מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי המון בעיות עם המחשב, זה מתחיל מזה שלפעמים המסך לא מקבל שום מידע מהכרטיס מסך, כלומר הכרטיס מסך לא פועל וצריך להפעיל את המחשב כמה פעמים מחדש עד שהוא מתחיל את הכרטיס כמו שצריך. לפעמים גם המחשב בכלל לא עולה, כלומר הכפתור של ההפעלה פועל כמו אוטו שלא מתניע, האורות נדלקים לחצי שנייה ואז הוא חוזר להיות מכובה. בנוסף גם שום כונן דיסקטים לא עובד, גם כאלו שעובדים במחשבים אחרים. החלפתי ספק, ככה שזאת לא הבעיה. לדעתי הבעיה היא בלוח אם, אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע. עכשיו אם אני רוצה להחליף את הלוח אם, אני מחפש לוח אם חדש מתאים. יש לי מעבד PENTIUM 2.8PRESSCOT (1024 CACHE) מארז thermaltake armor full tower מערכת קירור thermaltake bigwater 12cm liquid cooling system 4X512MB Ki…
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אם נגיד משחק דורש 2.8 גיגיה הרץ ויש לי AMD 64 3000 אז המשחק יעבוד מהר? למה המעבדים של AMD עובדים במהירויות כמו 1.8-2.8 ולא ב3.0+גיגה הרץ? ואם יש לי כפול ליבה 2.0 גיגה הרץ אז זה כאילו 4.0 גיגה הרץ?
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מה אני עושה אם יש מה לעשות במצב הזה : יש לי דיסק קשיח חיצוני של 500 GB של החברה MAXTOR ולאחרונה הורדתי אל הדיססק הקשיח החיצונ יקובץ מסוים מאותו הרגע שהורדתי ראת הקובץ המחשב החל לעשות בעיות ... לדוגמא כשהדלקתי את המחשב הוא הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים כשניתקתי את הדיסק הקשיח המחשב על רגיל ... חברתי את הדיסק הקשיח למחשב שלי ולעוד מחשב אחר ובשתיהם ראיתי שכל המידע שהיה לי בדיסק והיה המון ... נעלם .. לחצתי על מאפינים וראיתי שייש תפוסה של מקום ז"א יש בפנים עדיין מידע אבל אני לא רואה כלום ולא יכול להפעיל כלום .... מה אני אמור לעשות .. ? האם כל המידע הלך ? יש אפשרות להחזיר את המידע שנעלם ?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
לוח לAMD אם הוא תומך 400 FSB אז אני יכול לשים עליו גם 266 או 333...? ואני יכול לשים מעבד מוביל של AMD על לוח אם רגיל ? והאם המאוורר יתאים לו?(למוביל-מאוורר למעבדי AMD לא מוביל)?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש הבדל מהותי בין זכרונות מסןג DDR2 במהירויות הנ"ל? שווה להשקיע ב-1066 או ש-800 יתן אותם ביצועים? הלוח אם שלי הוא ABIT IP35 PRO תומך עד -1066 אני חושב... לגבי תיזמונים...ככל שהם נמוכים יותר במספרים לדוגמא 2-2-2-15 או משהו כזה אז הלטנסי הרבה יותר טוב? ראיתי תזמונים של 6-6-6 והזכרון יותר יקר...מוזר... תודה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
OCZ 4GB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Vista Performance Gold 4GB 5-5-5-18 עולה 660 ש"ח שימו לב שזה 4GB אבל CL5 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Reaper HPC Edition Dual Channel CL 3-4-4-15 עולה 480 ש"ח 2GB אבל CL3 מה עדיף ?
-
- 8 תגובות
- 520 צפיות
-
-
"Of course you are not going to be able to run a Prescott at that speed in a box. In fact it is a moot point if you can run one at conventional speeds in a box" מקור: http://www.theinquirer.net/?article=18693 כעת אותו אתר שעשה את ההמהרה של הפנטיום 4 עשה גם משהו מעניין עם FX53: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=42687 טוען שיכול יותר אבל צריך לוח אחר.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שמעתי יש תוכנה לבדיקת התקינות של הזיכרון או משו כזה... יש כזה דבר? איך אני בודק איזה זיכרון יש לי? כמה עולה זיכרון טוב? נגיד 512 DDR? תודה!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
זו שאלה שהרבה זמן רציתי לשאול ולא ידעתי איך לשאול אותה .. בקיצור ניגש לעניין . שאלות : א. אם הכוח של כל ליבה הוא 2.4 ויש 4 ליבות יש שיטה לדעת מהו הכוח הכללי של כל הליבות ? ב. אם אני מפעיל לדוגמא משחק כמו בישוק או קריסיס באיזה מהמעבדים הוא יעבוד טוב יותר E6850 או Q6600 ? ג. האם זה משתלם לקנות כבר מהיום מעבד כזה בכלל כי אחרי הכל עדיין אין משחקים שצורכים 4 ליבות ? ד. למה המעבד של ה4 ליבות חם יום ממעבד שדומה לו[E6600] שהוא עם 2 ליבות ?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום יש זכרונות שמדורגים למהירויות של 3200 למשל OCZ EL PC3200 Rev2 והם יכולים להגיע לddr 600 ויש זכרונות שמדורגים למהירויות גבוהות כמו Gskill PC4800FF והם מגיעים לאותם מהירויות ddr600 אז למה יש דירוג מהירויות כי יש זכרונות שמדורגים ל3200 והם מגיעים לאותם מהירויות כמו זכרונות שמדורגים ל4800 תודה
