עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם המאוורר הקיים אינו מספיק? כמו כן - האם יש טעם להשקיע בלוח אם שמאפשר שדרוג ל-DDR3? במידה שכן - יש לוחות מומלצים של GB (בסביבות ה-500 עד 600 ש"ח)?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  2. Started by Dan1989,

איך אני מוצא את השם של לוח האם שלי? נכנסתי ל"מנהל ההתקנים" אבל אני לא מבין משם, מה זה הלוח אם שלי. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  3. כי ראיתי שבחנויות יש רק וינצסט'ר תודה

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  4. צריך להוציא אותו כשמחברים את המעבד או לא?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  5. Started by erlich9,

אני חייב לדעת סוףסוף: 1.מה ההבדלים בין המעבדים של אינטל AMD 2.האם כדאי לקנות דואל קור ובמה הוא שונה מהרגיל. 3.למה amd נחשבים ליור טובים בדואל אם יש להם 512x2 ולאינטל יש 1x2 אז זה כאילו כפול.. 4. מה ההבדל שהופך את amd ליותר טובים במשחקים? תעזרו לי אני חייב לדעתזאת לפני קניה.. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  6. Started by Bose,

האם via נחשבים לצ'יפסטים עלובים? זה נכון שnforce הרבה יותר טוב ממנו?

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by GoldenGold,

אוקיי בקרוב אני קונה מחשב ב-skypc ואני רוצה לעשות לו oc אז כך יש לי תקציב בשביל ההמעבד ולוח האם 1400-1300 ש"ח מה כדי לקנות למערכת הבאה: 204 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI F2-6400CL4D-2GBPI 480 1 כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe 32615 258 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB WDC1118 118 1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro AC-FREEZER-7-PRO CoolerMaster CM 690 400CX של Corsair כעיקרון חשבתי לקנות אותם: 899 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray IQ6600ay 498 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 כדאי?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  8. Started by INON,

הזמנתי אתמול מחשב עם הלוח GA-965P-S3 , ובעל החנות שלא מתמצא גדול במחשבים, שאל אותי אם הלוח הזה תומך ב 4 סלוטים של זיכרון, (כי אני קניתי 4 סלוטים של כל אחד גי'גה) אז שאלתי היא האם יש לו 4 סלוטים של זיכרון? והאם לא תרד לי המהירות עקב קניית 4 זכרונות של 800?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  9. Started by malche,

מדוע ה-e6600 יקר יותר מה-e6750? הרי ה-e6750 מהיר יותר? (2.6Ghz לעומת 2.4Ghz) האם המחיר הגבוה מוצדק? מה טוב יותר מבין 2 המעבדים? על איזה מעבד ללכת?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  10. Started by mb74ever,

יש למישהו את הלוח הזה או GA7VAX שיש לו ADATA והזכרון עובד לו ללא בעיות? העניין הוא שאחרי העצות כאן בפורום ואחרי שחסכתי כסף החלטתי לקנות 512 ADATA בנוסף לסמסונג שלי.. אבל הבעיה היא כשתהקשרתי לKSP ושאלתי על הזכרון אמרו לי שאני צריך לבדוק תאימות לפני שאני קונה, כי הם לא מקבלים את המוצר חזרה אם יש בעיית תאימות עם הלוח.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by SV123,

שלום, אני מעוניין לקנות היום מחשב עם core 2 duo. מכיוון שיצא מעבד 2X2 ועוד פחות משנה ייצא מעבד ארבע ליבתי הייתי רוצה לדעת אם כל לוח אם שתומך ב-core 2 duo יתמוך גם בQuad Core? אם לא, מדוע? אילו לוחות כן תומכים? תודה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  12. Started by brk2k,

ראיתם את החדשה האחרונה באתר? על כך שהAMD64 עדינים? שהם לא מספיק גמישים ואם הם מתקפלים קצת הם מפסיקים לעבוד? קראתי בקישור של המודעה שהם באים עם משהו (שמוסיף הרבה משקל) ומגן עליהם , זה נכון? ועוד משהו - האם מישהו פה בפורום קנה AMD 64 והוא מרוצה , הוא לא עושה לו בעיות וכו'? כי עד עכשיו לא שמעתי על מישהו כזה , לא שיש לי משהו נגד המעבד והחברה אני בעצמי רוצה לקנות אחד כזה פשוט לא שמעתי אף אחד משבח אותו ....

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  13. אז ככה. ברור לי שהמחשב שלי כבר לא יעמוד בעומסים שאני מציב לו. אני משתמש בו לעריכת סרטים בתוכנות פרמייר ואפטק-אפקטס ועכשיו גם מנסה להפעיל את avid media composer. סה"כ תוכנות מאוד כבדות בנוסף אני רוצה להפעיל משחקים כמו Last Remnant וEmpire עריכת סרטים היא בעדיפות עליונה מבחינתי. האם כדאי לי לשדרג את מהירות הזיכרון והעיף את הסטיק הזה של ה1GB או שכדאי לי פשוט להרחיב את הזיכרון ולהישאר אם אותו מהירות. מאוחר יותר אני רוצה לשדרג כ. מסך. חשבתי כל הGforce 9600 512MB, ראיתי מלא ביקורות שאומרות שהוא שווה את המחיר. התקציב הוא בערך 500 ש"ח. חשבתי על לשדרג ל4GB ואז כבר לשדרג את מערכת ההפעלה.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  14. Started by MasterGal,

אתמול הצבתי בפורום מפרטים - מפרט הכולל מעבד AMD64 והיום שקראתי קצת לעומק הבנתי שלוח האם שמתאים ביותר למעבד זה הוא של סוקט מסוג חדש (979 או משהו כזה) השאלה עם הלוח האם שהזמנתי מספיק טוב או שכדי לחכות לוח האם הוא : EPOX 8HDA5J AMD64 תודה.... :-\

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  15. מתי יצא ? כמה יציאות SATA ? כרטיס מסך מובנה איזה ?ואכותו ? http://www.geekextreme.com/content/view/12613/7/ מה ההבדל בין RD890 לבין RS 880 ?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  16. Started by Danny_Malis,

Registered ו-Unbuffered ולמה יש הבדל כל כך במחירים ? ועל הדרך מה זה ECC ?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  17. שלום שלום חבר'ה... אז אני אגש ישר לעניין ומקווה שתעזרו בנושא... קודם כל יש לי מחשב ישן (פנטיום 3) והלוח אם של Procomp B680/B683... (שנת 99' אם אני לא טועה :) וכפי הידוע אחת הבעיות העיקריות של לוח אם זה הינה אי תמיכה של דיסקים שגודלם יותר מ33.8 גיגה... מה שעושה הביוס הוא פשוט מזהה רק 33.8 גיגה מתוך הגודל בפועל... למשל יש לי 40 גיגה אז המחשב מראה רק 33.8 מתוכם ככה שאין אפשרות להשתמש ב7 גיגה הנותרים... חיפשתי הרבה מידע בנושא ברשת ומצאתי תשובות לאותה בעייה ואחת התשובות הפופולאריות הייתה: UPGRADE BIOS.... וזה מה שעשיתי (כמובן בעזרת המדריך שהכנתם - מדריך מצויין ד''א... תודה רבה לאסף שהכינו ) - טוב כל העדכון עבר בהצלחה וביוס עודכן לגרסא הגבוהה ביותר שיכולתי לעדכנו... הענ…

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  18. שלום! לא ממזמן רכשתי לוח DFI NF3 754 וזיכרונות Adata Vitesta ddr500 את רוב הפיצורים בביוס של הלוח אני מבין אבל במקצה נרחב כל כך של תזמוני זכרון מעולם לא נפגשתי תהייתי אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר בבלגאן ולהסביר לי מה זה כל דבר (אני רגיל ללוחות הפשוטים שנותנים לך את כל ארבעת התיזמונים בטור עם ערכים לשנות וזהו, כאן יש בערך 10!) הנה לכם רשימת המשתנים שיש : dram frequency set (mhz) Command Per clock(cpc) cas latency contral (tcl) ras# to cas# delay (trcd) min ras# active time(tras) row precharge time(trp) row cycle time (trc) row refresh cyc time (trfc) row to row delay (trrd) write recovery time(twr) read to write delay (trwt) refresh period (tref) write cas…

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  19. Started by morangal555,

מוזמן להצעותשיפור\המלצות וכו...... מעבדי ‏AMD‏ כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 470 470 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 1 475 475 זכרונות‏ DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Kingston 1 285 285 סה"כ 1230 הערה בכוונה שמתי זיכרון בסטיק אחד בכוונה להוסיף אחד נוסף בעתיד מה דעתכם על הלוח אם ?? האם יש הבדלים מהותיים בינו לבין הNFORCE מהדור ה5XX? תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  20. שלום, רציתי לדעת האם החברה "Transcend" מוכרת ואמינה בתחום הזכרונות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  21. Started by p1mp,

שלום, קיבלתי היום את הסטרייקר שלי בשמחה רבה וניגשתי לעבודת החיבורים. ללוח קיימים חמישה חיבורי מאוררים אופציונלים בנוסף לשלושת החיבורים הרגילים (CPU, CHASIS, PWR) לשלושה מהם גם קיימים חיבורים לחיישני טמפרטורה... השאלה הראשונה היא: האם לחבר את מאוררי המארז (Antec Ninehundred) אל החיבורים של הלוח בהתחשב בעובדה שלמארז ישנם 5 מאוררים כאשר ארבעה מהם 12ס"מ ואחד של 20ס"מ? שאלה שניה: האם ישנו איזה שימוש טוב לחיישני הטמפ' של הלוח ? והאם אפשר לדחוף חיישן בין הגוף קירור למעבד בשביל לקרוא טמפ' מדוייקת ואנאלוגית של המעבד ? פרט למעבד מה אפשר לעשות עם שלושה חיישני טמפרטורה שסתם תלויים באויר ? (אני מדגיש שהם אופציונליים) תודה רבה :s05:

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by gshhar,

איך המעבד הזה ולאיזה מעבד אינטל הוא משתווה בערך. ראיתי שהוא משהו כמו 1800 MHZ? מה כל כך טוב בו?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  23. Started by wrecker,

יש לי 3 סוגי זכרונות 1 256MB 266MHZ 2 256MB אני חושב שהוא 333MHZ או שהוא 400 אני לא זוכר 3 512MB 400 MHZ אני חושב שהלוח אם שלי תומך עד 333 אני לא בטוח בזה (A7S333) אז רציתי לדעת מה יותר מומלץ לי, מה יותר מהיר? לשים 768MB 333MHZ או 1024MB 266MHZ? או שבכלל רק את ה512 בתקווה שזה יעבוד על 400MHZ... יש אפשרות לבדוק עד כמה הלוח שלי מקבל? הרבה שאלות אני יודע חח תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by metoh,

האם הלוח הזה http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8N-SLI.htm תומך בSATAII ? באתר הרשמי זה לא ברור במיוחד, בנועה-מחשבים כתוב שכן. אז אם אני אקנה את הלוח הזה ואחבר לו דיסק קשיח SATAII, מה יקרה?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by freerider,

שלום אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב, המפרט הוא: לוח ECS P4VMM2 זיכרון סטיק אחד של 256Mb - PC2100 המעבד הוא (P4 - 2.4Gh (133x18 האם אני יכול להיכנס לחנות הקרובה ולקנות 256Mb PC3200 לתקוע בסלוט הפנוי בלוח אם וגמרנו ? תודה

• 3 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים