עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yaronxw,

שלום, יש לי מחשב P3-600 עם 192 מגה זכרון,כרטיס geforce ישן עם wireless usb(שעובד על תקןB במהירות 11מגה) המשמש להרצת divx וmp3 המחשב מחובר לטלויזיה בלבד. הסרטים נמצאים במחשב אחר שממופא ככונן במחשב זה. הבעיה שלפעמים בזמן צפייה סרט נתקע לשנייה-שתיים ואז ממשיך כרגיל. רציתי לדעת מהו המחשב המינמלי שאני יכול לשדרג כדי שהסרטים ירוצו חלק? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  2. יש למישהו איזושהי הצעה כמה שיותר זולה (אבל לא משהו זבל) ? תודה!

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  3. אני מחפש לוח למטרות אוברקלוקינג למעבד AMD שיחליף את הלוח אם הספציפי שלי שהוא על הפנים (מיפרט בחתימה). חשוב לי רק שיהיה טוב למטרות אוברקלוקינג סביר לא משו מקצועני אבל במידה וארצה לעשות אוברקלוק שהוא יתן לי תוצאות סבירות ולא כמו עכשיו שהלוח שלי לא מחזיק אוברקלוק פשוט אפילו ושיהיה בו 4 חריצי זכרון. ועוד שאלה איך ASUS M3A78-EMH HDMI ב-OC?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  4. עוד אחד מהטרנדים החמים שחווינו בתערוכת Computex 2016 היה בואם של 'תיקי המציאות המדומה' - מערכות מחשב מתקדמות עם סוללה ורצועות, לנשיאה על הגב ולשימוש יחד עם משקפי המציאות המדומה של HTC או Oculus, לחוויה אלחוטית וחופשית כמעט לגמרי. מדובר בפתרון מסורבל ומוזר למדי, שעתיד לעלות צפונה מ-1,000 דולר, לשקול בין 4 ל-5 קילוגרמים ולספק כ-90 דקות של מציאות מדומה ללא חוטים - אך בסופו של דבר מדובר בפתרון הכרחי נכון להיום, שגם חושף את המגבלות המשמעותיות של הטכנולוגיה בעידן הנוכחי, עד אשר יימצא התקן האלחוטי האמין והזריז מספיק בכדי להחליף את כבלי ה-HDMI (וגם אז סימן אספקת האנרגיה למשקפי המציאות המדומה יישאר בסימן שאלה מסויים). החדשות הטובות הן שמכאן ניתן רק לעלות כנראה - אל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bati6,

לפי מה אני יכול לדעת שצריכת החשמל של המעבד נחשבת לטוב? או שהיא גרועה?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  6. שלום בלוח אם של גיגה ביט שברשותי(רשום בצד) יש כניסה אחת למיקרופון ועוד 5 כניסות לרמקולים(ככה מסומן שם) עכשיו כשאני מנשא לחבר את הרמקולים דרך הלוח אם רק כניסה אחת עובדת למה זה?(באחרות לא שומעים) סליחה על הבורות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  7. Started by musari,

קניתי זיכרונות 800 מה"צ של קורסיאיר כיוונתי אותם בביוס ל DDR2 \800 והוא רושם לי פיילד אובר קלוק אני אמור לשנות גם את הוולט ועל כמה לשים אותו הוא עכשיו על 1.8 זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  8. Started by gjook,

ההתלבטות היא בן הדגמים: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 C2G800 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_373&products_id=4314 581 ש"ח G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_382&products_id=3640 601 ש"ח Geil 2GB DualKit DDR2-800Mhz Value GD22G800K http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_118&products_id=2663 615 ש"ח. תודה רבה ויום טוב[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 17:08:55 נראה לי שאני אלך על הgskil , מישהו חושב אחרת?..

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  9. רוב הזמן הוא מראה לי 2.0 עם 6 MULTIPLIER, ולפעמים הוא מראה 2.66 עם X8 MULTIPLIER אז השאלה שלי היא, א. האם זה משפיע על המהירות (נראה לי שכן כי זה מראה את המהירות של המעבד במצב נתון). ב. כמובן איך לתקן את זה. תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  10. (לא מצאתי ב faq ) ...

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  11. Started by Pro modder,

היי חברה. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הלוח אם : Asus - P5N32-SLI SE DELUXE Motherbard Gaming מה מיוחד בו?, האם שווה לקנות אותו או שיש לו תחליף יותר טוב..? איך הוא לOC והאם הגיוני שיש לו אפשרות ל 1066FSB. 10X alot guys

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  12. Started by kobi122,

מעוניין לקנות זיכרון של 1 GB לצורך משחקים יש לי עכשיו DDR 256x2 400Mhz אני רוצה לדעת כמה זה עולה ? והאם הלוח תומך DDR2 ? כי ב-EVEREST הוא אומר לי שהוא תומך DDR 2 533Mhz

