זה שבאתר של Gigabyte פרט לכרטיס קול אין את הדרייברים בכלל ??? ??? ??? מה אני כבר יכול לעשות? : בתודה מראש נ.ב אתר הלוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2507&ost=windows+7+32bit#anchor_os

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת בכמה שווה לי למכור מעבד ווילימט(כנראה) שעובד במצב טוב??? תודה

• 15 תגובות
    • 996 צפיות
  25. מישהו יכול להסביר לי מה זה - Retial, Box, Tray?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.