מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לעשות משהו עם הלוח אם הישן שלי (AOPEN AK33) ולכן אני מחפש מעבד מסוג Athlon ThunderBird במהירות כלשהי, עדיף בסביבות 1.4G או קצת פחות. ראיתי שניתן לקנות DURON 1.3G אך אני רוצה שזאת תהיה האופציה האחרונה שלי. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת T-BIRD או מישהו רוצה למכור לי אחד כזה, תכתבו לי למייל : michaelsko@bezeqint.net או תענו לי בפורום זה. תודה מראש, מיכאל.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הקיץ כמו שכולכם יודעים לא מרחם על אף אחד ,וכשאנחנו יושבים ונהנים מהמזגן בטמפרטורה מגניבה של 20 מעלות +/- ישנם חלקים שמגיעים לטמפרטורות מטורפות +. כך או אחרת לא אהבתי את הקריאה בmbm שהראתה טמפרטורה באיזור ה60 מעלות (למרות שאני יודע שהחיישן שקורא מהמעבד טועה קשות (10 מעלות ++)בגלל המוספטים שעושים לחיישן שמח מהצד) תכנון עלוב של אסוס!!!!!!!!!!! פרקתי מאוורר 60 מ"מ מהיט סינק, שלא בשימוש ורציתי לדחוף ולקבע אותו בין ההיט סינק הקיים לבין המסכה האחורית (I/O). שם בערך הפסיק הקטע המגניב של היצירה והתחיל הקטע המעציב של ההבנה...........לא עושה בוט ,לא עושה בוט ....נווווווווווו ,לא עושה בוט.....הורדתי את ההיט סינק שלפתי את המעבד והבטתי בו מקרוב............חלק מהליבה נשבר אאאאווווווו…
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
טוב אז ככה ישנם 2 סטיקים של 256 מגה, וכאשר אני מסתכל עליהם אני רואה כאלה פסים(אני לא מדבר על הפסים מזהב,ייאנו עליהם). איך אני יכול לדעת אם הזכרון עובד? רק עלי ידי בדיקה?(אין לי אפשרות ) מה אתם ממליצים לי לעשות? עוד משהו אני מצטער על ההודעה המוזרה הזו שנוגדת את חוקי הפורום. אבל לא ידעתי איפה לשים את זה. אז שמתי את זה פה כי אנשים פה מתעסקים עם זכרונות ;D
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
-
לדום 3 מומלץ בין 786-1024 RAM אז זה לא נכון!!!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד היום היה לי מעבד XP 2400 AMD ולוח אם של חברת GIGABTE GA-7VAXP עכשיו מכיוון שהמחשב כרגע מושבת והלוח אם נשרף בפעם השנייה אני רוצה להחליף לאינטל למעבד 2.4 עם ה-800 ואני רוצה את הלוח אם הבא : GA-8KNXP שגם הוא של GIGABYTE . כמה כסף אתם חושבים שכדאי לי להשקיע בשני הרכיבים האלה... חוץ מזה שריפת הלוח אם בפעם השנייה נעשתה ע"י המקום שבו קניתי את המחשב !! כמובן שמדובר בטרייד אין ...!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חיפשתי ברשת אתרים שיש בהם השוואה של חלקים. בלינק הבא יש מבחן השוואתי ענק בין לוחות עם צ'יפסט של nvidia http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1420&page=1 ברוב המבחנים כל הלוחות משיגים תוצאות באותו סדר גודל. במבחנים שבעמודים 16 ו 18 חצי מהלוחות נותנים תוצאות עלובות. הסיבה לא ממש מוסברת שם.. כאן בפורומים ישנן המון המלצות טובות על לוחות abit. הדגם שמשתתף שם בשוואה הוא מאלה המשיגים תוצאות גרועות במבחנים הנל. מכיוון שאני עומד לקנות השבוע לוח אם וכבר די נסגרתי על abit nf7-s התוצאות העלובות של abit nf7-m די מדאיגות אותי. יש למשיהו מושג ממה בדיוק הן נובעות??
