עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. 1) אני זוכר ששמעתי פעם שווינדוס XP לא מסתדר עם 2GB זכרון. יש מאחורי אימרה זאת משהו? אני קונה מחשב חדש ולא רוצה VISTA, אבל רוצה לפחות 1.5 ג'יגה זכרון 2) אני קונה לוח אם שתומך בDUAL CHANNEL. האם זה אומר שאני חייב לשים 2 סטיקים של כמות זכרון שווה? אם אני שם אחד של ג'יגה, ואחד של 512, האם זה מוריד מאד את הביצועים?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  2. Started by shay tidhar,

אני רוצה לקנות AMD 64 bit 3000+ הבעיה...ששמעתי שהמעבדים לא אמינים ומתחממים ונהרסים מהר תנו לי ביקורת על המעבד ואם עדיף לי לא לבזבז כסף ולקנות אינטל

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by simon_baren,

היי, אני מחפש לוח אם+ מעבד AMD+זכרון פנימי (הזכרון בסימן שאלה) יש לי תקציב של 1600-1800 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  4. Started by kined_of,

שמעו יש לי פנטיום 3.... ואני רוצה ליקנות אליו זיכרון, לפי מה שהבנתי לפנטיום 3 DDR לא מתאים האם ההבדלים בין DDR ל SDRAM גדולים? ובמה? ואיזה זיכרון (256) אתם ממליצים לי ליקנות?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם של ASUS שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת. אני אישית לא הצלחתי למצוא. אם מישהו יודע שקיים כזה (ושהוא נמכר בארץ) או שעומד לצאת לוח כזה, אני אשמח אם תגידו.

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  6. האם לדעתכם ABIT AN8 ULTRA מתחמם 70 מעלות כמו הג'יגהבייט? שמעתי שהג'יגהבייט האולטרה NF4 מתחמם עד 70 מעלות וזה מוזר קצת אז מה אתם חושבים על הלוח אם הזה הוא גם יתחמם כמו הג'יגהבייט http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4159

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  7. Started by boxer555,

יש לי שאלה אליכם חבריי הפורום. תגידו אם אני קונה לוח שמיועד לOC רציני על איזה לוח הייתם ממליצים? כי לפי מה שאני יודע הכי טוב למעבדי C2D שאפשר להגיע לBUS רציני זה על ציפסט של אינטל (P35 OR X38) בניגוד למה שלי יש (nForce 650i). התקציב שעומד ברשותי הוא 600-800 שקל גג. אני חשבתי על הGIGABYTE - GIGABYTE GA-P35-DS3L או על ה-DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775. עכשיו מבחינת הציפסטים איזה ציפסט יותר עמיד לOC הP35 או הX38? לדעתי הם באותה הרמה נכון לעכשיו אך רק עד לרגע שהיצרנים של הלוחות יוציאו עידכונים חדשים לביוס שתומכים בדברים מתקדמים יותר. נכון לעכשיו קיימים 2 הבדלים יחידים לא משמעותיים לגביי וההבדלים הם: X38 מאפשר בניית SLI על 16\16 לעומת הP35 שמאפשר SLI אך רק על 16\4 עוד הב…

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  8. Started by ron_1.6,

שלום.. יש לי 2 זיכרונות של 512 256MHz .. ובלוח אם שלי יש 4 מקומות אני רוצה מאוד להוסיף זיכרון אחד של kingston 1GB 667MHz ... שווה לי ?? יעזור לי לביצועים של המחשב ?? למהירות ?? מה זה בדיוק יעזור לי?? תודה לעוזריםם

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  9. Started by nivzion,

שלום רב!, אבקש דעת מומחים לגבי הלוח אם הזה: Gigabyte GA-M61VME-S2 nForce 400 AM2 תראו כאן את כל הפרטים: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11219 אני משלב אותו עם מעבד: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 Energy efficient 65Watt ועם זכרון: G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-1GBNQ ועם הרדיסק: Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS מה אתם אומרים? קניה טובה? מישהו יכול קצת לספר לי על הלוח אם הזה? כל מיני פרטים שכדאי לי לדעת? תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  10. כפי שאני רואה המחירים צונחים כערף עין.. מה זה אומר לי שעוד שנה המחשב שלי שעכשיו קניתי אותו ב 4500 יעלה 1000 שקל?!

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  11. Started by RealTime,

חיפשתי שעה ב- PANDAS ו-KSP לא מצאתי. מישהו יכול לעזור? תודה !

