מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי פנטיום 3 עם 128 מגה. אתמול קיבלתי עוד 256 מגה , הרכבתי אותם בחריץ והפעלתי את המחשב. כאשר הווינדוס עלה הוא נתן לי הודעת שגיאה והוא אמר שהוא מכבה את המחשב בשביל לא לגרום לנזק. כאשר הפעלתי את המחשב רק עם הסטיק החדש בלי הישן המחשב לא עלה בכלל -לא ראו כלום על המסך , וכאשר אני רק עם הזיכרון הישן הכל בסדר. הזיכרון הישן הוא דו צדדי והזיכרון החדש הוא חד צדדי עם 8 צ'יפים , כל אחד בעל 32 מגה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P או ABIT IC7 Intel 875P מיועד למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בשדוג מחשבי כבר עשיתי צעד ראשון בקניית רדון 9500 PRO עכשיו חשבתי לקנות מעבד לוח וזכרון אבל המחיר גבוה, אני יכול להשקיע בעוד איזה 256 RDRAM או אפילו 512 אבל השאלה היא האם אם אני יוסיף עוד זכרון לא יהיה עומס על הלוח (אם יש דבר כזה יותר מידי זכרון)
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
>מהם כל הסוגים גם בעולם, איזה מהם קיימים בארץ ואם אפשר לסדר אותם מהטוב ביותר לפחות טוב תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אמא שלי נוסעת למזרח הרחוק האם כדאי לקנות שם לוח אם?... ומעבד... האם המחירים שם באמת הרבה יותר זולים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג: מעבד לוח אם זכרון כרטיס מסך אני מעוניין לעשות אובר קלוק !!! אפילו אובר קלוק רציני אז תתחשבו בזה אם המעבד לא יבוא עם מאוורר ואם ישאר כסף אז תוסיפו גם איזה מאוורר + היטסינק נחמדים אני חושב שהמעבד צריך להיות 1700 T BRED B אבל לא הבנתי את הקטע של הסטפינגים שלו אם אפשר תרדו גם מ2000 שקל
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלו הן תמונות ראשונות בעולם של לוח האם החדש של Gigabyte הקרוי 8IP1000 Pro, המבוסס על ערכת השבבים I865PE שתוכרז בעוד כעשרה ימים. על הלוח הזה, בצירוף מספר לוחות אם נוספים, תעלה בקרוב סקירה מקיפה ועד אז, בת'רד זה נפרסם צילומים נוספים ועוד כל מני הפתעות הקשורות בלוחות האם שיופיעו בסקירה כמו כן, נודה לחנות PCHardware על אספקת הלוח והנה שתי תמונות של ה BH7 המעולה של Abit:
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עוד סטיק של 256 DDR כרגע יש לי אחד של 256 עכשיו אני לא יודע מה לקנות יש הרבה סוגים איזה טוב? מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב חבר'ס רציתי לשאול בקשר לשתי שילובים של לוחות אם : Gigabyte GA-7VAX-A ( KT400A ) - ATX - 477.75 ש"ח AMD Athlon XP 1700 - 266FSB (RETAIL - 3 Year Warranty) + FAN - 386.75 ש"ח סטפינג : JIUHB 0303XPMW ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) - NIS 598.14 AMD Athlon XP 1700 - 266FSB (RETAIL - 3 Year Warranty) + FAN - 386.75 ש"ח סטפינג : JIUHB 0303XPMW איזה מהם עדיף ? הלוח הראשון הוא kt400a ורציתי לשאול איך הוא באוברקלוק והאם יש הבדל ביצועים גדול ביניהם ? נ.ב : למישהו יש לינק לביקורת על הגיגהבייט ?
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי מחשב חדש . אני בא להתקין ווינדוס . ושהוא בא לקטע של להתקין קבצים הוא עשה מסך כחול (תמונה מצורפת) חבר שלי אמר שזה כנראה בעייה בזכרון אבל אין לי שמץ של מושג הבעייה לא בסידירום כי ניסיתי כבר 3 סידירומים. אפשר לדעת אם הבעייה היא בזכרון ? ואם אפשר לתקן ? כי קניתי תזכרון בחול ... ולמכור TWINX 3200 LL לא בראש שלי. המפרט שלי הוא : P4 3.0C - הורדתי HT למה זה עושה בעיות AOpen AX4C MAX ZALMAN CNPS7000Cu CORSAIR TWINX PC3200LL 2x256 - שמתי DUAL CHANNEL WD RAPTOR TEAC CDRW ASUS CD-ROM ANTEC TRUEBLUE 350W SAPPHIRE RADEON 9800 PRO http://www.edu-negev.gov.il/bs/sisyhare/comp/P1010046.JPG http://www.edu-negev.gov.il/bs/sisyhare/comp/P1010047.JPG http://www.edu-negev.gov.…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מישהו יודע אולי מה ההבדל בין הזכרונות אצל הדובים Corsair CMX512-3200C2 ל Corsair CMX512-3200PT ??
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבקש את המצלצתכם ללוח טוב ולא יקר במיוחד למעבד בארטון 2500 333 מגהרץ של AMD. לא מעונין ב-O/C בכלל. איזה צ'יפ עדיף NFORCE 2 או KT400A? ולמה? הלוח צריך לתמוך בדואל DDR400. כרטיס קול על הלוח. כרטיס רשת על הלוח (רצוי) AGP X 8. לא חייב סיריאל ATA בקר רייד יציאות 1394.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מצטער על האנגלית פשוט כתבתי את ההודעה בפורום אחר ורציתי לשתף כאן את הקהילה ואולי גם לקבל עצות "until now i was working with a nice AMD k6-2 500 mhz with redfox board ok it had some compatibility problems with Creative RIvatnt2 but it was fixed if i used the Detenator XP drivers few days ago i desided to buy a new motherboard and CPU so i bought Asus A7s333 and AthlonXP 1800+ 0.13 i sat in my home i opened the asus box and took the board. assembeled the CPU into the slot put a Volcano 7+ hooked up to a case and powered it up first the Cimos is lame because it's kinda like phinix first it didn't want to work with my HD which the HD worked on the older comp it is W…
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הזכרונות הכי טובים (לא משנה מחירים!) לאיי אמ די מ 1 עד 10, לא יותר מזה. (לאינטל ב DDR400 של DUAL DDR) וככה גם לאיי אמ די. (לא משנה איזו מהירות או DUAL DDR) מ1 עד 10 גם. אני מאוד אודה למי שיוכל לכתוב אני זקוק לזה 8)
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
איזה תוכנה טובה נותנת לי אינפורמציה על הזכרונות והמעבד?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
חבר שלי ננכס לביוס וזה עושה לו CMOS checksome error טוען את הרכיבים ועושה לו את הבעייה הזאתי וזה אחרי שהוא הוציא את אחר הזכרונות לפני שהוא הוציא אותם המחשב בכלל לא פעל יש לו dual bios וגם בביוס השנ ייש לו את אותה הבעייה...כשהוא הוריד את הhyper threading זה פעל אבל הוא רוצה עדיין את הhyper threading וכשהוא בא להתקין windows אז המחשב אומר שאןי שום הארד דיסק למרות שיש לו western digital raptor...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צדובר על מעבד 2.6C ולוח MSI865PE NEO2 בווינדוס XP כשאינ לוחץ על ALT+CTRL+DELETE אני לא רואה ש הCPU USGE מחולק ל2 כאילו יש לי שניי מעבדים וראיתי את זה בביקורת פעם אז איך אני מאפשר את ה HYPER THREADING? מדובר על XPSP1. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, רק קיבלתי אתמול את המחשב, וכשאני בא לחבר את הכבל רשת שלי, אני רואה פתאום שאין לי לאן, במפרט הלוח כתוב במפורש שיש לו כזה. מה זה יכול להיות? איפה הוא צריך להיות? אני מדבר כמובן על חיבור רשת רגיל, כבל ישר... תודה, יונתן
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת עם לוח Gigabyte 8SG800 FSB533/SIS648/DDR400/AGP 8X/Audio/USB 2.0 תומך ב Hyper Threading ועד איזה מהירות מעבד זה תומך ??? שמעתי שיש אפשרות עתידית לשים עליו גם מעבדים של 400 לא רק 533 האים זה נכון ??? ועד כמה זה רלוונטי למעבדים גירסא c ???
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מאוד מאוד p200 איזה מכשיר אפשר לבנות עם זה ... כפי שאתם רואים הוא לא שווה הרבה אז הייתי רוצה לעשות משהו מעניין נא להביא רעיונות אפקטיביים ותודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם דגם gigabyte 8sr533 עם ביוס של award גירסה f6 הכי מעודכנת וציפסט של sis645 היום קניתי זיכרון של מושקין pc2700 blue 512 mb יש בביוס אופציה של top performance כשאני מאפשר אותה עם הזיכרון הנ"ל המחשב לא עולה ומציג הודעת שגיאה עם הזיכרון הקודם של מייקרון שהיהpc2100 256 mb זה עבד בלי בעיה השאלות שלי הם 1-מה בדיוק האופציה הזו משנה ולמה אי אפשר להפעיל אותה עם הזיכרון החדש 2-איזו תוכנה מראה לי מהירות של הזיכרון בדיוק אם זה 333 או 266 או בכלל 3-בגלל שהלוח שלי עובד ב 133 האם זה נכון שהזיכרון יעבוד אולי על 333 אבל הביצועים יהיו של 266 שהם 133*2 תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אח שלי רוצה שאני אתקין לו את הכרטיס רדאון הישן שלי (8500, של ג'יגה בייט) במחשב שלו, יש לו מעבד K6-2, במהירות של500 מגה הרץ (נדמה לי), הלוח שיש לו הוא AX5 לפי המידע שקלטתי בBOOT. יש טעם בכלל להתקין כרטיס רדאון על מחשב כזה? הוא בכלל יעבוד?
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את מחשב לפנטיום 4 או אמד ולוח אם ומחשב שלי זה של פנטיום 3 אם אפשר להחליף פנטיום 3 ל4 ולוח אם ומארז נשאר כמו של פנטיום 3? מה אתם חושבים מה יותר כדאי לי להחליף גם את מארז או לא? בברכה עופר דוד :)
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-