מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב 8307 ibm netvista עם מעבד 1.7 , המעבד נשרף לי וקניתי חדש 2.8 הבעיה שהמחשב לא עןלה ומופיעה הודעת שגיאה " no processor bois update found " , הורדתי עדכון לביוס אבל זה לא עזר תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הביאו לי מארה"ב זיכרון DDR 266MH הזיכרון נקרא OPTIMA MAMORY ןהוא של חברת PNY מישהו מכיר או שמע על החברה הזו האם הזיכרון שווה משהו תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ברצוני לחבר כונן נוסף למחשב ולשים בו את קובץ הSWAP יש לי לוח אם מסוג ASUS M2A-VM את תמונתנו צירפתי וסימנתי עליה את החיבורים ופרטים בקישור הבא http://asus.com/product.aspx?P_ID=DkEhMfgo4ExcGXpn&templete=2 יש שם 4 חיבורי SATA המופרדים לזוגות צבעים (כחול ווורד) כרגע הכונן יושב על שחור והסידי יושב על וורוד לאן אני אמור לחבר את הכונן הנוסף? או שזה לא משנה? יש שני ערוצים גם ב-SATA? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
למי שיש gigabyte 7rxp , ויש לו הרדיסק שמסוגל לעבוד בUDMA6 (מקסטור) היו בעיות סאונד (הסאונד נקטע , או מרעיש) , עדכנו את הביוס שלכם כדי לתקן את הבעיה הזו (אצלי יש את הקונפגורציה הזו והפכתי עולמות עד היום כדי לגלות למה הכרטיס קול דפוק ...) http://tw.giga-byte.com/support/viakt333.htm#link7vrxp
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מה יותר טוב? core 2 quad q6600 2.4 או core 2 quad q8200 2.33 ראיתי ש-q8200 עולה יותר יקר מהשני שהזכרתי אבל השני יותר טוב??? למה הוא עולה יקר??
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הצמד החדש של החברה הענקית מקפיץ את מספר יחידות העיבוד הגראפיות המובנות ביחס ל-M2 הסטנדרטי ויוכל להוות שיא יכולות חדש עבור יחידה המשולבת במעבד העיקרילכתבה
-
- 0 תגובות
- 366 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קיבלתי השבוע שלושה סטים של זכרונות, כולם של חברת GEIL כולם 4GB אחד מדגם ULTRA 1066 אחד מדגם BLACK DRAGON 800 ואחד EVOONE 800 על הזכרונות רשום שצריך להגדיר נתונים בלוח האם. אחד זה SPD, והשני זה המתח. את המתח מצאתי ושניתי לפי מה שכתוב על המודל,לאחר ששיניתי את המתח, אין ספק שזמן התגובה של המחשב עלה, אך מה לעזאזל זה SPD ואיך מגדירים אותו? יתרה מכך. יש לי שני מחשבים ויש לי שלושה סטים של זכרונות, איזה מבין אותם זכרונות הייתם שומרים ואיזה סט הייתם נותנים (לאחיין שלי).... אלו המחשבים שישנם ברשותי: לוח asus p5b-e מעבד E6600 כרטיס 7600gs וספק 550 CHIEFTECK המחשב השני הוא לוח gigabyte ep35c -ds3r מעבד e8400 וכרטיס 4670 וספק 550 CHIEFTECK תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
רגע לפני שנפתחה תערוכת קומפיוטקס בטיוואן, אינטל חשפה לראשונה לעיתונאים את Lunar Lake - מעבד חדש למחשבים ניידים עם יכולות בינה מלאכותית יוצאות דופןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 358 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש ברשותי מחשב בעל מעבד +AMD Athlon 64bit 3000 עם סוקט של 754. הלוח האם שלי תומך בAGP ולא בPCI-E, ואני רוצה לשדרג אותו כדי שאני אוכל לשדרג לכרטיס מסך מתקדם יותר, שתומך רק בPCI-E. אז רציתי לדעת אם אני אוכל לקנות לוח אם של סוקט 939, ועדיין להשתמש במעבד הנוכחי שלי? או שמא אני אצטרך לשדרג למעבד עם סוקט 939 גם כן? ובכלל, מה בדיוק ההבדל בין מעבדים עם סוקט 754, למעבדים עם סוקט 939? בנוסף, לגבי זיכרונות Dual Channel- האם צריכים זיכרונות מסויימים שתומכים בDual Channel על מנת לעשות זאת? או כל זיכרונות יכולים לפעול על Dual Channel, אם הלוח אם תומך בזה כמובן? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הזמנו היום במשרד מחשב עם זכרונות ocz והמוכר טען שלא מומלץ לקחת את הזכרונות שלהם, כי החברה בפשיטת רגל. ידוע למישהו על מידע כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת לגבי המעבד AMD ATHLON 64 2800 מה המקבילה שלו במעבדי פנטיום???
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי בן פחות משנה. הלוח שלי - Asus M2N-MX זכרון - שני סטיקים של קינגסטון 512 (DDRII, 667) אני מעוניין להוסיף עוד 2 סטיקים שיהיו גם כן על דואל צ'אנל אבל מעדיף לחסוך את התשלום לטכנאי \ להשבית את המחשב לכמה שעות, ולעשות את זה בעצמי. יש משהו שאני צריך לדעת\לעשות ? אני יודע שזה שאלה של בגינר רציני , אבל אין לי כוח פשוט לשלם למישהו על משהו שלכאורה נראה פשוט. תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לדוגמא הEpox 8RDA+. הבנתי שכשהמעבד מורכב עליו המכפלה מיד נהפכת פתוחה. אילו עוד לוחות כאלה ידועים לכם?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב עם מעבד Intel Core i5 14400F, נאמר לי שאינטל מספיקה לתמוך במעבד הזה עד סוף 2026, האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שפרסמתי בפורום מפרטי-מחשב סבתא שלי קונה לדוד שלי מחשב לבר-מצווה, יש שתי אפשרויות AMD או CELERON, ה-AXP הרבה יותר חזקים מה-Celeron, אבל אני מפחד שהוא יתקע עם ה-AXP והוא יעשה לו בעיות, גם אם הוא יתקשר אלי לבקש עזרה ואני יסביר לו הוא לא ידע מה לעשות, אז יש מה לפחד בלקנות AXP? או שזה בטוח? לא רוצה גם את הסיכון הכי קטן.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
כשאני מפעיל PAT דרך הביוס המחשב לא יציב תחת חלונות ואפילו נתקע בדרך. מה אפשר לנסות?
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד אני יכול לבדוק את מהירות הזיכרון האמיתית של המחשב שלי?
-
- 12 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום.. לפני כמה חודשים העלתי פוסט ובו רציתי לדעת איך עושים o.c למחשב שלי.. לאחר דיון הוחלט לשדרג את החומרה... נוסף דיסק קשיח מסוג ssd וזיכרון שודרג מ-4 גיגה ל-8 גיגה. קניתי דיסק קשיח מסוג ssd samsung evo 840 וזיכרונות מחברת gskill ripjaws. לאחר חודשיים בערך התחילו לי בעיות במחשב כל שנייה המחשב נתקע ולפעמים פתאום עושה ריסט לבד.. בהתחלה חשבתי שמדובר בכונן ssd לא תקין לאחר כמה פעמים שהרצתי בדיקות סטרס על המערכת (pc check,memtest) גיליתי שהבעיה באה מהזיכרון.. הוחלף הזיכרון למה שהיה לי בעבר וראיתי שהתקלה לא חוזרת על עצמה.. עם הזיכרונות הגעתי לחנות ksp שמשם נרכש ומסרתי אותם אליהם במסגרת האחריות.. לפני יום קיבלתי הודעה שהמוצר נבדק ויצא תקין... יש למישהו מושג אולי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע מה ל כתוב בכותרת כי אני לא יודע מה זה ובגלל זה אני שואל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=610
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
של SAMSUNG, CAS3, שני מודולות של 1GB, חדשים. אני יכול להשיג בכ-600 ש"ח. שווה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי, אני קונה את הלוח הזה: Gigabyte GA-MA78GM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2814 ויש לי 2 שאלות: 1) כתוב באתר שלהם: Supports next generation of 45nm AMD Socket AM3 processors מה הכוונה ? שייצאו מעבדי AM3 הלוח הזה יתמוך בהם? כלומר אוכל לקנות בעתיד מעבד AM3 ולהרכיב אותו על הלוח הזה? 2) אני אוכל לחבר 2 מסכים למחשב ולעבוד עליהם במקביל? תודה!
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
http://img505.imageshack.us/img505/3926/56591713fq9.jpg
-
- 11 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בוקר טוב. אחרי שיטוט באתרים של יצרני חומרה יוקרתיים ובינוניים לא מובן לי דבר אחד. למה אנחנו משלמים על לוחות יקרים כמו אסוס וגיגבייט בדגמי יוקרה 1000 פלוס ומקבלים כרטיס קול עלוב כמו ה ALC -850. ועוד לגיימרים זה נחשב כרטיס טוב.לא ברור לי מה מונע מהיצרנים לשלב כרטיסים טיפה יותר איכותיים.הרי הלוחות עולים מספיק כדי לכלול גם כרטיס טוב. יש מגמה להפוך מחשב לבסיס מדיה (את זה אני כבר עשיתי מזמן..) אז למה שמים לנו כרטיס קול שהוא בתחתית הגרף מבחינת איכות??? ועוד לוקחים מחירים שלא מתקבלים על הדעת.האם הכל היום הולך רק למשחקים?? ואם אני חובב מוזיקה אז אני לא נחשב?? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מה אתם אומרים איזה לוח יותר טוב ??? תפרטו בבקשה תודה
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-