עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום יש לי את הלוח אם זה DFI LANPARTY UT SLI-DR עם מעבד AMD Athlon 64 3500+ רציתי לשדרג את המעבד אבל לא נראה לי שמוכרים כבר מעבדים כאלו. איזה מעבד כדאי לי לקחת אני רוצה שייה חזק יותר ממה שיש לי ושיתמוך בסוקט 939

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  2. Started by Shitface,

מתכנן מחשב חדש, ההתלבטות - בין 3 לוחות אם: DS4 P5B-Deluxe Commando מתכנן אובר קלוקינג אבל לא חריף, מבחינת התקציב שלושתם נכנסים לתקציב. חוץ מהיכולות אובר קלוקינג, חשוב לי גם היציאות שיש על המחשב (USB, RJ45 וכו' - יותר יציאות יותר טוב). מה מומלץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  3. Started by m.l,

שאלה בשביל חבר שלי. הוא מתכנן לקנות את הלוח הנ"ל עם 2GB זיכרון כרטיס מסך וכ'ו...אבל מעבד הוא רוצה לחכות לחדשים E6550 או דומיהם....בקיצור יש לו מעבד פנטיום 4 חד ליבה שהוא מעוניין להשים על הלוח הזה (ABIT IP35) לתקופה שעד שהוא ייקנה מעבד חדש...הפנטיום 4 הוא גם סוקט 775...סידרה 5XX אם אני לא טועה...הוא יעבוד על הלוח או שהלוח לא ייתמוך בו? פשוט אין לי ממש מושג בלוחות החדשים האלו..עוד לא היתנסתי ב'ציפסט החדש

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  4. Started by yonni,

אני מחפש לוח לBARTON 2500, שיכלול 1394, USB2, SOUND' , וכרטיס GF 440 מובנה..(אם אפשר שיהיה לו TV OUT, מה טוב....)... עד 800 ש"ח

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  5. Started by gamer-8,

יש לי מחשב ישן יחסית, שאני לא יכול לחבר אליו הר דיסק SATA....עכשיו הרד דיסק הATA100 שלי התקלקל, ואני חושב על לקנות מחשב חדש... כמו רבים כאן, אני רוצה לחכות מעט עד ששוק ה nforce 4 יתפתח, ולכן ברצוני לקנות הרד דיסק בלבד לבינתיים... עכשיו במידה ואני קונה ata100, יש אפשרות לחבר אותו בלוח אם חדש? (אם אני לא טועה יש שם, אבל רק כדי להיות בטוח). תודה

6. יש לי מחשב ניייד שיש בו מעבד AMD SEMPRON 3000+ בדקתי את המהירות עם CPU-Z, והוא כותב לי 798MHZ ובאתר של AMD כתוב שהוא אמור לעבוד במהירות של 1.8 GHZ. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  7. תקנו אותי אם אני טועה אבל הרעיון של הקונור זה כפול ליבה שבעצם משתמש במלוא הליבה השניה למשל הדול קור ישתמש רק ב40 אחוז ושיפר רק ב40 אחוז מליבה אחת והקונרו משפר ב100 אחוז כי הוא משתמש במלוא הליבה השניה.. ולכן 1.86GHZ של קונרו שווה בעצם לGHZ3.72 של מעבד רגיל(לא כפול ליבה) ולכן גם בOC אם אני מעלה את המהירות של הקונרו ל2.5 זה בעצם 5 במעבד רגיל.. האם אני צודק?? או שאני ממש מבולבול ולא מבין מה הרעיון של הקונרו.. אם אני טועה אשמח אם תעזרו לי להגיע לרעיון האמיתי שלו..

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  8. אני מפעיל את המחשב ושהוא עולה(לפני העלליה של הוינדוס,הוא מבקש את הדיסק של הWIDNWOS בשביל הBOOT העניין הוא שאחר כך הוא לא משתמש בו,וכשניסיתי להקין ויסטה הוא אחרי ההתקנה עשה לי ריסטרט וניסה(הויסטה ניסתה) לבטל את זה שיהיה צריך דיסק אבל לא הלך לה אז אני חושב שהבעיה בביוס,שווה לעדכן ולבדוק או שהבעיה לא מהלוח אם אלה ממשהו אחר?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  9. יש ברשותי DUAL CHANNEL 2*256 PC3200 400 MHZ DDR וזאת הבעיה 3-3-3-3-8 :-[ :-[ :-[ יש לי מחשב מצוין רק הבעיה היא הזיכרונות... מה אתם ממליצים לי לקנות? בגבול ה 1000 שקל כי אני עושה TRADE IN ויכול לקבל כ 350 שקל על הזיכרונות שלי דרך הטכנאי שלי....

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  10. Started by offirs,

המפרט שלי כולל: מעבד Q6600 לוח P35 כרטיס מסך 2600XT דיסק קשיח 500 ג'יגה מארז לקסה ספק קורסייר 450 הייעוד: צפייה בסרטי HD ועבודה בפוטושופ.מערכת הפעלה ויסטה. אני מעוניין ב4 ג'יגה,ויש מספר סוגים שאני מתלבט ביניהם-(הקישור הוא ל2 ג'יגה,אך הכוונה היא 4 סטיקים של 1 ג'יגה).: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=58 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=62 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=838 האם יש עדיפות לאחד מהם,או שהזול ביותר גם מתאים לצרכים שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  11. Started by hiyal,

אם אפשר גם לagp וגם pci ex לא שיבוא ביחד אלה לוחות בנפרד כי אני עדין לא יודע אם כדי לי לקנות כרטיס חדש

• 6 תגובות
    • 497 צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב שבו מחובר זיכרון אחד של 1 ג'יגה. רציתי לדעת האם ניתן לחבר למחשב זה עוד 2 זכרונות של 256 מ"ב ובכך להגדיל את הזכרון הפנימי של המחשב?! אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  13. תהיתי מדוע לאחר עידכונים מסויימים בביוס של P5K-E המחשב נכבה ונדלק באופן אוטומטי ולא מסתפק בריסטרט רגיל? זה לא הורס את המחשב ושאר הרכיבים שאחרי עדכונים מסויימים הוא נכבה ונדלק? (במיוחד כאשר מתעסקים עם OC וזה נהפך ללעיתים קרובות במיוחד)

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  14. Started by BandiT,

קניתי לוח אם מסוג Gigabyte K8NF-9. יש לי 2 מאווררים של 12 מ"מ.. הצלחתי לחבר רק אחד...לא מצאתי לאן לחבר את השני.. משהו יכול לעזור לי בזה..

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  15. Started by ToY_SoldieR,

עם נגיד אני קונה מחשב שבו יש לוח אם שבו יש כרטיס מסך מובנה ואני גם קונה כרטיס מסך אחר אז עם איזה כרטיס אני יעבוד כשיגיע המחשב עם המובנה או עם השני? ואם יש שני כרטיסי מסך איך אני בוחר אחד? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  16. M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E של אסוס מה אתם אומרים עליו ? גרוע/בסדר/טוב/טוב מאוד/מצויין

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  17. ראיתי באתר אחד q6700 עם זיכרון של 8mb מישהו יודע או יש לו אותו..? האם הוא יותר טוב מהe8400 או q6600? השימושים שלי הם משחקים והמחשב הוא: p43 hd4850 2g 800hz אני רק צריך מעבד תודה רבה חברה

• 5 תגובות
    • 497 צפיות
  18. השאלה העיקרונית שלי האם צריך יותרכמות של זכרון או המהירות שבה הוא עובד מה יותר משמעותי לגבי הפרטים של מחשב הכתובים למטה... יש לי שני כרטיסי זכרון פנימי 1) SPECTEK 256 MB 133 MHZ זהו זכרון DDR מהישנים DDR 266 2) KINGSTONE 512 MB 400 MHZ הלוח אם שלי הוא של GIGABYTE שתומך בזכרונות אלו אבל עד MHZ 333 וה FSB שלו הוא 400MHZ. הדגם של הלוח GA-8SRX השאלה מה עדיף לחבר את שניהם ושיעבדו במהירות של האיטי ביותר או לחבר את המהיר יותר במהירות 333 MHZ ושרק הוא יעבוד. היישומים שלי במחשב הם בעיקר הורדות, שירים סרטים, קצת משחקים, ואני גם הופך סרטים לקידוד שהDVD שלי תומך( DIVX) תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  19. שלום אני צריך עזרה בבחירת זכרונות האופציות שעומדות לפני: 1.זכרונות twinmos twister 2*1024 ddr2 800mhz cl5 2. g.skill 1024*2 ddr2 800 mhz cl4-F2-6400CL4D-2GBPK הזכרונות יבואו עם לוח אם p5b-deluxe השאלה היא האם ידוע על בעיות תאימות באחד מהשניים ויותר חשוב מה יותר עדיף לביצועים?? האופציה הראשונה נמצאת אצל המוכר ממנו אני קונה את כל שאר הרכיבים לעומת האופציה השנייה בה אני קונה את כל שאר הרכיבים חוץ מהזכרונות מה דעתכם? ההבדלים במחיר הם 200 ש"ח וזה לא משמעותי תודה

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  20. Started by Ck3,

אני לא גיימר, אולי פעם ב.. מוריד איזה משחק.. בעיקר רואה סרטים, ומשתמש באימיול ומריץ כמה תוכנות במקביל.. לא מאוד כבדות, אבל יש שימוש מוגזם בזכרון וירטואלי.. עד כמה יהיה משמעותי בשבילי ההבדל בין זכרון שרץ ב266 מה"צ לעומת 400? אני שואל את השאלה הזאת כי החלטתי להוסיף זכרון, ואני מתלבט מה וכמה.. כרגע יש לי 256 DDR של קינגסטון במהירות 266MHZ, ועומדות בפני כמה אופציות: 1) להוסיף עוד 256 2) להוסיף עוד 512 3) לעשות טרייד אין ולקבל סטיק של 512 במהירות 400MHZ של חברה לא מוכרת (USI?) במקום ה256 תמורת 300 ש"ח בנוסף, מה אתם אומרים על חברות 'לא מוכרות' כל עוד אני לא עושה OC? שווה לקחת סיכון? אני לא בטוח שהלוח אם שלי תומך בdualDDR, זה biostar p4vma-m. בחוברת שלו כתוב שהוא תומך בזכרון של …

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  21. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3647 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3301 חוץ מהמחיר יש הבדל משמעותי בין קינגסטון לקורסאיר?מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  22. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על הלוח הזה P4P800S SE אזוס כמובן אני מרכיב מחשב לאחי שעיקר השימוש הוא אינטרנט משחקים +כרטיס 5700+מעבד 3 פרסקוט +256*2 לא חברה משהו 400מ"ה

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  23. Started by משתמש כבד,

באיזה עיפרון משתמשים ומאיפה קונים אותו? http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=83365&page=3

24. אני רוצה להחליף את הלוח 965p s-3 של גיגה בייט במשהו שווה לו הוא מעליו מה ממליצים תקציב עד 600 ש"ח

• 5 תגובות
    • 497 צפיות
  25. Started by Bose,

האם via נחשבים לצ'יפסטים עלובים? זה נכון שnforce הרבה יותר טוב ממנו?

• 4 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.