עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by StreetRacer,

אהלן חברה הזמנתי לי את הלוח הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322&products_id=4153 יש בו DUAL CHANNEL. יש לי זיכרון 512MB 400 MHZ ביחידה אחת, ואין לי עוד. אני רוצה להרכיב את הזכרון הנ"ל. שאלתי היא : האם זה יעבוד ? שמוליק

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by Predator,

היי טוב להפתעתי כי רבה גליתי שהלוח אם שלי נשרף, הוא לא נדלק בשום מצב הוצאתי אותו מן המארז השתמשתי בספק אחר נתקתי את כל חלקי המערכת השארתי אותו עם CPU ו-זכרון ועדין שום נצוץ חים, ולכן אני מסיק שהוא מת לגמרי. זה לוח KT3 ultra של MSI עם AMD 1800+ XP וזכרון של mushkin PC3000. אני חייב לקנות לוח חדש מה אתם ממליצים עבור המעבד והזכרון שלי? כמו כן האם אני חייב לקנות זכרון של מושקין בכדי להרחיב את הזכרון מ 256 ל-512 ? תודה רבה חברה.

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by Gnome,

חבר שלי מתישהו קונה מחשב חדש והוא רוצה לדעת האם הוא יכול לשים זיכרון SDRAM שיש לו ביחד עם ה DDR שיהיו לו. האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  4. Started by nadnad,

קניתי את המחשב שלי ביחד עם זה לפני שנה וחצי, ובדקתי ב My computer (דרך לחצן ימני) והמהירות הייתה 1500 משהו כזה (1.5 Ghz) לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה בכרטיס מסך והחליפו לי אותו, ולפני כמה ימים אני בודק אותו דבר ב my computer ואני רואה שזה 1150 (1.15 Ghz) יכול להיות שהחליפו לי את המעבד? יכול להיות שזה השתנה כי היה לי 98 ועכשיו XP? יכול להיות שזה סתם בעיה? או שהחליפו לי מעבד בלי ידיעתי! תודה, יוני. ד"א מה המהירויות הרגילות של המעבד הזה? 1500? תודה לעונים. טוב עכשיו בדקתי באתרים וראיתי שזה 1500 ואצלי זה 1150... מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  5. שלום אני מתכוון להרכיב לעצמי מחשב חדש וחזק שמיועד לעריכת וידאו, בחרתי כרטיס מסך ואת כל שאר החלקים והדבר שאני הכי מתלבט בו עכשיו הוא לוח האם, איזה לוח אם נחשב הכי טוב היום בשוק? איזה חברה הכי אמינה ולאיזה חברה יש לוחות אם עם הביצועים הכי טובים? חשבתי על אינטל או אסוס...

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  6. Started by NetSpider,

זהו , נישבר השיא של P4 , הוא לא מקום ראשון יותר 8) טוב לפחות ב 3DMARK 2001... ובסך הכל רץ על 2.6Ghz , מדהים ... הנה המידע המלא והתוצאה

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by RusTy,

עם מעבד של אי אמ די 2500 חיברתי הכל לוח אם והכל עכשיו , המעבד עובד במגה הרץ של 1100 מה קורה פה ?!?! יכול להיות שעשו לו דאוןקלוק ? משהו כזה כאילו ההיפך מאובר קלוק ?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by pudi,

הייתי מעוניין לדעת איך אתם מעריכים את לוח האם הזה.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  9. Started by Moo,

רציתי להתיעץ לפני שאני מחבר את הUSB הקידמי ללוח כי הבנתי שזה מסוכן. יש לי לוח גיגהביט GA-7VRXP מארז Compucase CI-6919 ככה החיבור של הUSB על הלוח: והפינים שיוצאים מהמארז הם: V0 V1 D1+ D1- D0+ D0- GND GND תוכלו לעזור לי ולהסביר לי את ההיגיון בUSB תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ofir123,

פעם אחת בחיי עידכנתי ביוס במחשב של אחי ועכשיו אני זוכר חלקית לעדכן אז אם דילגתי על משו תגידו לי. יש לי לוח של גיגה בייט 7vtxe עם דואל ביוס, ניסיתי היום לעדכן את הביוס אבל לא ממש הלך לי נכנסתי לביוס (DEL) ולחצתי F8 כדי להיכנס לדואל ביוס/Q-FALSH שמה לחצתי על lOAD MAIN BIOS FROM FLOPPY ולחצתי אינטר, אבל הוא לא הגיב לי בכלל! איך אני מעדכן את הביוס? יש לציין שהביוס על דיסקט.

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by Stranger,

שלום לכולם, לפני שבוע ומשהו הזמנתי מחשב. כל החלקים הגיעו אך הזיכרון לא הגיע כפי שציינתי הזכרון העתוד להיות : מושקין LEVEL 1 לא הגיע במשלוח. החנות שמוכרת לי הציעה לי זכרונות עד שיגיעו הזכרונות שלי. האם יכולה להיות בעיה להחליף את הזכרונות אחר כך כאשר הזכרונות שלי יגיעו? כלומר אחרי שאני כבר יתקין ווינדוס והכל ואז פתאום אני יחליף את הזכרונות, לא תהיה בעיה כלשהי?? אני מציין שאני הזמנתי שתי סטיקים של 512 והם מצאיאים לי לבינתיים אחד של 256. לא תהיה בעיה להחליפם ברגע שהמושקינים יגיעו?? תודה רבה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by Vortex,

סתם ככה, הלך. איזה לוח זול אתם ממליצים בשביל Pentium 4 1.7GHz סוקט 478 עם זיכרונות SDR שיש לי ?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  13. חברה של אמא שלי קנתה מחשב מאיזה חנות קבר..: petium 3 celeron 1.10 Some INTEL destop MB PALIT DAYTONA vga card geForce 2 mx WD hardisk 20 gb some shitty "Compal" monitor 256 sdram OEM האיש הביא לה אותו חומרה נטו, בלי שום הגדרות בביוס וכו'.. (היא כמובן הסכימה, וחשבה שזה לא כ"כ חשוב כפי שהמוכר הסביר לה...) באתי אליה התקנתי הכל, בהתחלה נשרף הזכרון, א"כ הם החליפו לה אותו לזיכרון 128 SDRAM, ואז שוב היא הייתה צריכה ללכת לשם הם לא רצו לשנות לה עד שבסוף היא הייתה צריכה לקרוא לי.. רק אז הם החליפו בעע. טוב, לאחר זמן מה התחלתי קצת לחשוד שמה המע' ב OC, אבל הייתי קצת סקפתי כיוון שהביוס היה "בתול" ואף אחד לא נגע בו חוץ ממני, ואני לא עשיתי שם גם-כן כמעט כלום (אפילו החזרתי אות…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by אוריפ,

יש לי כרגע 768 MB של זכרון 2100. הם די איטיים יחסית למחשב (מעבד: 2.4GHZ כרטיס מסך: 9800 פרו). רציתי על איזה זכרונות אתם ממליצים לשדרוג, שלא יעלה יותר מידי (עד 1000 ש"ח). לא אכפת לי להוריד את כמות הזכרון ל-512, אם זה יהיה זול יותר ומהיר יותר... הלוח אם שלי הוא: ASUS P4S533. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by אוריפ,

קראתי באתר של HOTHARDWARE.COM שהביצועים שלהם שווים ולעיתים הפנטיום מתעלה על האתלון (אני מדבר על פנטיום רגיל לא EE). אתם חושבים שכדאי בכלל להשקיע במעבד החדש של AMD ולאור העובדה שהביצועים בישומים של 32 סיביות מדרדר עם המעבר ל-64 סיביות?

16. אני הולך לקנות מחשב עם מעבד P4 2.4C. זיכרון-אני הולך על 512 בשני סטיקים כמובן. עכשיו השאלה שלי היא באיזה מהירות אתם ממליצים לקנות את הזכרונות(אני לא הולך לעשות OC)? האם המינימום שכדאי לי בגלל המעבד הוא 3200 400MHZ? או שאפשר נמוך יותר ובכלל מה מומלץ איזו חברות.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by McJ,

נכון יש זיכרונות DDR 400 ומעלה?...לא ראיתי לוחות שתומכים מעל DDR 400 וראיתי אנשים שמשתמשים בזיכרונות האלו?... האם אני יכול גם? יש לי AMD 2200+ @ 2400+ לוח: Gigabyte 7n400 Pro2

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by wow,

GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM ולמה רשום DDR SDRAM מה זה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by gshhar,

Intel Bayfield 865GE Motherboard (HT, VGA, FSB800, Dual DDR400, AGP8X, S-ATA, 5.1 Sound, USB 2.0) [PIV/DDR] 670 שקל האם הלוחות של אינטל טובים\מומלצים או שכדאי לוותר עליהם(לא מתוכנן OC)?

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by Fkl0ster,

הלינק הבא שופך אור מעט שונה על האת'לון 64. ההתלהבות מהתוצאות שפורסמו ב TBREAK דועכת למראה הגרפים המוצגים בכתבה הבאה: http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient-menuext&hl=en&u=http%3A%2F%2Fwww%2Ex86%2Dsecret%2Ecom%2Fpopups%2Farticleswindow%2Ephp%3Fid%3D91

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by Pumpkin,

אני צריך המלצות לזכרונות למערכת שלי (ראו מפרט) הזכרונות שיש לי לא מתאימים לי למערכת, הם לא עובדים ב- Dual ב- 400MHz המערכת פשוט קורסת כל כמה דקות, הנמכתי להם את המהירות ל- 372MHz וה- dual התייצב, אבל זה פתרון זמני... התזמון שלהם גרוע (CAS3) וגם בהתכתבות עם קינגסטון הם טוענים שהזכרונות לא מתאימים לי למערכת בגלל התזמון האיטי.... מדובר בשני סטיקים של 512 כל אחד, ויש לי אפשרות להחליף אותם לכל זיכרון אחר... המחשבה הראשונית שלי היתה ה- HyperX החדשים של קינגסטון, אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם.... תודה

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by Diniska,

בכל תוכנת בדיקה שאני מתקין ובביוס מצוין בסוגריים R ולא A,B,C

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by jitz,

בחברה שאני עובד בה צריך לשדרג זיכרון בלא מעט מחשבים... סוגי הזיכרון במחשבים לא תואמים... חלק SDRAM, חלק DDR... יש איזו תוכנה שתיתן לי אינדיקציה לגבי סוג הזיכרון שצריך לקנות לכל מחשב? המון תודה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  24. Started by OC,

אני צריך לוח שמפאשר גם OC וגם מתאים לכרטיס שלי ATI RADEON 9800 PRO

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  25. נורא קשה למצוא חנות שמוכרת כזה דבר...

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים