עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zolder,

ומה ההבדל בדיוק בין ה-0.13 מיקרון ל-0.18 מיקרון ומה זה נותן?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  2. Started by qwe,

???

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by Anas-Nanas,

מה ההבדל? האם ההבדל שווה את הכסף? ובכלל האם שווה לי לקנות CROSSAIR ולא משהו אחר? אם כן תנו הצעות ולינקים (גם של אתרים הארה"ב)! בתודה Anas-Nanas

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  4. שלום קניתי ASUS p800 וחצי גיגה זכרון בתצורת DUAL CHANEL וקיבלתי את המחשב (פנטיום 4 2.4C_HT) זה רץ מהר :-) אך איך אני מודא שהם קינפגו את המחשב נכון, ז"א 800MHZ והבנקים ביניהם? תודה מראש, יהודה נ.ב. מערכת הפעלה XP HOME

5. לפי האתר PcHardware, הלוח הנ"ל תומך ב5.1 אבל מאחוריו אין לו יציאות ל5.1 וגם לא בא עם הלוח פאנל כזה... וגם לא מוזכר בכלל באתר של ASUS שיש לו תמיכה ב5.1... האם יש לו תמיכה?? אם יש לו תמיכה אז איך בדיוק אני מחבר את הרמקולים הנוספים?? עלי לקנות פאנל בנפרד??

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by eliXir,

ABIT: בקשר לכרטיס של ה-ABIT , יש לי אפשרות לבחור בין ה - ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX שעולה כ-551.80 ש"ח ולבין ה - ABIT NF7-M (nforce2) - ATX שעולה 667.50 ש"ח ולבין ה - ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX שעולה כ-658.60 ש"ח. ההפרשים במחירים לא רלוונטים, מהו הלוח שיתן לי את הביצועים הכי טובים מהלוחות הנ"ל? PowerSupply : מהו ההבדל בין ה - HEC-300AR-T ATX 12V - 300W - PSU ל - HEC-300ER ATX 12V - 300W - PSU ? Cooler: .Thermaltake Highest Performance SILENT VOLCANO 9 "CoolMod .Thermaltake VOLCANO 11 + - Xaser Edition Highest Performance .Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Thermalright SK-7 Thermalright SLK-600 THERMALTAKE VOLCANO 7 PL…

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  7. קראתי את הביקורת על הIS7-G ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הלוחות האלה(is7-g ו is7)? האם בis7 יש כניסה ויציאה אופטית כמו בis7-g? (של סאונד) האם יש לוח יותר טוב למחשב מבוסס אינטל ht בערך באותו המחיר? (לא יודע אם השאלה מתאימה לפה) שלוש שאלות מקווה שלא קשות מדי תודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות את הלוח של אסוס A7N8X דלוקס V2 אני יכול להשיג אותו בכ-750 שקל. האם הוא שווה את זה? בעיקרון אמרו לי שלא שווה כי הוא יקר מידי אבל המחיר הזה נראה לי טוב עכשיו השאלה איך הוא והאם יש משהו שאני יכול להשיג יותר טוב כי אני מחפש משהו באמת איכותי. והאם יש ללוח הזה בעיות עם זכרונות של קרוסיר? כי ככה שמעתי.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by Nitro Viper,

היה לי קצר בלוח, איזה חלקים יכולים להשרף ואיך הם יראו?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  10. היי, אני זקוק להמלצה ללוח אם עם רייד או כל התקן אחר שיתן לי סך הכל 4X2 חיבורי IDE (6 הארד-דיסקים + 2 סידירומים) - לא לאוברקלוק אני מחפש גם זכרונות (512) וגם מה עדיף 1X512 או 2X265? תודה

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by DJO,

אהלן, כבר מלפני חודש התעניינתי בקניית מחשב חדש ועכשיו זה כבר ניהיה אקטואלי. הקנייה הזאת תיהיה שונה מאשר קניות קודמות שביצעתי בגלל ששני מרכיבים חשובים מאוד יקנו בבוסטון ארה"ב ע"י אימי היקרה בשבוע הקרוב. הזכרונות וכרטיס המסך. המערכת מיועדת לאוברקלוקינג, אבל לא משהו אקסטרים. אשמח להמלצות לזכרונות (אני מניח שאקח 512? אולי 768?). מה שנחמד שאפשר לתת הצעות לדברים שעוד לא הגיעו לארץ ולדברים שבארץ מאוד יקרים ובארה"ב המחירים יהיו יותר נורמליים. תודה

