עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by OuTsIDe,

עדיין לא הבנתי מה ההבדל ביניהם מישהו יכול להסביר לי בבקשה?[br]פורסם בתאריך: 22.08.2007 בשעה 22:40:23 משהו?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by dsbaja,

מה עדיף מבחינת ביצועים? אמינות? תודה

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  3. ולכן מעלים את המהירות של פנרין בהשקה? http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=8656 לפי urib רק התוספת לFSB תתן עוד 20% מעבר למה שפורסם עד עכשיו על פנרין.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  4. אני הולך לקנות מחשב חדש בחודש הקרוב למטרות של משחקים וOC אני סגור על כל המפרט חוץ מהזיכרונות (שאני לא מבין כל כך בנושא) אני מתלבט בין שני סוגים : ה KINGSTON DDR II 2GB Dual Channel 800MHZ CL5 שעולה 750 ש"ח או זיכרונות של CROSAIR שחבר שלי יכול להשיג לי ב800 ש"ח : ה Corsair Dominator DDR2 2GB 800Mhz CL4 Dual Channel איזה נחשב ליותר טוב בOC? עם איזה זיכרונות אני הוכל לגיעה לתדר יותר גבוהה? תודה מראש לעוזרים Kiss

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  5. שלום אני רוצה לשדרג את הלוח אם והמעבד . התקציב שלי הוא 1500 , חריגה 1600 . ומה שאני רוצה לקנות זה למשחקים כמעט ובלבד וקצת גם לעריכת סרטונים למשחקים .. עכשיו מה שהציעו לי זה ככה: Gigabyte GA-PH67-UD3 H67 CHIPSET: http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2268 וIntel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Box : http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2327 [סליחה אם אסור לפרסם לינקים] יש לי כרטיס מסך Gigabye Nvidia 460GTX 1GB והראם שלי זה Corsair 2x2GB מעבד E8300 וראם לא כל כל כך זוכר וקירור אני לא בטוח שיש לי כל כך משהו טוב .. אני לא מבין בדברים האלה .. ספק כוח: Seasonic 62-W S12 אם זה משנה כל הפרטים האלה . טוב אז יש לי כמה שאלות . עכשיו ככה , יש אולי משהו י…

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by RazorJunior,

הזמנתי AMD Athlon Xp Mobile 2600+ עם סטפינג: IQZFA0347RPMW מה זה אומר? ???

• 4 תגובות
    • 451 צפיות
  7. Started by rabbit,

Intel Pentium D 2.80GHz 2X1M Cache 820 Dual Core 800MHz 775 Tray CPU או להסתפק ב Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU הבדלים משמעותיים?

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by pergola,

האם הלוח תומך? כי באתר היצרן רשום עד 2660MHZ P4 965P תומך?

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by areli,

שלום, אני רוצה לקנות מעבד Athlon 64 3000 ואני ממש לא יודע איזה לוח אם כדאי לי לקנות. שמעתי שעדיף לי לקנות לוח עם צ'יפסט N-Force אבל במה הוא יותר טוב? ומה הלוחות הכי טובים עם N-Force ועם VIA? (אני ראיתי שמישהו כבר שאל את השאלה האת לפני, אבל הוא קונה בחו"ל ואני קונה בארץ) תודה מראש......

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב, הזמנתי זכרונות של OCZ מסדרת Gold (תזמונים 5-5-5-15). בחנות טוענים שהיו להם המון החזרות של זכרונות אלה, ומציעים לי G.Skill מסדרת NT (הבסיסית ביותר למיטב ידיעתי; התזמונים זהים) במקומם. הם טוענים שה- G.Skill יקרים יותר וטובים יותר, ושהם למעשה מצ'פרים אותי בזה שהם נותנים לי אותם באותו מחיר. הטענה של החנות נראית לי מוזרה, כי הזכרונות של OCZ מגיעים עם מפזרי חום (ה- G.Skill לא) ולמיטב ידיעתי הם פועלים בטווח מתחים יותר גבוה בתוך האחריות. נראה היה לי שהם איכותיים יותר (והם בוודאי יפים יותר ). בחנות טוענים שזכרונות שמיועדים למתח גבוה יותר הם יציבים פחות (למרות שהם מיועדים לזה). אני לא מתכוון לבצע OC משמעותי (אם בכלל) אבל בכל זאת רציתי זכרונות איכותיים, וזה באותו מחיר.…

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by igori,

ההבדל המחירים עומד על מעל לאלף ש"ח. ההבדל בביצועים ללא OC - ה 3820 בחלק מהבנצ'מרקים אפילו מוביל , לאחר OC , מתפתח הפרש לטובת ה 3930K , האם שווה להשקיע סכום שכזה על מעבד שכזה? השימוש הוא גיימינג עם OC קל.

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  12. יש לי כרגע שני מעבדים אחד E4500 והשני E5200 עכשיו אני מתלבט איזה יותר טוב... עוד משהו יש לי גם שני זיכרונות של CEON 2X1GB 800MHZ הם יתנו שיפור טוב יחד עם ה2GB שלי 667MHZ

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by BuTchY,

שלום אני מתלבט בין שלושת הלוחות האלה: Gigabyte K8NS Epox 8KDA3J MSI K8N Neo אני יודע שהMSI יותר יקר משני האחרים ורציתי לדעת אם הוא שווה את זה ? מה ההבדלים בין הלוח של ג'יגה בייט לבין הלוח של אפוקס? איזה לוח הכי כדאי לקחת משלושת אלה? או אולי תמליצו על לוח טוב אחר לAMD 64Bit 3000+ תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by dan_dekel,

כרגע יש לי כזה של TwinMos קניתי אותו ב250... 512mb 400mhz (2.5-3-3-8) o רציתי לדעת האם התזמון שלו טוב? והאם אפשר להשיג תזמון יותר טוב באותו כסף או קצת יותר\פחות... ועד כמה זה חושב באוברקלוק... בבקשה, אני מבקש תגובות ממבינים בלבד. תודה, דן.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by sub@master,

שלום לכולם, ברשותי לוח אם של אינטל מסוג D845GRG http://www.intel.com/design/motherbd/rg עליו קיים מודול יחיד של זכרון בעל הפרטים הבאים: Samsung M368L3223DTL-CBD DDR SDRAM PC2100(133MHZ) 64Bit SSTL 2.5 NON ECC אני מעוניין להוסיף מודול נוסף של 256MB זכרון. זכרונות PC2100 קשה למצוא כיום - האם ניתן להתקין DDR400? מה עוד יש לבדוק? תודה

16. רציתי לשאול אם לוקחים את המעבד הכי חזק היום בשוק וגם את הכרטיס מסך הכי חזק.....מה משניהם יצור צוואר בקבוק?........

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by redragon2k,

שלום חברים יש לי שאלה חשובה מאוד יש לי מחשב מילפני שתנתיים אחב הוא אבר סיפור ארוך בלהבלהבלה אני צריך לוח אם חדש טוב תקציב 550 גג שיתים למאבד AMD AM2 אחשב חשבתי על זה http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1739 סליחה שאני לא יודע אך לאבי לינק מיחוד כמוכים אבל הסמח לכבל עזרה תודה מחקה לתגובה משהוא של gigamit אם אפשר =) ו אם לא תנו סיבה למה ו אך זה יעזור כי אני לא מבין בלוחות אם =( ועוד ארבה דברים יש לי דיסלקציה אז סליחה על שגיות הכתיב

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by yanivchik,

קניתי חלקים והרכיבו לי את מחשב. קניתי מעבד של Core 2 Quad Q6660 2.4Ghz 8MB cache s775 1066Mhz אז המהירות של מעבד זה הוא 2.4 אבל בפועל במחשב החדש שלי מראה (בזמן שמדליקים את מחשב) שהמהירות שלו הוא 2.13GHZ האם יש סיבה לכך או שעבדו עלי ושמו מעבד חלש יותר?? אין לי מערכת הפעלה בנתיים... תודה לכל העונה...

• 13 תגובות
    • 729 צפיות
  19. אם אני מחליף את המעבד במחשב שיש בו מעבד i5 מהדור הראשון בעל 2 ליבות עם מעבד i5 4 ליבות האם הכל יעבוד כמו שצריך? כמובן ששניהם בעל אותה התושבת

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by xXDevil4Xx,

1. שמעו אני רציתי לקנות את הלוח אם A8N-SLI Deluxe אבל לפי מה שהבנתי מהרבה אנשים ומהפורום שיש בו באגים ולכן רציתי לשאול אם בלוח A8N-SLI Premium תוקנו הבעיות שהיו ב-deluxe? ואם הוא יותר טוב....ושאלה בקשר לקירור שלו תגיד איך עובד בקירור הנוזלי ואם אני צריך להחליף את הנוזל או משהו בבקשה זה חשוב.... 2. אני מלבט הין ה- A8N-SLI Premium לבין DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זה מפרט: מעבד : amt athlon 3200+ box מארז : sunbeam transformer זיכרון : geil 512m פעמיים כ.מסך : leadtek px7800gt ספק : Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply לא ניראה לי ממש לפי המפרט שאני יצתרך overclock בשנתיים הקרובות (בגלל המפרט) 3. ידוע שהלוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D טוב לאוברקלוק אבל הוא טו…

• 56 תגובות
    • 3k צפיות
  21. ההפרש ביניהם לא כזה ענק אבל לא מבוטל. הבנתי שההבדל ביניהם זה שהK מסמל את העובדה שהמכפלה של המעבד פתוחה. אז יש שתי שאלות - לאיזה OC אפשר להגיע עם כל אחד ? מה ההבדל בביצועים ביניהם עם OC ? *מדובר בP67 כמובן ובקירור ‏Noctua NH-D14

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Bingo,

מה כדאי לקחת? אני עוד שבוע רוצה לקנות מחשב חדש ועדיין לא נסגרתי על הלוח. אני רוצה לעשות אוברקלוק ל-e6600 שאני יקנה ולהמהיר אותו ל-3 גיגה.

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  23. על מה מומלץ ? יש לי כרטיס מסך nvidia 9600 calibre version הוא באוברקלוק. ספק 450 - הוא יחזיק את המערכת. הארדיסק וCDROM יש.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by no_way,

המפרט המלא של המחשב הוא I5 9600k Gigabyte Z390 UD VENGEANCE® LPX 8GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C16 Memory Kit - Black GeForce RTX2070 WINDFORCE 8GB GDDR6 Antec P8 Case Corsair RM650x 80 plus GOLD Modular 650W Noctua NH-D14 CPU Cooler Samsung Evo 970 Plus 250GB אני מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד וראיתי סרטונים והלוח אם ממש קשה לתפעול וביצוע אובר קלוק. לכן אני מחפש לוח אם אחר שיהווה פתרון ויתאים למפרט. סדר גודל אותו מחיר אפשר לחרוג ב300 שח

25. Started by zaroor,

ראיתי כאן שממליצים מי שרוכש נגיד את ה 7500 עדיף לו לקחת את ה 6300 בגלל מחיר ? או מה מה ההבדל בינהם כמה הרצים במהירות ? נגיד מדובר על שימוש כללי להכל אז אמרו שה CD2 עדיף עם ליבה כפולה משותפת......והיום שממליצים על 6300 הוא סך הכל DUAL CORE אז מה פיתאום הוא יותר טוב מה CD2 ,,,לא מובן מישהו מיכול להסביר במהירות הוא קרוב גם ל 8400

• 3 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.