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מעיון בדיונים קודמים בפורום,עולה כי הנושא די שנוי במחלוקת,והדעות חלוקות לכאן ולכאן. אבקש לשאול 3 שאלותיש בלוח 2 סטיקים לזכרון) 1-מה עדיף למשחקים 2-שימוש רגיל אך עם "ויסטה"(לא משחקים) 3-בכלל,מה בדיוק נותן dc
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום אני מחפש שותפים לקנות זיכרון DDR2 מחו"ל מדובר בזיכרון 6400 CL4 של חברה לא מוכרת. המחיר הוא 185 ש"ח ל 1GB כולל משלוח. אם תהיה כמות גדולה יש מצב להוזלה במחיר!!! אני חייב תשובות עד יום א אז בבקשה מי שמעוניין להזדרז! אם אני עובר על חוקי הפורום בפירסום המודעה הזאת אני מתנצל מראש זו לא הייתה כוונתי! :-[ משה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
כן/לא ולמה התקציב הוא עד 550 שקל אז אם משהו אחר עדיף, שלא יעלה על התקציב הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מעבד פנטיום D 820 ואני מעוניין לעשות אוברקלוק גם למעבד וגם לכרטיס מסך. איזה לוח אם מומלץ שנתוניו באוברקלוק טובים ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מצאתי את התמונה הזאת http://www.morextech.com/newsite/Produits/Fiches%20Produit/cartes%20mere/images%20gigabyte/K8nxp-sli/k8nxp-sli-sata.jpg עכשיו אני רוצה לדעת מזה היציאות הכתומות הלאה האדומות האלה הלבנות האלה המרובעים הקטנים ומזה הברזל הגדול הכתום הזה באמצע ? מה אלה?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום ראיתי את המעבד קונרו 6300 גם 1150 כבר ולוחות אם זולים יחסית 500-700 השאלה שלי האם יש לוח שתומך גם בDDR1 וגם בAGP וגם 6300 קונרו יש לי 7800GS 430\1300 EVGA וספק enermax noisemaker 420W ו1GB זכרון ולא אכפת לי לקנות זכרון נוסף אבל כרגע נכון לשנתיים הבאות זה נראה לי מספיק אשמח להצעות כולל קישור
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה שמעתי שבינואר (עוד שלושה שבועות) יוצאים דגמים חדשים של מעבדי INTEL סדרת QUAD האם אתם צופים שבעקבות כך תיהיה נפילת מחירים של הכפולי ליבה ושל AMD או שהמחירים של סדרת ה QUAD החדשה יהיו גבוהים וכל השאר ישארו באותו מחיר ועוד דבר אם אתם חושבים שהמחיר של המעבדים לא ירדו אז עוד כמה זמן נראה לכם שמעבדים החדשיםירדו וכך גם כל השאר לדוגמא מעבד של INTEL E6750 עולה כ 1000 ש"ח היום האם בעוד שלושה שבועות בעקבות היציאה של כמה דגמי QUAD המחיר של E6750 ירד משמעותי(אם בכלל) או שלא ירד וה QUAD יהיה פשוט יקר? או שירידה תתקיים רק לאחר כמה חודשים? אשמח לקבל תגובות לגבי הצפי של האנשים כאן תודה
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לוח אם מסוגAW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E ורציתי לדעת האם קיים לי שם את החיבור הנ"ל ובנוסף רציתי לדעת מה המהירות של העברת הנתונים של חיבור זה מידע על הלוח אם שלי ניתן לימצוא כאן: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Y
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכם !!!! אתמול קניתי מחשב חדש. קניתי את כל הרכיבים חוץ מהמעבד. בינתיים מאוד משעמם לי אז יש לי שתי שאלות עיקריות: 1. האם כרטיס המסך שקניתי יכול להתאים ולעבוד עם הלוח אם הישן שלי ? 2. האם שני כרטיסי הזכרונות 256 DDR כל אחד, יכולים לעבוד עם הלוח אם הישן שלי ? (למרות שהם 400) סוג כרטיס המסך הוא : GIGABAYTE RADEON 9200 128 MEGA סוג כרטיסי זיכרון: 400 ובקשר ללוח האם - הנה המידע עליו: SiSoftware Sandra Mainboard Bus(es) : X-Bus AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : No MP APIC : Yes System BIOS : Intel Corp. PT84520A.86A.0011.P06.0209201643 Mainboard : Intel Corporation D845EBG2 Total Memory : 255MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82845E Brookdale Host-Hub In…
-
- 6 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הגיע בשעה טובה המחשב החדש עם הלוח Gigabyte P35-DS3 קניתי אותו בנעה מחשבים ונתתי להם להרכיב אותו יש לי רק דילמה אחת לגבי ההתקלה שלהם, לאיזה בקר SATA עדיף לחבר את ההרדיסק והצורב? על הלוח יש 4 פורטים שנשלטים ע"י ה-ICH9 ועוד 2 פורטים שנשלטים ע"י ציפ של Gigabyte.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום,יש לי לוח אם כמצויין למעלה ויש עליו כרטיס זיכרון של קינגסטון 1024 מהירות 667 יחיד רציתי להרחיב את הזיכרון בעוד כרטיס של גיגה להלן : http://www.dmii.co.il/products/76203?ref=zap השאלה שלי האם יש משהו שלא לקחתי בחשבון לפני שאני מזמין את ההרחבה???
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
דותן, סנטרינו ובאנייס. אשמח לתשובות מבוססות ולהשוואות. BOSE
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-