עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by adamjo,

רציתי לדעת האם הלוח מסוג astrock הוא טוב ? לקחתי את הדגם שכולל אי גי פי וגם pci הוא נקרא vista ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, agpx8 לא היתה לי ברירה הייתי חייב לוח זה בשל העבודה שיש לי כרטיס מסך אי גי פי אשמח לקבל קצת חוות דעת אם לוח זה לא טוב אשמח ללכת לכיוון אחר במידה ויש את זה במלאי של קיי אס פי אשמח לדעת אם הלוח הזה תומך בטכנולוגיה של ncq לדיסקים הקשיחים ראוי לציין שהוא סטה 1 תודה רבה אדם

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by 00000,

שלום. עד אתמול היו לי שני סטיקים של 512MB, מה שאומר שהזיכרון המחשב היה 1GB. עם תוכנת המוזיקה שאני עובד משום מה זה כתב כך: אני מניח שזה קשור לדברים הקשורים לPAGE FILE (שאין לי מושג מה זה, אני פשוט רואה את זה פה הרבה). היום הוספתי כרטיס 1GB. שמתי אותו בSection B ואת שני ה-512 בSection A. כתוב לי במאפייני המחשב שיש לי שני ג'יגה ראם, אך בתוכנה שאני משתמש כתוב כך: משמע דבר לא השתנה. מישהו מוכן להסביר לי? תודה מראש. ועוד דבר - במקרה וזה טוב, האם ניתן לחבר עוד סטיק של 1GB, ולהשתמש ב3GB? האם זה יהיה יעיל, או לפחות ישפר אפילו טיפה את הביצועים? כסף זה לא שאלה. תודה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by k_dov,

שלום רב לכולם. אשמח באם תוכלו לסייע לי. אני מעוניין לרכוש לוח 965. מתלבט בין 3 דגמים: 1. INTEL DG965WHMKR עלות של 180 דולר. http://www.intel.com/products/motherboard/DG965WH/index.htm 2. ASUS P5B-E עלות של 260 דולר. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1347&modelmenu=2 3. GIGABYTE GA-965-DS3 עלות של 246 דולר. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2361 האם הפער במחירים מוצדק? מה אני מפספס? על איזה לוח הייתם ממליצים? תודה מראש לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Oren_elec,

המערכת מורכבת מE5300 וזיכרון 1G A-DATA X2 800MHZ מעיון בדפי היצרן ,אין איזכור לתמיכה בדול צאנל. אך בהרצת half HD לוקח למחשב לעבוד מקטע לקטע. זמן קריאת הזיכרון שנימדד 4400 מגה לשניה, תדר עבודת זיכרון 800 אך ללא ערוץ זיכרון כפול מסיבה שאינה ידועה לפי דעתי , להרצת סרטי HD MFK מה שהכי חשוב הינו זמן קריאה \כתיבה זיכרון. במחשב האישי שלי, ישנו מעבד AMD5200 וגם היתה לי בעיה כזאת במזנו ,עד שלא הכנסתי זיכרונות מהירים בעלי תיזמונים 4-4-4-8 בתדר 820 MHZ הסרט טס חלק קצב קריאה שהיתקבל 8300 מגה לשניה , קצב קריאה 7900 מגה לשניה. אז לכול השואלים, היום כרטיס מסמך הכי קקה מיקה מסוגל להריץ סרטי HD ללא שום בעיה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. כמה זיכרון אפשר לשים בלוח GA-8I945PL-G ? לפי אתר GIGABYTE הבנתי שיש הגבלה ל2 ג'יגה, רציתי לוודא את זה... תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  6. יודע שהשאלה הזו יכולה להישמע קצת OLD SCHOOL ואני עצמי יש לי מחשב AMD כבר 4 שנים ואני סופר מרוצה אבל אני צריך להמליץ על מפרט מחשב - שנועד בעיקר לשימושי אינטרנט + מוזיקה ומשחקים מינימאלים ( כאלו שמספיק ON BOARD ככרטיס גרפי) ורציתי רק להתעדכן נכון להיום >> אם אפשר להיות שקט עם החברה הזו לדעתכם ? גם ב5 שנים הקרובות ? (כי מבחינת העלויות בכל זאת ישנם פערים של 25% בין שתי הטכנולוגיות בכל הנוגע ללוח האם והמעבד) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לאחר בדיקה היגעתי למסקנה שאני יכול כרגע להסתפק בלוחות H67 והדילמה שלי היא בין שלושה לוחות 1 ASROCK H67DE3 2 GIGABYTE UD3H 3 ASUS P8H67-V כמו כן מתלבט איזה מעבד יכול יותר להתאים לעריכת וידאו SB I7 2600 , SB I5 2500 אשמח עם התשובה תהיה מפורטת לעניין הלוחות

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by aviv_assulin,

אני לא ממש טוב בעניין הזה, ואני מעוניין להרחיב זיכרון.. איך אני אמור לדעת איזה אני אמור לקנות [ddr sdram וכל זה] הלוח אם : Asus P4S533-MX והכרטיס זיכרון הנוכחי SpecTek (256 MB PC2700 DDR SDRAM) [מעוניין להחליף] אז איזה סוג אני אמור לקנות ובאיזה מהירות הלוח אם שלי תומך ? וכמובן כל העניין הזה עם הדואל צ'אנל.. אם תצטרכו עוד פרטים רק תגידו תודה על העזרה מראש!

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  9. חשבתי לקנות G6800 + AMD 2500! תסתקלו כאן! אז אני רוצה שתגידו עם יהיה אבדל גדול! בין AMD 2500+R9800P GF 6800 +AMD 2500! יהיה אבדל גדול? מי שמבין באמת שיגיד! תסתקלו כאן אני לא יודע אנגלית טוב אז אני לא מבין כלום http://www.hardocp.com/article.html?art=NjMyLDE= עם באמת יהיה לי בעיה עם המעבד מהווה צוואר בקבוק ..... http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1088773385,83882

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by shai265,

החלפתי למחשב שלי מעבד : ורציתי לדעת איך אני בודק אם הוא מזויף???

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by DanielHatuka,

עשיתי בדיקה עם memtest ועצרתי אחרי שעה וקצת וזה מה שיצא: Uploaded with ImageShack.us יש לי בעיות בכללי במחשב שהווינדוס עולה ואז לוקח זמן להפעיל תוכניות שונות וגם ב Task Manager בחוצץ Processes לוקח משהו כמו דקה עד שמופיע שמות בטבלה מתחת user name וכל זה גרם לי לחשוב שהבעיה בזכרון.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by F430,

הבנתי שמרובעי הליבות של AMD ינצלו את הDDR2 ואם היה לי לוח אם תושבת של AM2 אני רק היה צריך לעשות עדכון השאלה שלי אם כדי לקנות את הלוח זכרון מעבד ובסוף מתי שהיו מרובעי ליבה לקניה בארץ אני יקנה מעבד זה שווה לעשות לעשות דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  13. אני עובד במחשב למטרת אינטרנט מוזיקה סרטים ,צפייה בטלויזיה עם הכרטיס TV שלי אני עובד עם תוכנות קלילות של מוזיקה כמו פרוטי לופס אני חושב לקנות לוח אם כזה שיתאים לתקופת המעבר אני לא יודע עם באמת כדאי..תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  14. שלום לכולם , ברשותי לוח אם של אסוס מדגם : P5GC-MX כרגע מותקנים לי 2 סטיקים של DDR2 667 ונפח 1GB , אני רוצה לשדרג ל 2 סטיקים של GB2 , משום מה הסטיקים של מהירות 800 יותר זולים מהסטיקים של 667 , לפי מה שאני יודע לא צריכה להיות בעיה להתקין 2 סטיקים של 800 גם אם הלוח אם שלי לא תומך במהירות הזו (למרות שנראה לי שהוא כן תומך) , האם אני צודק? תודה רבה.

15. Started by cha_had,

ערב טוב, אני מתכוון בקרוב לשדרג זיכרון למחשב ולהתקין אותו בכוחות עצמי. יש לי שני כרטיסי זכרון של DDR3, כל אחד 2GB, ואחד מהם אני מחליף בקרוב מאוד ב-8GB. השאלה היא כזו: האם קיים סיכוי שבמגע יד אדם ללא הציוד המתאים, יכול להיווצר חשמל סטטי שעלול לפגוע בלוח האם או אחד מרכיביו? תודה לכל מי שיעזור, חיים

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by nec_000,

מוגש באהבה לידידי אור כהן: https://world.taobao.com/item/570930966258.htm?spm=a21wu.10013406-tw.0.0.dee61a216H431y

17. Started by GONNY2,

מבקש חוות דעת על הלוח אם ? ( עם כרטיס מסך ONBOARD, ללא מטרת OC)

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by YoTaMi,

מעבד-Intel® Core2 E7500/2.93GHZ/3MB/1066FSB או מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/2.33Ghz/1333Mhz איזה מעבד לקחת?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by avivgenius,

היי בתקציב גבוה ( עד 1700שקל מעבד) איזה מעבד עדיף? C2Q או i5 או i7 ???? (לצורך משחקים עם כרטיס מסך חזק, ספק כוח חזק 750W) תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  20. הבנתי שיש דגם עם 1mb cache (2.2ghz), ואחד עם 512kb cache אבל עם 200mhz יותר. (2.4ghz) 1) האם יש הבדל משמעותי בינהם? 2) על מי מהם הייתם ממליצים? 3) האם ישנן השוואות בינהם? תודה רבה, יניב

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by Dana_s,

שלום לכולם ברשותי מחשב אינטל סלרון 2.5 גיגה. כרטיס מסך: radeon 9600 pro כמות זכרון : 2X 256 MB DUAL DDR 400 MHZ שימושי המחשב: הכל: משחקים+תלת מימד, אינטרנט, אופיס, טלוויזיה ו...לינוקס רציתי לשאול האם כדאי לשדרג את זכרון המחשב בעוד 512 מגה זכרון - כל שבסך הכל יהיה 1 גיגה זכרון. סה"כ מדובר בהשקעה של 300 ש"ח, אך נשאלת השאלה אם בכלל כדאי להוסיף את הזכרון. האם זה יתרום משהו למחשב? האם המחשב יהיה מהיר יותר? האם יהיה שקט יותר? (פחות עבודת swap) על הדיסק הקשיח ועוד.. לצערי עקב עומס אינני יכולה לבצע חיפוש באתר. אודה לתשובתכם המלומדת תודה רבה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. Started by amd@ati,

לכל מי שיכול לעזור לי שלום רב, ברשותי לוח אם בעל 3 סלוטים לזכרון מסוג ddr 400 mhz כאשר שניים מהם פועלים בדואל צאנל וכרגע יש בהם שני מקלות מסוג 512 mb cl2.5 רציתי לברר האם הוספה של מקל נוסף בחיבור השלישי (שהוא לא דואל צאנל) תגרור הורדה בביצועים והאם משנה שהוא יהיה 1gb ולא 512 כמו האחרים. בתודה רבה מראש, יפתח.

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  23. היי בקישור פרטים על הלוח אם שברשותי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=xIQsDaYqaKM8aoNT אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב (כרגע ג'יגה אחד). איזה כדאי לי לקנות ? תודה, ניצן

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  24. אהלן אני רואה שכל הזמן מתווכחים מה יותר טוב טירה חדשה או פטיש טלפיים..... לפטיש יש יותר קאש באמת... אבל הבנתי שהוא מתחמם....... אוקיי מה נותן ביצועים יותר טובים? מה מתחמם יותר? מה עדיף יותר לOC? מה יקר יותר? ושורה תחתונה מה עדיף?

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  25. יש לי לוח אם - Gigabyte GA-7S748.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.