מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
http://www.shopblt.com/item/intel-core-i7-4930k-lga-2011/intel_bx80633i74930k.html עכשיו אני באמת מבולבל.... זה IVY BRIDGE-E ? LGA2011 ? איך המעבד הזה מול ההסוול ? מה פתאום הם מוציאים אותו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לי יש I7 860 וכרטיס מסך 460GTX 1G ובמישחק METRO2033 המשחק לא זז חלק בכלל על הכי גבוהה לעומת זאת חבר שלי יש לו I5 2500 החדש עם 450GTS ולטענתו המשחק רץ על המקסימום חלק יש מצב שהמעבד הגרפי המובנה עד כדי כך עוזר? לי אישית זה נשמע הזוי!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם בכל מעבדי סוקט:lga775 intel יש 64ביט? אם כן?ייש אפשרות לבדוק באמצצעות תוכנה ניסיתי הכל אפילו רשמתי בהפעלה dxdaig =\לא עזר יש איזו דרך או תוכנה אחרת!?
-
- 14 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בהמשך להתלבטותי בקשר למעבדים: אני סטודנט בבצלאל, ואני רוצה לקנות מחשב. אני מתלבט אבל בנוגע למעבד. דבר ראשון, אני צריך לדעת שהוא יהיה מספיק חזק ושכל התוכנות שאני מתכוון להריץ על המחשב יעלו. התוכנות הן פלאש ,מאיה, 3D מקס, פריהנד, אילוסטרייטור, אינדיזיין ואולי קצת פריימייר. עכשיו, תהיתי בין שני המעבדים של אינטל E4400 וה-2180. מה ההבדלים בניהם, והאם ההפרש בניהם במחיר (150 שח) הוא זניח או משמעותי מבחינת ביצועים של אחד מהם? תודה לכל העונים
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב חדש ושיהיה תותח של מחשב (משחקים כבדים במיוחד ועבודה גרפית) התכנון היה מעבד ה- 6600 QUAD של אינטל אך פתאום צצו כל מיני ביקורות/מאמרים שארבעת הליבות של המעבד הזה "מודבקות" ולחברת AMD יש מעבד 4 ליבות אמיתי (לא מודבקות). 1. מה זאת אומרת "מודבקות"? תמיד חשבתי שזה או שזה 4 ליבות או שלא, מה ההבדל בפועל ומה ההבדל בביצועים? 2. האם שווה לרכוש את המעבד של AMD במקום האינטל הנ"ל? 3. אולי עדיף לחכות שאינטל יוציאו גם מעבד כזה? אם כן עוד כמה זמן צפוי להיות כזה לאינטל ומה לדעתכם יהיה מחירו?
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי בקרוב תרוץ מערכת ההפעלה של מק-טייגר דרך מעבדי אינטל זה ברור וזה ענין של זמן(קצר) שהמערכת תרוץ על כל פיסי השאלה היא-האם יש מניעה שאם המערכת כבר רצה על אינטל היא תרוץ גם על amd? או שהם ממש שונים שני המעבדים? איפה ניתן למצא תשובה מוסמכת לכך?? תודה
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה לגבי התאמת החריצים של הזכרונות ,יש לוחות שרשום שתומך בשלושת המהירויות 667.533.400 אבל לא מובן לי הבנתי שחריצי זכרון עד 400 הם 184 פין וחריצי זכרון 533.667 הם 240 פין אז איך אפשר להכניס גם כרטיס כזה וגם השני הרי הפינים בכרטיס לא יתאימו לחריץ , לגבי הלוחות ראיתי גם באתרי החברה שזה תומך בשלושת המהירויות לדוגמא ג'יגהבייט 945ps3 או אסוס p5ad2 ועוד אחרים אז איך אפשר לדעת ?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בחדשות של HWZONE נוספה היום כתבה על השקת מעבדי Llano לניידים... אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה כאן: http://hwzone.co.il/news/135329 ניסוח הכתבה צרם לי ולכן נטלתי לי את החרות לנסח חלקים ממנה באופן קצת שונה אבל עדיין להישאר בעובדות וכל שינוי שלי אמת. כל מה שכתבתי נכון עובדתית. הטקסט שלי מתיימר להציג מוצרים של אינטל כ"נחותים" או "מיושנים" או "מפגרים טכנולוגית" מה שכמובן איננו נכון. אבל כמו שהצגת הדברים שלי איננה נכונה כך גם הצגת הדברים בכתבה איננה נכונה. חבל לי. הכותב כאילו מדבר מגרונם של אנשי המכירות של אינטל במקום להישאר אובייקטיבי.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
האם במחשב ווינדויס 7 ,64 סביות, אקספלורר 10 - זיכרון ram 2 gb - מספיק לגלישה באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איזה חברה של זיכרון הכי כדיי לקנות 1 MUSHKIN 2 KINGSTON 3 CORSAIR 4 OCZ אני רוצה לקנות אחד מהחברות האלה ואני לא יודע מה הכי כדיי כולם עולים בארך אותו מחיר מה הכי כדיי ???????? ואני מדבר על דואל 2 של 512 3200 ואני חושב שאני צריך לקנות את של מושקין זה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-290&depa=1 ואני קונה את זה מחול דרך אגב {ממש ממש תודה לעוזרים} :anim-jjd:
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי, הזמנתי סופסוף לוח אם חדש:ASUS P8Z68-V PRO. אני מעונין לרכוש מעבד:2nd Generation=Intel Sandy Bridge Core i5 2500K. אני יודע בוודאות,שהמעבד הזה תומך בלוח אם עם Chipset P67,שלי:Z68. האם המעבד,שברצוני לרכוש - תואם ללוח אם,אשר רכשתי? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה שנים לפטופ של טושיבה מסדרת satelite ואני רוצה לשדרג לו את הזיכרון RAM כי הוא כבר לא עומד מספיק בעומס הבעיה היא שבאתר שבודק לפי דגם מחשב כמות מקסימלית של RAM אומר שה-4G RAM שהוא הגיע איתם זה קיבולת מקסימלית,מה אפשר לעשות?. המעבד הוא intel Dual Core T4400 והזיכרון הוא מסוג DDR3 יש שתי סוקטים לזיכרון כל אחד כרגע 2G
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מדוע זה שונה לדוגמא ממעבר בין 533mhz ל667mhz
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח אם טוב למעבד INTEL E7200 יש עצות?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי כרגע לום אם: GA-MA78LMT-S2 (rev. 3.4) מעבד: AMD Athlon II x3 450 זכרונות 4GBx2 G.skill DDR3-1600 כרטיס מסך GTX 650 Ti ספק כוח Cooler Master RS-460-PCAP-J3 Elite Power 460W המלצות לשדרוג? (רק מעבד/מעבד+לוח אם) 700-800 שקל סה"כ...
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אוקי אחרי נסיונות רבים להעלות את הציון שלי ב 3DMARK05 ללא הצלחה הגעתי למסקנה שהבעיה היא בלוח אם והחלטתי לקנות לוח חדש. יש לי חנות של PANDAS לא רחוק ממני והם מוכרים את הלוח ASRock K8Upgrade-VM800 VIA K8M800 Socket 754 חשבתי על לקנות אותו - יש לו ציפסט של VIA הוא לסוקט 754 ואם חיבור AGP מה שאני צריך. אבל לפני הקנייה אני רוצה סיקור שלו אם אפשר למה הוא טוב האיתרונות והחיסרונות שלו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
-
יש לאמיר צברי שזה מישהו שהוא לא חבר שלי זיכרון של 667 מגה הרץ עכשיו בגלל שהוא לא חבר שלי רציתי לבאס אותו אז שמתי אצלו את התוכנה CPU-Z והיה כתוב שהתדר שהם עובדים זה 333 האם זה הגיוני?
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם עדיף מאד עם כרטיס מסך וקול מובנים ושיתאים למעבד athlon xp 1.16GH (לא זוכר איפה רשום המודל אבל נראה לי 1200) עלות כמה שיותר נמוכה והכרטיס מסך לא משמש לשום דבר רציני אז לא צריך משהו יותר מדי טוב . לגבי מעבד צריך מעבד שמתאים ללוח אם פה : http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7VT600.htm לא משהו יקר 650 שקל ופחות לגבי זכרון אני מניח ש 512MB זה מה שמומלץ וצריך ל WIN XP רציתי לדעת אם מומלץ חברה מסוימת או משהו כזה (גם ללוח שמעל gigabyte GA-7VT600) . אני חושב שכל השדרוג צריך לצאת בסביבות 1500 (תקנו אותי אם אני טועה )
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני ממש לפני קניה של מחשב לעבודה באולפן עם התוכנה nuendo/cubase, ורציתי לשאול אם לקחת את ה DFI NF4U INFINITY או את ה LANPARTY NFORCE3 (ההפרש במחיר הוא מזערי) אני יודע ש nforce4 לא טוב בעריכת אודיו עם מעבד חד ליבה, אבל המעבד איתו המחשב יעבוד הוא 3800+ (X2). אני אשמח לתגובות ממי שבאמת מבין בנושא. תודה!!!!
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לא נגעתי בכלום ובמיקרה ניכנסתי ל סי פי יו זד ורואה 1600 מגההרץ ומחפלה כפול 6 במקום 9 ??? מישהוא יכול להגיד לי מה קרה למעבד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מ KSP עם זיכרון HYPER X CL12DDR4 2400HZ לפתע אני רואה בהזמנה לפני המילה HYPER X את המילה קינסטון בדקתי באתר שלהם ואין לקינגסטון זיכרון עם CL12 מה לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חבר שלי שנמצא כאן כרגע צריך עזרה בבחירת לוח אם לשידרוג שהוא מתכוון לעשות בקרוב. הוא מתכוון להשתמש במעבד AMD Athlon 2100+ ומוכן להשקיע בסביבות ה700 ש"ח על לוח האם (גמיש). הוא רוצה בערך 6 סלוטים של PCI, וארבעה סלוטים לRAM. הוא גם לא רוצה שום כרטיסי On Board. אילו לוחות אם תוכלו להמליצ עליהם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם לוח של ASUS (שמצויין בכותרת) אני מתלבט בין 2 מעבדים : סמפרון 3000 (1600MHZ) לבין אתלון 3000 (1800MHZ) . באתלון יש CACHE של 512 לעומת 256 בסמפרון . המחשב מיועד לעבודה משרדית (לא ברמה גבוהה) והלוח הוא לא OC בלשון המעטה ...שמעתי שהסמפרונים טובים ל-OC אבל נראה לי הלוח יגביל אותם ובכלל. האם ההפרש במחיר מצדיק קניית אתלון 3000 ? ההפרש הוא 150 ש"ח +- תודה .
-
- 9 תגובות
- 581 צפיות
-