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
האם הלוח האם הזה: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-5AX(Rev%205.2).htm יעבוד עם הכרטיס מסך הזה: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-AP128DG-H.htm ? מה דעתכם? יעבוד? עכשיו יש על אותו מחשב Riva TNT 2 מודל 64 עם 32 מגה זיכרון (זה לפחות מה שפי סי אקספרס מראה לי)
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לשדרג את השילוש שלי.. למטרות משחקים ועבודה משרדית, חשבתי על: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 593.96 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 552.43 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 281.61 ] 2 CPU Cooling : CoolerMaster Aero 7+ CPU Cooler for AMD [ ¤ 199.94 ] 1 יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1. האם אוברקלוק למערכת משתלם מבחינה ככלית, כלומר כדי לעשות אוברקלוק אני צריך מאוורר יקר יותר וזכרונות יקרים יותר (כמו הארו7 לדוגמה), לא שווה לי יותר לקנות מעבד מהיר יותר, זכרונות VALUE ומאוורר פשוט ושקט ? 2. אם שאני לא רוצה לעשות אוברקלוק, הא…
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האם ללוח ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 יש יציאה דיגיטלית בכרטיס הקול שמגיע איתו ONBOURD
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין 2.4 AMD ל P4 2.4 עזרו לי בבקשה... התלבטות נוספת היא איזה לוח אם לקנות... הסתכלתי בפורום קצת ושמתי לב שאף אחד לא ממליץ על לוחות אם של אסוס... במקום זה כולם מעדיפים ABIT... בבקשההההה תסבירו למה?! ואיזה לוח הכי כדאי לקנות התחשב במחיר וביצועים! : בבקשה תעזרו מהר ככל האפשר ;D
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אתמול קמתי בבוקר, אחרי יום מרוכז בכימיה, פתחתי תמחשב, ולהפתעתי המחשב לא עבד. שומעים שהכל עובד, האור של המחשב כשהוא דלוק עובד, אבל לא רואים כלום על המסך, ובכאילו המחשב לא מתקדם ולא שומעים כל צפצוץ שהכל תקין. בדקתי כרטיס כרטיס, את כל הזכרונות, את הארד דיסק את הסי די והדי וי די ועדיין, כלום לא עבד. בסוף הוצאתי את הסלולה של הלוח אם, הוא התאפס, והכל עבד אותו יום ואמרתי : "מסתורי למדיי אבל עדיף לא להתעסק אם זה עובד". היום אני אחרי הבגרות בכימיה בא שמח פותח תמחשב ושוב קרה אותו דבר, חיכיתי שעה לאחר שהוצאתי תסלולה הביוס התאפס והכל עובד עכשיו. בדקתי תסלולה יש בה עדיין 3 ואט, אז היא לא פגומה או משהו כנראה. המחשב לא עבר אוברקלוק, הדבר היחיד שעשיתי יום לפני שזה קרה זה להחליף את ההיטסי…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני הולך לרכוש מחשב ולהפוך אותו לשרת לינוקס. מה עדיף לי לקנות: Dual cpu-pentiume 2 או amd athlon 1700 palmino.?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
P4S533-MX VS. P4BGL-MX/533 איזה כרטיס עדיף בהתחשב במחיר.... ולמה? בבקשה תמליצו גם על לוחות אחרים בהתחשב במחירים וביצועים... תודה
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
מישהו יודעה מה מחיר של לוח אם asus tusi-m אני צריך לדעת מחיר
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מערכת חדשה פנטיום ארבע ונתקלתי בשאלה מוזרה שאין עליה תשובה בהוראות לוח אם על הלוח IC7-G Max II Advance P4 Motherboard יש שני חיבורי מתח ATX 1) ATX12V1 4pin 2) ATXPWR1 20pin לא רשום בלוח האם האם אני צריך לחבר אחד מהם בלבד או את שנייהם.... מה אתם אומרים ? מצורף סירטוט..... אפשר לקבל קצת הסבר בנושא...... עמי
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
השבוע אני הולך לקנות מחשב חדש, די דחוף לי העניין למען האמת, והייתי מאד רוצה לשמוע חוות דעת בקשר ללוח שעלי לקנות. קראתי את סקירת הלוחות שנעשתה לאחרונה, אך המידע שם רחוק מלעזור לי להגיע להחלטה. קודם כל, המעבד יהיה Athlon 2500+ . המחשב אמור לשרת מגוון מטרות : 1. עריכת ווידיאו ( ברמה של עבודה עם PREMIERE למשל ) 2. עבודה עם תוכנות תלת מימד (lightwave, maya) 3. קצת משחקים FIFA וכאלה.. 4. בשלב מאוחר יותר אולי אני גם אוסיף כרטיס קול מקצועי לעבודה רצינית עם אודיו. אני מוכן לשים על הלוח כ 750 שח, למרות שאם זה יהיה הכרחי אני אוסיף עוד חוץ מזה הייתי מעוניין גם בחוות דעת גם לגבי איזה כרטיס מסך לקנות בהתחשב באופי העבודה שציינתי קודם אבל במקרה הזה התקציב קצת יותר מצומצם... תודה מראש! ס…
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
טוב, מובן שהשאלה לא עד כדי כל מציאותית למשתמש הישראלי נכון להיום, אבל בכל זאת, על מה הייתם הולכים ? ה-OCZ שכבר הוכיח את עצמו כאחד הזכרונות הכי טובים שקיימים כיום, או על הקינגסטון המאוד מאוד טרי ? (שניתן אגב להשגה עכשיו בלמיר - www.lamir.co.il) מובן שכשמדברים על זכרונות בסדרי גודל כאלה הכוונה היא אוברקלוק עצבני
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
איזה זיכרונות יותר טובים לאוברקלוק שני golden dragon 256 mb 3500 או שני CORSAIR 256MB 3200 CAS2
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
Does anybody know a program that check the stability of the memory dimms? because I got some new dimms and I started getting blue screens and I don't know which one is faulty.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אוף. אחרי כל הזמן הזה שעשיתי סקר שוק התסובבתי באתרים וקראתי חומרים על לוחות אם וכל מיני דברים עכשיו אינטל אומרת שהלוחות הנוכחיים לא יתמכו במעבד Prescott !!! מה לעשות?!?! איזה לוח לקנות? לחכות? תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
השתמשתי במדריך לאלתור מאווררים הוצאתי את המאוורר שיש על הספר אבל בחיבורים של הכונן דיסקטים היו 4 חוטים 2 שחורים אחד אדום ואחד צהוב ובמאוורר יש רק 2 חוטים אדום ושחור אז קרעתי את הצהוב ושחור אחד וחיברתי אותם לחוטים של המאוורר חיברתי למעבד והמאוורר לא פעל לי! יכול להיות שפעלתי לא נכון- אם כך איפה הטעות והאם אפשר לתקן אותה? ויכול להיות שלא חיברתי נכון את המאוורר ללוח-אם- אם כל לאן מחברים? Help ???
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הP4 1.7 GHZ שלי ואת הGA8ST800 למשהו חדש חשבתי בכיוון של בארטון 2500 AQXDA ועל ABIT NF7 REV.2 יש הצעות אחרות? (דרך אגב- אני לא ממש בטוח אם כדאי לי יותר להחליף את המעבד והלוח או את הכרטיס מסך (GF4), מה אתם ממליצים?)
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
רציתי לדעת עד לאיזה טמפ' של המעבד ולוח האם אפשר להפעיל את המחשב? וגם אם הטפ' של המחשב שלי (מעבד 38, לוח אם 40) הן סבירות? ------------------------------------------ מעבד P 4 2.4 2 מאווררים בתוך המארז קירור מעבד מאוורר
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-