מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ברשותי ABIT -IS7 ומעבד פנטיום 2.4 עם HT האם הביוס אמור לראות 2 מעבדים במהירות של 2400 או 2 במהירות של 1200 כי כרגע הביוס אצלי מודיע על 2 מעבדים של 1200 ???
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי 800 ואני יקנה הכל שהוא מומלץ ואני מערב את המעבד אינטל כי יש ל אח שלי זה וסתם רציתי לדעת מה תעדיפו....
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קניתי את לוח האם Abit nf7-sl וקיבלתי איתו בתוך השקית ברגים, עיגולים אדומים כאלה..דקים שנראים כמו בייגלה...בעובי של נייר עבה.. מה זה?! אלו מבודדים? אם כן איפה אני צריך לשים אותם?!.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום חברה. קודם כל אני מתנצל אם אני מפרסם את ההודעה בפורום הלא מתאים, פשוט לא מצאתי פה פורום לקניות ומכירות. בכל אופן אני מחפש מעבד Athlon Slot A, עדיף עם מאוורר מתאים. חובה שיהיה במהירות 700 ומעלה. מי שיש לו מה להציע שיכתוב לי הודעה או ישלח לי מייל: noamha@netvision.net.il תודה רבה, להתראות.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי כסף לקניית מחשב חדש.. כרגע יש לי אינטל פנטיום 2533 מגה הרץ ולוח מבוסס SIS 655 אני לא יכול כבר לסבול את המחשב הזה בידיעה שיש סדרת C לאינטל... אבל מנגד אני רואה שבעוד כחודשיים יושק הAMD בטכנולוגיית 64 BIT. השאלה היא, האם ה64 ביט של AMD צפוי להביס את סדרת הC של אינטל.. או שלא כדאי לי לסרב לעצמי כרגע ולקנות אינטל C .. ידידיי, מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מעוניין לקנות לוח אם , מעבד AMD וזכרון 512. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס, ומשחקים. חשבתי לעשות לו אובר קלוק קל אחרי שהוא ייתישן. את המחשב שיש לי אפשר לראות במפרט מחשב, את שאר החלקים אני משאיר חוץ מכרטיס קול כנראה כי בטח בלוח אם שתמליצו לי יהיה כרטיס קול יותר טוב ממה שיש לי עכשיו, וכרטיס רשת תרשמו אם יש ONBOARD. וגם חשבתי ללכת על המארז 6919 עם הספק 300 ואט של HEC. אני גם רוצה גוף קירור שקט ויעיל שיקרר לי את המעבד, האובר קלוק יהיה אובר קלוק קל אם בכלל כי אני לא בטוח שהולך להיות אובר קלוק. התקציב שלי 2300 ש"ח, אני רוצה את ההכי טוב, התקציה גמיש, אם אפשר לקנות משהו טוב ואיכותי במחיר פחות מזה אז סבבה, ואם צריך יותר אפשר אבל לא הרבה מעל התקציב. תודה! מקווה שתעזרו לי בבחירת החלקים…
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
עדיף שלא יהיה ל- P4 . אם זה בכלל קיים אז שתהיה לו יציאה לטלויזיה. כרטיס קול טוב onboard irDA או משהו דומה, העיקר שאפשר יהיה לחבר התקן אינפרא אדום. וזהו פחות או יותר, שיהיה גם מחיר סביר. ויעזור לי מאוד גם מאיפה אפשר לקנות אותו. תודה...
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
בעקרון קניתי את המחשב הזה לפני חודש בערך ... P4 4.4 533 Motherboard Asus 533 333ddr&sdram 512 ddr 333 וכרטיס מסך יש לי בסדר Geforce 4 128 mx440 se עכשיו לאחר שהסתובבתי בפורום הזה הבנתי בעצם שהלוח שלי הוא מעאפן והמעבד חזק אמנם אבל ההבדל הכספי בינו לבין 800 הוא בכלל לא משמעותי ולכן עדיף את ה800 את הלוח אם הייתי רוצה להחליף לאיזשהו לוח שיתמוך במעבד 800 ובזכרון DDR 400 מה מומלץ לעשות בנידון אם בכלל .... אגב שלושת הפריטים עלו לי 1700 האם יצאתי פראייר ??????? תודה .....
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלושתם עולים בסיביבות 600 שקל אבל עכשיו השאלה איזה לוח הכי טוב מביניהם? הדגמים הם: ALBATRON KM18G Pro Nforce 2 AMD או Chaintech 7NIF2 nForce 2 או Leadtek NForce2-GT K7NCR18G איזה יותר טוב?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.... אבא שלי בחול עכשיו(ארה'ב) והוא שאל מה אני רוצה שהוא יביא לי..... כמובן שאמרתי כ.מסך חדש.....עכבר MX 500 או 700 וכמה מאווררים ושטויות כמו לדים וכד...... עכשיו,חשבתי שאולי שווה לי להחליף כבר גם לוח אם....כי הלוח שלי יחסית ישן...וממה שאני יודע.... ללוחות חדשים יש תמיכה במהירות זיכרונות גבוהה יותר וכד.... זה הלוח שלי: Gigabyte ga-7vaxp via kt400 תנו את דעתכם, מי שיכול בבקשה שיתן לי גם הסבר קטן... ....בקשר לתקציב....אני לא ממש יודע....אבל אני לא רוצה משו מוגזם מידיי נגיד...מקסימום 100 דולר....
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לפני יומיים הפלאשתי את הביוס (IC7) לחדש שלו(גירסא 10 ל15) וגם החלפתי את הזיכרון (geil golden dragon 3200) ומאז יש לי שני בעיות 1. חוסר יציבות בפריים גם בלי OC 2. מסך כחול של XP הנושא את הכתובית IRQL_NOT_LESS_OR_EQUEL שניהם לא היו עם הזכרונות הקודמים ולפני שינוי הביוס יש פיתרון לדבר הזה?
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אתמול רכשתי זיכרון נוסף למה שיש לי 256 MB 333 הביצועים מאוד טובים (*שווה את ה250 שקל !) השאלה היא: הדואל עובד ?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני עושה בסנדרה פרו 2003 בנצ'מרק לזכרונות (יש שני סוגי בנצ'מרק) אז המחשב נתקע, סמן העכבר לא זז והמחשב לא מגיב יותר עד שאני עושה ריסט למחשב. הכל התחיל כשיום אחד המחשב שבק חיים, וגיליתי שהיה נוזל בקצה של המעבד בשורה אחת של הפינים שיש על המעבד מאחורה, ייבשתי את המעבד עם מייבש שיער והמחשב עלה. ראיתי איטיות מאוד גדולה עם המחשב והרבה תקיעות שלא מצאתי להם סיבה, פרמטתי אתמול והמחשב חזר להיות רגיל אבל כשאני עושה את הבנצ'מרק הוא נתקע, ולפני זה אם זכור לי טוב זה לא נתקע, כנראה שזה התחיל אחרי הרטע של הנוזל שהיה על המעבד. את שאר הבנצ'מרקים עשיתי והם היו מוצלחים, למעבד והשאר, אך ראיתי משהו מוזר: אתמול פרמטתי , עשיתי ישר אחרי הפרמוט בנצ'מרק להארד דיסק, התוצאה היתה קצת מעל 30 מגה, ואחר…
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב וקשה לי להחליט איזה מעבד לקנות. איך זה ש: AMD ATHLON XP 2800+ 2.083Ghz Barton Core עולה 1210 שקל לעומת: Intel Pentium 4C 2.4GHZ FSB800 Socket 478 / 512K Cache שעולה 1295 שקל הרי יש הבדל של 400 מגה הרץ בין שני המעבדים, למה AMD כל כך יקר? ואיך יכול להיות ש: AMD ATHLON XP 3200+ 2.2Ghz 400Mhz FSB עולה 3000 שקל! והוא רק 2.2 ג'יגה הרץ ומפסיד לרוב מעבדי ה-INTEL שעולים הרבה פחות. מה קורה כאן? האם מעבדי AMD טובים יותר למשחקים? למה בכלל לקנות פחות מגה הרץ באותו מחיר? האם לוחות ה-AMD הנוכחים תומכים במעבד החדש שהם יוציאן(נראה לי A6) עוד כמה חודשים והאם רק מעבדי INTEL תומכים ב- 800 FSB? די הרבה שאלות, אשמח לקבל תשובות על כל השאלות כי אני רוצה לקנות מחשב כ…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד, לוח אם, זכרון וכרטיס מסך. שאר החלקים שיש לי מצויינים. אני רוצה את המחשב עם היחס מחיר\ביצועים הכי טוב שיש. אני אף פעם לא קונה את הדבר הכי חדש - זה לא משתלם. אני גם מתכנן לעשות אוברקלוקינג למעבד, זיכרון וכרטיס מסך. שימוש עיקרי - משחקים.. אני רוצה שהוא יריץ טוב את כל המשחקים שהולכים לצאת השנה (Doom3, HL2, Deus Ex 2...) זיכרון הייתי רוצה 2X512MB..
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בעיקרון הכותרת אומרת הכל תודה על העזרה ...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי זכרון של 256 די די אר עם 266 הרץ. עכשיו..המעבד שלי פועל על 333 מגהרץ..(amd athlon xp 1800) ואני יודע הראם מאט את המחשב..אבל רציתי לדעת אם אני אביא עוד 512 ראם של 333 מגהרץ ..אז עדיין ה256 יאטו לי את המחשב? אני צריך להחליט אם חשים רק את ה512 או לשים גם אותו וגם את ה256
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הוא כולל והאם הוא טוב : Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 אני יכול לבחור לוח אם בסביבות 650 ש"ח רק של GIGABYTE או ASUS
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איזה סוג של מעבד הכי שווה ומשתלם (כיום יש לי את ה-XP 2400 אבל אני יכול לעשות טרייד אין עליו) המעבדים הם : XP 2400 XP 2500 XP 2600 תנמקו בבקשה את בחירתכם.... תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD Athlon900 עם לוח AOPEN AK73PRO ורציתי לקנות לו זיכרון 256 SDRAM, אבל אמרו לי שזה לא יתאים, רק לפנטיום 4. זה נכון ? אני צריך לחפש זכרונות מסיומים? ( אני הזמנתי זיכרון TRANSCEND 256MB SDRAM 133 ב-פ-נ-ד-ה 260שקל) לינק ללוח : http://english.aopen.com.tw/products/mb/AK73Pro.htm צ'יפסט : VIA KT133 תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הודעה: Mushkin 512MB PC3200 black level II הגיעו
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה ישנם 2 סטיקים של 256 מגה, וכאשר אני מסתכל עליהם אני רואה כאלה פסים(אני לא מדבר על הפסים מזהב,ייאנו עליהם). איך אני יכול לדעת אם הזכרון עובד? רק עלי ידי בדיקה?(אין לי אפשרות ) מה אתם ממליצים לי לעשות? עוד משהו אני מצטער על ההודעה המוזרה הזו שנוגדת את חוקי הפורום. אבל לא ידעתי איפה לשים את זה. אז שמתי את זה פה כי אנשים פה מתעסקים עם זכרונות ;D
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הקיץ כמו שכולכם יודעים לא מרחם על אף אחד ,וכשאנחנו יושבים ונהנים מהמזגן בטמפרטורה מגניבה של 20 מעלות +/- ישנם חלקים שמגיעים לטמפרטורות מטורפות +. כך או אחרת לא אהבתי את הקריאה בmbm שהראתה טמפרטורה באיזור ה60 מעלות (למרות שאני יודע שהחיישן שקורא מהמעבד טועה קשות (10 מעלות ++)בגלל המוספטים שעושים לחיישן שמח מהצד) תכנון עלוב של אסוס!!!!!!!!!!! פרקתי מאוורר 60 מ"מ מהיט סינק, שלא בשימוש ורציתי לדחוף ולקבע אותו בין ההיט סינק הקיים לבין המסכה האחורית (I/O). שם בערך הפסיק הקטע המגניב של היצירה והתחיל הקטע המעציב של ההבנה...........לא עושה בוט ,לא עושה בוט ....נווווווווווו ,לא עושה בוט.....הורדתי את ההיט סינק שלפתי את המעבד והבטתי בו מקרוב............חלק מהליבה נשבר אאאאווווווו…
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ברשותי 2 זכרונות של קרוסייר בעלי 256 M כל אחד . האחד 2700 והשני 3200. האם אני יכול להוסיף זיכרון 3200 מחברה שונה ואם כן איזו חברה? האם אני יכול להוסיף זכרון 512M לזכרונות 256M הקיימים :-*?
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-