13. Started by Z Mint,

שלום. אז ככה, לפני שבוע ומשהו המחשב שלי הפסיק לעבוד, שלחנו אותו לחברת תיקון והם אמרו שזה הלוח אם שהלך, חיכנו כמה ימים ואז הם התקשרו ואמרו שהם לא מוצאים את הלוח שהיה בעבר (יותר נכון מצאו, אבל יקח איזה שבוע-שבועיים לשלוח אותו, אה, ואני לא זוכר את השם, רק שזה היה AMD). האנשים בחברה הבינו שאין לנו כח לחכות אז הם הציעו לנו שידרוג, פנטיום 4, ליבה כפולה (לא ממש מבין את המושגים =/), לוח אם ASUS 1333, מחיפוש מהיר בגוגל אני מאמין שהכוונה היא לזה: http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=498&l4=0&model=1811&modelmenu=1 בכל מקרה, רציתי לשאול מה דעתכם על השדרוג הזה, ובסך הכל, אני לא מחפש איזה משהו טופ טופ, אני לא משחק שום משחקים חדשים ואין לי כוונה לשחק (המשח…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. 32GB יכול לפגוע בעבודות שלא מצריכות זיכרון RAM גדול ? למעבד כמו AMD 3900 ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, יש לי לוח אם gigabyte z390 ud עם כונן אחד SSD של 512GB להתקנות ובנוסף כונן SATA של 1T לאחסון. רציתי להוסיף עוד כונן SSD של 512GB להתקנות, השאלה אם יש עוד אפשרות לחבר ללוח האם שיש לי? אם לא איזה עוד דרך יש לחבר כונן נוסף לא דרך USB? תודה לעוזרים

16. Started by ORrrr,

אז ככה, לאור ת'רד ישן שלי בו אמרו לי לא לעשות את הפונקציה הזאת כאוטמטית, אני מתכוון לעשות אותה ידנית... עכשיו רציתי לשאול אם אני מוריד את הCAS ל2 למרות שלפי סנדרה הזכרון שלי הוא 2 עד 100מה"ז ו2.5 עד 133, זה יכול להרוס לי את הזכרון או שפשוט במקרה הכי גרוע הווינדוז לא יעלה ואני אצטרך לשנות בחזרה, אם שווה לי לנסות, עקב זה איזה עוד מחזור אני צריך לשנות? תודה מראש. -שאלה טפשית ולא קשורה לזה, שמתי לב שיש נורית לד על הלוח שלי שלידה כתוב DIMM LED, מה בדיוק היא אמורה להראות?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  17. Started by gooz,

הוולטז' של הMEM של הוא 2.75 :\ האם זה סביר? כי לפי התוכנה אנבידיה סיסטם יוטיליטי זה עובר לגמרי את הקו האדום ואם זה מוגזם מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  18. Started by OFIRLEVY66,

שלום יש לי זיכרונות מסוגOCZ REAPER CL3 אך כרגע הם עובדים בCL5 שיניתי את התזמוניו בביוס ל3-4-4-15 והמתח שצריך לתת להם הוא 2.25 אך יש לי בעיה קטנה שאין לי את האפשרות 2.25 יש או 2.30 או 2.20 כאשר אני מנסה על אחד המתחים הנ"ל המחשב מסרב לעלות :s05: מישהו יודע מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  19. Started by nawa,

שלום לכולם, רציתי לשאול איזה זכרון מתאים ללוח אם intel grand county תודה, נאור.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  20. Started by eliasfen1,

יש לי 1 GB זכרון של GEIL תזמונים 2.5-8-4-4 שאלתי איזה התזמונים האלה והאם הזכרונות שיש לי לא יוצרים לי מגבלה במפרט הבא מעבד AMD 64 939 לוח אם DFI 939 NF4 ULTRA INFINIT כרטיס מסך ATI X1800 GTO את המעבד כבר יש לי מהמחשב הקודם אני צריך לרכוש את הלוח ואת כרטיס המסך

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  21. Started by neogod,

באחת החנויות (לא נציין את שמה בגלל חוקי הפורום) יש אגף שנקרא Discounted price ,יש שם לוחות אם ב 120 שקל רציתי לדעת אם הלוחות האלה הם יד שניה או עודפים שנשארו בחנות? והאם שווה לקנות אחד מהלוחות הנ"ל(מי שיודע על איזה חנות מדובר) ל P4 1.7 478

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  22. Started by i3anG,

כמה זמן אחריות?

23. זו כל השאלה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  24. Started by the kooks,

שלום. כרגע אין לי סיסמא בביוס אבל הייתי רוצה לדעת נניח ויש למישהו סיסמא בביוס ב USER PASSWORD האם כיבוי המחשב הוצאתו מהחשמל ולאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה יאפס גם את הסיסמא ואז ואז לא תהיה בעיה לשנות שוב את ההגדרות בביוס? ועוד דבר כמעט בכול מחשב שראיתי חוץ מהחדשים שלהשנתים האחרונות האישפריות הגנה מפני ויורסים בביוס תמיד על DISABOLE יש סיבה מוצדקת הגיונית לזה האם ההגנה מפני וירוסים בביוס שווה משהו ? (אצלי זה על פעיל) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.