עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sam514,

שלום חברים האם טמפרטורה של 45 מעלות ללוח במנוחה זה בסדר ? הדבר המוזר הוא שכאשר אני מפעיל את הEPU הלוח מבצע downclock למעבד ומגיע למצב שבו המעבד יותר קר מהציפסט המעבד 42 מעלות והציפסט ב45 מעלות. יש לצייין שאני משתמש בקרור של זלמן למעבד CNPS8000-OEM http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=CNPS8000-OEM&affiliate=zap

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  2. http://www2.abit.com.tw/page/uk/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=Socket%20939&pMODEL_NAME=AN8 שאלה בכותרת אבקש לשמוע גם על לוחות אחרים ב-800 שח ל-939 שמצויינים כמובן ב-oc & games

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  3. שלום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב. המחשב מיועד לשמש כמחשב פרטי וגם כמחשב עבודה. אין לי ממש צורך במעבד מרובע ליבה מכיוון שבעבודה אני לא עובד עם תוכנות שיודעות לנצל ריבוי ליבות (לא עוסק בקידודי מדיה, עובד בעיקר עם תוכנות לעיבוד טקסט, כתיבת קוד וקצת גרפיקה Photoshop, IndDesign וכו'. בשימוש אישי אני משתמש לעיתים בוירטיאוליזציה, אני לא משחק על המחשב ולא מתכנן OC. במהלך שלושת השבועות האחרונים קראתי ביקורות, עברתי על בנצ'מארקס ובאופן כללי ניסיתי להשלים את פערי הידע שלי בנוגע למעבדים מהדור החדש, אך חייב להודות שלא הצלחתי לגמרי. באופן עקרוני מצאתי שהמעבד Dual Core E6300 הוא הטוב ביותר עבורי מבחינת עלות-תועלת. הבנתי שכיום הוא (ולמעשה גם ה-E5200) עדיפים על כל המעבדים כפולי הליבה…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. המחירים ירדו או שרק ב 22 ביולי הם יורדים? של amd ו intel

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  5. הלוח הוא Foxconn P4M9007MB8RS2H http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=FM074&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הוא מאוד זול לכן רציתי לדעת מה החסרונות שלו והאם כדי לקחת (מעבד q6600). לא מתוכנן OC ולא צריך זכרונות DDR3. עריכה: מהירות זכרון 667MHZ

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by composite,

אני עומד לקנות מחשב חדש. אז ההתלבטות שלי היא כזו: לגבי המעבדים: האם לקנות Athlon64 3000+ ולוח-אם מהדגמים החדשים שיצאו לאחרונה? או: לקנות P4 2.8C ב- 200 ש''ח פחות, ולקנות לוח-אם חזק מאוד, ותיק, עם כבוד, כמו ה- P4C800-E של Asus? צריך להתחשב בזה שאני אעשה אוברקלוקינג כבד... ולגבי הזכרונות: כדאי לי לקנות זכרונות מהירים מאוד, שיעמדו בבאסים גבוהים יותר כמו OC'z PC4000 Preformance? או: זכרונות פחות מהירים, אבל הרבה יותר איכותיים כמו OC'z PC3500LE או Mushkin Black II? (שניהם מבוססי BH5). תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by adidas8,

Hello guys! sorry for the english but im in Chicago now and i knew i should come here and trust your opinion instead of the other sites. so here goes: i have a P4 3.2 1gb ram [4x256] x800 xt 256 Asus p4p800 se im playing a lot of games like Battlefield2, i edit videos too and wanna upgrade my overall performance so i decided i wanna "throw" my generic memory, and upgrade it to 2 sticks of 1gb. i went on ebay and talked to this seller, about a samsung memory: http://cgi.ebay.com/SAMSUNG-2GB-2-x-1GB-PC3200-400MHZ-400-MHZ-184PIN-RAM_W0QQitemZ230028110985QQihZ013QQcategoryZ74942QQcmdZViewItem asked him about compatibility just to make sure [even though i knew it should work …

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי לוח אם של Gygabyte 965sp-ds3 עם מעבד core 2 duo 6320 1.86GHz שכבר לא ממש סוחב דברים.אני רוצה לקנות מעבד חדש,השאלה היא עד איזה מעבד הלוח אם תואם.הבנתי גם שלחלק מהמעבדים אני יצטרך לשדרג את הביוס.האם הE7500 מתאים? אשמח לדוגמאות של מעבדים שיתאימו

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by JC_Denton,

יש לי מחשב amd 2600+ throughbred. השאלה היא האם עשיתי טעות כשקניתי throughbred ולא barton וזה בגלל שבכל המפרטים אני רואה רק Barton כל הזמן.. מפרט: 2600+ radeon9600p micron 768 400ddr wd200 תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by barzanger,

יש לי את הלוח P5Q של אסוס וקניתי זכרונות 800 השאלה שלי אם בעתיד אני יקנה זכרונות יותר מהירים אני יכול לעשות ל800 OC כדי שיעבדו על אותו תדר\רמה?

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  11. Started by yotam.m,

רציתי לשאול האם זה נכון שהשירות והאמינות של AMD ירודים מזו של אינטל מה עם כל השמועות שהמעבד מתחמם כל כך(AMD) ונשרף כל כך מהר. רציתי לשאול הרי מבחינת מהירות ידוע לכולנו שמעבדי AMD מהירים יותר ממתחריהם INTEL אך מה לגבי איכות המעבד והשירות שניתן עליו אם זה נשרף. האם שתי החברות מספקות 3 שנים אחריות? כי אני שמעתי שאינטל נותת אחריות לכל החיים על המעבדים שלה? אולי שאולי מישהו יוציא אותי מהבועה שבא אני נמצא או שיכול להיות שזה נכון? תודה רבה למגיבים!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מה יותר משתלם וכדאי? הבנתי ששניהם בעלי 4 ליבות ומתאימים לסוקט 1156. הסיבה שאני שואל - אני קונה מחשב עם המפרט הבא: Motherboard - Intel P55WB CPU - Intel core I5 760 Memory - Kingston KVR1333D3N9/2G x2 Display - GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 Hard Drive - HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG Case - Compucase 6k31 500w ואני מתלבט כרגע אם להחליף את המעבד הקיים במפרט לאחד מהשניים i5 660 / 661. (לא אכפת לי להחליף אם מדובר בתוספת של בסביבות ה- 50-100 שקל). לפי הבנתי, מדובר במעבדים ששמים דגש על גרפיקה...? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by source,

שלום לכולם! לפני כ-3 שבועות קניתי מחשב חדש לוח של גיגה בייט GA-8IK1100S, X8, I-LAN, SATA, 1394 INTEL875P, DDR400DC, 800 מעבד אינטל 3.0 גיגה הרץ וזכרונות של קינגסטון 256 *2 400 כוון שהלוח תומך והמעבד ב-ht עכשיו העניין הוא שהמחשב ממש לא טס כמו שחשבתי ואפילו קצת איטי למפרט!!!!! לפני המחשב הזה היה לי פ3 800 עם 512 ומהירות התגובה של הישן היתה כמעט באותה מהירות חשבתי אולי הבעיה היא בזכרונות שאולי לא מתאימים????? עזרה בבקשה אלעד!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by iakovl,

למה שרק יהיו מעבדים בOCDB למה לא להוסיף גם זכרונות וכרטיסי מסך אני בטוח שאנשים ירצו לדעת גם על הניסיונות בOC של אנשים אחרים בזכרונות וכרטיסי מסך בכל מקרה רעיון

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  15. ובנוסף, האם הוא קריטי יותר מההבדל בין CL9 ל CL11 ? מדובר על 8 גיגה בשבב יחיד (מתלבט: קורסייר או ג'י-סקיל) תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש עוד שלושה מעבדים i9-7940X זה עם 14 ליבות i9-7960X עם 16 ליבות i9-7980XE זה הכי חזק עם 18 ליבות כנראה הולכים לראות מחרים נמוכים עבור מעבדי 6/8/10 ליבות החל מ250$ ??? הכרזה רשמית ב12/6 עוד שבועיים...

17. Started by ward,

מישהו יכול לתת לי ביקורת ולו קטנה על הלוח הזה...הוא נחשב לאופציה טובה ל מערכת זולה עם נפורס4...פתרון טוב כמו שה 9-K8NF מציע לא ?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  18. אוקיי אז ככה מה יותר משתלם/עדיף ? AMD 6000 + לוח אם תואם טוב! או E6750 + לוח אם תואם טוב! תקציב לוח אם עד 500 שקל! אני מחפש את השילוב היותר משתלם אבל שאני לא יצטרך להשקיע יותר מדיי לא מתוכנן OC בשום שלב! גם לא בעתיד! וקירור אני לוקח FREEZER PRO

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  19. כתוצאה מאילוצים, נעלצתי לכבות את האופציה של HT בביוס ולעבוד ככה למשך שבוע שלם, שמתי לב שהטמפ, של המעבד היא בערך 52-54 מעלות וכבר לפחות שבוע שאני עובד עם HT מופעל, והטמפ', על 44-47 מעלות. צירוף מקרים? או שזה באמת ככה?

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  20. ברשותי לוח אם של gigabyte (כן כבר מובן שמדובר במאורר הקטן והמציק) הדגם הוא--->מפרט בקיצור המאורר הקטן הזה שכתוב עליו agp x8 מרעיש בטירוף וכבר אי אפשר לסבול את זה אז האם מותר לי לנתק אותו מהלוח? או שאסור כי אז הצי'פ יתחמם יותר מדיי או משהו אחר? תודה..וכן ניסיתי לפרק אותו והלרכיב אותו מחדש או לנקות אבק והכול אבל עדיין הוא מרעיש....

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  21. שלום רב, לפני חודשים אחדים רכשתי מחשב בעל לוח Gigabyte EP43-DS3L. בזמנו לא הייתי צריך סלוטים של PCI, תמהתי קצת מדוע אין, אך עזבתי זאת. למרות זאת, דאגתי לצלם את רכיבי המחשב הפנימיים, ולכן אוכל להראות לכם את התמונות ביל לפרק את המחשב. כשחיפשתי את הערך "Mainboard : Gigabyte EP43-DS3L" בגוגל, הגעתי לדף הזה בו נראית התמונה הבאה: רואים בבירור בחלק התחתון של הלוח, 2 סלוטים פנויים מסוג PCI. בתמונה שאני צילמתי, בדיוק באותו מקום, רואים משהו אחר: כיצד יתכן הדבר? האם מדובר בכיסוי ולא שמתי לב? תודה רבה, אורן.

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  22. סוף סוף מוצרים חדשים של אינטל... אחרי שנה וחצי עם I3 כנראה שבקרוב, בקרוב מאוד אעבור למעבדים החדשים שלה.. קראתי את הכתבה וכל כך התלהבתי, הן מבחינה השיפור הטכנולוגי שהם עושים והן מבחינת המחירים שכנראה יהיו מאוד נוחים בישראל ובעולם!! קראתי על זה פה http://pcgalaxy.co.il/intel_4th_generation_haswell_cpu/ באמת המחירים יהיו כאלה זולים????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by prexus,

תציעו אפשרויות לOC לA64 בבערך 1500ש"ח, אני חשבתי אולי על Geil PC3200 1024 (2x512) Dual Channel Low Latency. יש עדיפים? תביאו בבקשה מחיר ולינק.

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by overload,

אני רוצה לשדרג את המחשב בקרוב (זכרון+כ.מסך), הבעיה היא שאם אני מוסיף עוד 256 MB ל256 שיש לי היום יגמר לי המקום כדי להוסיף זכרון בעתיד. אני רוצה לדעת האם 512 MB מסוג RDRAM 800 יספיקו לי להריץ משחקים בלי בעיות היום ובעתיד הרחוק יותר? ועוד שאלה,אני יודע שהלוח שלי תומך RDRAM 800MHZ אבל האם הוא תומך גם בRDRAM במהירויות אחרות?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  25. תראו את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~IQ6600~3~0.htm ואז את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~Q660-G0~3~0.htm :bash: הם לוקחים עוד 300 ש"ח על מה?! על זה שזה G0?! הרי זה עולה מהיבואן אותו דבר לא?! אינטל הרי הפסיקה לייצר את הדגם החדש, אז החנויות עושות עלינו On The Go?!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.