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by demonshlomo,

יש לי מעבד אינטל 1500 עם לח-אם GIGABYTE ga-8sq800 !! אבל לצערי :'( המעבד שלי כבר לא מספיק חזק וכשהבאתי מחבר את המעבד 2800 533 באס שלו המחשבר עבד כמו טיל.... אז אני די רוצה לשפר את המעבד שלי אבל אני לא יודע מה לקנות! הלוח שלי תומך בבאס של עד 533.... אז אני יכול לקנות מעבד כמו זה:Intel Pentium 4 2.66GHz 512K 533MHz שעולה 1150! או את הבאנדל הבא:AMD 2800+ ATHLON XP 333FSB OEM CPU ב170$ (AMD יותר זול בארצות הברית ורוב המעבדים של INTEL לא!) ABIT NF7-S NFORCE2 8X AGP/AUDIO/SATA ב150$ שתיהם ביחד בשקלים זה יוצא:1426 שקלים חדשים בהחלט!!! מה אתם אומרים? או שבדלל כדאי לי להשקיע ב לוח ומעבד חדשים של ה800 באס של אינטל?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Home Boy,

אני ממש לא מתמצא בלוחות אם ורציתי לשמוע חוות דעת על לוח אם זה: intel Brownsville2

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  14. Started by youee,

האיש שאני קונה ממנו לוח אם של ABIT אמר לי שבכל הקשור לאביט לא כדי לקנות מהם כיוון שהיבואנים שלהם כל הזמן בורחים ומתחלפים כך שזה לא בטוח לקנות מהם כי נניח ואני אצטרך להחליף את הלוח מסיבות שונות אז יכול מאוד להיות שלא יהיה לי למי לפנות אז אם יש פה מישהו שיש לו לוח אם של אביט תגיבו ותביעו מה אתם חושבים על התמיכה שלהם, או אם פעם הייתה לכם בעיה אז מה עשיתם כי פשוט אני רואה כאן שבכל מפרט מציעים לקחת אביט בתודה אודי :-*

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by mtomy,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני מחפש מעבד + לוח אם + זכרונות + ספק המעבד חייב להיות של אינטל לא מתוכן OC המחשב בעיקר ל OFFICE אינטרנט וקצת משחקים התקציב 2000 ש"ח בתודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by shimon956,

כמו שרשמתי בכותרת אם יש למישהו אותו או סקירה טובה איך הוא בתור לוח אם הוא יציב

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מהו הFSB? ואיזה ממשק יותר מהיר USB2.0 או מקבילי ואיך בכלל פועל USB2.0

18. Started by 3d_max,

שלום לכולם. יש לי חלונות 2000 זכרון 256MB DDR 333mhz kingston ועד עכשיו הכל היה בסדר. היום שדרגתי!!! הוספתי עוד 256 MB של kingston 333mhz זהה לקודם... ומאז המחשב נתקע כל כמה דקות, יש לי חלונות 98 במחיצה אחרת, וגם שם הוא נתקע... הלוח הוא של MSI sis 645 dx וכמו שציינתי הכל עבד בסדר. הזכרון הוא איכותי! של קינגסטון, מגיע באריזה סגורה וחתומה, כלומר..לא אמור להיות "דפוק" בדקתי עם memtest86 והמבחנים הראשונים עברו בסדר ללא שום התרעה עד שהתוכנה עצמה נתקעת... מה עושים??!?! תודה גלעד פנטיום 4 כמובן...

• 11 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by lipa,

2X256 בסכום של עד 750 ש"ח (למיפרט שלי ) תודה

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  20. למשל הדבר הזה... שווה 470 ש"ח? עריכה: לינקים מהאתר של ATI IGP 320 - Integrated Graphics Processor for Desktop AMD® Duron , Athlon XP or Athlon Processors IGP 330/340 - High Performance Integrated Graphics Processors for Intel® Pentium® 4

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by bluemail,

כמו שרשום בכותרת

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by FireStar,

אני שוקל להחליף את הלוח המזדקן שלי, ללוח חדש יותר. קראתי ביקורות פה בפורום וכמעט כולם ממליצים על האביט. כאשר נכנסתי לחנויות באינטרנט ראיתי שיש שתי גרסאות S ו SL. מה בדיוק ההבדל בין שני הלוחות ואיזה לוח יותר טוב ???

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  23. בבקשה, מי שיש לו עכשיו EOPX 8RDA ועשה איתו OC שיגיד לכמה FSB הוא העלה ואיזה REV יש לו. או גם מי שהיה לו 8RDA והוא נדפק לו או משהו. בבקשה, זה דחוף! :-\

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by The_overclocker,

אני רוצה לקנות 256 זכרון SDRAM אבל מופיעים מושגים כמו DOUBLE SIDED שאין לי מושג מה הם או מה מבדיל אותם מאחרים. אני לא רוצה לעשות טעות, אז אני אודה על עזרתכם ! נ.ב שמעתי ב טק טיוי ש OEM זה בעצם Original Eqipment Manufacturer זה נכון ?, אז איך זה מתבטא פה בזכרון ?

• 10 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים