עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by noambaum,

יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מהצ עם 256 זיכרון ולוח אם אין לי מושג איזה כי אני לא מבין בכל הנושא של מותגים בחומרה אם אתם יכולים אני צריך שתעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש אבל משהו שיחזיק לי להרבה זמן ושלא יהיה יותר מדי יקר כי אני גם קונה כרטיס מסך חדש (כנראה TI 4200) במפרט המעבד חייב להיות 2.4 ghz תודה נועם

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. Started by mystikal,

שלום רב לכולם , יש לי לוח 8k3a ישן לפני שנתיים של אפוקס, והוא התחיל לעשות לי בעיות כי הוא נזל ככה שאני מחפש לקנות לוח חדש למעבד xp 1800 שיש לי מה אתם ממליצים לי לקנות שיחזיק לי עוד לפחות שנה וחצי שנתיים יהיה טוב , ולא חובה שיכלול כרטיסים אונבורד ולחלופין, אולי שווה לשדרג ל64 ? אם כן אז בבקשה תפרטו לי את המפרט המומלץ והאם אני יצתרך להחליף עוד חלקים במחשב בעקבות השדרוג תודה! נ.ב. המליצו לי בנועה לקנות לוח של אלבטרון , יש להם לוחות טובים ?

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  3. Started by computer_freak,

רציתי לדעת אם מעבד סמפרון הוא מעבד מקביל פחות או יותר למעבדי דורון או סלרון ודבר נוסף מעבד sempron יכול להריץ סרטי divx עם רוזולוציה גבוהה וקצבי נתונים גבוהים ?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by GoldenGold,

אוקיי בקרוב אני קונה מחשב ב-skypc ואני רוצה לעשות לו oc אז כך יש לי תקציב בשביל ההמעבד ולוח האם 1400-1300 ש"ח מה כדי לקנות למערכת הבאה: 204 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI F2-6400CL4D-2GBPI 480 1 כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe 32615 258 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB WDC1118 118 1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro AC-FREEZER-7-PRO CoolerMaster CM 690 400CX של Corsair כעיקרון חשבתי לקנות אותם: 899 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray IQ6600ay 498 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 כדאי?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  5. השאלה בכותרת.. איזה תוכנה או משחק נתן להפעיל על המעבד בשביל להוציא את המקסימום? אני עובד בMAYA אבל לא יצא לי להריץ אותה, אבל חוץ מזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  6. Started by thegame998,

יש פה את הזיכרון הזה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TWIN2X2048-6400C4&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ורציתי לדעת מה זה cl 4-4-4-12 ? תודה מראש

7. http://images.anandtech.com/reviews/motherboards/asrock/1600penryn/650i9x435e84002gbmd.png רצ"ב התמונה רשום פרמטרים על הזיכרון

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  8. Started by achiya1,

שלום ! אני מעוניין להגדיל את הזיכרון מ512 ולהוסיף כרטיס של ג'יגה כנראה עכשיו אני לא יודע מה מתאים לי בדיוק ...פעם מישהו אמר לי שאני יכול בגלל הלוח אם רק SDRAM והחנות מחשבים אמר לי ש99 אחוז שיש לי DDR בגלל המעבד (אנערף) Bus Type DDR SDRAM זה מה שכתוב באוורסט זה אומר SDRAM לא ? Motherboard Name Asus P4XP-X (5 PCI, 1 AGP, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, LAN) זה מה שיש לי ..הלוח אמא כמובן וזה המעבד(אם זה חשוב בכלל ) CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz 18 x 135 אז מה אתם אומרים ??

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  9. שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש (את המפרט אפשר לראות בצד). השאלה שלי כפי שמצוין בכותרת היא האם כשאני יוסיף זכרונות למחשב, מ-2 ג'יגה ל-4 ג'יגה, הביצועים יהיו באמת מהירים וטובים יותר? בתוכנות, משחקים, גרפיקה. חשוב לי בעיקר למשחקים וגרפיקה. אם נגיד אני ישחק CRYSIS עם 4 ג'גה ולא אם 2 ג'יגה אז המשחק ירוץ חלק יותר (FPS גבוהה יותר) או שנתון זה מושפע אך ורק מהכרטיס בגרפי. ישנה אשליה ידוע שעם יותר זכרון פנימי המחשב יעבוד יותר מהר, אני פשוט מעוניין לדעת אם זה נכון. (אני כמובן קונה בדיוק את אותם זכרונות, אני מודע למגבלות של זכרונות שאינם מאותו סוג) תודה רבה למגיבים.

10. אחי יכול לבחור למעבדה שלו בין: 1: פנטיום 4 3.2 DUAL CORE LGA775 2: ATHLON 3800+ X2 3: INTEL XEON DUAL CORE 2.2(אני לא סגור לגבי איזה XEON זה,פחות או יותר לתקופה של לפני כמה חודשים). מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  11. Started by hell,

שלום אני ממש נואש כספית והמחשב שלי הלך קפוט משו עם הלוח אם נישרף לפי מה שהבנתי... אני צריך ליקנות שילוש חדש ובקושי יש לי 1500 שח עכשיו יש לי את כל החלקים מהמחשב הקודם ואני לא ממש צריך כלום כרגע אני אומנם רוצה להחליף ה.דיסק אבל עם הזמן... אני אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין הציפסטים השונים כי אין לי מושג... בעיקרון אני רוצה NFORCE שיתמוך ב SATA ו AGP (שמעתי שהכ.קול שם די טוב וביכלל הכל עובד חלק בלי בעיות כל שהן) זיכרון רצוי חברה מוכרת כמו קינגסטון או טווינמוס 512 זול ופשוט בעיקרון המחשב ייועד לצפיה בסרטים סדרות אינטרנט מוזיקה עריכה גרפית קלה(אני מצייר ומלטש פה ושם ב PS) ולכן כל מעבד יספק אותי לדעתי... אשמח אם תיעצו אולי יש מה להחליף וגם תסבירו למה כי לדעת זה טוב לא?! תודה A…

• 5 תגובות
    • 504 צפיות
  12. Started by blabla2002,

היי קניתי זכרונות של סמסונג והחלפתי מtccc ל uccc האם אם טובים מקוד של הזכרונות הם k4h510838c

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  13. Started by SV123,

שלום, אני מעוניין לקנות היום מחשב עם core 2 duo. מכיוון שיצא מעבד 2X2 ועוד פחות משנה ייצא מעבד ארבע ליבתי הייתי רוצה לדעת אם כל לוח אם שתומך ב-core 2 duo יתמוך גם בQuad Core? אם לא, מדוע? אילו לוחות כן תומכים? תודה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  14. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי כרטיס זכרון 512 מגה והשאלה שלי היא האם יש הבדל מבחינת ביצועים אם הזיכרון יושב בסלוט מס' 1 בלוח או בשני או בשלישי???? יש לי אתלון 2600 ולוח של אסוס , כרגע כרטיס הזיכרון בסלוט השלישי DIMM3 תודה....

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  15. Started by Keman,

http://www.pcworld.com/article/id,130405/article.html

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  16. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי דגמים ספציפיים של לוחות כאלו

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  17. איזה לוח אם הכי מומלץ למעבד AMD Athlon 64 AM2 איך לוח הזה GA-MA790X-DS4

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  18. Started by MasterGal,

אתמול הצבתי בפורום מפרטים - מפרט הכולל מעבד AMD64 והיום שקראתי קצת לעומק הבנתי שלוח האם שמתאים ביותר למעבד זה הוא של סוקט מסוג חדש (979 או משהו כזה) השאלה עם הלוח האם שהזמנתי מספיק טוב או שכדי לחכות לוח האם הוא : EPOX 8HDA5J AMD64 תודה.... :-\

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  19. איך אני יכול לכוון את הביוס שיוציא את מירב הביצועים מהמחשב בלי OC רציני ? יש לי לוח MSI K8N NEO2 PLATINUM עם ביוס מקורי , כרטיס מסך 6800GT 256 , זיכרון 512 (סטיק אחד , השני הלך לעולמו) של PDP DDR400 , מעבד AMD 64 3000 אני יודע שהחומרה לא משהו ( מחשב זקן , בן 3 שנים מחר ) אבל הביוס מכוון כרגע על FALE SAFE , שלפי מה שהבנתי הוא משתמש רק החלק מהיכולת של החומרה , למשל 128 MB מהכרטיס מסך במקום 256 , תקנו אותי אם אני טועה ... אז איך לכוון את הביוס שיוציא 100% ? תודה, דור

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  20. היי לכולם יש לי את הלוח BLKDG965WHMKR ויש לו שליטה במאווררים לפי טמפקטורות. יש לי ZALMAN CNPS8000 לקירור (עם פוטנציומטר חיצוני לשליטה על מהירות). 1) למה כשהטמפרטורה של המעבד עולה, מאוררי "12 כניסה ויציאה לא מעלים מהירות? 2) האם יש בקרה אלאקטרונית על מהירות זלמן בנוסף לבקרה הידנית? זאת אומרת בקרה רציפה? בתודה למומחים, יהודה עריכה: מועבר לפורום קירור - תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  21. יש לי מחשב פנטיום 3 867MHZ. היה לו זכרונות של 128+64+64 והחלפתי לו ל 256+128+128. יש רק 3 סלוטים. מדובר ב SDRAM. משום מה גם בביוס וגם בחלונות XP הוא מזהה 192MB בלבד. בפעם הבאה שעשיתי אתחול הוא זיהה 320MB במקום 512MB. משהו מוזר שלא נתקלתי בו. למישהו יש הסבר? (ואל תאמרו לי לאתחל שוב ופתאום יופיע 512MB למרות שלפי מה שקרה זה צפוי) מצפה חתשובתכם המלומדת. תודה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  22. Started by 2130TOMER,

Striker EXTREME 2 זה ASUS Striker II Extreme עם קירור שונה (לא מים )

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  23. Started by TinMan,

הי, נאמר לי כמה פעמים שאין צורך בזיכרון (800MHz (DDR2 או 667MHz עבור מחשב חדש עם +AMD 2x64 3600, ולוח אם תומך 800MHz כמו GA-M55plus-S3G, כאשר אין כוונה לבצע OC. אפשר לקבל הסבר למה?

• 5 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by RDS,

אוקי... קיבלתי הצעה של מחשב, שכמה דברים בה לא נראים לי, כמו לוח האם... הם נתנו לי לוח אם ISELTON, שכמה שאני יודע לא משהו בכלל.... בכל מקרה, רציתי לדעת איזה לוח אם יהיה עדיף עליו, בתקציב 500-600.... לא מתכוון לעשות OC, אך אני לא רוצה להיות מוגבל... תודה

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  25. היי הבנתי שחודש הבא צפוי ירידה משמעותי במחירי החומרה ובמיוחד בזכרונות ומעבדים האם זה נכון או שזו סתם שמועה?? ואים כן אז ידועה לכם במה ובכמה??

• 4 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.