עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by netanel38121,

רציתי לשאול מה הם הרכיבים (מחשב חדש) הכי מומלצים כדי לנצל SLI אם 2 כרטיסי מסך 8800GTS 604MB ועל איזו השקעה מדובר והאם זה שווה את זה(מבחינת ביצועים)

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. ראיתי שכתבתם על זה ב-FAQ ובכל זאת. רשמתם שההבדל ב-DUALCHANNEL ל-SingleChannel הוא מזערי. האם כאשר יש מעבד עם שתי ליבות, יש יותר צורך בDUALCHANNEL? או שאין קשר ואני סתם מבלבל? והאם יכול כן להיות דווקא כן הבדל משמעותי בפעולות שצורכות הרבה משאבים (לפחות מבחינת מעבד), כמו קידוד וידאו למשל? מה בכל זאת היתרון המרכזי של זכרונות ב-DUALCHANNEL? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  3. Started by yaronxw,

שלום, יש לי windows7 32bit ויש לי לוח GA-965P-S3 ושני זכרונות של 1G. אני רוצה להוסיף זכרון נוסף של 1G, זה אפשרי? והאם זה משנה שהזכרון יהיה 800 או 667 (הזכרונות הנוכחים הם 667)? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  4. כרגע יש לי 4 ג'יגה ראם במחשב ואני רוצה שיהיה לי 8 ג'יגה,יש לי 2X2g ויש לי התלבטות:האם כדאי לי לקנות סטיק אחד של 4 ג'יגה או שעדיף לי לקנות שני סטיקים של 2 ג'יגה?מצד אחד,לקנות סטיק אחד של 4 ג'יגה יוצא יותר זול אבל מצד שני זה נראלי מוזר שיש במחשב 3 סטיקים ולא 2 או 4,שמעתי גם ש3 סטיקים במחשב זה לא טוב ויכול ליצור בעיות,האם זה נכון? תודה לעוזרים.

5. Started by NTT,

שלום,אני מתכנן מחשב עם Intel Q9450,2.66GHz 1333MHz-FSB GA-P35-DS3R 1333MHz FSB 4GB Memory 800MHz CL4 ושיניתי את המעבד ל Intel Q6700 2.66GHz 1066MHz-FSB עכשיו הזכרונות הם CL4,אם אני משנה את התדר של הFSB - אז זה יקח יותר זמן לזיכרון?(וזה אותו CL) וזה אותו תדר של המעבד, אבל FSB קצת יותר נמוך. וגם - מהירות הFSB נקבעת עפ"י הלוח אם או לפי המעבד? (כלומר המהירות של הFSB היא תמיד 1333MHz לפי הלוח אם,או שהיא תהיה לי 1066MHz לפי המעבד?) תודה!

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  6. אני לא מבין הAMD יותר זול משמעותית למה??? אני מיתכון להריץ על המחדש רק מישחקים כבדים אינטרנט וכמה שטויות כמו סרטים ותוכנות בנצמרק היתי רוצה לדעת איזה לוח אם יתאים לדרישות שלי ויתן ביצועים הכי טובים(אני לא מבין בהם הרבה) אני שומע מאנשים שה P4 יותר חזק לעיבוד גרפי וכמה דברים שאני לא ממש צריך וגם אומרים שממש קל להגיע ל3.0 בלי יותר מידי עבודה וסיכון אני לא רוצה להשקיע 2500 שקל ולגלות שנידפקתי ואני סתם תקוע עם גרוטאה... ולכן באתי לפורום אמרו שאתם ממש טובים בלהסביר ואני רוצה להבין בתודה THE GYVER

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by esharone,

הורדתי את pcmark2002 ואלה התוצאות שקיבלתי: cpu score: 5848 memory score: 7047 hdd score: 1195 בפעם השנייה שהרצתי את התוכנה אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש קיבלתי: cpu score: 5928 memory score: 7070 hdd score: 1201 האם התוצאות האלה טובות? מה הן אומרות? יש לי פנטיום 2.4c 512mb 400 דיסק קשיח seagate 80gb sata

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by tiger18,

איזה מעבד הכי מהיר היום? ומי מבין השניים האלה יותר מהיר? Intel Core 2 Quad Q9450 או E8500?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by PsyDream,

DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 ASUS P5B GigaByte GA-945P-S3 כי אני הולך לקנות מחשב חדש ואלה אני רואה הכי מומלצים....והשאלה שלי מה הכי כדאי....ואם יש לכם אתרים שמראים ביצועים שלהם....

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם יש ברשותי מחשב אם הלוח הזה http://www.digiconcepts.com/ecs_motherboards_88.htm והוא תקול, אני חייב להחליף אותו ורציתי לדעת האם הלוח הזה http://ksp.co.il/?select=.1030..202.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16860&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= יתאים? הכוונה שהמעבד יעבוד על החדש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  11. Started by Mor Abergel,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1206&products_id=11146

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  12. Started by ZXY1,

שלום עברתי על כול הפורם ורציתי לדעת איזה זכרונות טובים לאוברקלוק איזה זכרונות טובים לא לאוברקלוק ומה אתם אומרים על זכרונות SAMSUAG ו KINGSTON תודה

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by alia,

בוקר טוב אם המעבד של אינטל הוא fsb 800 ואני שם זכרון ddr2/667 ולא עושה אוברקלוק האם זה נכון שבמקרה זה הזכרון יעבוד רק על 400 mhz ולא 667 כי זה מה שאמר לי הטכנאי מחשבים כשהלבתטי בין זכרון 533 לבין 667 והוא אמר שממילא זה לא יעבור את 400 בלי אוברקלוק ובלי אוברקלוק אפילו מעבדי קונרו החדשים תומכים עד 533 mhz זכרון לפי נוסחה 533 X 2=1066 -- שזה מהירות הבאס של הקונרו האם זה נכון?

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by HoLy4EvEr,

שלום.. יש לי לוח אם DFI infinity 975X ושני סטיקים של G.SKILL DDRII 800MHZ CL5.... עכשיו איך אני עושה אותם שיעבדו על 800MHZ??? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by tmpusr,

http://www.pcstats.com/NewsView.cfm?NewsID=59454

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by adirze,

רציתי לשאול איך החברה Team בזכרונות ובכללי איך הזכרונות האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14775 ? בעקבות בעיה טכנית בזכרונות PQI שהזמנתי לבסוף נאלצתי להחליף אותם לזכרונות מהחברה של TEAM איך הם בכללי ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי לוח GIGABYTE ma785gmt-ud2h Rev.1.0 שקניתי לפני כ-3 שנים ולא השתמשתי בו (חדש בקופסא). האם כדאי לקנות לוח חדש או שניתן להשתמש בזה? הלוח הזה תומך במעבדי AMD וראיתי שהיום כל ההמלצות כאן בפורום הן על מעבדי אינטל. אשמח לקבל המלצות על זיכרון + מעבד (+לוח אם יש צורך), אישית הייתי מעדיף לנצל את הלוח הזה כי אין לי כסף לזרוק על לוח חדש בשביל שיפור שולי. ייעודי המחשב - קצת מהכל. אופיס, משחקים לא כבדים (סטארקראפט בעיקר), סרטים באיכות גבוהה (1080p), אני אוהב להפעיל הרבה דברים בו זמנית (גלישה עם מיליון טאבים + סרטים + הורדות וכו'). לא יהיה אוברקלוק או משהו חריג אחר. אם צריך מאוורר למעבד נא לציין. - תקציב מוערך - מעבד - 500-600 ש"ח עדיף לא לחרוג אלא אם כן יש משהו ממש מש…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by spon83,

מה ההבדל בין: IP35-E IP35 IP35 PRO אני יודע של-IP35 PRO יש את צ'יפ ה-UGURU. האם הוא כלכך משנה ב-OC? או שיש אפשרות להגיע בקלות לאותו OC ידנית דרך ה-BIOS? מה שיותר מעניין אותי היא היכולת להגיע ל-OC גבוהה ולא הקלות, גם ככה את ה-OC אני תמיד עושה דרך הביוס. והאם לא עדיף GIGABYTE P35 DS3/4 כי ממה שהבנתי הם באים עם מערכת חשמל 6 PHASE שמייצבת את החשמל ומספקת את כמות המתח הנדרש ללא כל קושי. אם פספסתי משהו או טעיתי תקנו אותי.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. 1. לאיזה שימושים עדיף מעבד אינטל ולאיזה שימושים עדיף מעבד AMD ? 2. האם מעבד Dual Core הוא מעבד אחד שמפוצל ל 2 ליבות, ו Dual Core 2 הוא באמת 2 מעבדים ? מה ההבדל בין 2 המונחים הנ"ל? 3. האם מעבדי ה Dual Core וה Dual Core 2 של AMD ושל INTEL הם כולם 64 ביט ? 4. האם כל מעבדי ה QUAD של AMD ושל INTEL הם 64 ביט ? 5. ארכוש מעבד Dual Core 2 למחשב משרדי, ואפילו המעבד הזה הוא יותר מידי בשביל גלישה ואופיס, חשבתי לרכוש QUAD, בעיקר כדי שהמחשב יחזיק זמן רב יותר (אני מניח שבקרוב יצאו תוכנות שיודעות לנצל QUAD), אך נאמר לי שזה בזבוז כסף, מכיוון שבטווח הקצר/בינוני, AMD ו INTEL יעברו לארכיטקטורה חדשה, ולכן זה יהיה הסתם בזבוז לרכוש כעת QUAD כאשר גם DUAL מספיק לי - האם זה נכון ? תודה !

• 13 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by Josh Fredr,

3> you please do not disappoint me oh yeah and their big brothers should be arriving on the 21st.. his name is big brother Titan X

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Vindicator,

מהם התיזמונים של twinmos ddr1 400mhz 1024 mg אשר יאפשרו OC מקסימלי תוך שמירה על בלאי מינימלי, ואיזה מתח לקבוע לו. הלוח הוא a7v266 צ'יפסט של VIA, למרות שהתמיכה המקסימלית של הלוח בתדר זכרון היא עד 266, יש דרך להעלות את תדר הזכרון מעבר לזה?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  22. Started by Pika007,

אחרי סדרת ה P5Q לאינטל שעשתה הרבה רעש בכל מקום, אסוס החליטו להפציץ גם בלוחות חדשים ל AMD http://event.asus.com/mb/140w/ תומכים בכל הפנומים, בעלי מערכות קירור שונות ומשונות, וטונות של פיצ'רים. כלול גם לוח ROG בשם Crosshair II Formula, בדומה למקסימוסים/ראמפאג' לאינטל. הרבה מהלוחות מבוססים על צ'יפסטים של NV, השאר על של AMD עצמם. שווה להעיף מבט לינקים מופיעים לכל לוח ששוחרר המפרט שלו.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  23. אהלן. בחמש השנים האחרונות אנחנו עדים לתופעה מעניינת. מי שידליק את המחשב שלו, ואיך שהוא עולה יכנס לטסק מנג'ר, יראה שהמעבד שלו נמצא על עומס נמוך (~40) למשך כמה דקות, למרות שהמחשב עדיין "עולה". הצצה על הנורה של הדיסק תגלה שהוא טוחן וטוחן.. עד שנמאס לו. בקיצור, מה שקורה זה שהמעבד מחכה כל הזמן לדיסק. בעוד שכל אחד מאיתנו שקונה מחשב ישקיע קודם כל במעבד וסביבו, ורק בסוף יחשוב על איזה דיסק הוא לוקח (וגם שם הדילמה תהיה על הנפחים, ולא על איזה ביצועים הדיסק נותן בבנצ'). זה די מתסכל אותי, ולצורך זה במחשב האחרון שקניתי עשיתי ניסוי, ובמקום לקנות דיסק של 160 ג'יג , קניתי 2 של 80, תוך שימוש ברייד סטרייפ. הביצועים טובים יותר, אבל לא טובים מספיק. נו, אז מה עושים? אין לי מושג מה הקשר בין זה…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by Daedalus,

שלום לכולם רכשתי לא מזמן 4 סטיקים של זיכרון מדגם KVR800D2N6/2G של Kingston הייתה בעיה עם אחד הסטיקים אז הלכו להחליף לי היום לסטיק אחר מהחנות ושמתי לב ל 2 דברים : 1. הגודל הפיזי - 4 הסטיקים הראשונים שקניתי הם בגודל קטן יותר מהסטיק שקיבלתי היום במקום הסטיק שהתקלקל 2. הדגם - למרות שהדגם של הסטיק החדש ושל הישנים זהים בסוף הדגם של הסטיק החדש מופיע KVR800D2N6/2G-SP רציתי לדעת אם יש הבדל בין הסטיק החדש ששונה בגודל מבחינת מהירות מהסטיקים הישנים או שה SP בעצם מציין את ההבדל בגודל הפיזי ?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  25. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.