עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by idani1983,

שלום, האם המלוח אם הבא מתאים למעבד ? Gigabyte M68SM-S2L AM2 Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  2. אני עם זכרונות 533 ואני מחליף לוח + מעבד, זכרונות לא בא לי להחליף פשוט כי זה כבר יוצא לי יותר מידי והסבירו לי שאפשר לעשות אובר קטן גם בלי זה. מה המעבד שיהיה לי הכי חזק עד 450~500 שקל ? אפשר גם של AMD. מה שאני חשבתי עליו זה E2180 בגלל המכפלה הגבוהה ואני אוכל להגיע איתו עד 2.66 GHZ שזה ניראה לי מספיק למשחקים של היום ושל עוד שנה שנתיים לא ? ותגידו, יש אזה מעבד חדש וטוב שהולך לצאת בשבועיים הקרובים ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. שלום , הלך לעולמו לוח ה-Epox 8RGA+ שלי (מבוסס NFORCE2) , ואני רוצה לקנות לוח חדש תוך חשיבה על "אי-צורך בפרמוט" , כידוע אחרי החלפת לוח צריך להתקין ווינדוס מחדש, אבל חשבתי על זה...לא התקנתי דרייברים ללוח עצמו , אלא דרייברים של Nforce2 שאמורים להתאים לכל הלוחות , לכן הייתי רוצה לשאול (במיוחד אם מישהו ניסה את זה - מעשית) אם אני יקנה לוח אחר מבוסס NFORCE2 האם הצורך בפרמוט יכול להימנע ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  4. שמתי סלרון 2000 -400- על XP והמחשב זז לאט מאוד שהתווסף האימיול .. שמתי אותו על WIN 2000 היה גם חלש מאוד . שמתי אותו על WIN 98 SEC גם זז לאט שמתי אותו על WIN 98 והמעבד סוף סוף קם לתחיה עובד סביר עם אימיול וקאזה בניגוד לשאר מערכות ההפעלה שהוא כשל. שמתי XP על דורון "ספיט פייר" מהדור של הפנטיום 3 תחילת 4 והמחשב עבד פי 2 יותר טוב. בקיצור מעבד שלא היה ראוי לייצור בכלל בושה וחרפה כמו ה WIN ME .

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by izhark,

אמנם זה רק שמועות, אבל אם זה נכון - חדשות טובות לאורי (ולכל מי שבעד תחרות בשוק) http://theinquirer.net/default.aspx?article=39440

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  6. עיצוב בלתי רגיל ומסך חיצוני קטן אמורים לאפשר לנייד הדק והקל החדש מבית היצרנית הטאיוואנית הגדולה לבלוט ולזרוח מעל למתחריםלכתבה

7. Started by gshhar,

יש לי AMD XP 2000 אבל אני יודע שישנם שני סוגים. מה שרשום על הליבה זה: AX2000DMT3C AGOIA0223TPGW יש מצב לאיזה OC קטן איתו?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  8. ואשר מיועד לAMD תודה רבה

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by ilanhalfon92,

שלום חברים הוספתי למחשב שלי שני זכרונות של a- data של 4 גיגה בנוסף על הגיגה שהיה לי ורק לאחר מכן מתברר לי המערכת הפעלה של vista עם זיכרון 4 גיגה וכרטיס tv של hauppauge mce-150 לא עובדים ביחד ואמרו לי להוריד בחזרה ל2 גיגה ועכשיו לבעיה איך אני מסיר את הזכרונות כי אם אני מסיר אותם כשהמחשב דלוק המחשב כבה לי ואם אני מסיר אותם כשהמחשב כבוי הוא לא מעלה לי את הביוס ( הוא נדלק אבל לא מגביב ולא מבצע שום דבר אפילו המסך לא נדלק ) עזרה דחופה בבקשה חברים אני משתגע עם זה

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו אני רואה שכולם אומרים פה קח 667 mhz ולא 800mhz אם לא מתוכנן אוברקלוק עכשיו אני שואל למה אם יהיה לי את ה800mhz לא יהיה לי יותר מהירות? ואני לא מתכנן oc

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  11. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני רוצה לבנות מפרט אשר ישמש לעריכת וידאו, כמובן בליווי כרטיס דגימה ייעודי לכך, אך כל הרינדור והעיבוד יבוצעו בעזרת המעבד והזיכרון כמובן, ופה נשאלת השאלה: אני מתלבט בין amd athlon 64 3200 לבין intel prescot 3200 המחשב יהיה עם 1 ג'יגה זיכרון ועוד דברים טובים אחרים אך השאלה העיקרית הנשאלת כאן היא איזה מעבד לקחת למרות שאני יודע שאינטל קצת יותר מהירים בקידוד האם ההפרש הוא משמעותי - עניין של שניות, דקות או שעות. נא תשובתכם בהקדם.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by Yosi199,

כרגע על המחשב שלי מותקן 506. האם יש מעבדים שחוצים את ה3 ג'יגה בבאס 533? כמובן שלא עשו OC. יש לי לוח אם אינטל הכי פשוט שיש לסוקט 775 והוא תומך רק 533 ואני חייב לשדרג למעבד יותר רציני אז מה הן האפשרויות שלי?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  13. 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) יש לי את הזיכרון הזה פעמיים = 512MB ראם. עכשיו, מה זאת אומרת DDR SDRAM? לא צריך סוג טכנולוגיה אחת? או שיש גם SDRAM וגם DDR? איך אני אדע? כתוב לי - Bus Type : DDR SDRAM ואתם יכולים בבקשה להמליץ לי על זיכרון של 512MB שיתאימו ללוח-אם שלי? - MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) (זה הלוח-אם) התקציב הוא 170-200 וזהו לזיכרון של 512MB.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  14. Started by BENIT,

אני מתלבט בין שני לוחות של אינטל d945 ו D975 המעבד הוא אינטל D930 וזכרון 2*512Mb 667 Mhz האם מספיק 945 ? האם יש הבדלים משמעותיים בין השניים לפני שאני משדרג את 975 ? ואם כן מהם והאם שווה להשקיע עוד כסף כיום בשבילם ?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by TheShadow,

אני מחפש לוח אם לP4 אבל אני לא יודע איזה P4 יש לי וכרגע המחשב מפורק ולא עובד אז אני צריך לדעת.. לוח אם של 875 לא עובד על מהעבד של 865? או להפך? ויש לי זכרונות DDR איך הם קשורים לזה? וכמה זה משנה?

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by rami135,

אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית בעקרון - כמה שאלות לגבי הצעה שקיבלתי: מעבד: בין AMD2500 לבין AMD 2600 המליצו לי ללכת על 2500 מהיר יותר? לוח אם למעבד AMD - המליצו לי ללכת על GIGABYTE בטענה שהם הכי טובים ל- AMD - דגם GA7N400L - דעתכם?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by חננב,

כל העסק של שדרוג הזכרון די מבלבל... היתי שמח אם תוכלו לענות על כמה שאלות בשבילי: האם אפשר לחבר 2 זכרונות שאחד הוא DDR 400 ו 256 והשני הוא דומה, רק 512 והוא CL2? ומה זה אומר ה CL? זה שונה מ DDR רגיל פיזית? יכול לעבוד איתו במקביל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by infifi,

באתרים שמוכרים אותו רשום שהוא תומך ב DDR3 (בהרבה אתרים ראיתי את זה): http://zap.co.il/fs.asp?PID=261619329&sog=C-MotherBoard אבל באתר אסוס לא רשום DDR3: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=542&l4=0&model=1690&modelmenu=1 אז הוא תומך או לא תומך? ועוד שאלה - יש לוח אם עם ציפסט G33 שתומך ב DDR3? מצאתי רק עם ציפסט P35..שווה בכלל לקנות לוח אם DDR3?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. זיכרונות C2.5 . ראיתי בפורום שישנם לא מעט לוחות שלא תומכים בכל דגם של זיכרונות.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  20. Started by RBH,

שלום, לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתרסק באמצע פעילות שגרתית. מבדיקה ב- event viewer עולה כי בכל התרסקות יש הודעת שגיאה של ACPI BIOS (רצ"ב). למיטב הבנתי מדובר בניסיון כתיבה/קריאה של ה- BIOS, אשר נחסם ע"י WindowsXP ויוצר את התקלה. בדקתי באתר של ASUS, במידה ועדכון ה- BIOS יוכל לעזור, אך למרבה הפלא, יש לי את גירסת ה- BIOS האחרונה, למרות שהלוח בן למעלה משנתיים. מדובר על לוח ASUS CUV4X ACPI BIOS Revision 1009 וגירסת Award Modular BIOS v6.0 מע' הפעלה WindowsXP SP1. מה אני יכול לעשות? תודה, RBH [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by NuXeR,

שלום, אח שלי מעוניין לשדרג את המחשב שלו : 1. להוסיף 1GB DDR400 2. להוסיף HD של 250GB, רצוי WD. לגבי ה-HD מדובר ב-SATA (יש הבדל בין 1 ו-2 ?) הלוח שלו זה : Abit NF-7 חשבנו על : 1. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=24540&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE 2. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=2500YS&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ואשמח לשמוע המלצות לשיפור...תוך שמירה על המחיר. תודה, תומר.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  22. ב-458 שקל מה דעתכם על הזיכרון? טוב לא טוב? המפרט שאני קונה : e6750 geforce 8800 gts sparkle 320mb Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L לא צפוי אוברקלוק בזמן הקרוב

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by ELDAN RENT A CAR,

זה ישמע מצחיק אבל PQI , ADATA הם זכרונות מצויינים שאף פעם לא עשו בעיות אבל !!!!! KINGSTON , OCZ , SAMSUNG מניסיון שלי לא משהו הרבה בעיות . קצת אכזבה מהקינגסטון ה PQI הרבה יותר טוב ממנו . OCZ הסידרה של GOLD מזעזע !!!

24. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

https://www.gyrotech.co.il/r_productDetails.aspx?PID=8213&PcatID=217&PlH=2 ;D

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  25. Started by shimon956,

שלום לכולם חזרתי היום מתאילנד וקניתי שם את הזיכרון של CORSAIR 1024 דגם CMX-3200 XMS3200V5.1 עכשיו לא מצאתי מקום שמוכרים אותו בארץ אז רציתי לדעת אולי יש אותו למישהו כמה הוא עולה פה ועם הוא שוהה 540 שקל?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים