עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עכשיו אני מזמין את הלוח הזה Chaintech 9CJS ZENITE מםיסיאיץ' עכשיו רציתי לדעת אם יש אחד יותר טוב ממנו... כי שמעתי ש Chaintech 9CJS ZENITE הוא מ-ע-ו-ל-ה למי שלא קנה את המחשב בשביל לעשות אוברקלוק והוא מצוין גם לי שרוצה להשקיע קצת יותר על הלוח אם שלו! לי יש ההכווול מסך דק עכבר מצוין מקלדת מצוינת כרטיס מסך מצוין [אני קונה] בקיצור כול מה שאני קונה מצוין! ונשאר לי 300 שקל בתקציב![התקציב הוא 5600 ללא ציוד היקפי סי די רום וכו'] אין לי יותר במה להשקיע... את החלטתי להשקיע בלוח אם! כי יש לי מערכת 7.1 אז אני רוצה כרטיס קול בהתאם... אז בבקשה תומרו לי אם הוא לוח טוב... [אני מחפש את הלוח הכי מתקדם ומהיר בשוק] תודה מראש אחים שלי יאללה ביי

2. Started by eh50,

הם מיעודים למשחקים כבדים וללא מטרות oc http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2960

3. ביוס "גראפי" פשוט לא הטקסטואלי לגמרי.. זה שהתפריט שלו למעלה בשורה בקיצור אולי זה קשור לפורום אובר ואולי לפורום לוחות אם לא החלטתי.. בקיצור איך מעלים את המתח למעבד אני לא מוצא את המקום הזה...

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by Rio_911,

אני משתמש בווינדוס 7 RC 64 ביט יש לי 6 ג'יגה ראם DDR3 1333mhz (http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=759) ואחרי כמה זמן שאני עובד על המחשב הזיכרון כמעט ותפוס לגמריי זה מחשב חדש, וגם העניין של 64ביט עוד חדש לי.. אבל זה לא נראה לי תקין שאני מריץ מסנג'ר, גוגל טוק, תוכנת ניהול הורדות ואנטי וירוס (נוד32) והזיכרון מלא ב5 ג'גה ויותר.. אני רק אציין שהמחשב פועל ברצף יומיים ושמונה שעות, ושיצא לי לנסות משחקים בזמן הזה... אבל עדיין זה לא נראה לי הגיוני, אפילו שזה זיכרון שמתנקה באיתחול, לא נראה לי הגיוני שהוא יהיה כמעט מלא כשקצת תוכנות רצות והן גם לא מעמיסות מידי... תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by pashpash1,

של ג'יגה בייט דגם GA-K8NF-9 מה אתם אומרים עליו? כנראה שאני קונה אותו... האם הוא שווה משהו? יש פה הרבה מידע עליו.. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm תודה מראש..!

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  6. אני עומד לקנות מחשב מבוסס intel q9459 ורוצה להתאים לו לוח וזכרונות ל OC. הלוח ששמתי עליו עין הוא asus p5q-e (הצ'יפסט החדש P45) , רציתי לשאול אם למישהו יש המלצה לגבי זכרונות Corsair 4GB kit pc2-6400 ddr2-800 CL4 האם הם נחשבים טובים ל OC, ואם יש משהו בתחום המחירים (אני רוצה קיט עבור 4 GB) של 630 שזה עולה - אשמח לשמוע המלצות.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  7. רציתי לשאול: האם ישנה אפשרות להכניס 2 מעבדי CORE 2 במחשב אחד? האם זה דורש דדרישות מיוחדות של ההתקנה? לוח אם מיוחד? דברים כאלה תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  8. Started by maoros,

מה ההבדל בין שני לוחות האם האלה כשההבדל במחירים הוא שהראשון יקר יותר במאה שקלים..?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yossibe,

שלום, יש לי זיכרון מסוג - 1gb ddr2 800MHZ ceon הייתי רוצה הלרחיב את הזיכרון בנוסף לזיכרון שיש לי כיום. האם ניתן להשתמש בזיכרון הנוכחי ולהוסיף אליו עוד 1G כך שיהיה לי 2G? האם אני יכול להשאיר את הזיכרון הנוכחי ולקנות זיכרון חדש של 2GB ואז ביחד יהיה לי 3? אני אשמח בנוסף לקבל המלצה על זיכרון שמתאים לזיכרון שלי וקישור לרכישה באתר EBAY תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  10. צריך לוח אם שיתאים למפרט הבא טוב בבקשה שיתמוך בCROSFIRE עתידי עד 700 שקל ראשי :: סל קניות הסר שם המוצר כמות מחיר Arctic Cooling Freezer 7 Pro 105¤ ANTEC P182 3x120MM Black 726¤ G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ 433¤ Western Digital 500Gb 16MB AAKS 379¤ Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - In Stock! 995¤ LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black 135¤ Assembly and Tests, New Computer above 3000nis 5¤ Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX 902¤ Corsair 550VX 41A @ 12V 457¤ סה"כ: 4137¤

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by simon_hr,

אני מחפש לקנות זיכרונות של 2Gb ddr1 400MHZ עוד טווח של 350 ש"ח וגם אם יש אפשרות לשתים של גיגה..

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  12. שלום, יש לי 2 ג'יגה זיכרון כרגע, 2 של ג'יגה של G.skill אלו הזכרונות שלי - http://images.devshed.com/dh/stories/G_Skill/g.skill_html_55e6b112.jpg התקנתי ווינדוס 7, אחר הרבה חלונות כחולים וקריסות הרצתי memtest86 וזה הראה לי בפרוש ששני הכרטיסים פגומים. החלטתי להחזיר אותם לחברה והם אמרו לי שהם יחליפו לי אותם. העניין יכול לקחת משהו כמו שבועיים, ולהיות בלי מחשב עכשיו שבועיים זה בעייתי, בנוסף רציתי להשתדרג ל-4 ג'יגה אז החלטתי לנצל את ההזדמנות. אני רוצה לקנות זיכרון של 2 ג'יגה, המחשב שלי תומך DDR2 והשאלה שלי אם אמורה להיות בעייה אם יהיו מחוברים 3 כרטיסים אחד מהם 2 ג'יגה והשניים האחרים ג'יגה אחד אפילו שהם לא מאותו סוג. ועל מה אם ממליצים מהאתר הזה - http://ksp.co.il/ תודה

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by Ghosthunter,

מה יותתר טוב?(זכרונות)

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  14. אז ככה, יש לי כרגע זיכרון 512 מגה בייט,ddr 400Mhz שמחולק ל-2 סלוטים של 256 שעובדים dual... ובתזמונים של: 2.5-4-4-8 לפי הסנדרה הלוח אם שלי (msi) הוא: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=PT880_Neo-LSR ברצוני להגדיל את כמות הזיכרון. הבנתי שאני צריך זכרון ddr 400Mhz אותו דבר ויש לי כמה שאלות: 1. האם התזמונים של הכרטיס החדש חייבים ליהיות אותו דבר? 2. האם הזכרון של זוג כרטיסים נוספים שיעבדו ב dual חייב ליהיות 512? 3. האם בלוח האם שלי יש בכלל סלוטים פנויים לעוד 2 כרטיסים 400Mhz ddr ? 4. האם אני יכול שהכרטיסים הנוספים יהיו בכל נפח שאבחר? 5. האם בחירת כרטיסים בנפחים שונים, או תזמונים שונים תאלץ לעבוד בנפח/תזמונים של הישנים? אם חסר לכם פרטים או מידע אשמח להוסי…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by megahertz88,

נשרף לי הלוח ומסתבר שגם המעבד. הציעו לי לקנות לוח עם תושבת LGA775 . אני רוצה שיתמוך בזכרונוות DDR1 שלי. הלוח הוא מדגם ASUS P5-GD1-VM ובנוסף ללוח מעבד פנטיום 4 3.0 עם L2 של מגה אחד. הצעה הזאת מבחינה כלכלית משתלמת יותר מאשר להשאר עם תושבת 478, מבקש לדעת מה דעתכם על הדגם של הלוח ? המחשב אינו מיועד/משמש למשחקים. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by hananr,

קניתי מעבד חדש E8400 מה צריך להיות טמפרטורת המעבד במצב רגיל? באיזה תוכנית אני יכול לבדוק את הטמפרטורה? כנ"ל לגבי מהירות מאוורר שעל המעבד?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  17. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2218&products_id=14670 איך הוא? האם יש משהו טוב יותר למשחקים במחיר של 750 ש"ח DDR2 667MHZ.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  18. Started by muli900,

מה עדיף לי לקח? MSI P4M890 כולל PCI EXPRESS(לא AGP) כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 או INTEL מקורי Newberry Lake CHIPSET INTEL 945GC כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  19. לפני כחודש קניתי זיכרון KINGSTON של 2GB ביגלל שאחד הסטיקים של הGSKILL הלך לעולמו, עכשיו הכנסתי תסטיק לבדיקה נוספת אחרי חודש, ואופה פיתאום הוא עובד עוד פעם ללא בעיות וגם OC אפשרי עליו עוד פעם מה יש קסמים בעולם המחשבים ? איך סטיק שרוף מחייה את עצמו ? יש למישהו תשובה לזה ? כשהוא נישרף המחשב לא עלה,והיו ציפצופים ופיתאום קסם הכל עובד ללא בעיות, מישהו יכול להסביר לי תתופעה הזאת ?

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  20. כי אני קונה מחשב אם Creative Inspire 5200 (5.1) black ורציתי לדעת אם צריך ליקנות כרטיס קול או שזה מיותר?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  21. לפני כמה ימים פורסם ב-Inq על כוונתה של AMD להוריד, שוב, מחירים של כמה ממעבדיה: X2 4000, X2 4200 וה- X2 4400. היום פורסמו באתר AMDZone ירידות מחירים של מעבדים אלו ב-ZipZoomFly. אלו ירידות בטווח של כמה דולרים ביחס למחיר הרשמי של AMD ואולי רק ההכנה לירידה האמיתית, למרות שגם המחירים הנוכחיים מאוד נמוכים ו-AMD כבר נמצאת בהפסד...

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by alexrta,

שלום לכולם! היום קיבלתי לוח אם בחינם.. הלוח הוא לוח מיד שנייה מתוצרת אם VIA CHIPSET אני חושב. אני ועוד חבר הרכבנו את הלוח אבל כשאנחנו מדליקים את המחשב אין שום תגובה זאת אומרת כל המאווררים עובדים, הנורה שעל הסידירום נדלקת ונשארת דלוקה אבל חוץ מזה כלום לא קורה . המסך לא נדלק. התקשרתי לבן אדם שהביא לי את הלוח והוא אמר לי שהבעייה היא שהלוח עבד על מעבד של 800MHZ ושלי הוא 667MHZ ובגלל זה לא עובד לי הלוח הוא אמר שכדאי שזה כן יעבוד צריך לשחק שם אם ג'מפרים אבל הוא לא אמר איזה ואיך. אז השאלה שלי היא אם יש לכם מושג אולי על איזה ג'מפרים הוא מדבר ואיך צריך להזיז אותם? או שבכלל הבעייה היא במשהו אחר? תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by Holography,

איך מחשבים מהירות של זיכרון, אם הוא PC 5000 לדוגמא, איך מחשב בכמה MHz הוא עובד ?

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by Radeon38,

אחרי קריאת מאמרים על מעבדי פנום 2 נוכחתי לדעת שלא כולם תומכים ב DDR 3 ורק שני דגמים הם בעלי בקר מובנה ואלה הם הדגמים 955 - נמצא בכל חנות 925 - אינו זמין כלל שאלתי היא מדוע הדגם המוחלש יותר אינו זמין והאם זה גימיק שיווקי לקדם את הדגם החזק יותר. http://ixbtlabs.com/articles3/cpu/amd-phenom-2-x4-925-955-p1.html הנה מאמר המשווה בינהם והרבה הבדל מלבד כמה מגצים אינו פונקציה בעיני. בברכה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  25. תמה ההמתנה הארוכה עד היום בו אינטל תגיש לנו מעבדים בעלי יותר מארבע ליבות למיינסטרים. הכירו את העוצמה להמונים עם 6 ליבות במחיר מוזל באמת לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.