עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם הלוח הנ"ל תומך בזכרון הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128059 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231145 ? ושאלה נוספת ....האם לקחת את ה8400 או כבר את ה 8500 ....מתוכנן אוברקלוק ... הבעיה היא הפרשי המחירים האסטרונומים . ? חייב תשובה מיידית מתכנן את הקניה מחר בערב מחו"ל ניויורק .

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  2. Started by RobiNooB,

אני משפר את המחשב בשבועיים הקרובים .... השיקול כרגע כלכלי , לטובת מסך איכותי יותר (24 דל) או כרטיס מסך טוב יותר ...9800GTX במקום 8800GT צריך את עזרתכם .... האם לקחת את ה 8400 - יכול להביא מחו"ל ב 700 ש"ח ..... או שאסתפק ב AMD 5000 גרסת הבלק אדישן שהפתיע לטובה וללא בעיות ניתן להגיע למהירויות של 3.1 ומעלה במחיר אפסי !!! ? המחשב נועד למשחקים וסרטים בגדול מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  3. Started by חננב,

כל העסק של שדרוג הזכרון די מבלבל... היתי שמח אם תוכלו לענות על כמה שאלות בשבילי: האם אפשר לחבר 2 זכרונות שאחד הוא DDR 400 ו 256 והשני הוא דומה, רק 512 והוא CL2? ומה זה אומר ה CL? זה שונה מ DDR רגיל פיזית? יכול לעבוד איתו במקביל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  4. Started by computer_freak,

למעבד פרסקוט יש בעיה של התחממות ואמרו שלמרות שיש לו מגה קאש יש לו ביצועים נמוכים יותר האם בגלל שלפרסקוט יש 30 שלבים בצינור מידע אז חלק מהקאש הולך לבאפר?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  5. Started by nesber,

הרצתי את התוכנה BIOS AGENT ושם נאמר לי שסוג הביוס שלי הוא Award Modular BIOS v6.0 כיצד אני מעדכן אותו?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  6. Started by babu,

CHIPSET 750 ASUS P5ND . EVGA nForce 750i SLI FTW איזה מהלוחות יותר יציב יותר חזק לOC גם ? ללא קשר למחיר וגם זה יעוזר מאוד אם תגידו לי איזה מהם 750 CHIPSET הוא הלוח ההכי טוב זה למערך מאוד כבד וחזק

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by oranShoshany,

איך יכול להיות שבNEWEGG המחיר של QX6600 וQX6700 יותר יקר מהמחירים בארץ?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  8. Started by zsela7,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ללוח אם GIGABYTE GA-965P-DQ6 ומעבד Intel Core 2 Duo E6600. בימים האחרונים אני רואה שניתן לעבור ללוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6 בתוספת מחיר קטנה מאוד. רציתי לדעת אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין לוחות האם והאם כדאי לבצע את ההחלפה כאשר תוספת המחיר היא פחות מ - 100 ש"ח. בנוסף האם כדאי לחכות עוד קצת זמן ולהחליף את המעבד ל - Q6600 בהנחה שהמחיר ימשיך לרדת בחודש חודשים הקרובים. אני רוצה לציין שאין לי בעיה של זמן להמתין חודש חודשיים וגם לא בעיית כסף. הזיכרון שלי הוא CORSAIR DDR2 2048MB 800MHz CL4 ומאוורר למעבד Thermaltake Silent 775D CL-P0378. תודה.

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  9. Started by dlivneh,

יש לי בעבודה מחשב AMD XP 2400 לוח של חברת ELITE זכרון DDR 400 בפתיחת המחשב מופיע המספר 200 ליד מהירות הזיכרון האם אמור להיות לי רשום 200 ? האם הזכרון לא רץ במהירות הנכונה ? ומה עושים.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  10. מדובר על זכרונות DDR2 וזה לא בשביל OC אני פשוט רואה הרבה שקונים זכרונות חדשים עם 400 MHZ במקום עם 533 רציתי לדעת מה ההבדל בביצועים ?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  11. Started by Nu,

איזה שבב עדיף לי ה-VIA או ה-nForce3 ? לפי מה שקראתי ה-nForce יותר טוב ל-AMD אבל בביקורת ל-A64 ה"מבקר" השתמש ב-VIA. ה-VIA יותר זול במאה ומכיל בדיוק אותם Add-ons (כאילו SATA RAID, 1394 וכל השיט הזה p=). בבקשה תענו מהר כי עד שהחלטתי לקנות A64 ולשלם את "קנס" ה-400 שקל אני לא רוצה לשנות את הדעה שלי שוב. אה כן, ודעות על מה עדיף לקנות (מחשב למשחקים בעיקר וקצת תכנות) 2.8c או A-64 3000+ יתקבלו בברכה. נ.ב. בקשר לזכרונות. אני רוצה לקנות 2 סטיקים (אני לא יעשה OC.. לפחות לא ב2-2.5 השנים הראשונות) אז חשבתי על סמסונג.. אז ראיתי ש-Twinmos שאמורים להיות יותק טובים מסמסונג מציעים They may 3200 cas32 w/heat spreader וסטיק אחד כזה עולה רק ב-5 שקל יותר מהסמסונג. אז כדאי לקנות אותם כן …

12. היי, שני ההיטסינקים הם של אינטל אבל דיי שונים. הימני הוא - FHP-2157 REV M (הבסיס שלו עגול וקצת יותר כבד מהשני) והשמאלי הוא - F08A-12B8S2 (בסיס מרובע רגיל) הבסיס שלהם גם שונה - לא שזה כ"כ משנה כי הוא אמור לכסות רק את הליבה של המעבד שזה המרכז. צרפתי תמונות.. מחכה לתשובות... תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  13. אני מנסה להחליט מאיזה שתי אפשריות כדאי לי לקנות את הכרטיס שלי?(יש לי הנחה לשניהם - ככה שהמחיר הוא לא אותו דבר). הנה שתי האפשריות : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7420 לבין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4518 מה שאני רוצה לדעת הוא : 1. מה ההבדל ביניהם בכלל ? 2. האם הם כרטיסים טובים ? 3. מי מהם יותר טוב ? 4. האם בכלל כדאי לי לקנות אחד מהם ? 5. ומה אומר הVALUE בשם של הראשון ? ובקיצור איזה מהם כדאי לי לקנות ????? בבקשה תענו כמה שיותר מהר כי זה דחוף בשביל ההנחה!!!

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by Tall,

הי, יש שאלה דחופה - האם יש הבדל משמעותי בין לוח אם ASUS A7N8X-X לבין MSI KT4AV לעבודה עם מעבד AMD?? משהו יודע?? תודה, טל

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  15. השימוש מחשב ביתי , מעבד AMD 4200 הלוח אם שרציתי לקנות GA-M55PLUS-S3G לא נמכר באתר ממנו אני קונה (LAMIR) יש שם את: GA-M55S-3S וגם GIGABYTE GA-M55SLI-S4 AMD AM2 DUAL DDR2 2*PCI-E GIGA LAN 3Y וגם GIGABYTE GA-MA69G-S3H AMD AM2 DUAL DDR2 PCI-E V+L+A m-ATX 3Y וגם ASUS M2A-VM HDMI AMD AM2 DUAL DDR2 VGA+DVI+HDMI+GIGA LAN m-ATX 3Y מ ה לקנות במקום? חשוב לי שיהיה כרטיס מסך וקול מובנים על לוח האם ושידוע לכם שהם טובים. תודה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2007 בשעה 00:58:40 please////////////////

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  16. Started by Mr Gadget,

לפי מה שפורסם באתר אינטל משיקה כמה מעבדי כפולי ליבה בזמן הקרוב "אינטל תשיק כמה סוגי מעבדים כפולי ליבה לשוק השרתים ותחנות העבודה. המעבד הראשון, אשר הושק היום ואמור להיות זמין בצורה מיידית בשוק, הוא ה-Xeon Dual-Core 2.80GHz. מערכות עם המעבד הזה, יוכלו לכלול עד שני מעבדים כאלו על אותו לוח (כלומר עד ארבע ליבות). המעבד עובד בבאס של 800MHz, ולכל ליבה מוקצה זכרון מטמון רמה שניה של 2MB. ה-Xeon DC 2.8 יעבוד עם לוחות המבוססים על ערכת השבבים E7520 של אינטל, והוא יכלול תמיכה ב-64bit, בטכנולוגיית ה-HT של אינטל וב-Execute Disable Bit - לאבטחה משופרת. המעבדים הללו מיוצרים בטכנולוגיית ייצור של 90nm והם למעשה שני מעבדים המורכבים אחד ליד השני ולא מעבד כפול ליבה אמיתי. המחיר של המעבד החדש …

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  17. Started by kfirlion,

מה אתם חושבים על זה: Intel תירכוש את NVIDIA??? מה אתם חושבים, שזה יגמר ככה???

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  18. שלום, יש לי שאלה (mcfly יש סיכוי שאתה עדיין פה מאתמול בערב? ) הבנתי שיש הבדל משמעותי בין הזכרון של a-data לבין kingston cl2 (לא רק במחיר) ושהשני עובדים הטוב ביותר עם מעבדי אתלון וגם מבחינת אמינות. האמת בדבר? אלה שנייה לוח האם הוא זה שמחבר הכל ביחד (אני ממש גאון) לא כדי להשקיע בו עוד כמה שקלים? קראתי באתר xbitlabs.com על השוואות בין לוחות אם וK8V-SE Deluxe (s754) של אסוס הוא השני ברשימה והוא גם עולה פחות ממה שתכננתי K8N Neo Platinum (s754) שקיבל ציון גרוע בOC לא שאני מתכנן בקרוב. וLnParty שכמה המליצו עליו שמעתי שהוא לא ידוע כל כך. מה כאן? ושאלה אחרונה בקשר לכרטיס מסך הבנתי מההמלצות שעדיף 6600 אבל גם שמעתי שחברת PINE לא טובה וגם אין כרגע AGP .. הוא באמת עדיף מהRA…

• 7 תגובות
    • 504 צפיות
  19. מה זה גורם? זה נחשב OC? תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by Gangster,

יש לי תקציב של 4000 שקל למחשב מצאתי 2 מפרטים אם אתם יכולים להגיד לי מה עדיף אני יודה לכם מאוד מפרט ראשון: MOBILE Intel Celeron 1400 MHz 15" XGA מסך: 40 GB :דיסק קשיח 256 MB זיכרון: DVD.CD-RW)combo)כונן אופטי: Wirless Lan 802.11 b/g תקשורת אלחוטית מובנת: Windows xp home מערכת הפעלה: מפרט שני: מעבד MOBILE Intel Celeron 2200 MHz זיכרון פנימי 256MB DDR מסך active matrix -14" 1024x768 XGA TFT כונן תקליטורים DVD מקורי לצפייה בסרטים ע"ג המחשב דיסק קשיח 20GB EIDE מאיץ גרפי SiS M650 Integrated Graphics up to 64MB DDR כרטיס קול Sound Blaster כרטיס רשת פנימי 10/100 מודם 56K פנימי עכבר Built-in Touch pad with 2 …

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by Bartleby,

זה משהו שקונים בנפרד או שבא קומפלט על כל לוח? ואם כן מומלץ להחליף אותו?

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by boogie,

אני רוצה לקנות זכרון חדש ויש לי מס' שאלות: 1. עד כמה משמעותי ההבדל בין CL3 ל CL2.5 במידה ואני לא משתמש במחשב למשחקים מטורפים אלא לדברים בסיסיים בלבד (מתכוון לעבור לויסה אחרי שדרוג הזכרון)? 2.במה עדיף להשקיע בCL2.5 2x512 או ב CL3 2x1G? (יש לי כרדע DDR 400MHZ 2x256 CL 2.5, אני יודע שאם אני ישים CL3 אז שתיהם יעבדו במהירות הנמוכה)? תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by rantri,

כנראה שהלך לי הלוח אם, ואם אני קונה כבר חדש, אז אני יתקדם ויקנה עם PCI-Express, כרטיס מסך אני לא מתכוון להחליף כרגע, 6800GT עם חיבור AGP. האם יש לוח שיש לו את שני החיבורים?

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  24. Started by dztz55,

שלום לכולם אני חדש בפורום. אשמח לשמוע את דעתחם לגבי המעבד הנ"ל בהקשר של עד כמה אפשר למשוך אותו ב oc עם קירור כגון tt big BIG TYPHON 120 VX ? ובכלל מה חוות הדעת הכללית על דגם זה . (אני מעוניין לרכוש אותו למחשב המיועד למשחקים ודווקא בגלל הורדת המחירים זה נשמע סביר) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  25. Started by lmlm,

http://www.guru3d.com/article/mainboard/366/1/ לוח מעולה עם סקירה מעולה. ;D

• 1 תגובה
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים