עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dino,

אני בקרוב קונה מחשב חדש שיהיה משותף ברשת עם הפנטיום 4 שיש לי כרגע (בעצם למי איכפת). ואני לא ממש רוצה להשקיע בקירור למעבד, המקורי שמגיע איתו מספיק? או שאני יקנה משהו טוב בניפרד? אין לי הרבה כסף לזה, המקורי מקרר בסדר?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by sd1,

אני מעוניין לקנות מעבד חדש+לוח אם+זיכרון פנימי אני מעוניין לקנות בחנות KSP בלבד! חשבתי על מעבד מרובע ליבות INTEL Q6600 2.4GHZ זיכרון 4GB DDR2 800MHZ ורק לוח אם אני לא יודע איזה לקנות אשמח לעוד הצעות שלכם לגבי מה לקנות.

3. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש.. בעיקר למשחקים.. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם? ( בחנות המליצו לי על לוח של אסוס עם צ'יפסט של אינטל - 945 מה אתם אומרים עליו?) המעבד הוא e6750 וכרטיס מסך GT8800 512MB . דבר נוסף הוא שבחנות אמרו לי שפעם (לפני שנה) לוחות האם לא תמכו בזיכרונות של 800 מ.הרץ כלומר גם אם היית קונה זיכרון של 800 מ.הרץ הלוח היה מחשיב את זה כ-667 והם לא בטוחים לגבי הלוחות שקיימים כיום. האם היום הלוחות תומכים ב800 מ.הרץ או לא? ומה עדיף?? תודה לכולם!!

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  4. שלום, יש לי זיכורונת 400MHZ , והמעבד הוא 333MHZ. עכשיו כמובן שהלוח מפעיל את הזכרונות כ 333MHZ, ורציתי לדעת עם כדאי לי לעלות אותם ל 400MHZ (ה DEFAULT) שלהם או להשאיר את זה כמו שזה עכשיו ? או מה הכי מומלץ לשים אותם כדי לקבל ביצועים מירבים ?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  5. אז ככה: אני קונה מחשב חדש בעוד כחודשיים וחצי. אני כנראה הולך על ה core 6600 ושני סטיקים של 1 GB זיכרון. כרטיס מסך : 8800GTS320 אני מתכוון לרכוש גם שלושה הרדיסקים. שניים של 250 שיעבדו ב raid 0 ועוד אחד של איזה 60 GB שבו תותקן מערכת ההפעלה. אני מתכוון בעוד שנה לקנות עוד 2 סטיקים של 1GB זיכרון כל אחד וככה להגיע בסוף ל 4 GB זיכרון. אני גם אשדרג את כרטיס המסך באותה הזדמנות. התקציב הוא עד 1000, אני לא מתכוון לעשות OC, אולי קטן. מכיוון שאני לא מעודכן בחומרה של היום כל כך חשבתי שאתם תוכלו להציע לי לוח מתאים וטוב.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by misha275,

שלום רב, יש לי זיכרון 1 מתוך 2 של G. SKILL שמקצר וגורם למחשב לא לעלות. החנות בה הוא נקנה בנשר נסגרה כיצד אני יכול לממש אחריות בארץ מבלי לשלוח לחברה את הזכרון ולחכות הרבה זמן? האם אני יכול לממש אחריות דרך היבואן בארץ? מי היבואן? אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by peacebringer7,

שלום נזכרתי שיש לי עוד 2X1 GB DDR2 667MHZ שבנתיים שוכבים בצד.ומכיוון שאני עומד לקבל וינדוז 7 64 ביט אז השאלה שלי האם יהיה כדאי להוסיף אותם למחשב?יש לי (כתוב במפרט מחשב) איזה 800MHZ 2GB מצועצע כזה עם צלעות קירור או משהו.אז אני מניח שלהוסיף אותם יוריד אותו ל667MHZ,אבל מצד שני אותם בטח נוכל להפיל בDUALL CHANNEL,+יהיה לי 4 גיגה+הם מחולקים על 3 סטיקים אז זה בטח גם תורם למהירות.אז זה ייתן שיפור בביצועים?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הדגם ההיברידי היוקרתי של היצרנית הסינית זוכה להזדמנות להתפאר בכך שהוא הראשון שמביא לעולם ולישראל את בשורת הביצועים של דור ה-Core ה-13 - אך עלות התחלתית גבוהה מאוד של מעל ל-8,000 שקלים שמה את כדאיות העניין תחת סימן שאלה גדוללכתבה

