מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מתעניין בטכנולוגיית ה-wide dynamic execution המיושמת כעת במעבדי ה-core 2 duo. חיפשתי על זה חומר באתר ולא מצאתי, חיפשתי גם קצת בפורום וגם לא מצאתי. אז החלטתי לגשת לאתרים אחרים שינסו להסביר לי קצת על זה, ואחרי קצת זמן אני חושב שהבנתי מה זאת הטכנלוגייה הזו ולמה היא עוזרת למעבדי ה-core 2 duo להיות כל כך טובים. אך בכל זאת עדיין יש לי כמה שאלות שקשורות לנושא ולא קיבלתי עליהם מענה. אשמח אם תענו לי על השאלות שלי, ותתקנו את הידע שלי (אם יש צורך) לגבי הטכנולוגייה הזו. ש:מה זאת טכנולוגיית ה-wide dynamic execution?. ת:wide dynamic execution, או בתרגום חופשי-ביצוע דינאמי רחב, היא רק דרך "מנופחת" של חברת INTEL להגיד שהיא הרחיבה את שבילי הביצוע של ליבת המעבד. כך שבמקום שלליבת…
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שימושים:הפעלת תוכנה בודדת העוסקת בחישובים למיניהם העובדת ברצף לא מיועד לריבוי משימות,לא מתוכנן oc,לא למשחקים ההתלבטות בין e8500,q9450 מה עדיף בהתחשב בשימושים ובהתחשב שמהירות העיבוד היא הנקודה הקריטית ביותר האם כדאי גם לחשוב על לוח+זכרונות ddr3?השיפור משמעותי? האם במקרה זה 9450 עדיף או דווקא 8500 עם מהירות שעון גבוהה יותר? על הדרך,חשבתי גם על דיסק רפטור להגברת המהירות(לא לאכסון המידע) אבקש את חוות דעתכם
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, עד היום היתי איש AMD ולכן אני יותר מבין בלוחות אם ל AMD. עכשיו אני רוצה לעבור לקונרו ואני לא ממש מבין מה הולך ומה טוב בלוחות אם לאינטל. יש כמובן את כל הלוחות על ה CHIPSET של אינטל, ויש CHIPSET של NFORCE ויש את ה CHIPSET של ATI. אני לא צריך SLI או CROSSFIRE, אני צריך שרכיבי ה AUDIO יהיו טובים. יש לי מערכת רמקולים סראונד ואני לא רוצה לקנות כרטיס קול. זה אולי נשמע דבילי אבל לחבר שלי שיש לוח של אינטל, אמנם לוח ישן יותר ולא קונרו אבל יש לו בעיות עם הסאונד שם. החיבור של המיקרופון עושה לו בעיות ועוד כל מני ניסים אחרים. ל AMD תמיד אהבתי את ה NFORCE אבל אני לא בטוח שזה נחשב טוב לאינטל. יש לי גם סלידה מ VIA אבל אם הסלידה הזאת לא לעניין אנא אימרו לי. אני רוצה לוח אם בינוני, לא…
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מחפש את הלוח למחשב שאני בונה(רק אינטל) ורק מיקרו ATX העירו את תשומת ליבי ללוח אם הנ"ל-EG45M-DS2H של גיגה בייט אשר כולל את הציפסט החדש של אינטל הכולל עיבוד של תכני HD העיבוד כולל את כל הקודקים החדשים "תמיכה בהבחנה גבוה (High Definition) בסטנדרטים H.264, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9" האם תכני MKV נכללים בקטגוריית הנ"ל? -האם הכרטיס יבצע להם עיבוד מקדים לפני העברה למעבד? אשמח לקבל תשובתכם לפני קניית הלוח אם יש מבחנים ברשת הבודקים עומס על הCPU כאשר משתמשים בלוח אם עם ערכת הG45 אשמח לקבל קישור תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
טוב, גם לפני כמה ימים אמרתי שאני מתכנן.. אבל ההודעה ירדה כמה עמודים. אז שוב, למישהו יש המלצות? אני מעונין לקנות 1GB זיכרון בכרטיס אחד... תקציב 1300 עדיף פחות, וזה בכרטיס אחד כי יש לי רק עוד יציאה אחת, השניה בשימוש עם 256 של DDRAM, תודה.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לבדוק תאימות בין זכרונות מחברות שונות מישהו יכול להביא לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לקנית לוח אם למעבד 3.20 גיגה1 פרסקוט. לוח שיתמוך ב3.6 גיגה תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
Gigabyte GA-P35 DS3P אוP35C DS3R S775 1333MHZ Intel P35 DDr2,DDR3,PCI
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כרגע המחלקים של הזיכרון שלי הם 4:5 איך אני משנה אותם שיהיו 1:1??
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם למחשב שבו יותקנו מצלמות על איזה אתה ממליצים לי ??? תודה !
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם איכותי,אני הולך לשדרג כנראה גם מעבד ולוקח בארטון 2500 מה אתם אומרים על הלוחות האלו(מחירים בדולרים): AMDABIT AMD : 3 Years Warranty MB010NF7 Nvidia, 3dual dd400, Sound5.1, AGPx895 MB011NF7-SL Nvidia,5pci,3dual dd400, Sound5.1,1394, AGPx8115 MB009NF7-M Nvidia, 3dual DD400, Sound5.1, AGPx8,GF4-440115 call MB005KD7 via KT400 ,6P, 4DD400, USB2,Lan ,Sound5.1, AGPx897 MB006KD7-E Via ,6P, 4DD400, USB286
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מה זה CL בזכרונות? במה זה משפיע? ובזכרונות שלי כתוב ddr sdram אז זה ddr או sdram? תודה
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני חודשים הוא ,חזק יש לו גם צלעות קירור על הדפנות הוא עלה לי 600 שקל.! רציתי לשאול עים הזז=כרונות שלהם נחשבים לטובים ועים זה הרבה כסף לכרטיס זיכרון??
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לחבר שלי את הלוח הנ"ל והוא לא מוצא פרטים באינרטנט על הלוח הזה.. רציתי לברר כמה זיכרון ובאיזה תדר אני יכול לשים בלוח זה? תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אצלי הוא על 166 השאלה שלי היא האם אני יכול להפעיל אותו על 200 (כבמובן בדואל) ללא אובר קלולק ?
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
האם יש מישהוא בפורום הזה שיודע או מכיר מישהוא שיודע לעשות מוד ללוח כדי שיתמוך במעבד קורנו
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
רשמתי את אותה הודעה בפורום תמיכה טכנית כי לא ידעתי איפה בדיוק לרשום את זה (ראיתי הצגת בעיות בשני המקומות). שלום לכולם יש לי לוח אם: GA-965P-DQ6 (של חברת Gigabyte). לפי החוברת שקיבלתי עם הלוח אם ולפי Gigabyte עצמם (האתר) הלוח אם תומך במעבדים: Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo ועוד כמה ישנים יותר. קיבלתי מעבד שהדגם המדוייק שלו הוא: Intel Core 2 Extreme Slan3 Malay 3.00GHZ/12M/1333/05B L740A931 ניסיתי להרכיב את המעבד הנ"ל ללוח אם שלי וכשאני מדליק את המחשב המחשב עושה רעש כאילו הוא נדלק... ואז נכבה ישר (לפני 2 הצפצופים המראים על פעולה תקינה). יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה מראש בני
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
מעוניין לקנות לוח אם , מעבד AMD וזכרון 512. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס, ומשחקים. חשבתי לעשות לו אובר קלוק קל אחרי שהוא ייתישן. את המחשב שיש לי אפשר לראות במפרט מחשב, את שאר החלקים אני משאיר חוץ מכרטיס קול כנראה כי בטח בלוח אם שתמליצו לי יהיה כרטיס קול יותר טוב ממה שיש לי עכשיו, וכרטיס רשת תרשמו אם יש ONBOARD. וגם חשבתי ללכת על המארז 6919 עם הספק 300 ואט של HEC. אני גם רוצה גוף קירור שקט ויעיל שיקרר לי את המעבד, האובר קלוק יהיה אובר קלוק קל אם בכלל כי אני לא בטוח שהולך להיות אובר קלוק. התקציב שלי 2300 ש"ח, אני רוצה את ההכי טוב, התקציה גמיש, אם אפשר לקנות משהו טוב ואיכותי במחיר פחות מזה אז סבבה, ואם צריך יותר אפשר אבל לא הרבה מעל התקציב. תודה! מקווה שתעזרו לי בבחירת החלקים…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני מתבלט בין 2 לוחות אם של ג'יגבייט EP35-DS4 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066 או EP35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, PCI-E מעבד Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time זכרון 2x1GB TransCend CL5 TX1066QLJ-2GK מתכנן לקנות את זה בksp
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני פאןבוי של אינטל ובניתי בהתחלה בכלל על e6600. אילוצי תקציב הורידו עכשיו ל-e4300 וגם זה בחריגה, לכן אני צריך לרדת עוד... amd למחשב למשחקים בתקציב 4-4.5k עם 8800gts 320mb יותר משתלם מאינטל, נכון? אז אנא הציעו מעבדי amd השווים בביצועים ל-e4300 ו-e4400 (בסטוק כמובן). כמו כן מהי ערכת השבבים המורדנית שלוקחים היום כאשר קונים מעבד amd?
-
- 8 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי אני מחפש לוח אם עם דרישות דיי ספציפיות למחשב שאמור לשמש בתור שרת סטורג' בייתי (שדרוג ממחשב ישן שבו כרגע 7 דיסקים חלקם SATA וחלקם IDE עם ספק אנרמקס ליברטי 400). 1. כמה שיותר חיבורי SATA+IDE לצורך חיבור מספר גדול של כוננים 2. 3-4 יציאות PCI לחיבור בקרים וכרטיס רשת במקרה ויהיה צורך. 3. כרטיס מסך פשוט ומובנה פה צריך רק משהו בסיסי כמו כן כרטיס קול בסיסי ביותר (אפשר אפילו בלי למרות שכולם כבר באים עם מובנה היום) 4. כרטיס רשת מובנה חזק כמה שניתן שיעמוד בתעבורה כבדה 24/7 זיכרון: 1GB DDR2 667MHZ מעבד: אני נוטה לכיוון AMD באופן כללי והייתי רוצה איזה מעבד בסוקט AM2 אבל אני פתוח להצעות הכי חשוב שיכנס בתקציב ויהיה מאוד יציב לפעולה מתמדת. זהו חוץ מזה אני רוצה גם מארז גדול ומותאם ל…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב, ובתוכנה הוא מראה לי כזה דבר בתמונה,(אני קניתי 2 גיגה במהירות של 667 MHz של Kingston), אז מה זה רשום בתמונה ב-Memory speed , DDR2 667 , ובסוגריים 333 MHz האם זה בסדר? או שעבדו עלי? תודה על תשובה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמעבד הזה או תמעבד 3400 של אינטל השאלה שלי מה כדי לי ללכת אמרו לי בחנות שאינטל הרבה יותר טוב לAND יש תקלות וכל זה שאוברקלוניג יהיה קטו לעומת אינטל בקיצור זבלו לי תמחו יש לטענות אלו בסיס ואם AMD יותר חזק
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה מה נותן ביצועים טובים יותר? מערכת אינטל עם 1 גיגה ראם ללא דואל צאנל או מערכת AMD עם דואל צאנל אבל 512
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-