עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by blabla2002,

טוב לא ממש נימצא פיזי בארץ אבל יש כבר מחיר http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3541

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. Started by Halif,

יש לי מחשב דואל e8400 עכשיו יש לי 4 מקום לכרטיסי זיכרון 2סיטיקים צהובים 2 סטיקים אדומים יש לי 2 כרטיסים ddr2 800hz שמחוברים לצהוב כאשר אני מחבר את ה2 האחרים לאדום אותו סוג כרטיס אז מפעיל תמחשב אבל לא תמסך הוא אומר יעני שהוא בanalog mode חיברתי גם רק את הזיכרון לאדום והוא לא הראה תצוגה שהמחשב עולה.. שמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  3. Started by Iko89,

הורדתי מהאתר של MSI את הגירסא המועדכן לביאוס בלוח M הספציפי שלי מישהוא יכול לעזור לי ? איך אני מעדכן את הביאוס? לוח M MSI P35 NEO

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  4. שלום חברים יש לי בקשה קטנה, אני צריך שתעזרו לי לבחור מעבד, לוח וזיכרון בסכום של 1500 שקל בערך (יש מצב לחרוג ב- 100-200 שקל אם זה באמת יהיה שווה את זה). אני צריך ששלושת אלו יתיאמו לי לכרטיס מסך 8800GT 512MB של ג'יגהבייט מבחינת יכולת ניצול כמה שיותר גבוהה של הכרטיס. ממה שהספקתי לראות בפורום כדי לי ללכת על: Intel E4500 (בערך 650 ש"ח) Gigabyte P35-DS3L (בערך 550 ש"ח) לגבי הזיכרון אין לי שמץ של מושג במה לבחור... לגבי המעבד, אני בונה על לקנות לו קירור טרמלייק V1 (או שיש משהו יותר טוב באותו המחיר?) ולעשות לו OC ולכן הבנתי שלא צריך מעבד יותר מידי חזק וזה גם למה בחרתי ב- E4500. לא צריך לדאוג לגבי ספק כי יש לי כרגע ספק חדש של HEC 400W. קיצר מה אתם אומרים על זה? שווה להחליף את המפרט…

• 6 תגובות
    • 518 צפיות
  5. Started by lipact,

בוקר טוב. הזמנתי אתמול מחשב, אבל לא החלטתי על לוח אם, אצטרך להודיע לו מה החלטתי.. אמרו לי ש Abit יותר מהיר ואין הבדלים בשאר, ויותר זול. מדובר בלוח : Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 או זה : GIGABYTE GA-P35-DS3L

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  6. Started by Miros,

הראשון הוא של: 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E GIGABYTE השני הוא של: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? Asus האם הם זהים בביצועים? או שרק בגלל המחיר שהוא עומד על כל הפרש של 20 ש"ח. או שהג'יגה בייט יותר טוב? או האסוס?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  7. שלום. אני מתעניין בטכנולוגיית ה-wide dynamic execution המיושמת כעת במעבדי ה-core 2 duo. חיפשתי על זה חומר באתר ולא מצאתי, חיפשתי גם קצת בפורום וגם לא מצאתי. אז החלטתי לגשת לאתרים אחרים שינסו להסביר לי קצת על זה, ואחרי קצת זמן אני חושב שהבנתי מה זאת הטכנלוגייה הזו ולמה היא עוזרת למעבדי ה-core 2 duo להיות כל כך טובים. אך בכל זאת עדיין יש לי כמה שאלות שקשורות לנושא ולא קיבלתי עליהם מענה. אשמח אם תענו לי על השאלות שלי, ותתקנו את הידע שלי (אם יש צורך) לגבי הטכנולוגייה הזו. ש:מה זאת טכנולוגיית ה-wide dynamic execution?. ת:wide dynamic execution, או בתרגום חופשי-ביצוע דינאמי רחב, היא רק דרך "מנופחת" של חברת INTEL להגיד שהיא הרחיבה את שבילי הביצוע של ליבת המעבד. כך שבמקום שלליבת…

8. Started by dj shay 30010,

טוב יש לי מחשב CPU 900MHZ AMD לוח Gigabyte GA-7ZX החום של המעבד 43-45 ושל הלוח 26 זה תקין או שזה יותר מידי חם ? ? ? ? ? ? דבר שני אוברקלוקינג יהרוס לי את המחשב ???? יש בזה סיכון מעם איזה תוכנה עושים את זה בתודה 8)

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  9. Started by king ping,

תסבירו לי איך עושים אוברקלוקינג ליזכרון . בזמן האחרון היתחלתי להיתעסק אם זה עשיתי בהצלחה לכרטיס מסך בנתיים ולמעבד בקטנה מ 3 ל 3.2 העלתי אותו אבל אם הזיכרון אני קצת מבולבל מה עושים מעלים את הvolt יש תוכנה ? יש לי לוח אם של גיגה בייט 8ipe1000 וזיכרון 512 כפול 2 יעני 1024 בכללי עובדים על 400 של kingmax אל תיעצו לי להפעיל את m .i.b כבר עשיתי את זה אני רוצה משהו אחר

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  10. אני יודע שיצא הPenryn השאלה מה קורה איתו מבחינת הגעה לחנויות בארץ? האם גם הPenhom צפויים להגיע בקרוב?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by lazygecko,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6784431287&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1 אני מנסה להרכיב מחשב P4 בסיסי בעלות מינימאלית.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  12. Started by hagay21,

