מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
החלפתי את המעבד מ-AMD2000 לבארטון 2500. איזה שינויים אני צריך לעשות בביוס או איפשהו?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
המפרט שהוצע לי: לוח 800 מה"צ ASUS p4p800 . או לוח של גיגה בייט שמציע גם כניסת פייר -וייר .מעבד P4 2.4 800מה"צ זכרון 256 400מה"צ DDR ומארז כלשהוא. כל זה כולל התקנה ב 2500 ש"ח אשמח לקבל הצעתכם
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום חברה , אחרי היעדרות של חודשיים (ניתקו לי את האינטרנט ) חזרתי וכעת אני כותב את ההודעה מחדר מחשבים בבית ספר (עוד אין לי אינטרנט) . טוב אז השאלה שלי היא כזאת : קיבלתי את הלוח אם שהזמנתי ABIT NF7-SL ועל ה PCB של הלוח רשום ABIT NF7 ועל המדבקה שמודבקת על ה SERIAL ATA CONTROLER רשום ABIT NF7-S , אני בטוח שהלוח הוא לא NF7 כי ללוח שלי יש SERIAL ATA ! אז השאלה שלי היא איזה לוח זה ואיזה ביוס צריך בישבילו ? מקווה שתוכלו לעזור לי כמה שיותר מהר ?! :'(
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זכרון חדש של 256מגה במהירות333 יש לי כרגע זכרןן 256מגה שלWINBOND במהירות של 333 השאלה שלי על איזה זכרון ללכת אני רוצה ש DUAL DDR ייפעל אם כדיא לי ללכת על הזכרון של Elixir? מKSP הוא הכי זול הוא זכרון של GEIL שהוא גם די זול הוא ללכת על זכרון של WINBOND בשביל שתהיה תאימות מקסמילת אבל הוא יותר יקר הכוונה היא אם זה יכול להיות שתי חברות שונות של זכרון בשביל DUAL DDR
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
טוב אני קונה מחשב חדש וכל השטויות המחשב הוא מבוסס על AMD והלוח אם הוא EPOX 8RDA3+ אני הולך לעשות אוברקלוק , והוא מיועד למשחקים בעיקר אני מתלבט בין שני סוגי זיכרון CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 Low Latency Memory Kit 2-2-2 LL - Matched pair for Nforce2 or Granite Bay Dual-DDR motherboards NIS 1,168.82 או Kingston HyperX DDR-RAM 256MB 3500 CAS2 Memory 434 Mhz (אם אני לוקח את הקינסטון אז שני סטיקים) או אם יש לכם הצעות נוספות לזיכרון עד 1200 גג אני ישמח תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למפרט שכולל מעבד, בוארד, וזיכרון ( אפשר גם כרטיס קול) במחיר שעד 2000 ש"ח. תודה , חיים
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי והכל ממש איטי משחקים נתקעים... סרטים לא רצים חלק והכל פשוט פועל לאט ! עכשיו כאשר אני לוחץ ctrl+alt+del הוא מראה לי שכל הזיכרון בשימוש ז"א 100 אחוז של הזיכרון תפוסים וזה לא הגיוני כי אין לי שום תוכנות ברקע סגרתי הכל ויש לי 512 MB של זיכרון. ניסיתי הכל כבר ואני ממש אובד עצות בבקשה מישהו יכול לעזור לי ?! תודה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
מחפש את המדריך ללוח זה חיפשתי בכל מקום אפשרי ללא הצלחה אנא עיזרו לי מאיפה ניתן להוריד את המדריך ( צרפו לינק בבקשה ) הדגם של הלוח הוא lucky star 6ms620t תודה שי
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו (נכבה ונדלק) הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא עשיתי כלום ... מישהו נתקל,שמע, ראה פע…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
או שאינטל תמשיך לשלוט בשוק ובביצועים ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם כדאי לי להתקין את הדרייברים שבאו עם הלוח או להוריד מהאינטרנט כי חיפשתי ולא מצאתי וגם אני מפחד להסתבך כי אין לי מושג מה נחוץ ומה סתם מיותר. בבקשה תעזרו לי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי באתר באחד הימים הסבל על איך להתקין ארדיסק בגודל 40 ג'יגה על לוח אם ישן שיכול לקרוא עד 30 ג'יגה ואני לא מוצא את אותו הסבר. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך עושים זאת או יותר פשוט לשלוח לי את הקישור להסבר באתר תודה רבה אוהד :
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הבנתי לפי התר'ד הקודם כי זה סוג של מעבדי AMD אם כי אני לא בטוח ורציתי לדעת מה בדיוק המעבדים האלה מה היתרון שלהם ולמה הם צורכים יותר זרם וכן אם הם עדיפים על הברטונים בתודה מראש לכל העונים מאיר
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כרגע יש לי AMD XP 2000 ואני רוצה להחליף לבארטון 2500. תהיה בעיה עם הלוח או שזה לא משנה?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות לוח אם חדש לפנטיום4. איזה לוח הכי כדאי לקנות? המפרט שלו זה P4 1800 400 וזכרון SDRAM 512 יכול להיות שעדיף לו לקחת מערכת על DDRAM? תקציב-עד 800 שקל השימוש של המחשב הוא למשחקים וגלישה באינטרנט והוא לא לOC תודה
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהם היתרונות בשמוש בזכרונות אלו... וכיצד ניתן להבדיל בן זיכרון Double Sided לזיכרון רגיל
-
-
החלפתי את המעבד שלי מ-AMD2000 לבארטון 2500. 1 האם כדאי להתקין WIN מחדש ? 2 האם יש AMD 2500 שאינו בארטון? 3 האם הבארטון הוא 0.13 מיקרון ומתחמם פחות ממה שיש לי כרגע(AMD2000 0.18 מיקרון)?
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כנראה שיש לי בעיות חשמל קלות בחדר.. מדי פעם יש קפיצות מתח קלות - המחשב אינו נכבה, אך אני רואה כי המתחים בלוח האם קופצים מדי פעם ומייד חוזרים. האם יש איזושהי דרך לקבע את המתח הזה ? ע"י מכשיר או משהו? (UPS קשור?) אני פשוט לא רוצה שיהרס לי המחשב...
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI 865 PE LEO2 SERIES MS-6728 בדקתי לפי התוכנה CPU -Z ולפפי התוכנה FSB:DRAM 4:5 עכשיו לדעתי אם אני יעשה אוברקלוק זה יפריע איך אני יכול לשנות את זה ל1:1 בביוס אני לא מוצא את האפשרות הצאת מישהו אולי יודע איפה היא נמצאת?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חברה...אני עומד לקנות זכרון יותר טוב למשחב...כרגע יש לי mhz 133 256 mb sdram אז אני רוצה לקנות 512 ddr כי זה הכי טוב לא? אז השאלות שלי בעצם האם אני צריך לקנות לוח אם חדש שיתאים לddr כי מקודם היה לי sdram או שאני לא צריך לשנות כלום..? כי שמעתי שעם יש לי sdram אז אני לא יכול לשנות לddr מבלי לשנות לוח אם או משהו כזה... האם זה נכון?? וגם...האם זה משנה של איזה חברה לקנות זכרון. לוח אם שלי זה sound+lan p4 478 s133 asus
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אחים שלי אני לא יודע מה לעשות! הורדתי את התוכנה CPU-Z כדי לראות את החומרה במחשב החדש שלי וראיתי שהזיכון הוא ddr-sdram pc3200-256 כפול2 כאילו שני סלוטים של הזיכרון הזה ביחד רשום לי שהם 512 MB השאלה שלי מזאת אומרת DDR-SDRAM? הזיכרון שלי הוא SDRAM? או DDRAM? הלוח אם שלי הוא ASUS P4S8X-X האם הלוח הזה בכלל תומך -dual chanel ? האם הזיכרונות שלי מביאים ביצועים יותר טוים מאשר בסלוט אחד מאוטו דגם רק במהירות 512MB? תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם חדש שיתאים לאובר קלוקינג טוב עים amd 2500 barton ושיהיה עילו כמה שיותר תוספות חובה שיהיה -(raid , usb 2 , lan) כאדי שיהיה - fire wire,כרטיס סאונד אני לא צריך כרטיס גרפי על הלוח אם יש לי כרטיס טוב וחשוב מאוד שהוא יהיה מתאים לאובר קלוקינג תודה רבה !!!! ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הצ'יפסט הזה תומך במעבדי הפרסקוט נכון? החוסר תמיכה היה ב865 הישנים יותר או שהיא קיימת גם איתו?
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שמתי לב שיש זכרונות שהמהירות שלהם היא 3500 ו3700 שזה 433 ו500 MHZ אם אני לא טועה.... איך אני יודע אם לוח אם או מעבד מסויים תומך במהירות הזאת?
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-