מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח Asus Maximus extreme ואני רוצה לקנות DDR3 4GIGA 1.הלוח תומך ב1333 MHZ בלי אוברקלוק ועד 1800 באוברקלוק אני רוצה המלצה לאיזה זכרונות לקנות וכמה הם עולים 2.יש לי 2GIGA של CROSAIR 1066 בשתי סטיקים מחוברים השאלה עם אני יצטרך לוותא עליהם או שאפשר לשלב אותם עם 4GIGA שאני רוצה לקנות תודה מראש למי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
המחשב בן כ5-4 שנים ומסתבר שהגיע הזמן להתחיל לשדרג אותו, הדבר הכי דורש התייחסות כרגע הוא הראם. כרגע מותקן במחשב 2*2 1600HMZ 9-9-9-27 של קינגסטון, אני רוצה להוסיף עוד 8 גיגה. מצאתי את הקוד דגם באתר של KSP: http://ksp.co.il/?uin=15283 ואז שמתי לב שיש משהו מאוד דומה אבל יותר זול: http://ksp.co.il/?uin=13485 לפי המידע שיש באתר של קינגסטון נראה שאין שום הבדל בין המוצרים, אבל הקוד דגם שונה. אני יכול לקנות את הדגם הזול יותר בשקט? אולי בכלל עדיף להשקיע 750 שקלים, לקנות סט 16GB של G.SKILL ולשכוח מהעניין לעוד 10 שנים? מפרט מלא של המחשב למקרה שרלוונטי: מעבד AMD phenom II 965 black edition לוח אם gigabyte 790xt-usb3 כ.מסך sapphire hd5850 1GB לא זוכר דגם מדויק של הספק כח אבל מדוב…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי איי אם די אטלון 1200 עכשיו מצאתי אותו אחרי הרבה זמן סביר להניח ואפילו בואו נחמיר שהוא נפל בוא נגיד ... משלוש מטר שהוא בתוף קופסא של דיסק ריק אני יכול להגיד לכם בוואאדות ששום פין לא נשבר אני גם יכול להגיד לכם שהוא נראה חדש יש סיכוי שהוא נהרס? אם כן אם לא למה ותנו אחוזים... זה דחוף! אני משתגע!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול 2 שאלות: 1.האם מעבד AMD מגיע עם קירור או שצריך לקנות בנפרד? אם כתוב כך:AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 2.מה אתם אומרים על ספק של COOLMASTER הזה,הוא יספיק ל מערכת של AMD כוללת 6600GT ולוח NFORCE 4. מארז: (Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include(window)-(440 nis ספק: (Coolermaster Regular 350W RealPower Power Supply-(220 nis . אודה אם תייעצו לי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
חשבתם ש-AM4 סיימה את תפקידה? תחשבו שנית - AMD משיקה עוד דגמים לתושבת המזדקנת אשר יהוו אפשרויות נוספות לשדרוג עבור משתמשים קיימיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 328 צפיות
- 1 follower
-
-
הדלפות ביצועים מוקדמות מספקות מקום לאופטימיות זהירה וגם מספרות על היעדר אחת מטכנולוגיות העיבוד הדומיננטיות ביותר של מעבדי אינטל ב-15 השנים האחרונות - מה אינטל מבשלת?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
- 2 followers
-
-
מהו לדעתכם השלוב המשתלם ביותר - המבוסס אינטל (!!!) - של לוח, מעבד וזכרונות. הנ"ל מתיחס למחשב הדורש יכולת עיבוד טובה (של ישומי אודיו/וידאו).
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
1) מזרק Noctua NT-H1 שקיבלתי עם קירור מעבד מלפני כ-3 שנים ועדיין מלא ברובו, טוב לשימוש או שחייבים לקנות חדש? 2) מעבד חדש i5 4590 TRAY הגיע עם מדבקת קוד קטנה במרכז של הצד עם המגעים. אני אמור להסיר אותה? למה בכלל שמו שם מדבקה? לא נראה מיקום טוב במיוחד... 3) האם היה עדיף כבר ללכת על 4690 בתוספת של 80 ש"ח? אני מניח שעדיין אוכל להחליף אם ארצה (לא פתחתי את האריזה). המחשב הוא לשימוש כללי (עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים HD, מעט פוטושופ, ללא גיימינג, ללא OC כמובן). אבל זה מחשב שאמור להחזיק לפחות 5 שנים או יותר, אז לא עדיף ללכת על הi5 הכי חזק? 4) זכרונות שיש לי ושאני רואה שלוח האם שהזמנתי עכשיו ASRock H97M Pro4 לא מופיע ברשימת הלוחות שמתאימים ועברו בדיקה (QVL). האם יכולה להיות בעי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה לאחר שעידכנתי ביוס לא הבנתי משהו אחד בהגדרות של הכרטיס מסך מאחר וחדש לי כל עיניין ה PCIE, מצורפת תמונה : מישהו יכול להסביר לי בכמה מילים מה זה אומר , ועל כמה אני צריך לקבוע ?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
זה אפשרי התמפרטורות קירור סטוק למאבד c2d e6600 במנוחה 18-19 מעלות ובחדר 18+ ובמאמץ 41? נבדק עם coretemp 9.5 coretemp 9.6 החדש everest and speedfan
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום, אני כותב אליכם ממחשב פנטיום 4 בתושבת 478, שקניתי בדיוק בשלב שהיא גססה (אז לא ידעתי לשאול את מה שאני יודע לשאול היום), ועד שהבנתי מי נגד מי, היא כבר נכחדה. ככה יצא שנתקעתי בלי אפשרות שדרוג, בהתחלה עם מחשב בן 4, ואחר כך בן 5 והיום אפילו +6 עכשיו באמת הגיע הזמן לקנות חדש - ואני מנסה לא לחזור על טעויות העבר. נזניח לרגע שיקולים אחרים - החלטתי שמערכת מבוססת AMD Athlon II X4 630 באובר קלוק תספק את צרכי (עיבוד תמונה ועיצוב, לא באופן מקצועי) אבל - תמורת תוספת של כ-500 ש"ח, שאני מוכן לספוג אותה, אני יכול לקנות מערכת דומה מבוססת i5 750 + P55 - והשאלה שאני שואל היא למי משתי התצורות יש אופק שדרוג רחוק יותר? ל-AM3 או ל-1156? אשמח לעצתכם,
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1) מה ההבדל בין NFORCE3 ל NFORCE4? 2)האם יכול להיות 3 סלוטים לזיכרון 400MHz ושיהיו dual channel? והאם גם זה קשור איכשהוא ל- NFORCE3? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש מחר כנראה בksp אני קונה 2GB של זכרון 800Mhz השאלה שלי היא האם זה משנה מאיזו יצרנית אני קונה: Smasung או Transcend (היותר זולות) או Kingston (קצת יותר יקר)? על Transcend בכלל לא שמעתי, Samsung מוכרת אבל לא שמעתי עליה בתחום הזכרונות, ו kingston היא טובה... האם שווה להתפשר על כמה עשרות שקלים? שאלה נוספת: יש לי אפשרות לקנות גם זכרון אחד של 2GB של Transcend מה עדיף זכרון אחד של 2GB או שניים של 1GB כ"א??
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם.....חדש פה אז ככה יש לי שאלה בקשר לזכרון....יש לי 2*1g של Kingston 800h השאלה היא כזו... אני רוצה לשדרג ל4g כי ה-2 לא מספיק לי לעבודה שוטפת עם מכונות וירטואליות + תוכנות הורדה, מוזיקה וכולי... האם לקנות עוד 2 כרטיסים של 1g כל אחד ולנסות למצוא כרטיס זהה של Kingston או להשקיע את האקסטרה ולהביא 4G חדש ? תודה למגיבים נ.ב לוח אם תומך את השדרוג Gigabyte GA-965P
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
אם יהיה לי מעבד E7300 וכרטיס מסך 9800GT 512M Palit איזה לוח אם אני צריך כדי שלא יהיה לי צוואר בקבוק ועולה בסביבות 200-300 ש"ח והאם הספק יספיק?.. http://ivory.co.il/product.asp?produ...45&CatCode=409 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי amd athlon64 +3000 gigabyte ga-k8nf-9 gigabyte ati radeon x700 השאלה שלי איזה זכרונות אני צריך להוסיף בשביל לקבל ביצועים טובים וניצול מהמע' שיש ברשותי אני משתמש במחשב למישחקים אינטרנט סרטים ועבודה שוטפת בוינדוס
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/knights-hill-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-%d7%94%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום אני לפני שידרוג והבנתי שכדאי לחכות לקונרו רציתי לדעת כמה דברים: מתי הוא אמור לצאת מתי הוא יגיע לארץ איזה מעבד יהי החלש ביותר בסידרה ובכמה הוא עדיך נגיד על ה 805 D וכמה הוא אמור לעלות מתי יהיו לוחות טובים שיתמכו בו ועל איזה ציפסט הם יהיו מבוססים כמה יעלה בערך לוח עבורו האם יקר יותר מלוח ל 775 רגיל? תודה
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחיר הוא לא בעיה כרגע, שניהם עולים כמעט אותו דבר איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים בשביל מחשב למשחקים: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz 8Mb AM3 BOX Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 Box
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזכרונות שלי במחשב שנקנה לפני 3 וחצי שנים. הלוח אם הוא: GA-EP43-DS3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847#sp לגבי הזכרונות מצויין: Support for DDR2 1200+/1066/800/667 MHz memory modules יש לי עכשיו 4GB על 400MHZ לפי המחירים היום יוצא ממש זול להחליף אותם ל8GB עם 1333MHZ השאלה אם הלוח אם יתמוך בהם. תודה מראש! עריכה: טוב עכשיו קלטתי שה1333 ברובם הם DDR3, יש מצב שקיים 1333MHZ DDR2 ? ההבדל במחירים בין הפחות מ1333 ליותר(כולל) הוא ממש משמעותי, זו הסיבה שאני שואל ספיציפית. שוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בקצרה זה מחשב חדש שהורכב.. לוח אם הגיע אלי ללא פחית....(לא אני הרכבתי) שלחו לי פחית של הלוח רוצה להרכיב אותה איך אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים! תמונות מצב:
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שאלה !!! מה אתם אומרים על הלוח אם הבא, מה דעתכם עליו: Asus A7N8X Deluxe אני קניתי אותו לוח אם הכי פצצה בעולם
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ על לוח אם מיני שמתאים למעבד פנטיום 4 כלשהוא ? לינקים , כתבות , שמות של דגמים הכל יעזור ! תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני יודע ש64 ביט סוג מעבד של AMD ושזה טוב... חוץ מזה אני לא יודע כלום.. אני יודע שכמה שיותר הרץ זה מהר יותר (מספר פעולות מתמטיות בשניה) כמה שיותר זכרון מטמון זה טוב יותר וכן אלה... מה כל כך טוב בביט? בדרך כלל שאומרים ביט הכוונה לרמת הצפנה, כמו בווינדוס XP 64 ביט... זה קשור גם במקרה הזה? אשמח לתשובה מנומקת .. תודה מראש!!!
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-