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  12. למה זה רק 159 FERQUNCY? זה טוב ?... כמה זה צריך להיות? http://img411.imageshack.us/img411/537/dddlg6.jpg

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  13. טוב אז ככה יש לי מודול אחד של מיקרון שעבד בתיזמונים 3/4/4/8 שזה די גרוע.......חחחחח עשיתי OC סתם בשביל לראות לאן המחשב יכול לסחוב ואז ביטלתי את ה OC והתיזמונים ירדו ל 2.5/3/3/6.... לא יודע איך ולמה ... ועוד לא ניסיתי להוריד את זה ל-2 - אולי אני אצליח..... האם אלה תיזמונים טובים בשביל מיצוי מקסימלי של הזיכרון במשחקים כבדים ??? והאם הוספת מודול זיכרון נוסף משפיע על התיזמונים ( זה שיהיה דואל צ'אנל אני יודע).... תודה לכל המגיבים

14. Started by Pitzinyelo,

אני שוקל לקנות מבנאדם זיכרון RDRAM(במחיר שפוי) אבל פוחד מהקטע של התקינות. הוא הציע לי לבוא עם המארז ולראות שהכל פועל, אבל כאן באה השאלה המסתבכת: האם יכול להיות שזיכרון יפעל למראית עין, אבל בגלל בעיה כשלהי אני אגלה מאוחר יותר שהמחשב נהיה לא יציב ויש קריסות, או שאר בעיות?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  15. או בגרסא לא מקוצרת ... לפני כמה שנים קניתי מחשב ששמש אותי בצורה נפלאה, המעבד AMD XP 3200 ולוח אם של DFI - LANPARTY UT nF4 Ultra-D. לאחרונה קניתי מחשב חדש (בעזרת הפורומים כאן אפילו) וראיתי שהSocket 939 עוד לא מת, ובכ500-600 שקל אני יכול לקנות מעבד חדש.. השאלה שלי היא האם הלוח אם שלי תומך בסדרת הFX החדשה ועל איזה מעבד אתם ממליצים לHTPC (כל פי האתר של DFI לא אמורה להיות שום בעיה, אבל זכור לי במעורפל שכשקניתי ואתו היתה מגבלה של XP 3800 או משהו כזה, מה שהיה הכי חדש אז בשוק) תודה!

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by HwareNewb,

שלום, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאול בו, אבל הוא נראה לי הכי מתאים כי השאלה שלי קשורה למעבד: לאחרונה אני חושד שהמעבד שלי לא פועל טוב(יש לי דרופים איומים במשחקים- ואני לא חושב שזה הכרטיס הגרפי כי ב-3DMARK אני מקבל 5863-תוצאה טובה), ורציתי לשאול אם בשביל המערכת שלי (חתימה) התוצאה 4095 היא טובה. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי, ובמגה בנצ'מארק של המעבדים של TOMS HARDWARE, יש רק תוצאות של PCMARK04 (לי יש 05). אני אשמח לקבל לינק לאתר שיש בו בנצ'מארק של המעבד שלי (באתר הרשמי אפשר להשוות רק תוצאות של 3DMARK). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  17. Started by dj shay 30010,

טוב יש לי מחשב CPU 900MHZ AMD לוח Gigabyte GA-7ZX החום של המעבד 43-45 ושל הלוח 26 זה תקין או שזה יותר מידי חם ? ? ? ? ? ? דבר שני אוברקלוקינג יהרוס לי את המחשב ???? יש בזה סיכון מעם איזה תוכנה עושים את זה בתודה 8)

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  18. Started by lazygecko,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6784431287&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1 אני מנסה להרכיב מחשב P4 בסיסי בעלות מינימאלית.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  19. Started by carmel134,

האם הלוח אם הזה הוא עם כרטיס קול מובנה? ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  20. באתר הרשמי של גיגאבאית רשום המשפט הזה : *Note: If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information. המעבד +AMD 6000 הוא עם תוספת "+" אז לא הבנתי, האם לוח אם זאת תתמוך ב HT3 or HT1 והאם ההבדל זניח ביניהם או לא ? ???

21. Started by mniiii,

אני מבקש המלצה לקנית לוח אם למעבד 3.20 גיגה1 פרסקוט. לוח שיתמוך ב3.6 גיגה תודה

22. Started by lharpaz,

שלום, פרסמתם פה בעבר בפורום שמעבדי core 2 duo יגיעו לניידים במהלך אוגוסט. רציתי לדעת האם יש כבר פרטים נוספים לגבי הגעתם הצפויה של המעבדים, ומתי אפשר לצפות למצוא אותם בארץ (דחיתי קניית נייד בכמה חודשים כי חכיתי למעבדים האלה...). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  23. אני מעוניין לשדרג למעבד כפול-ליבה ולשמור על הכוננים הקשיחים והצורב הישנים. תודה.

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  24. צריך עצה בקשר לולחאם מולטי פורסס תביאו לי דגמים תומך amd 64 bit כמה שיותר וזל יותר טוב תודה לעוזירם מראש

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  25. אחד עם CL2 ואחד עם CL2.5. הם יעבדו ביחד? מצטער על השאלה הנובית :-[

• 1 תגובה
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים