עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zoriza,

יש לי זכרון מסוג ocz 1GB 667. השאלה שאלה היא האם ניתן להוסיף זכרון של חברה אחרת ומהירות אחרת ?

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  2. Started by rom1,

אהלן, מישהו מכיר את המעבד ל AMD - AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT ? איך הוא? משום מה אני לא רואה אותו בכלל בשום פורום... ובכלל אני מחפש מחשב חדש, לגלישה באינטרנט ולסרטים לא למשחקים או עבודה מיוחדת, ויש דיל שראיתי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1297&CatCode=3 אשמח אם תוכלו להגיד מה אתם אומרים.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  3. Started by shmulikg,

הצ'יפסטים החדשים של VIA שרואים בדף הראשי את הידיעה עם השני PCI E הם יגיעו גם לסוקט 478 ?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by shadi,

כמה שאלות בקשר למוצר הזה: http://www.lostcircuits.com/cpu/speedstrip/2c.shtml האם מישהו ניסה אותו? האם שימוש בכזה דבר מוריד את האחריות על המעבד? והכי חשוב מבחינתי, איך אני יכול לדעת אם מכפלת ה ATHLON XP 2400 שיש לי פתוחה או נעולה :s05: תודה מראש

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  5. Started by HeroesCut,

ראיתי באתר אייבורי על המארז של Thermaltake Spedo Advance Package VI90001W2Z שרשום שזה מתאים ללוחות אם Motherboards Micro ATX , Standard ATX , האם הלוח אם שלי מתאים למארז?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  6. Started by zaroor,

שלום , זהו מעבד P-3 1.0 GHZ צריך לקבוע לפי המפרט של הלוח את הגישור לפי סוג המעבד והתדר לא כל כך מובן לי הלוח הוא PCCHIPS Jumper JP8: CPU Frequency Selectors This jumper consists of two sets of 3-pin jumpers JP8-A and JP8-B. Use the jumper to select the frequency for the installed CPU. Frequency 66 MHz 100 MHz 105 MHz 133 MHz JP8-A 2-3 1-2 2-3 1-2 JP8-B 2-3 2-3 1-2 1-2 Jumper JP2: CPU Multiplier Selectors This jumper consists of four sets of 2-pin jumpers JP2-A, JP2-B, JP2-C and JP2-D. Use the jumper to select the multiplier for the installed CPU. CPU Multiplier Selector: JP2 Multiplier 2.0 2.5 3.0 3.5 4.0 4.5 5.0 JP2-A short open short open short open short JP2-B sh…

• 5 תגובות
    • 489 צפיות
  7. Started by Crown,

היי אנשים האם יהיו לוחות ל core2 גם בצ'יפים של ATI ו nvidia ? או רק אינטל? בדרך כלל הצ'יפים של NV הרבה יותר טובים ל OC ... ומשום מה כמעט ואין לוחות עם צ'יפים של NV שלא נדבר ATI שעל הנייר הצ'יפ שלהם הכי טוב.

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  8. Started by lhadad,

שלום , יש לי מחשב P4 1.8 G 512M SDRAM 133 אני לא בדיוק יודע את סוג לוח האם רק שהוא של אינטל , יש שלושה מקומות לחיבור זיכרון שניים כבר קימים כל אחד 256, קניתי כרטיס זכרון נוסף אך כאשר אני מחבר המחשב לא עולה ולאחר מספר שניות מתחילים צפצופים עד שאני מנתק אותו מן החשמל . מה עושים חברי אני זקוק לזכרון להרצת תוכנה חשובה ??? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  9. אני קונה מערכת חדשה שתכלול מעבד QUAD 6600, כרטיס מסך 8800GTS G92 ו 4 ג'יגה זכרון DDR2 800mhz. מחפש לוח אם חזק עם כרטיס קול איכותי ביותר ביחס לכרטיסים מובנים על הלוח שיכלול יצאה אופטית וקוקסאלית באיכות גבוהה. שתומך במערך RAID ובזכרון DDR3, עם המון יציאות USB2 והמון חיבורי SATA2. מתוכנן OC בעתיד. רק ASUS או ג'יגבייט באים בחשבון. תודה.

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  10. Started by Mr.B,

מחפש לוח אם שמתאים ל DDR ושמתאים למעבד שלי העמבד שלי - CPU Type Intel Pentium 4A, 1600 MHz (16 x 100) הלוח אם הקיים שלי- Intel Maryville D850MV ואני צריך שהלוח אם החדש יתמוך AGP אהממ זהו אני חושב גם כזה דבר יעלה לי..

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  11. Started by Trance,

יש לי שאלה :נניח כשמישהו רוצה לקנות כרטיס מסך בטווח התקיציבם הבינוני אתם ממליצים לו לקנות כרטיס מסך עם 128 כי עד שיהיה שימוש ב256 מגה הליבה של הכרטיס לא תהיה מספיק חזקה על מנת להריץ את הישומיים אז למה אתם חושבים שמעבד נניח ה3000 למשל יהיה מספיק חזק להריץ פקודות ב 64 ביט ברגע שהם יצאו?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  12. שלום לכולם, אז לעניין, אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד הנ"ל. OC בזמן הקרוב לא מתוכנן... (לפחות שנתיים.) גם שארצה לעשות OC אז הוא יהיה בסיסי ביותר. חשבתי על ה645P-S3 של ג'יגה בייט. מה אתם אומרים? ועוד משהו, כדי שתוכלו לעזור לי בצורה יעילה יותר (אוהב אותכם =] ) אני קונה מהאתר NewEgg, והעדפה שלי שהלוח יהיה בסביבות 70$. תודה.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  13. Started by shayyzz,

קניתי עכשיו זיכרון KINGSTON DDR2 667MHZ 1GB עכשיו אני מחבר אותו למחשב אני מדליק הוא נדלק לשניה וישר נכבה מה אני עושה? עכשיו הצמדתי אותו לכרטיס זיכרון שיש לי במחשב ויש כזה חור באמצע שהוא נכנס בסלוט אז החור של הזיכרון החדש הוא יותר גבוה הוא לא בידיוק באותו נקודה אם הכרטיס שיש לי עכשיו על המחשב מה אני עושה אתם יכולים להגיד לי לאיזה זיכרון להחליף אותו הלוח אם שלי זה זה: D915PGN

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  14. Started by k_700,

אם בעתיד אני ארצה לשדרג את המעבד או את הכרטיס מסך למשל לכפול ליבה או לדור החדש של הכרטיסים של רדאון הלוח אם יתאים לשדרוג? גם אם בעתיד אני ארצה לקנות כרטיס מסך 7800 הלוח אם יחזיק אותו?

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  15. לפעמים, בעצם כל פעם שניה בערך שאני מפעיל את המחשב כתוב שהמהירות של המחעבד היא 1150 ואז הוא כותב לי שמשהו קרה או אוברקלוק פייל או בעיה בהגדרות של הביוס אני נכנס לביוס ואין מה לשנות, אז אני מפעיל את המחשב מחדש בערך 6 פעמים עד שזה מסתדר וכותב מה המהירות האמיתית 2600 amd barton, מה זה יכל להיות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת האם על לוח אם של אביט דגם nf7-m הסמפרון יכול לעבוד וגם האם הוא יכול לעבוד על כל הלוחות של שהאטלון עבד עליהם או שהוא צריך לוחות חדשים, זה חשוב לי לדעת כי אני צריך לייעץ לידידה ובכלל לאנשים תודה מראש על התשובה המהירה :-)

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם ניתנה לי הזדמנות לקנות את המפרט הבא לוח אם גיגה בייט i875p 8ik1100 עם זכרון 256*2 של קינגסטון עם מעבד אינטל 3ג מה אתם אומרים? (אבקש התיחסות ספציפית לחלקים הנל)

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  18. Started by messi,

המפרט שלי הוא כזה: GEFORCE 8800GTS 640MB INTEL E6300 1GB DDR2 עכשיו עם אני יקנה זיכרון פנימי למחשב 4GB DDR2 והוא יהיה לי עם המפרט שלי אני ירגיש שינוי במשחקים? למשל נגיד בפרו סטריט יעבוד לי על ההגדרות הכי גבוהות חלק חלק אני מתכוון בלי לאגים והעם אני יקבל הרבה FPS?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  19. Started by eXtReMeHaLo,

לי יש כבר 512 זיכרון במחשב אני רוצה לפחות עוד 512 או 1024 עכשיו שהסתכלתי בחנויות באינטרנט ראיתי 3 סוגים: DDRAM RDRAM SDRAM וכאן בפורום דיברו על : Dual DDR איזה מבין כל אלה הכי טוב? וכמה מהץ אני צריך? (אני גיימר כבד) וגם כמה לקנות עוד 512 או עוד 1024 תודה ראש לכולם...

• 5 תגובות
    • 489 צפיות
  20. Started by yuraxp,

איך אני יכול לדעת מהי הטמפרטורה במעבד? יש לי AMD 2500 ברטון לוח אם של GIGABYTE 7VAX-A האם יש תוכנה מיוחד?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  21. Started by wolly,

להלן הקישורים לאתר היצרן: P4P800 Deluxe עולה כ-800 ש"ח http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p800-d/overview.htm P4C800 Deluxe עולה כ-1150 ש"ח http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4c800-d/overview.htm השאלות היא : האם תוספת של בערך 350 ש"ח מצדיק את קנית הלוח היקר. מה בעצם אני מקבל בנוסף ...

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  22. Started by orior123,

מי יודע מה ההבדל בין שתי הוורסיות? תודה.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  23. Started by zach,

על כמה מהירות עובד מעבד amd sempron 2400

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  24. Started by vToMy,

אני מחפש לוח אם שיתן לי אפשרות לשידרוג עתידי, עם PCIX לסוקט 478. ויש לוח אם עם שני סוקטים? (478 + עוד אחד) כי זה יכול לעזור. אין תקציב, אבל לא יותר מידי... משהו ממוצע.

• 5 תגובות
    • 489 צפיות
  25. Started by redead,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3252 מה מציין הBPI ? אלה פשוט הזכרונות הכי זולים שמצאתי שהם גם של חברה טובה ונחשבים איכותיים..

• 3 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.