9. יש לי לוח של איבט יש הגדרה של המהיריות ויש מצב טורבו שם המעבד הופך ל2400 מהגרץ ומתחים משתנים הלוח אם אוטמטית זה בסדר? ואיזה טמפ זה בתווך הנורמלי כי שלי 50_60 עד שישים במחשקים פשוטים יחסית תודה

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני בונה לחבר מחשב. בנתיים שמתי את המעבד Q9550. המחשב יעבור OC. רציתי לדעת. מבחינת מחיר PER ביצועים בOC... איזה מעבד הכי כדאי מהשלושה? או שיש בכלל מעבד אחר שפספסתי. הלוח כניראה יהיה Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 [שמשום מה אני לא מוצא את הDS3R] תודה

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. אז יש לי כרגע 2 ג'יגה זיכרון פנימי ואני מעוניין להרחיב ל 4. כרגע אני עם win 7 32 bit, אז אין טעם להרחיב את הזיכרון לפני שאני מתקין ווינדוס 64 ביט, נכון?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by AKIRA972,

קראתי ב VGAME AMD חתמה על הסכם עם חברה ישראלית שעבדה עבור אינטל, ביום האחרון ל-2007. תחת החוזה, הצ'יפסט שהחברה (Commex) תייצר עבור מעבדים מרובי-ליבה, יופץ יחד עם המעבדים של AMD, וזאת על-מנת לשפר את ביצועיהם. עיתון "גלובס" דיווח כי AMD חתמה על הסכם עם החברה הישראלית קומקס (Commex). לחברה היו קשרים קודמים על אינטל. העיתון הוסיף ואמר שמנהל החברה - טל הורוביץ, עבד באינטל חיפה, והיה חבר וותיק בפיתוח המעבדים הכפולי ליבה שם. מטרתו של הורוביץ היא שוק השרתים, לא שוק הניידים. http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?QUID=1056,U1199215754974&ID=&did=1000292619

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

מצאתי נפורס 4 בלבד עם SLI עכשיו נפורס 4 זה רק PCIE והכרטיס היחידי של נבידיה בPCIE זה 6600/6600GT זה לא הגיוני כל העניין כי גם אם אני אקח 2 6600GT בSLI 6800U יהיה יותר טוב אז מה אני כבר צריך PCIE וSLI אם הכרטיס מסך היחידי שמתאים הוא 6600/GT?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  14. טוב בשעה טובה קניתי את המערכת שלי (במפרט בצד) .... הזדעזתי לגלות משהו בלוח אם ... איפה שאמור להיות המחבר של החשמל על הלוח אם למאורר המארז (SYSTEM) ... אין את המחבר- יש רק את ההלחמה - כאילו הורידו אותו כי זה גרסה נמוכה או משהו- למרות שתכלס זה לא מהלוחות הכי זולים.... אני לא מבין את הטמטום הזה- בהתחלה קפצתי ישר וחשבתי "עבדו עליי" ... אבל תכלס זה לא נראה כאילו התעסקו שם- ורואים שם הלחמה נקיה כזו שלא התעסקו בה- פשוט "שכחו " לשים את התושבת לחיבור מאורר. עכשיו אני די תקוע בOC בגלל זה... אני על 2.7GHZ מעבד (FSB 300MHZX9).... בטמפרטורות הלוח אם מגיע בעומס ל55 ... והמעבד יותר קריר ממנו ... אני די משער שזה קשר ישיר לכך שאין לי בעצם שום סירקולציה במארז כי שום מאורר לא מחובר (חוץ מכ…

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by snapdragon,

שלום וברכה, הבנתי שמעבד AM3 תומך אחורה ללוחות עם AM2+, האם זה נכון? אם כן, איזה איבוד של ביצועים ניתן לצפות מהתקנת מעבד AMD ATHLON II X4 על לוח AM2+ ? תודה.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by Xtr3m3r,

אז ככה חברה יש לי I7 920 ויש לי 3 סטיקים של 1 גיגה עכשיו אני כבר הבנתי שזה לא מספיק ואני צריך המלצה לזכרונות טובים אז משהו יכול להמליץ לי על זכרונות טובים וזולים אני צריך 6 גיגה (3 סטיקים של 2)

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by graeme,

שמעו אחי - אני עכשיו מחליף לוח אם ומעבד חדש על מעבד החלטתי אני קונה או את ה- INTEL Pentium 4 - 3.0 (530) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE או את ה- INTEL Pentium 4 - 3.2 (540) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE עכשיו יש לי בסביבות ה1000 שקל ללוח אם שיתאים למעבדים האילו. הבעיה , שאני לא מבין בלוחות אם... תגידו לי מה הכי טוב לקנות בתקציב הזה ושיתאים ... ומה ההבדל בין כולם??? תודה רבה... :-)

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  18. הציעו לי לקחת או gskill או CORSAIR במידה והנתונים שווים מה עדיף? תודה לעונים ניר

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות i CORE 7 950 והמחיר יקר להחריד. עם יציאת המעבדי 6 ליבות לשוק אני מניח שצפוייה ירידה בעלויות המעבדים של ה 4 ליבות. משיהו יודע להעריך או יודע מידע על מתי ואם בכלל צפויה הוזלה? תודה.

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  20. אז ככה,אני משאיר את המחשב פתוח בלילה בד"כ,הבנתי שהCool N' Quiet אמור להפחית את מידת הרעש שמחשב מייצר. לא מצאתי את האופציה הזאת בביוס ולא בדרייברים של Amd . אז שתי שאלות. 1.שווה בכלל להפעיל את זה,זה עוזר במשהו,אם זה מתעסק עם הקלוקים זה לא מסכון? 2.איך מפעילים את זה? תודה

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by KINGMAX,

כרגע 2 חריצים תפוסים בזכרונות של ddr400 וישנו עוד חריץ אחד פנוי. אני רוצה למלא את החריץ בעוד סטיק של 512 מגה. השאלה שלי היא אם אני יכול לשים זכרון של ddr400 או שאני צריך לרדת ל-ddr333 (בחוברת למשתמש רשום שהלוח עובד רק עם 2 ddr400 ) ? ואם כן האם זה ישפיע משמעותית על המהירות או ששוה יותר הכמות מהמהירות?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by davidreznic,

הי עכשיו המחשב עובד בסדר, וראיתי שיש גרסה חדשה יותר של הביוס. כדאי לעדכן או ש"אם זה עובד-אל תיגע"? יכל לביות שבגרסה חדשה יש יותר אפשרויות? <<<מפרט בצד

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  23. Started by dpg,

שבוע טוב לפי מה שהבנתי כל כתובת בזכרון מכילה 8 ביט שזה 1 byte ,האם ה 64 עובד מול 4 כתובות בו זמנית? אשמח להסבר תודה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  24. אז ככה, זוכרים את הבעייה שלי עם הסירנה?! מה מסתבר שכל סדרת ה TWINX של CORSAIR CORSAIR TWINX 512MB DDR PC3200 400MHZ LL CAS2-2-2-6 ה 512 זאת סדרה מיוחד ל NFORCE2 כמו שאתם יודעים....ו הEPOX לא עושה איתם BOOT. הלכתי לחנות שמרכיבה לי את העניין (חייה שחורה ולבנה שדומה קצת לדוב )- ויש להם מלאי של TWINX ואף אחד מהם לא עבד עם הלוח שלי!! אז עכשיו אני תקוע עם זיכוי של 1350 שקלים ולא יודע מה לעשות איתם...יש לי בבית זכרון של SAMSUNG ספייר, אז אני לא תקוע בלי מחצ'ב, אבל מה אני אעשה ב 1300 שקל?! עכשיו, ראיתי שיש להם PC3500 433MHZ CAS2 לא LL ולא מסדרת ה TWINX עולה בדיוק אותו דבר כמו ואצל הדובים יבדקו בדיוק מה עובד ומה לא ויחזירו לי תשובה... אז מה עדיף לקחת? WINBOND בלי CAS2 או C…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by landmn,

מצאתי את הלוח MSI K8MM-ILSR אבל ב-K.S.P. אמרו לי שהוא לא יכנס במארז micro-atx אפילו שבאתר שלו כתוב שהוא micro-atx form Factor. הם הציעו לי את ASUS A7V400-MX אבל כנראה שהם טעו כי הוא .Socket-A http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=624 http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7v400-mx/overview.htm# בקיצור, מישהו יכול למצוא לי לוח לא יקר שזמין בארץ ומתאים למארז micro-ATX ולסוקט 754 ? (אין לי בעיה עם כרטיס גרפי מובנה).

• 1 תגובה
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.