עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Crazyrus09,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש. בחרתי לשים מעבד של INTEL Q8300 מה דעתכם על המעבד הזה? המחשב מיועד למשחקים ושימוש יום יומי במחשב. מפרט מחשב: מעבד: Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB לוח אם: GIGABYTE EP43-DS3L זכרונות: DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיס מסך: 'Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מארז: CoolerMaster Centurion 534 Black (No PSU ספק: Enermax MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by tigery,

האם חייב שהזכרון יהיה אותה חברה? בשביל דואל צ'אנל? ושיהיו אותם תיזמונים?

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by Danny_Malis,

איך אני מוודא שהזכרונות עובדים טוב וב-Dual ? בתוכנה CPU-Z אני רואה שהמהירות הכי גבוהה שלי היא 200MHZ והזכרונות הם 400MHZ .

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  4. שלום לכולם הגעתי למסקנה שהמחשב שלי כבר זקן ואומנם אני לא נמצא הרבה בבית אבל החלטתי לשדרג אותו . בגלל שמזמן אני לא מבין בחומרה ( לצערי מאז שהתגייסתי לא התקרבתי לנושא - ממתי יש DDR2 ?! ) אני צריך שתעזרו לי בבחירה . אני מחפש המלצות ללוח אם , מעבד וזיכרון . המטרה של המחשב יהיה למשחקים . תקציב מקסימלי בין 1500 ל 2000 שקל . אין לי העדפה לאינטל או ל AMD כל המחשבים אצלי בבית הם AMD אז יהיה נחמד לקנות מחשב של INTEL אבל באמת שזה לא משנה לי . תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  5. האם אפשר לנעול את ה AGP/PCI/IDE ? האם אפשר להוסיף מתח לזיכרונות ? האם אפשר להוסיף מתח לצ'יפ סט ? כל זה כמובן דרך הביוס ... ?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by orlupo,

אני צריך ללוח אם כמה שיותר פשוט למשחקים ל-CELERON D כי כנראה SAMEPRON ישרתו פחות טוב תחת משחקים... יש הצעות?

• 13 תגובות
    • 982 צפיות
  7. הסבר קצר... כי אני מבולבל ואני לפני קניית מחשב נייד...

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין להחליף את הלוח+מעבד והזכרון שלי. הבעיה שלי כרגע בבחירת המעבד הדרישות שלי מהמעבד הם קידודים בעיקר ומולטיטסקינג. האם לקנות כעת 4600X2 או לחכות לירידה של אינטל?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by yarin153,

קניתי מחשב חדש בחלקים מTMS ולאחר ההרכבה וכבר מספר ימים אני מקבל את השגיאה הזאת של VCORE V 1.7 צירפתי לכידת מסך מהתוכנה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by mrshukas,

שלום לכולם רציתי שתעזרו לי אני עדין מתלבט על איזה לוח ללכת (כסף לא בעיה) ואם אני צריך תיאמות של חלקים כגון זכרונות ספקים הלוחות הם: ga-k8nxp-sli ga-k8nxp-ultra ga-k8nf-9 כמו כן איזה לוח בעל הביצועים הטובים ? אם יש לכם רעיונות ללוחות אשמח לקבל

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  11. אני עומד לפני קניית מחשב חדש ליישומי אינטרנט קצת סרטים מוזיקה ואופיס,לא למשחקים. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט עם דגש על הלוח אם,או שבכלל עדיף את ה- GIGABYTE GA-M6IVME-S2 הוא יותר זול ולפי מה שהבנתי כאן בפורום יש לו כרטיס קול OB שהוא בכלל לא רע. האם כדאי להשקיע עוד כ-200 ש"ח וללכת על מעבד ה-4600 של AMD. תודה מראש לכולם !! מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤469 לוח אם: ASUS M2A-VM מחיר: ¤493 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ מחיר: ¤314 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤174 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר: ¤386 מאר…

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  12. בקשו ממני לשדרג זיכרון של מחשב של חבר עם P4 3MHz, לוח אם Asus P5P800S MB ויש לו כרגע 256M זיכרון מסוג DDR. על פי ה-user manual ללוח יש chipset מסוג Intel i848P, שלפי הבנתי זו וריאציה של i865. רציתי לקנות לו סטיק נוסף של 1G אך ראיתי הערה בתיעוד: Double-Side DDR DIMMs with x16 (data bus=16bit) memory chips are not supported due to chipset limitation. ברשימת מודולים מומלצים QVL של הלוח יש מודול Transcend TS128MLD64V4J. למודול זה יש 16 שבבים מסוג 64Mx8. כיוון שכבר נכוותי בעבר עם זיכרונות לנייד שלי עם בעיה דומה אני מנסה להבין האם ניתן לשים זיכרון מהסוג הזה עם 128x4 X 2 DDR SDRAM CHIP CONFIGURATION או מה שמוגדר Low Density כמו זה, עם Low Density 64*8 Chip configuration שיותר י…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  13. קודם שאלה קטנה אם יש לי כרטיס מסך AGP8X האם לוח של PCI-E16X תומך בו??? ועכשיו הלוחות אם שאני מתלבט בניהם ארבעתם מבית asus P4GD1, P4C800, P4C800-E DELUXE, P4C800 DELUXE הסתכלתי באתר של asus ולא הבנתי מה ההבדל בין שלושת הלוחות שבסידרה P4C800 אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ומה יותר טוב מבניהם אני יודה לו מאוד ומה הכי טוב מבין ארבעת הלוחות??? תודההההה רבההההההההההה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  14. בפורום מפרטים המליצו לי על E8400 אני רואה פה הרבה אנשים שממליצים לקחת E5200 במקום E7400, ולחסוך 200 ש"ח אני מעוניין להבין, במידה והשימושים שלי הם גלישה,אופיס, סרטים וקצת מאוד משחקים (לכל היותר Fallout 3..), האם באמת יש צורך ב-E8400? או שכדאי לי לרדת ולחסוך המון כסף? מצד שני - אני לא מתכוון לשדרג בעתיד הקרוב וגם לא מתכוון לעשות OC, כך שאני מניח שזה משפיע על השיקולים. כמה השפעה לדעתכם תהיה בביצועים בתחומים השונים תהיה לירידה ל-E7400, ולירידה ל-E5200 , בהתחשב בזה שכרטיס המסך עומד להיות 4850 512MB? תודה

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by zedisdead,

אני קונה מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ולאופיס האם מערכת שיש לה מעבד 5200 תהייה חלשה באופן משמעותי ממערכת עם מעבד 8400 ? האם שווה להוסיף את ההפרש שהוא 400 ש"ח במחיר ? תודה

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  16. אז ככה את המפרט אפשר לראות.... מה שאני חשבתי זה Intel Core Duo 2 E6320 1.86GHZ 4MB Cache Abit Fatal1ty F-I90HD Kreton 1X2GB DDR2 PC5300 667MHZ CL-5 מה שחשוב זה שהמערכת הולכת להיות HTPC וצריך לחבר אותה לLCD 32... אז הלוח חייב להיות uATX...ובנוסף על הלוח הספציפי הזה יש HDMI זה יתרון גדול וגם כניסות SPDIF קיצור מה אתם אומרים?... יש מצב שהמעבד יהיה 6420...כי בשביל 100 שקל שווה להשקיע...

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  17. Started by ORrrr,

יש לי זכרונות ddr266 שתיאורתית אמורים להעביר 2.1 ג'יגה לשניה. כמובן שזה תאורתית ובמציאות זה פחות אבל, על פי memtest אני רואה שהמהירות היא 564MB/s. מהירות שלדעתי יותר מידי נמוכה אפילו שהיא לא אמורה להיות 2.1 ג'יגה... האם אני צודק?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  18. תחילתו הרשמית של עידן ה-DDR4 נמצאת ממש מעבר לפינה, ו-G. Skill לא ממתינה ומשיקה כבר עכשיו שני קווי זכרונות חדשים, בתדרי עבודה חסרי תקדים של עד 4GHz לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/זכרונות-ה-ddr4-החדשים-של-g-skill-מציעים-מהירויות/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הכוונה לכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/hardware/news/138600 בדברי הסיכום (איך לא...) מוסיף הכתב: המממ.. אני שואל לאיזו תחרות הכתב מתכוון? למעבדי הfusion החדשים יש כוח עיבוד כולל גבוה יותר מכל i3 יהיה זה sandy או ivy. אין אף i3, גם כאלה שיקרים יותר ממעבדי fusion שיש להם כוח עיבוד גבוה יותר ממעבדי fusion מרובעים. יש גירסאות i5 (סאנדי וIVY) שכן מצליחות להראות ביצועי CPU עדיפים אבל הם לא באותו תקציב. יש מספר עומסים שבהם בליבה בודדת יש עדיפות לאינטלים i3 אבל זאת לא התמונה כולה. למעבדי A8-A10 יש יותר ליבות (שני מודולים עם ארבע תת-ליבות) שסה"כ מעניקים לו כוח עיבוד כולל גבוה יותר מאשר מעבדי אינטל עם שתי ליבות עם או בלי HT. באפליקציות שמשלבות CPU עם GPU מובנה (למשל תוכנות דחיסה,…

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  20. המעבד שלי אחרי אוברקלוק (!) הוא 2000@1700 והביצועים שלו הם אפילו לא חצי ממה שהוא אמור להיות! התמונה תמחיש את המצב העגום ואני מקווה שתעזרו לי להבין למה ואיך לתקן את זה.

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by BoJlk,

שלום, אני רוצה לעשות DOWNCLOCKING ל P4 שיש לי בשביל להוריד טמפ' עכשיו, הBIOS נעל את השינוי של MILTUPLIER אז זה כל הזמן על 18. מהשנשאר הוא שינו ידני של FSB שהמינימום הוא 133/34 המהירות של המעבד היא 2.4 על 533 עם זכרונות של SDRAM PC133 אני מתנצל על התיאור המעפן.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MiGHTyDuCK,

מה ההבדלים בינהם ? הבדלים גדולים ? במה מתבטאים ? על מה ללכת תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by aracer,

תגידו הכרטיס זכרון twinmos של 2G במהירות של 800 הוא טוב?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  24. שוק המחשבים פרוץ לגמרי! משנים ומקמבנים...וללא פיקוח הפעם התייחס לזיכרונות: יש חנויות(גם הגדולות) ששמים מדבקה שרשום עליה לדוגמה SUMSUNG לכאורה זה נראה אורגינל אך עם בדיקה קצרה של תווית הקופוננט באינטרנט מראה שרק הברנד הוא של סמסונג והזיכרון עצמו של איזה "פרש"(עכשיו אני יודע שמישיהו יבוא ויגיד-"זרקת אבן באינתיפדה). היזהרו ותדרשו מקורי ואח"כ תבדקו שלא רימו אתכם, התחרות בשוק היא ע-נ-ק-י-ת.

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  25. Started by בלוסטון,

AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty איך הוא?? הוא עם ליבה כפולה?

• 11 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.