עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Oztriker,

היום ראיתי סרטון ביוטיוב שם שמו מחשב באקוריום מלא שמן מינרלי והוא עבד!!!! איך זה יכול להיות אני לא מבין.... למשהו יש את התשובה? מי שלא מוצא שיכתוב Mineral Oil Submerged Computer בחיפוש תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. Started by Bose,

גלשתי באתר של אסוס וזה מה שראיתי. למישהו יש הסבר :s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  3. קונרו הושק בארץ אז למה יפיצו אותו כמה שבועות אחרי 27 ביולי?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  4. שלום חברים אני מתלבט בסוגיית בניית מערכת לעיבוד גראפי "קל" - בעיקר המרת קבצי RAW ב-Batch - התוכנות שאני משתמש בהן הן Nikon Capture NX2 ו-DXO Optics, תוכנות ש-"לוקחות" הרבה משאבי מעבד ויודעות להשתמש בריבוי ליבות, בעתיד, אולי אשתמש גם ב-Photoshop Elements. כנראה שהמחשב ישמש גם לצורך ווירטואליזציה לתרגול סביבות שרתים - עדיין לא בטוח אם אשתמש ב-VmWare או בתשתית אחרת. הדילמה היא בבחירת המעבד עליו תתבסס המערכת - בהנחה שאני מוותר על כרטיס גראפי נפרד ומסתפק במעבד הגראפי המובנה במעבד, מה עדיף, מבחינת תמורה לכסף - מעבד Intel Ivy Bridge (מבחינת תקציב, כנראה ממשפחת i5) או APU של AMD (כנראה ממשפחת A8) - ברגע שאחליט באיזו מערכת לבחור, יהיו כמובן דילמות נוספות בבחירת צ'יפסט ולוח אם, …

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by iPsych,

אז ככה, קיבלתי תקציב חביב של 2600 ש"ח איתם אני מתכוון לשדרג את המחשב (למען האמת זה כמו לקנות מחשב חדש). יש תקציב נפרד למארז וספק, שעליהם אני כבר סגור. עכשיו, אני בהתחבטויות קשות בקשר לשילוש שאני רוצה לקנות. ההתלבטות הראשונית בין amd לintel עברה מהר והחלטתי ללכת על AMD(למישהו יש דעה אחרת?) עכשיו, המחשב משמש כמחשב ראשי בבית, ולמעשה כשרת, כי אליו מחוברת הרשת והאינטרנט מחובר אליו גם. כמו כן, משמש למשחקים כבדים, ולכל שימוש ביתי אחר. כרגע הוא עובד על 256 RDRAM (טעות לכשעצמה) והוא זולל את הswap file, חשבתי אולי במקום הקניה הצפויה של 512MB Ddr 400 איכותי (256*2), לקנות 1024 (512*2) מסוג פחות טוב? (תקציב לזכרונות בערך 1000 ש"ח-) לגבי מעבד, חשבתי ללכת על ה2600+ שיוצא משהו כמו 650…

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by kobi_sion,

מה ההבדלים בין המעבדים 870 וה- 920 למה ה -870 מתומחר יקר יותר

7. Started by oz12,

אם יש לי מעבד P4 3.2 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE זה לא קורנו אבל למה נגיד על הקורנו רשום dual core?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by Titan777,

מה זה אומר הסטפינג הזה? ראיתי שיש B3 שזה אומר שהוא ישן או משהו כזה..... איך אני יודע איזה סטפינג יש לי למעבד אם עדיין לא הרכבתי אותו? ומה הסטפינג הזה בעצם אומר?

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  9. אני צריך לקנות מחשב אוטוטו ;D העניין זה שאני בהתמהמהות לגבי כמה דברים. אחד.) זה הלוח הזה http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400-L.htm. שתיים.) האם הפרש המחירים בין Radeon 9600 לבין ה 9600PRO שווה את הההשקעה ??? -ואם כן, מה אני מקבל בהבדל הזה? תודה באמת על העזרה. ארז.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני קונה מחשב בקרוב שיהיה מבוסס על AMD VENICE 3200, ג'יגה ראם,6600GT אבל בקשר ללוח אם אני לא סגור....ואני מתלבט בין K8N Neo4-F MSI ו- Gigabyte GA-K8NF-9 ....הם עולים אותו דבר בערך.... אז אני רוצה לדעת מה ההבדלים בתכונות ואיזה עדיף בכללי....וגם יש מצב ל-OC אז מי מבין שניהם עדיף לזה....

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  11. האם המאוורר הקיים אינו מספיק? כמו כן - האם יש טעם להשקיע בלוח אם שמאפשר שדרוג ל-DDR3? במידה שכן - יש לוחות מומלצים של GB (בסביבות ה-500 עד 600 ש"ח)?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  12. מכל מיני מקומות קיבלתי רושם שדרוש Registered כדי לעבוד בT1 האם זה נכון? הייתי רוצה גם סדר בבלגן של המונחים של הזכרונות- מגלישה ברשת קיבלתי סלט של דעות סותרות מה שהבנתי: buffered- צ'יפ שמצרפים למודול כדי לחזק את האות מבקר הזכרונות. דרוש בנפחי זיכרון גדולים. registered- רגיסטר שמצורף למודול. מחזיק את המידע ומזיז אותו עם הclock. דרוש להעברת נתונים אמינה יותר מאט את הcas בclock אחד שתי התכונות האלו הן שתי דברים שונים אבל הן תמיד באות ביחד במודולים. ecc- לא קשור לשתי התכונות לעיל. קידוד המידע עם עוד 8 ביטים כדי שאפשר יהיה לתקן טעויות במידע. דרוש לשמירת נתונים ברמת אמינות גבוהה. האם התיאור נכון?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  13. הלכתי היום לקנות מחשב חדש להורים שלי ובשיחה עם איש המכירות בקשר לרכיבי עלו לי כמה שאלות: 1. אם אני קונה כרטיס מסך (PCIX16) למחשב האם יש סיבה לקנות כרטיס מסך OB? והאם זה יוזיל את העוליות קנייה של לוח אם בלי כרטיס מסך OB? 2. האם לוח שהוא MICRO ATX הינו זול משמעותית מלוח בתצורה רגילה? והאם יש סיבה להעדיף את הלוח הקטן על פני לוח "רגיל" בהנחה שמארז המחשב הינו בגודל סטנדרתי? אשמח מאוד לשמוע לקבל תשובה לילה טוב לכולם!

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  14. ככה אני צריך עזרה איזה מבין כולם הוא הטוב ביותר: ASUS P7P55D Deluxe EVGA 132-LF-E655-KR ASUS P6X58D-E GIGABYTE GA-P55A-UD4P אשמח לעזרה בנושא?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by swisaavi,

המעבד שלי הוא די ישן (e8400), והוא די מונע מה- 460gtx שלי לספק את מירב הביצועים שלו, גם אחרי אוברקלוק... הלוח אם שלי תומך בסוקט 775 , ואני מתלבט אם לשדרג ל Core 2 Quad Q9650 או משהו בסגנון. או שאני פשוט אחליף את הלוח אם לאחד שתומך ב i3/i5/i7 ואקנה מעבד מהגירסאות האלה. אני מוכן להשקיע 1200-1300 שקל. מה אתם אומרים? ואם אפשר אז גם המלצות על מוצרים ספציפיים... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by yogev_k,

http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=0&model=1198&modelmenu=1 אני קונה מ- ksp והוא עולה שם 1630 האם שווה להשקיע 1000!!!!! שקל יותר ולא לקחת את הלוח אם של asrock שעולה 630 ? תודה. ואם יש לכם להציע מאותה חנות לוח אם שתומך בקונרו במחיר טוב אז אתם יכולים להציע לי פה :yelclap: תודה לכל העונים.

• 14 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by guyafik11,

המעבד הוא SKYLAKE או HASWALL? אם כן ההבדל בינו לבין HQ6700 גדול? תודה

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by wow,

שלום לכולם. אני מחםש לוח למערך SLI ואני קצת מבולבל איזה צ'יפסטק עדיף לי,יש 680i ויש של NVIDIA,INTEL. מה עדיף ? ועל איזה לוח הייתם ממליצים לי ? (תקציב עד 1200 גמיש). אגב שמעתי גם שיש המון בעיות עם מערך SLI,האם זה נכון ובמקום זוג 8800GT עדיך לקחת 9800GTX ? מי מהם יתן ביצועים טובים יותר ?

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by Murmur,

שלום, אני מנסה לשדרג מחשב עם פנטיום D630 ולוח אם עם צ'יפסט 915: Asus P5GD2-X פרטי השדרוג: מעבד חדש E7200 (ליבה כפולה) וזכרון (יש 1 ג'יגה בבאס 533). פרטים על הלוח כאן: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=540&l1=3&l2=11&l3=24&l4=0 לפי האתר לעיל - הלוח תומך בזכרונות DDR2 בבאס 533. האם אפשר לשדרג לזכרונות בבאס 667? (אין להשיג כמעט זכרונות 533) והאם הם יוכלו לעבוד בכפיפה אחת עם הזכרונות הישנים (533)? תודה.

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  20. : מטרת המחשב היא בעיקר משחקים, גם קצת עיצוב גרפי ומעט oc.... עד כמה משמועתי ההבדל בין שתי המעבדים? תודה מראש install

• 55 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by yambtz,

אז ככה, לחבר שלי יש לוח עם RDRAM 64x4 על מחשב פנטיום 4 1.8 הוא רוצה עוד זיכרון, אבל לפי המחירים של ה RDRAM זה נראה כאילו יותר זול להחליף לוח ולקנות DDR... הוא לא רוצה OC, זה למשחקים. עכשיו, הנה השאלות שלי: 1)איזה לוח אתם ממליצים? 2)הצ'יפסטים החדשים של אינטל תומכים במעבד הזה נכון? והוא יוכל להפעיל dual channel DDR? 3)הזיכרון יעבוד ב 200 מה"צ נכון? ממה שראיתי אין DDR200 למחירה, ו DDR400 עולה כמה שקלים יותר מ DD266 אז עדיף לקנות את זה למקרה שהוא ירצה לשדרג? 4)אחרי Underclock כזה אפשר לשנות את התזמונים ל CAS2 בלי שהזיכרון יפגע? הרי הוא יעבוד בחצי מהירות. 5)איזה זיכרון אתם ממליצים? אני שואל סוג ולא כמות.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  22. אורח רמי
    Started by אורח רמי,

שלום לכולם, יש ברשותי חשב נייד: dell inspiron n5110-9682 מעבד: intel core i5-2430m 2.4GHz זיכרון פנימי 6GB (למען האמת אני לא יודע איך זה יתכן!! אולי שני סלוטים של 2 ו- 4)... מערכת הפעלה: windows 10 home 64bit התחלתי לעבוד לאחרונה עם כמה תוכנות כבדות שדורשות הרבה זיכרון פנימי, וה- 6GB RAM שיש בקושי מספיקים, אחת התוכנות android studio וכאשר אני מעל את האמיולטור הזיכרון הפנימי קופץ כמעט ל100% בכל מקרה... חושבתי על לשדרג ל- 16GB או להשתגע עד הסוף ולשדרג ל- 16GB, וכאשר התחלתי לחקור ראיתי באתר של dell שיש הגבלה ל-8RAM ואמנם באתר אינטל ההגבלה היא ל-16RAM... אני קצת מבולבל ואשמח לעזרה, ואפילו המלצות על מוצרים ספציפים, תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by RJ1,

יש לי כמה שאלות בקשר לWORD. 1. איזה מעבד נחשב לזול ולטוב ביותר בשביל מסמכי WORD, הכוונה: AMD או Intel / הרבה או מעט GHz / קטן או גדול(65/90/130 - nm)? 2. מה יותר חשוב בשביל להפעיל מסמכי וורד גדולים. מעבד, זיכרון או לוח אם? 3. מה חשוב שיהיה לזיכרון? תיזמונים נמוכים / מהירות / נפח? ועוד אחת... האם כל לוחות האם של היום באים עם כרטיס מסך מובנה? ניסתי לחפש ביקורות ולראות מה כדאי אבל הסבתכתי ולא הבנתי כלום, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום אני משדרג את המחשב שלי בתקציב נמוך מה שאני צריך זה זכרונות + מעבד + לוח אם שיכנס ב 2000 שקל אם אפשר תודה נ.ב לוח אם עם חיבור PCIE

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by Yaniv_sosner,

תגידו הלוח אם Gigabyte DQ6 P965 תומך ב CF 16X16X בן אדם אחד אומר לי שהוא תומך 16X4X והשני אומר לי שהוא תומך 16X16X תודה מראש יניב...

• 3 תגובות
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.