עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתכוון להתקין את הויסטה על מחשב ריק עם כונן SATA רציתי לדעת אם צריך דרייבר לכונן או שהביוס של הלוח כבר מזהה אותו לבד והאם זה קשור למערכת הפעלה או שזו תמיכה חומרתית ולא תהיה לי בעייה גם עם התקנת XP?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  2. Started by Vortex,

קודם כל אני רק רוצה להגיד שאני שמח שהפורומים כאן חזרו... ועכשיו לעניין: קניתי לוח אם של ECS , דגם P4VXASD2 , אחלה לוח (תמונה מצורפת) וגם מעבד Pentium 4 1.7GHz Socket 478 מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by עינב,

עד לפני שבוע המחשב שלי היה מותקן בו WIN XP הוא עשה בעיות של ריסטים ותקיעות .... פירמטי והתקנתי WIN98 , עכשיו הבעיה היא כזאת , הזיכרון שלי 256SDRAM לפי מה שרשום לי ב ADIA מנוצל מהזיכרון 255MB , זאת אומרת שלא נשאר לתוכניות כלום .... ??? מה ניתן לעשות כדיי לבדוק את הנושא ולשחרר זיכרון שתוכניות שעובדות ברקע יעבדו טוב ... ? ועוד בעיה נוספת , לפי מה שראיתי שרשום יש לי מתח במעבד של 1.7V מה עושים ... ?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  4. Started by Itzik 007,

כרגע יש לי 2 סטיקים של 512 DDR 400 MHZ CAS 2.5 של טווינמוס שפועלים בדיואל צ'אנל... אם אני קונה עוד שניים כאלה ומחבר את כולם (כך שכל 4 הסלוטים בלוח האם תפוסים) ישיש לי 2 G זיכרון.... במצב כזה אני אאבד ביצועים של המחשב!? אם כן למה? בכללי, זה כדאי?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by PuMbA,

הבנתי שהוא תומך SATA-II בגלל שרשום ככה : SATA 3Gb/s והבנתי ממכם בפורום שזה אומר SATA-II אני צודק או שזה רק SATA-I ?? למקור :http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=227&model=485&modelmenu=1 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 418 צפיות
  6. אם יש לכם תושבה אשמח לדעת על הדרך ( בממוצע למשחקים עיבוד פוטושופ הכלץץ) איפה יש אתר בנצ'מרק אמין? הבנתי כאן שיש הרבה אתרים לא אמינים ואני רוצה להשוות בין המעבדים הבנתי שהאתר הבא לא אמין: https://cpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-Ryzen-5-3600X-vs-Intel-Core-i5-10600/4041vs4069

7. אהלן, לקראת מחשב חדש לצפיה בסרטים אני צריך המלצה ללוח אם עם תושבת AM2 ויציאת RCA לוידיאו. תודה.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by none,

של מעבד Pentium 4 ?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  9. בהמשך לידיעה של מעבר הייצור של מעבדי AMD ל טכנולוגיית ייצור של 90 ננו-מטר, לקחו באתר TECH REPORT שני מעבדי A64, האחד 3800+ ב130 ננו-מטר שהאטו אותו לPR של 3500+ (2.2 GHZ) ומעבד 3500+ שרץ גם הוא במהירות 2.2GHZ, אך מיוצר ב90 ננו-מטר. אותם השוו למערכת מבוססת פנטיום 4 פרסקוט בסוקט 775 שרץ במהירות 3.4GHZ. הם בדקו את זלילת האנרגייה הכוללת של המערכת. בניגוד לאינטל, המעבדים ב90 ננו-מטר הראו ירידה של כ17% בצריכת החשמל בהשוואה לאותו מעבד ב130 ננו מטר, והפרש של 36%(!) ממעבד הפנטיום. הם נראים ממש אידיאליים לOC! http://techreport.com/onearticle.x/7417

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מקווה שהגעתי לפורום הנכון... יש לי FIFA 07 שלא רץ על במחשב שלי (לעומת MADDEN וNBA שרצים חלק), ואחרי התכתבות עם EA וכל מני נסיונות, הם אמרו שיכול מאוד להיות שהמשחק לא ירוץ עם שני מעבדים ביחד, ואני צריך "לנטרל" אחד מהם - הנה מה שכתבו: you run a dual core CPU, such as a Pentium D or AMD X2, or even a Pentium 4 with HyperThreading, you may notice that the game is quite jerky even at high framerates or even crash. Things seem to run fast and slow randomly - this is because the game has compatibility issues with dual core CPUs. So not only is there no performance boost with dual core CPUs, there are actually issues which require the following steps to be resolved: Setting Pr…

11. Started by zaq1,

יש לי asus p5b-delux וברשימה של אסוס לגבי תאימות זכרונות אין קיטים של 4gb . יכול להיות שהם פשוט לא מעדכנים כי הרשימה שם מאד קצרה . האם תוכלו להמליץ לי על קיט 2x2gb 800mhz שיעבוד ב- 1:1 fsb400 . המעבד הוא q9550s ואני רוצה להמהיר את ה- fsb מ-333 ל-400. (אם השאלה מתאימה יותר לאוברקלוקינג וקירור אז סליחה ואנא העבירו לשם ).

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  12. תודה על תשובות אנשים

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  13. יצרנית החומרה הטאיוואנית מכריזה חגיגית כי תאפשר תמיכה בטכנולוגיית ה-Resizable BAR עבור PCI-Express בלוחות אם העדכניים שלה, ומדגימה זאת עם תמונות מסך שכוללות בין היתר פרטים אודות מעבד מדור ה-Rocket Lake השולחני העתידי של אינטללכתבה

14. שלום לכולכם יש לי AMD 1.1GHZ 512MB SDRAM PC100 ולוח אם זבל שבזבל LUCKY STAR שמבוסס על KT133 יש לי גם SUMA GEFORCE4 TI4200SE 64MB עכשיו יש לי בין 2200 ל 3000 שקל אני רוצה המלצות על מעבד לוח אם וזיכרון שתאומים למחיר שלי ומציעים ביצועים גבוהים כרגע יש לי AMD אבל הבנתי שהפנטיום 4 החדש טובים יותר אבל אני לא רוצה להשקיע ב RDRAM האם שילוב פנטיום 4 עם DDR333 זה שילוב טוב? יותר מ AMD ו DDR333 מקווה שתוכלו לענות על כל שאלותיי תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  15. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

המעבדים של אינטל ב-2.8ghz וב-3ghz? ומה יהיה המחיר ההתחלתי שלהם? ---------------------------------------------------------- ועוד כמה זמן יצאו מעבדי ה-Hammer של AMD? באיזה מהירויות הם יהיו? ומה המחיר ההתחלתי שלהם? ואני מבקש ממי שלא רוצה לענות וסתם להיתעצבן אז שלא יענה בכלל. תודה מראש, גונזילה.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  16. Started by niceguy22,

האם קיימים אתרים שנותנים BENCHMARKIM והשוואות לגבי זכרונות? ניסיתי בטומס הארד וור והם מדברים בכלליות יותר מידי ולא על דגמים ספציפים מישהו יכול להפנות?

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  17. חברים שלי נוסעים לשם ואני מחפש את ה AX478 וכרטיס GTXP6.1 איפה יש חנות טובה באילת שמוכרת כאלה דברים?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  18. Started by vladk,

רקע - החלפת לוח אם, מעבד, ומארז למחשב. לגבי הלוח אם: ========= מה לדעתכם לוח האם שיתאים לצרכיי שהם: - יותר מ 2 מקומות לזיכרון (רצוי 4) - מהירות FSB 533MHZ - 512kb cache - נועד לפנטיום 4. - של ASUS, INTEL, וכדומה. - מחיר סביבות 500-600 ש"ח. אני לא מבין גדול בתחום, אבל האם יש אפשרות שהזיכרון הקיים אצלי (SDRAM 133MHZ) יתאים גם ללוח האם החדש? יש לי כ 512MB אז לא רציתי להשקיע בזיכרון חדש... אם בכל זאת אני צריך זיכרון חדש אז מה תוכלו להמליץ ומה המחירים? (גודל ~ 256-512MB) לגבי המעבד: ========= האם Intel P4 2.4MHz 533MHz FSB 512MB cache ב 1392 ש"ח בפלונטר זה טוב? (מבחינת המעבד, התאימות ללוח אם, והמחיר) בכל מקרה אודה על המלצות על חומרה אחרת מזה שכתבתי. סה"כ הדרישות של משתמש מקצ…

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  19. הכותרת אומרת פחות או יותר הכל. אין צורך ב SLI\CF . אין צורך בכרטיס קול מובנה (יחובר אליו Xfi) לא חובה חיבור ata. הכוננים הקשיחים הם כולם sata חייב להיות מוצלח באובר קלוק אין לי בעיה עם קירור אקטיבי (רעש? לא מפריע) רצוי שיגיע עם כבלים מעוגלים (עוד באים לוחות כאלה?) זכרונות .. אין משהו מסויים.. הולכים לקבל אובר קלוק.. תקציב כולל של 1000-2000 שקל יהיה בסדר גמור.

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by or2077,

מנשמע? 8) אחרי הרבה זיבולי זבל שלי אליכם בקשר לקניית זיכרון של 1GB החלטתי שאני קונה 2GB כי החלטתי שיש לי מספיק כסף אז ראיתי שהלוח אם המעפן שלי: Intel Eatonville D915GEV הנה פרטים עליו http://www.comx-computers.co.za/specification-sheet.php?products=11939 קיצור גיליתי שהוא תומך רק 400MHZ ו533MHZ אז זה דיי משנה את הכל... ראיתי את הזכרון הזה של G.Skill http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4744 טיילתי קצת בפורום וראיתי שG.SKILL חברה דיי טובה אז סבבה עכשיו שאלות: 1)בשביל לא לקנות סתם אני צריך לדעת אם בטוח הזכרון יעבוד על הלוח אם, וצריך להזכיר שהוא דואל צ'אנל הזכרון 2) האם נועה מחשבים היא חנות אמינה ואני לא אדפק עם איזה חנות של מאותגרים שכלית תו…

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  21. בינתיים הלוח הכי זול שמצאתי (700 ש"ח )הוא: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_LE/#specifications אם יש לוח זול יותר (ומשתלם) אשמח לשמוע עליו. (רק מחברות מוכרות ואמינות) מה שהלוח חייב להכיל: HEADER פנימי לUSB3 יציאה אופטית. (הרגילה, לא דרך חיבור PL)

22. Started by shtrodel,

הרכבתי מחשב עכשיו עם מעבד ברטון 2400 והוא נותן לי 1350... נראה לי קצת לא? הוא נמצא ב-13.5X100 אגב הלוח הוא ecs 741gx-m (בלי תגובות על החומרה.... אני יודע לבד..... תהיו בטוחים שיש סיבה...)

• 15 תגובות
    • 942 צפיות
  23. יש לי לוח אם Intel Garibladi D850, ומעבד פנטיום 4 1.4 גי'גה הרץ. משידרוג המחשב האחרון: +256 MB RDRAM, ו GeForce 4 ti 4600 (יקר, יקר!) קיבלתי ביצועים נחמדים. אבל אני רוצה גם לקנות לוח אם דואל (לשני מעבדים) של פנטיום 4. אני גם רוצה שיתמוך בבאס של 533 מגה הרץ ושיהיה לו אפשרות שידרוג לעתיד. אני גם רוצה לחבר לו את המעבד הישן ולקנות 2.53 גי'גה הרץ חדש! למי שיש המלצה כל שהיא בבקשה שיגיד לי כי אני ממש לא יודע מה לקנות :-\ בתודה MooMoo

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Moon-Mage,

ניסיתי למצוא איזשהו מקום שבו ה12700 נמכר בפחות מה12700K מאמזון\ניואג(1500) ולא מצאתי בכמעט שום מקום את המעבד למכירה בטח ובטח לא במחיר הגיוני. חשבתי שזו תהיה אופציה נהדרת ללכת עליו עם B660 במקום 12600K עם Z690(לא שחייבים), אבל נראה שאינטל לא ממהרת לייצר כאלו. יש מישהו עם ניסיון שונה?

25. יש לי מערכת : AMD 2000 XP G-FORCE 4 TI 4200 256 DDR 333 MHZ ואני רוצה עוד 128 להוסיף! האם יהיה שיפור במשחקים או סתם בזבוז כסף?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.