מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... יש לי כרגע מחוברים אל לוח אם הנ"ל 2 הארד דיסקים... האחד 300GB של WD והשני גם של חברת WD אבל בנפח 80GB ה-300GB מחובר אל יציאת SATA או SATA2 לא יודע זה מחובר בצד... והשני מחובר בכבל IDE אני רוצה לדעת אם יש לי מקום לחיבור עוד הארד דיסקים כי המקום שלי במחשב דיי נגמר... אם כן בבקשה לציין איפה זה לסמן בתמונה או משהו איפה מקומות החיבור שלהם ואיזה חיבור זה בדיוק כי אני מתכוון אולי לקנות בעתיד הארד דיסק חדש.... תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של MSI את הגירסא המועדכן לביאוס בלוח M הספציפי שלי מישהוא יכול לעזור לי ? איך אני מעדכן את הביאוס? לוח M MSI P35 NEO
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש...ואולי ההודעה הזו היא בעצם סתם הזדמנות להשוויץ במפרט: AMD 64 2800+ Epox 8KDA3J 512 של GEIL, לא זוכר הדיוק את הדגם, אבל יש להם cas של 2.5 ואין לי כוח לבדוק תזמונים (אפילו שאם תגידו לי איזה תזמונים כדאי, אני מאוד אשמח) וכרטיס מסך טיפה זבלה Radeon 9200 של Gigabyte הבעיה היא כזו: בדקתי עם כמה תוכנות והעניין הוא לא חד משמעי: התוכנה של לומח האם, אומרת מן הסתם שהמתח שעובר למעבד תקין ועומד על 1.5 ומשהו (כשהוא אמור לעמוד על 1.6, אני חושב. אם מישהו יודע אחרת שיאמר כעת או ישתוק לעד). באותה דעה מחזיק גם הביוס של שטוען שהמעבד מקבל וולט וחצי. ותוכנות אמינות טיפה יותר, כמו אוורסט או סנדרה טוענות שהמעבד מקבל 2.5, אפילו טיפה יותר. מה אני מאור לעשות? איך אני בודק את זה?…
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הראשון הוא של: 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E GIGABYTE השני הוא של: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? Asus האם הם זהים בביצועים? או שרק בגלל המחיר שהוא עומד על כל הפרש של 20 ש"ח. או שהג'יגה בייט יותר טוב? או האסוס?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
האם יש ללוח Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard את החיבור ל SATA2?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מוזרה , יש לי לוח מסוג GA-7VRXP , של גיגה בייט כמובן . וקניתי לו מעבד 2400+ , הלוח אמור להיות PLUG N PLAY מלא , חיברתי הכל הדלקתי את המחשב , המחשב נדלק וכעבור זמן מה הוא נכבה. אחרי משהו כמו 3 פעמיים כאלה , המחשב כעת נדלק אך ללא תצוגה על המסך וכאשר אני מוציא את הזיכרונות הוא לא מצפצף .. למישהו יש מושג ?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
ועד איזה גבול אפשר להגיע אם המערכת הזאת? ורציתי לדעת אם עדיף לי להחליף את הזכורנות שלי ב-NCP, מפרט מלא בחתימה תודה ענקית לעוזרים,
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.geocities.com/exploits2003/GamingComputer.html האם יש לוח-אם יותר Cost/Effective מאשר מה שאני בחרתי בשביל המפרט שלי ? האם יש זכרונות יותר Cost/Effective מאשר מה שאני בחרתי. אני צריך 4 ג'יגה. אגב - מדובר על 4 כרטיסי זכרון של 1GB - הם נמכרים בזוגות: כל זוג 285 שח התקציב למפרט הוא 7400שח תודה ויום נעים
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני יודע שיצא הPenryn השאלה מה קורה איתו מבחינת הגעה לחנויות בארץ? האם גם הPenhom צפויים להגיע בקרוב?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי במחשב אחד את הלוח אם ASROCK GE PRO-M2 http://www.asrock.com.tw/product/GE%20PRO-M2.htm אני מעוניין להוסיף לו עוד זיכרון זיכרונות 333Mhz נעלמו מהעולם כנראה האם זיכרון DDR 400Mhz יעבדו על הלוח?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6784431287&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1 אני מנסה להרכיב מחשב P4 בסיסי בעלות מינימאלית.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
NFORCE 2 של EPOX הכי טוב עד 600 ש''ח (חייב תמיכה בSATA כי הדיסק שלי הוא SATA )
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב לעצמי מחשב חדש, ואחרי בחירה של המעבד (Q9450), עברתי לחיפוש לוח אם תואם. כיוון שבהיותי עובד אינטל אני נהנה מהנחה ברכישת מוצרי אינטל, אני "מוגבל" ללוחות אם של אינטל בלבד. ועכשיו לעניין: מצאתי שני לוחות אם: 1. DG33TL, שלפי המחיר שלו נראה כי הוא יותר טוב, אך עם בעיה: המעבד שבחרתי הוא עם FSB של 1333 MHZ, אך בדף המידע הרשמי של לוח האם, כתוב שהוא תומך במהירות FSB של עד 1066 MHZ למעבדי core2quad. מצד שני, בכלי התאימות באתר של אינטל, כתוב שהוא תומך בצורה מלאה במעבד הנ"ל. 2. DP35DP למרות שהוא יותר זול, הוא תומך במהירות FSB של 1333 MHZ לפי דף המידע הרשמי. אם כך, שתי שאלות: 1. למי להאמין? לדף המידע הרשמי או לכלי התאימות? 2. האם יש הבדל משמעותי בין שני לוחו…
-
- 7 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כרגע המחלקים של הזיכרון שלי הם 4:5 איך אני משנה אותם שיהיו 1:1??
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
צריך לוח טוב לOC עד 600 ש"ח תומך בקונרו 6300 בלי כרטיס מובנה תמיכה ב SATA 2 זיכרון בתדר 667 ATX
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום , האם הלוח הזה Gigabyte M57SLI-S4 AM2 קנייה טובה ? זאת אומרת האם יש לוח אם באותו טווח מחירים (600-700) עם אותו צ'יפסט ואמין שיותר טוב ? .. + אני לא עושה שטות שאני הולך על AMD נכון ? אני קונה ת'4600 X2 .. פשוט המחירים כ"כ זולים. המחשב בעיקר לאינטרנט/סרטים/מוזיקה וכאלה .. אבל גם למשחקים .. + G.Skill DDR2 1024MB (512MB x 2) 667Mhz CL4 שווה , או בשביל הצרכים שלי אפשר ללכת על ה CL5 בראש שקט ?.. תודה מראש !! :>
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
ראיתי את ה ASUS P5E ב899 שקל ב FOXPC , עכשיו הולך להיות מערך CF של שני HD4870 ... איך הלוח בכללי ? והוא ייתן לי CF מלא נכון ? כלומר שני אפיקי PCI-E X16 ... ?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת אלה 1. ASUS M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 2. ASUS M2A-VM HDMI AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E 3. ABIT NF-M2 nView NF430 6150 שלושתם +- באותו מחיר ,הABIT יקר יותר קצת בדקתי באתר http://www.motherboards.org/ranking/motherboards/amdam22006/0_8_2_100/ תוכלו להיכנס לראות את הפירוטים לציון לפי קטגוריות ונתנו לראשון ציון 81 לשני ציון 68 (?!) ולשלישי ציון 82 פה בפורום הכי המליצו לי על השני, ואחרי שראיתי הביקורת אני מהסס במקצת עליי לציין, איני מתכנן לעשות המהרה בשום אופן! כך שפונקציות כאלה לא מעניינות אותי כמו כן,אני לא קונה כרטיס מסך,כך שחשוב לי הכרטיס מסך שיש על הלוח והשימוש העיקרי במחשב זה הוא פוטושופ, לא למשחקים כלל! המחשב יהיה עם מעבד …
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מה זה CL בזכרונות? במה זה משפיע? ובזכרונות שלי כתוב ddr sdram אז זה ddr או sdram? תודה
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הי, מתכנן לקנות מחשב חדש Intel core duo E6420, מתכנן OC אבל לא עד הקצה. מתלבט לגבי הזיכרון. רוצה לקנות 2 ג"ב 800 מה"צ בקיט, השאלה של איזה חברה? הבנתי שההבדל בין לייטנסי 4 ל-5 הוא לא כזה משמעותי אז זה לא כזה אכפת לי, אבל אני עדיין לא יודע מה בדיוק לקנות... OCZ? GSKILL? TWINMOS אני מתכנן להשקיע בזיכרון בסביבות ה-1000, וכל הסוגים מוציאים לי את השכל.................... מה כדאי? ראיתי שתי אופציות שנראות לי אפשריות, רק שאין לי מושג אם הן טובות או לא: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ב-829 ש"ח או G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ב- 1093, יש גם OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REV…
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אווה זה נראה ממש קטלני וחזק ... תסתכלו , אם למישהו יש מידע מתי זה יגיע לארץ .... תודה ותהנו ... תמונות אלו של ה EXTREME ... יש גם את ה FORMULA מאותה סידרה חדשה תמצאו אותו בגוגל
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
**לכל התותחים והמבינים צריך קצת עזרה, אם מתאפשר תנו תשובות מפורטות בבקשה. אני מעוניין בלוח אם שיכול להעביר DTS-HD למגבר ק"ב והבנתי שזה ניתן רק על ידי חיבור HDMI קראתי שיש מס' כרטיסים עם HDMI header 1.איך אני מחבר את זה למגבר 2.האם ניתן לשלב בין כרטיס מסך (8600GT ) לכרטיס קול און בורד עם יכולת (ALC-889A)DTS-HD ואם לא איך כן 3.האם צריך לקנות חלק נוסף על מנת לנצל את האפשרות של HDMI header 4.גם בלוחות ללא HDMI header כמו P35C-DS3R יש על פי הפרסום ALC-889A עם יכולת DTS HD .מה היתרון של הלוח אם לא ניתן לנצל את העברת האודיו ללא HDMI
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמעבד הזה או תמעבד 3400 של אינטל השאלה שלי מה כדי לי ללכת אמרו לי בחנות שאינטל הרבה יותר טוב לAND יש תקלות וכל זה שאוברקלוניג יהיה קטו לעומת אינטל בקיצור זבלו לי תמחו יש לטענות אלו בסיס ואם AMD יותר חזק
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
היי, יש לי את הלוח Abit AW9D-Max והוא לא מציג את ה-RPM, למשל, של כל המאווררים. הוא מציג רק את ה-CPU. בטמפרטורות הוא מציג הכל, נראה לי, אבל לרוב הדברים לא רשום שמות. סתם רשום PWM1 עד PWM4... העניין שזה ממש משמעותי עכשיו כי יש לי מאוורר שהתחיל לעשות בעיות, הוא מרעיש המון ושומעים כאילו שלפעמים הוא נחלש ושוב נהיה חזק.. אז רציתי לפי ה-RPM לאתר איזה מאוורר זה... אני דיי בטוח שזה או המאוורר של המעבד או של הספק, לפי שמיעה אבל קשה לקבוע.. תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-