יש לי בעייה קטנה כשאני פותח מס חלונות שכמה תוכנות רצות ברקע אז המחשב נהיה קצת איטי יש לי מחשב יחסית טוב ורציתי לדעת בהנחה שיש לי 512 3200 של וינבונד מה עדיף לקנות עוד 512 של סמסונג למכור אותם ולקנות rdram 800hz או להשקיע 700-1000 ולקנות 512 איכותי או שבכלל עדיף להשקיע בהארד דיסק raptor 10000 37 giga ? המעבד אגב הוא 2.8 על לוח של אביט is7-e

13. יש לי בלוח שני יציאות של DDRAM בכל אחד כרטיס של 256 , כדאי לי לשים ב SDRAM עוד אחד של 512 ?? כי שמעתי שזה לא כל כך טוב.. אבל זה רק יזיק? או שזה בכל מקרה ישפר את הביצועים?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by orental5,

צריך חוות דעת לגבי הזיכרונות הנ"ל בתצורה של 4GB האם הם זיכרונות טובים? או עם השקעה של 100-200 אפשר למצוא יותר טובים , דרך אגב הזיכרונות עולים 416 ש"ח בגיבור מחשבים לא מתכוון לבצע OC תודה,

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  15. שלום יש לי לוח אם שתומך עד 333Ghz אני אוכל להשתמש במעבד או בזכרונות הרצים על 800Ghz

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  16. ?? הסקתי שהוא יותר טוב כי הוא עולה יותר... אז מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם ומה יותר משתלם? זה חשוב מאוד תודה...

• 7 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by eliXir,

אחת ולתמיד בבקשה תענו לי על השאלה חד וחלק: אם לא מתוכנן OC, עדיף לקחת לוח אם סביר, בסביבות ה-400 ש"ח, ולא איזה ASUS M2N-E שעולה 500+? ואם כן, ואפשר לתת דוגמא לדגם כזה, אני אהיה אסיר תודה.

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by liav12,

יש לי פנטיום 4, לוח אם 850GB של אינטל תומך ארדיראם ואני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון. מצאתי ב KSP במציאון 256 אבל של 32 ביט וגם 1066 מגה הרץ ואני לא יודע אם הלוח שלי תומך בזה, כי הבאס שלי עד 400 והארדיראם הנוכחי שלי הוא 800 מגה הרץ, זה ישנה אם אני יוסיף זיכרון של 1066 מגה הרץ והם ירוצו באותם תדרים או שאני לא יכול בכלל להוסיף זיכרון כזה למחשב? ודרך אגב המציאון הזה זה מוצרים אחרי שימוש? עריכה: בטעות המחשב נתקע לי בזמן השליחה הוא עדכן לי את ההודעה פעמיים...אז לנעול

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by menashe,

GIGABYTE GA-M59SLI-S5 Socket AM2 NVIDIA nForce 590 SLI MCP ATX AMD Motherboard - Retail מומלץ למעבד AMD? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128011

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  20. Started by Red-men,

שלום! בוקר טוב יש ביידי סכום של כ- 1000 ש''ח + - אני צריך שאתה(הקורא) תרכיב לי מעבד ולוח אם של חברת AMD כיוון שהיא החברה הזולה ביותר למעבדים אני רוצה מעבד שיריץ משחקים לא הכי טוב אבל שיריץ במהירות נורמאלית בלוח אם יספיק לי 2 תושבות רגילות(הלבנות) ותושבת 1 של כרטיס מסך ו-2 מקומות של זיכרון גם יספיקו אני צריך לדעת את המחיר של שניהם! וגם את מפרט החומרה אני חייב מידע זה דחוף אני אודה ממש לכל מי שיעזור לי בתודה! נ.ב לא הכפת לי שיהיה יותר ב- 100-200 שקל אבל שיהיה שווה את המחיר

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  21. Started by poltergeits,

אצלי הוא על 166 השאלה שלי היא האם אני יכול להפעיל אותו על 200 (כבמובן בדואל) ללא אובר קלולק ?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by squeezo,

אז ככה הרי לכרטיס יש יציאות ל 6 רמקולים. חיברתי יציאה אחת למערכתוחיברתי יציאה אחרת לאוזניות... אפילו כשהגדרתי שזה מיועד ל5.1 רמקולים הוא לא מוציא לי מהיציאה סאונד לאוזניות.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. שלום לכולם, קניתי מחשב, ובתוכנה הוא מראה לי כזה דבר בתמונה,(אני קניתי 2 גיגה במהירות של 667 MHz של Kingston), אז מה זה רשום בתמונה ב-Memory speed , DDR2 667 , ובסוגריים 333 MHz האם זה בסדר? או שעבדו עלי? תודה על תשובה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  24. Started by yonni,

אני מחפש לוח לBARTON 2500, שיכלול 1394, USB2, SOUND' , וכרטיס GF 440 מובנה..(אם אפשר שיהיה לו TV OUT, מה טוב....)... עד 800 ש"ח

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by jepe,

אני מעוניין לקנות את זה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1210 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤469 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤258 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤1937 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il האם זה מחיר טוב וסביר ללרכיבים הנ"ל? האם הלוח אם הזה יסתדר עם 7800GT שיש לי עכשיו? והאם יש לו יציאת SPDIF ? והאם אני אצטרך גם קירור למעבד אם אני לא מתכנן OC והמטרה מהמחשב היא משחקים וסרטי HD ? ושאלה אחרונה איפה אני אמור להתקין את הרכיבים במחשב שיש לי,אני משדרג את המחשב הקיים.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים