עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המחשב שלי בזמן האחרון עושות ים בעיות, ואני מדגיש, שלא נפתרות גם אחרי פירמוט. הבעייה העיקרית היא ש- 3D mark 2001 se מעיף אותי במבחן הראשון (car chase) בחלק השני של ה-High details חוץ מזה Rage 3d סוגר את עצמו והינדואס נותן לי שגיאה אלו הבעיות העיקריות, אבל אם פירמוט לא פותר אותן אני לא יודע מה כן... חשוב לציין שהכרטיס מסך לא נמצא ב-O/C וגם המעבד. עכשיו, איך אני יודע שזה לא הכרטיס מסך ? (כי אחרי הכל זה בדיוק תופעות שמתאימות לכרטיס מסך, ועוד אחרי שהחלפתי לו את הקירור המקורי בכלל הגיוני שמשהו ידפק) אני יודע בגלל שלקחתי כרטיס אחר והבעיות נמשכות גם איתו... אז איך בודקים מה נדפק ? כי אם זה לא הכ.מסך נשאר רק הזכרונות הלוח או המעבד...

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by tg,

ברצוני לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין לוחות ה 865PE המחשב לא למטרת OC אלא לעבודה רגילה הכוללת גם עריכת וידאו דיגטלי אני מחפש את הלוח אם שיתן תמורה הכי טובה לכסף הבנתי שבארץ הלוח של INTEL PEREL הוא הכי זול , לא מתאים ל O.C אבל ביצועים דומים לשאר ? האם אני טועה , האם יש לוח אם במחיר דומה שנותן יותר ? תודה ???

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  3. איך זה שכשאני בודק בסנדרה רוחב פס של זיכרונות ddr3200 אני מקבל רוחב פס של פחות מ3 ג"ב/ש ובנוסף כשאני בודק 2*ddr3200 אני מקבל כ 4400-4500 מ"ב/ש? אני לא אמור לקבל 3.2GB/s ו 6.4GB/s? הרי זאת המשמעות של השם של הזכרון, PC3200!! (וגם של ה dual channel ddr) (בנוסף גם ראיתי בכמה אתרים שרשמו שבעזרת טכנולוגיה מסויימת עם העלו את הרוחב פס לקצת יותר מחמש ג"ב/ש, אז זה לא רק בנצ'מרק בעייתי של סנדרה) הסבר? ??? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by moranhoresh,

מישהו יודע היכן ניתן לקנות זכרונות של CRUCIAL בארצנו? אשמח לקבל שמות של חנויות, כתובות אינטרנט וכו'

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  5. היי, לפני שאני קונה מארז חדש וכו'. בגלל שיש לי מארז micro atx של ibm אני רק רוצה לוודא, כשקונים מארז חדש, הוא מגיע עם חיבור של כפתורי ההדלקה והלדים שם אל הלוח אם, למישהו יש תמונה של החיבור ללוח אם? תודה.

• 4 תגובות
    • 7.1k צפיות
  6. Started by xena,

קניתי שני סלוטים של 256MB DDR 400MHZ חיברתי אותם כמו שרשום למטרת DUAL CHANNEL. כשאני מפעיל את המחשב רשום לי 512MB DDR400MHz dual Channel. האם זה אומר שאני עובד על 800MHz/6.4GB/s? אני שואל כי כמה חברים כאן אמרו שהם שינו משהו בביוס בשביל זה. אני לא שיניתי כלום. האם זה בסדר? יש מה לשנות? תודה

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  7. אחוז? ואם כן האם זה יכול לגרום לירידה בביצועים או לקיצור חייו של המעבד? כי לפני כמה זמן חיברתי ארבע חלקים של שתי סרטים לחלק אחד לכל סרט וזה לקח 40 דקות,אני יודע שהמעבד אמור לעבוד כמעט בfull load אבל 100 אחוז? האם זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by lipa,

במיוחד DDR-400 תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by Jack_g,

מישהו מהפורום יש לו את זה? אמרו לי באחת החנויות שישנה בעיה בלוחות שאלו של אביט עם הבמעבדים הנ"ל האם זה נכון? מכיוון שלא היה לי נסיון עם בארטונים בלוחות האלו אני לא ולא יכול לסמוך על אנשים מחו"ל שכותבים ביקורות אבל על החברה מפורום אני סומך אז תעזרו בבקשה. ;D תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by who_Cares,

אני מתלבט איזה זיכרון לקחת. אני רוצה 512MB לOC ולא יודע מה כדאי. המערכת כנראה תהיה AXP2100+ NF7-SL VER 2.0. חשבתי בינתיים על CORSAIR, GEIL, MUSHKIN, TWINMOS. איזה זיכרון כדאי(בתקציב של עד 800-850 שקל +-)?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by Sunny Jim,

כל הנושא בכותרת ובתיאור...

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  12. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותם?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  13. חבר שלי מנסה להוריד CAS LATENCY בלוח אם של ג'יגה בייט שלו והוא לא יודע איפה האפשרות בביוס. הוא אומר שאמרו לו שבלוחות האם של ג'יגה בייט מסתירים את האופציה הזאת כדי שמשתמשים ממוצעים לא יתעסקו עם זה. משהו יודע איך להגיע למקום המסתורי שבו זה מוחבה? ;D :-* תודה מראש! :-X

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  14. שלום, באחת ההודעות האחרונות שלי בפורום, נאמר לי ש הAMD 2500 (ברטון) חזק יותר מ אינטל 2.0 MHZ, אם כך לאיזה מעבד של אינטל אפשר להשוות את ה AMD??

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  15. זהו בערך זה, בתכלס חשבתי על ABIT NF7 SL אבל הלוח הזה נראה לי יותר - מה אתם אומרים, שמתי למטה לינק לדף יצרן של הלוח 1 x MSI K7N2 Delta-ILSR AMD BARTON 2500 2x 256MB DDR400 טווינמוס (לא יודע CAT) תוכלו לתת לי פחות או יותר הצעות מחיר לשווי שלו כי לי יש הצעה ב 1700 ש"ח עליו נ.ב מתוכנן OC אבל לא כרגע http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=436&MODEL=MS-6570

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by Liquid,

כרגע יש לי זכרון של 256MB DDR 333MHz, ואני רוצה לקנות עוד סטיק של 256. עכשיו, מישהו יכול בבקשה להסביר לי את עניין הCL, ומה עדיף? אני מתאר לעצמי שכמה שיותר נמוך יותר טוב, אבל האם זה כל כך קריטי?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  17. Started by Etus,

שלום, אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב לוח אם חדש למעבד שלי, Pentium 3 800MHz. אני מעוניין כי לוח האם יספק ביצועים טובים, ובמחיר זול(אני מניח כי מכיוון שלוח האם הוא ישן, הוא יהיה זול). לוח האם אשר ראיתי עד כה הוא Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T AGPset. האם הוא טוב? יש לכם המלצות אחרות? תודה, יובל

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. Started by shura,

אני רוצה ליקנות מעבד ברטון 2500 שהוא עובד על 333 ואני רוצה ליקנות זיכרון 400 ולאסות אותו בדואל האם זה יעבוד והאם המהירויות צריכות להיות שוות כידי שזה יעבוד?

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  19. שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בחירת מספר חלקים לוח אם . מעבד . (אינטל) ספק אולי ? כרגע יש ברשותי את המפרט הבא אן אפשרות לשנות שום דבר כי החלקים כבר כאן לגבי הזכרון לפני שאתם מתנפלים עלי אז שתדעו שקיבלתי אותו באותו מחיר כמו ה 3200 מכוון שחנות שממנה רכשתי לא עמדה בזמן האספקה .... וזה רק מה שהיה להם . ATI 9700 PRO WD 8MB chace 120GB 7200RPM X2 (RAID) p Corsair DDR 3500 512 MB ספק 350 וואט . also it have 1 dvd 1 writer 1 floppy 1 network card 1 creative sound card LIVE חשבתי על הלוח של אסוס 865 הגרסת דילוקוס שיש לו כמובן גם את ה PAT לגבי מעבד חשבתי על ה 2.4 800 MHZ ספק אני חושב שאני אצטרך לקחת משהו יותר חזק מה דעתכם ? אשמח לשמוע הצעות שיפורים .... הסכום ה…

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by yuraxp,

שלום, רציתי לדעת איזה מעבד עדיף, אינטל 2.0 גיגה או AMD ברטון 2500? אני שאול באופן עקרוני ולכן אני לא מתחשב במערכת המחשב הכוללת תודה מראש יורה.

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by demonshlomo,

ב3DMARK 2001 וגם 2003 אומרים יל שי לי שתי מעבדים????WTF??? למה....מה הולך פה?

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by shura,

יש לי כמה שאלות בקשר לזיכרונות: דבר ראשון האם יש הבדל גדול בין 333 ל 400 ועד כמה גדול והאם זה שווה תכסף. ומה ההבדל בין 256MB Kingston לבין 256MB Kingston CL2 ואם זה שווה תכסף

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. כן היום השגתי את הפנטיום 4 1600mhz האובר קלוקר של הימים ההם.. הבעייה היא שיש לו שני פינים עקומים (אבל ממש עקומים) וקשה להחזיר אותם למקומם בגלל שהרווחים בין הפינים מאוד קטנים.. אז נגיד שאני יצליח להחזיר אותם למצבם הישר אז יש איזשהו מצב שהמעבד מקולקל?! שוב הבעייה היא רק בפינים..

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  24. הזמנתי את הלוח ASUS P4P800 865PE. שמעתי שעל ידי עדכון ביוס, טכנולוגיית הPAT מתאפשרת כמו בלוחות 875P. עכשיו השאלה שלי היא האם יש סיכון בזה שאני יפעיל את הPAT? זה ישפיע על הלוח כמו שOC משפיע? (מחמם) האם הוא עלול להרס? אני יודע שאינטל איימה שהיא תבטל את האחריות למי שמפעיל את הPAT, אבל זה לא ממש מטריד אותי. תודה מראש ;D

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by shura,

EPOX 8RDA (n-force2)sb,USB2.0 Chaintech 7NIF2 nforce2,GF4,lan,usb2 ABIT NF7 (nForce2)lan,usb2 GIGABYTE 7N400L (nForce2) lan רציתי לישול איזה מהלוחות האם יותר טובים ויותר שווים ליקנות? רציצתי לעשמוע את דעתכם תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים