עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Vaknir,

יש לי 512*2 ( גי'גה ) זיכרון של OCZ ddr2 800 dual רציתי לדעת אם אני יכול להשים חברה אחרת וכל השאר אותו דבר וזה יעבוד כמו שצריך, או שעדיף מאותה חברה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. Started by שלמה הדג,

ל AMD Athlon 64 3000 (939 pin) BOX ABIT AV8 או MSI K8N Neo2 Platinum ה MSI יקר בכמעט 400 ש"ח מה ABIT, האם הביצועים שווים את המחיר?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  3. Started by Bessmertniy,

אני בקרוב מאוד קונה זיכרונות חדשים אני מוכן להשקיע עד 650 שקל )ממש לא יודע ) אני הייתי רוצה לדעת מה כדי (האם כדי לקחת dual? ביינתיים אין לי לוח dual) המטרה שלי זה OC למעבד xp2500 נעול (OC כמה שיותר גדול, מאלו זיכרונות אפשר לסחוט הכי הרבה?) תראו מה אני ראיתי בתקציב שלי OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 Performance Serie OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series Corsair 512MB PC 3200 C3 Value GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series (אלו חורגים מהתקציב אבל אולי איך שהוא אני יוכל להסתדר) 512MB TwinMos TwiSTER DDR PC3200/400 (CL2) - original או האם כדי לי בכלל ללכת על זיכרון אחד כזה CORSAIR CMX256A-…

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by Kenny,

ראיתי באתר בית של איפוקס שיצא הביוס החדש... 0204 אם אני לא טועה.. רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה אותו? אם כדאי לעשות פלאש.. ומה בעצם הוא מסדר. (ראיתי שכתוב שם משהו על בקר סקאזי.. אין לי) תודה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by ace_low,

ערב טוב. קניתי מחשב שעדיין לא הגיע אלי. המפרט הרלוונטי הינו: Gigabyte GA-7N400-L1 (nforce 2 ultra400) - ATX AMD Athlon XP 2200 - 266FSB (RETAIL - 3 Year Warranty) + FAN CORSAIR VS256MB333 -2700 CL2.5. * 2 היום ראיתי שבאותו אתר מוצעים הזכרונות הבאים באותו מחיר (ואחד פחות כמה שקלים), שניהם בעלי מהירות גבוהה יותר. 256MB Samsung DDR PC3200/400 256MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B/D) האם כדאי לי לבצע החלפה לפני המשלוח? במידה ולא אעשה בהם OC האם תהיה לכך השפעה? האם במקרה הזה הזכרונות הראשונים עולים על האלטרנטיבות? תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by AVI.S.T,

מאיזה סיבות הזכרון יכול השרף עם אפשר תכתבו את כל הסיבות (למשל:אם זיכרון לא מחובר טוב עם הוא מתחמם וכו') תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by nirbo,

שלום לכולם, אני שוקל קנייה של לוח-אם ASUS, דגם - P5ND2-SLI. הלוח מגיע עם המערך - NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition/ NVIDIA MCP-04. שאלתי היא מה דעתכם על ה-Chipset הזה, והאם אני אוכל להשתמש בכרטיסי מסך של ATI למרות שהצ'יפים הם של nVidia. תודה!

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by ron56,

לבין מעבדE7200 האם שניהם CORE 2DUO

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  9. Started by Polonian,

אהלן חברה כרגע יש לי kingmax pc3200 שהם דיי גרועים ל-oc ולא מסוגלים להגיע לתדרים גבוהים. המוכר בחנות נתן לי אפשרות לקחת זכרונות של חברה אחרת אם אוסיף עוד קצת כסף. אני מחפש זכרונות pc3200 (במילים אחרות ddr 400) שיש להם יכולות OC מצויינות, במחיר שפוי. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by rooster,

אחרי שסיכמתי על מפרט הוסיפו לי בחנות מאוורר למעבד ב60 שח זה לא אמור לבוא עם המעבד אם חייב אותו?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by דורפל,

אני מבין קטן מאוד בלוחות אם, ולכן נדרש לעזרה. בכל מקום באתר ממליצים על ה GA-P35-DS3L בתור לוח תקציבי טוב ל Core 2 Duo. שמתי עין על ה P5K של אסוס, שמבוסס על אותו השבב, מוסיף כל מיני דברים ועולה באותו סדר גודל. האם כדאי ללכת עליו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by yuraxp,

איך אני יכול לדעת מהי הטמפרטורה במעבד? יש לי AMD 2500 ברטון לוח אם של GIGABYTE 7VAX-A האם יש תוכנה מיוחד?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  13. רציתי לדעת אם יש בלוח הזה חיבור רגיל להרדיסק ide או רק סטה? כי לא נראה לי שיהיה לי מספיק כסף גם להרדיסק חדש....

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  14. זה מה שנותן cpu-z (תמונה מצורפת) האם אני לא יודע לקרוא את הנתונים או שיש משהו לא בסדר בהגדרה של הזכרונות ? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  15. איך אני יכול לכוון את הביוס שיוציא את מירב הביצועים מהמחשב בלי OC רציני ? יש לי לוח MSI K8N NEO2 PLATINUM עם ביוס מקורי , כרטיס מסך 6800GT 256 , זיכרון 512 (סטיק אחד , השני הלך לעולמו) של PDP DDR400 , מעבד AMD 64 3000 אני יודע שהחומרה לא משהו ( מחשב זקן , בן 3 שנים מחר ) אבל הביוס מכוון כרגע על FALE SAFE , שלפי מה שהבנתי הוא משתמש רק החלק מהיכולת של החומרה , למשל 128 MB מהכרטיס מסך במקום 256 , תקנו אותי אם אני טועה ... אז איך לכוון את הביוס שיוציא 100% ? תודה, דור

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  16. כאשר אני מבצע ומחזיר עסקה לאחור ב-SQL Server 2005, אני נתקל בבעיה. אני עובד על יישום (ב-C#.NET 3.5) שמאחסן נתונים בשבע טבלאות נפרדות במסד נתונים; טבלה אחת מקושרת לאחרת באמצעות אילוץ זר. כאשר נתונים מוזנים לטבלה אחת, המזהה הייחודי שלו (מזהה מפתח ראשי) משמש כאילוץ זר בטבלה אחרת. הכנסתי את הנתונים באמצעות חיבור SQL מ-C#. הנתונים מוכנסים ברצף אחד אחרי השני מהאפליקציה, אבל לא הצלחתי לבצע הוספות באמצעות פרוצדורה בודדת, אז לא יכולתי להשתמש במושג ה-commit וה-rollback כאן על ידי scaler (מכיוון שיש נהלים שונים ונתונים מוכנסים לתוך אחד אחרי השני מהאפליקציה, תוך חיבור בכל פעם להכנסה). האם ניתן להשתמש בשיטות ה-commit וה-rollback במצב זה?

17. Started by le011,

שלום וחג שמח ברשותי זיכרונות במהירות 1066 ומעבד C7200 ולוח אם ASUS P5Q משופ מה הזיכרונות רצים במהירות 800 .האם יש איזו הגדרה בביוס שצריך לשנות? כל ההגדרות הנוכחיות הן לפי היצרן. תודה.ולא מתוכנ המהרה למערכת

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  18. Started by assafmag,

האם כשאני קונה זכרון אני צריך לקחת בחשבון את המתח שהוא דורש ביחס למתח שמאפשר הלוח אם? מביאים לי מחו"ל את הזכרון הבא: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820141210 איך הוא? כתוב שם שהוא דורש 2.0V. אני מתכנן לקנות בארץ את הלוח DS3 או את S3 של GIGABYTE. הזכרון הזה יעבוד עם הלוחות האלה?

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by makintosh,

מה עדיף במחשב חדש שאקנה: 2X256 (הבנתי כי זה משפר מהירות) או 1x512 (יאפשר יותר הרחבות בעתיד)

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by mitch,

שלום לכולם למחשב שלי יש לוח אם מסוג: Gigabyte GA-K8NF-9 האם אני יכול לשים עליו זכרונות של ddr2 (או רק ddr1)?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  21. שלום! כיום המחשב שלי הוא כזה: לוח אם - ms-7346 מעבד - e6550 זכרון - 1gb* 2= 2gb 800mhz ddr2 כרטיס מסך - 250gts אין לי עניין לקנות מחשב חדש והייתי רוצה לדעת במידה ואני יוסיף עוד 2 זכרונות של 1gb כ"א ויחליף את המעבד ל- q6600 (שלמיטב הבנתי הוא הכי חזק שהלוח אם שלי תומך בו) עד כמה שדרוג כזה ישפר לי את המחשב? האם זה הבדל משמעותי ששווה השקעה של 300-500 שקל או שעדיף לי להשאיר דברים כמו שהם? האם יש משחקים שעדיין אני לא יוכל להריץ על הגדרות הכי גבוהות (למרות שהמחשב כבר לא כזה חזק הבנתי שהמשחקים לא מנצלים את המעבדים החדשים עד הסוף ככה שאולי גם זה יספיק)? תודה!

22. אז ככהה יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 וזיכרון פנימי 256m 800 של kingston והשאלה שלי היא איך יעבוד הכרטיס ati 9800 pro 128 m עם הזיכרון שיש לי כי תאמת כרגע היו מצבים שהוא אמר שיש לי לא מספיק זיכרון פנימי.... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by ?redrum?,

עם כרטיס מסך משולב עם יציאת s-video לhtpc זול לא משנה לי 939 או am2 שעול בסביבות ה300-400 שח תודה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by omermiz,

איזה לוחות תומכים/יתמכו בקונרו E6300 ומה יהיה המחיר שלהם בערך או מה הוא עכשיו? ואיזה סוקט הוא יהיה?

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by or_cool,

היציאה כבר משווקת ונכון שהיא יותר מהירה מAGP מישהו יכול לרשום לי מה המהירות שלPCI-Express של AGP וגם של PCI רגיל תודה מראש

• 4 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים