עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Gliding,

היי קניתי מחשב חדש...ואולי ההודעה הזו היא בעצם סתם הזדמנות להשוויץ במפרט: AMD 64 2800+ Epox 8KDA3J 512 של GEIL, לא זוכר הדיוק את הדגם, אבל יש להם cas של 2.5 ואין לי כוח לבדוק תזמונים (אפילו שאם תגידו לי איזה תזמונים כדאי, אני מאוד אשמח) וכרטיס מסך טיפה זבלה Radeon 9200 של Gigabyte הבעיה היא כזו: בדקתי עם כמה תוכנות והעניין הוא לא חד משמעי: התוכנה של לומח האם, אומרת מן הסתם שהמתח שעובר למעבד תקין ועומד על 1.5 ומשהו (כשהוא אמור לעמוד על 1.6, אני חושב. אם מישהו יודע אחרת שיאמר כעת או ישתוק לעד). באותה דעה מחזיק גם הביוס של שטוען שהמעבד מקבל וולט וחצי. ותוכנות אמינות טיפה יותר, כמו אוורסט או סנדרה טוענות שהמעבד מקבל 2.5, אפילו טיפה יותר. מה אני מאור לעשות? איך אני בודק את זה?…

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  2. Started by asafgolan,

רציתי לקנות מKSP זכרון של A-DATA, אבל מכיוון שאין להם אותו במלאי הם מציעים לי זכרון של LD באותו מחיר. כדאי לי לקחת את הLD או לחכות עד שיהיה להם במלאי את הA-DATA?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  3. פירמטתי מחשב שלוח האם שלו הוא מסוג RED FOX (חברה לא מוכרת...) ואין לו את הדיסק של הדרייברים... אז כרטיס רשת הצלחתי להתקין אבל את הכרטיס קול שלו לא הצלחתי... אז אם מישהו יכול להביא לי את הדרייבירם להורדה אני מאוד אודה לו. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  4. Started by dudu26,

האם ללכת על ה- Twinmos 1GB X2 =1140 (לא מצויינים פרטים טכניים לגביו ב-ksp) או על ה-Team Apollo 2GB Kit DDR2 PC5300 667Mhz 4-4-4-12 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14775 שיגרור 50 ש"ח משלוח, כלומר: 1250 ש"ח וגם קפיצה נוספת לחנות שתרכיב כדי להביא להם את הזכרונות... לא מתוכנן OC וכו'. תודה!

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  5. Started by yoav1000,

בהודעה הזאת אמרו שהוא גרוע:

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  6. מה ההבדל בן שני הלוחות של אסוס מלבד הפרש מחיר של כ 400 ש"ח 1.ASUS P5WD2-E Premium Intel 975X LGA 775 . 2.ASUS P5WDG2-WS Intel 975X LGA 775

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  7. Started by X-Style,

למה בכל החנויות הE2180 מופיע בתור פנטיום? האם מדובר ב2 ליבות של פנטיום? או שסתם תקעו את השם כזה כדי שאנשים יעדיפו לקנות מעבדים יקרים יותר?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  8. Started by shirNoshe,

יש תוכנה שמסרבת להיות מותקנת עם ההודעה הזאת:This driver does not work with a PC which has multiple processors. איזה מעבד יש ללא מכפלה?? ???

• 7 תגובות
    • 498 צפיות
  9. http://www.pch.co.il/docs/pd183013832.htm הבנצ' הזה מראה שOCZ עוברים את הקורסאייר! יש מצב?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by pinkmasta,

יש לי בעיה נורא מוזרה , יש לי לוח מסוג GA-7VRXP , של גיגה בייט כמובן . וקניתי לו מעבד 2400+ , הלוח אמור להיות PLUG N PLAY מלא , חיברתי הכל הדלקתי את המחשב , המחשב נדלק וכעבור זמן מה הוא נכבה. אחרי משהו כמו 3 פעמיים כאלה , המחשב כעת נדלק אך ללא תצוגה על המסך וכאשר אני מוציא את הזיכרונות הוא לא מצפצף .. למישהו יש מושג ?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  11. Started by ZiX,

לא מזמן שדרגתי את הכ.מסך שלי מ7800GT ל HD4870.. וכרגע יש לי צוואר בקבוק מטורף כמו שאתם בטח מתארים לכם.. אז כבר חשבתי ללכת על זה עד הסוף ולשדרג את המעבד , הבעיה שיש לי כרגע AMD 3800 ככה שאני דיי מוגבל במעבדים שאני יכול לקנות.. בכל אופן לאיזה מעבד הייתם ממליצים לי לשדרג? יש לי כוונות להשקיע בעניין עד 1000 שקל ככה.. אני לא רוצה להסחף יותר מדי..

12. Started by kobipk,

שלום רציתי לדעת מה מיוחד כל כך בלוח האם asus striker extrem קניתי את הלוח הזה יותר נכון קנו לי אותו ורציתי לדעת למה הוא הכי יקר מבין כל לוחות האם ומה מיוחד בו שמצדיק תמחיר שלו שלא יורד

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  13. Started by Gliding,

מישהו יודע מתי AMD מתכננת להוציא מעבדים עם תמיכה בDDR3??

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  14. אני יודע שיצא הPenryn השאלה מה קורה איתו מבחינת הגעה לחנויות בארץ? האם גם הPenhom צפויים להגיע בקרוב?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  15. Started by Sunny Jim,

כל הנושא בכותרת ובתיאור...

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  16. Started by ed0zer,

שלום, אני עומד לקנות זכרון מ- newegg ביומיים הקרובים ורציתי לשאול כמה שאלות לפני כן. חשבתי לקחת את אחד מאלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145449 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145450 מה אתם חושבים על הזכרונות? אני לא מעוניין באוברקלוק , אני מחפש בעצם קיט של זכרון value, אבל המחיר נראה דומה. האם ההבדל בין הזכרונות הוא רק הקירור? האם יכולה להיות לי בעית תמיכה של לוח האם? זה הלוח - http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1839 באתר של corsair הוא לא מצוין ספציפית אבל לוחות דומים של גיגהבייט תומכים. תודה לכל העוזרים. עידו.

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  17. האם כדאי לעדכן לגרסא הזאתי או לגרסא לפניה בגלל שהגרסא הנוכחית היא בטא? הלוח הוא gigabyte ga-8sq800

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  18. Started by ilanhalfon92,

שלום חברים הוספתי למחשב שלי שני זכרונות של a- data של 4 גיגה בנוסף על הגיגה שהיה לי ורק לאחר מכן מתברר לי המערכת הפעלה של vista עם זיכרון 4 גיגה וכרטיס tv של hauppauge mce-150 לא עובדים ביחד ואמרו לי להוריד בחזרה ל2 גיגה ועכשיו לבעיה איך אני מסיר את הזכרונות כי אם אני מסיר אותם כשהמחשב דלוק המחשב כבה לי ואם אני מסיר אותם כשהמחשב כבוי הוא לא מעלה לי את הביוס ( הוא נדלק אבל לא מגביב ולא מבצע שום דבר אפילו המסך לא נדלק ) עזרה דחופה בבקשה חברים אני משתגע עם זה

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  19. Started by tidan22,

היי! יש לי מחשב עם מעבד 3.4 ghz וזיכרון 512 ddr2 533 mhz ואני מעוניין להוסיף עוד 512 זיכרון שיהיה ביחד 1024 האם זה ישפר לי את הביצועים של המחשב? תודה לכל העונים עידן. ???

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  20. שלום אני רוצה לדעת לאיזה סוקט יתיאמו ועם יתאמו גם ללוחות של היום ...ואני רוצה שנדבר פה ונשער מה המחיר שלהם ועם הם יתאימו לסוקט שונה משל היום אז למה אף חברה של לוחות לא מוציאה לוחות חדשים??

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  21. Started by O.G.D 2k5,

מה התיזמונים של הזכרונות האלה: Corsair TWINX 2048MB PC3200C2 PRO LED 2*1024MB DDR 400 והאם הם עדיפים על אלה: Corsair TWINXP1024-3200XL 2-2-2-5 DDR XMS3200 XPERT או לא??? (מבחינת טיב לא מחיר)

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  22. ?? הסקתי שהוא יותר טוב כי הוא עולה יותר... אז מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם ומה יותר משתלם? זה חשוב מאוד תודה...

• 7 תגובות
    • 498 צפיות
  23. Started by radio gnome,

אהלן הבעיה שלי נראית פשוטה אבל עקב חוסר ידע וניסיון אני צריך עזרה בכדי לפתור אותה על לוח אם asus cuv4x-c מותקן celeron 700 עם 256 sdram במקרה יש לי בצד פנטיום 3 833 שגם מתאים ללוח אם הזה וגם מתאים לזיכרון אז איך אני עושה את זה? לכל הגאונים והגאונים בדיעבד שם אודה לכם על מדריך קצר לפתרון נ.ב. גאונות מוזמנות לשלוח גם דואל

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  24. 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) יש לי את הזיכרון הזה פעמיים = 512MB ראם. עכשיו, מה זאת אומרת DDR SDRAM? לא צריך סוג טכנולוגיה אחת? או שיש גם SDRAM וגם DDR? איך אני אדע? כתוב לי - Bus Type : DDR SDRAM ואתם יכולים בבקשה להמליץ לי על זיכרון של 512MB שיתאימו ללוח-אם שלי? - MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) (זה הלוח-אם) התקציב הוא 170-200 וזהו לזיכרון של 512MB.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  25. אני אשמח אם תסבירו לי מזה מעבד כפול ואם כדאי לי לקנות כזה או אחר אם אני קונה מחשב חדש.

• 2 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.