עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איפה ניתן לקבל מידע על ההבדל בין המעבדים 64ביט ל 32ביט ומה זה בכלל ביט?!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by shtrum,

שלום חברים. אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב הישן של אישתי. יש לה כרגע רק סלוט אחד בשימוש ויש בו את הזכרון הבא: Look at this on eBay http://www.ebay.de/itm/291300231786 נשאלת השאלה, האם לקנות עוד אחד זהה כמו שיש בלינק שצרפתי ואז להכפיל את כמות הזכרון, או שפשוט יש לכם המלצה זולה יחסית (באיזו ה-200 שקל), לשידרוג של מהירות הזכרון ואז אקנה 2 שבבים חדשים במקום 1 זהה.

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by The MHz,

הלוח אם הזה: GA-6VXE+ של ג'יגה בייט תומך סוג אחר של זיכרונות חוץ מ SDRAM? תודה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by dm_wa,

מישהו יודע אם אפשר למצוא אותו בארץ וכמה הוא עולה והאם הוא עדיף על הE2160 של אינטל מבחינת ביצועים עבור שימושים משרדיים ללא OC אחרי שקראתי קצת אצל טום/תום http://www.tomshardware.com/2007/06/18/amd_smart_strike/ אז הAMDx2 be2350 שהוא מעבד חדש וחלש של AMD אשר אמור להחליף את הAMDX2 3800 ומשפר את הצריכת חשמל שלו ברוב במבחנים הוא מפגר אחרי הE2160 גם אם זה רק בקצת אבל מבחנת הספק הוא מביל למידע נוסף יש את הקישור

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by abcdjkh,

שלום רב! ברצוני לרכוש Q6600 לריבוי משימות (מולטי טסקינג), ומתוכנן OC (לא ברמות מטורפות). בתחילה חשבתי לקחת את GA-965P-S3, אך עכשיו עם הערכה החדשה, P35, נראה לי ששווה לקחת דווקא אותה. (580 ש"ח) אבקש המלצתכם ללוח אם לOC (לא מטורף) עד 870 ש"ח. האם יש צורך בערכה החדשה או שעדיף לחכות קצת שיוציאו לה לוחות טובים יותר? חשבתי גם על OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK 2GB (800 ש"ח) לאחרונה ראיתי G.SKILL 1000MHz באותו מחיר, האם הם משתלמים? האם יש חלופה אחרת? תודה

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  6. איך אני מעדכן את הביוס אחרי שגמרתי להוריד את העידכון שלו?? בבקשה הסבר מפורט למי שיכול

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  7. שלום, נקנה המחשב הנ"ל בעצה של כמה מבאי הפורום. האם כדאי לי להחליף מעבד מ E7400 ל E8400??? או לQ8200? המחשב לטובת עריכת מסמכים ומעט עיבוד תמונה. חשוב שקט ויציבות! ללא OC בברכה, SPC [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  8. למשל מה עדף q9400 או E8500 שהם באותו מחיר בערך ? הבנתי שלא כל התוכנות והמשחקים משתמשים ב4 ליבות עד כמה זה משמעותי?

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש זיכרונות DDR2 לאוברקלוק (סביר, לא גבוה מדי), חשבתי על אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3263 האם תוספת 100 ומשהו ש"ח כדי לעבוד לCL4 יתנו לי שיפור כלשהו בביצועים, במשחקים, ובאוברקלוק? כי אני יכול לקחת את אלה ב639: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=379 בתודה רבה, אור כהן.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  10. שלום אני בעל מחשב AMD סאן- דיאגו 3700 + המעבד 128 + 1024 2GB זיכרון משתמש במחשב בעיקר לראות סרטים כולל XVID +DIVX +X264 עם העלאתו לרזולוציה עד 720P אחרי כיווני הקודים לאיכות מקסימלית עם כל מה שעובד במחשב ממוצע 30 % מכח ה-CPU מנוצל השאלה : האם לשדרג ל- AMD Athlon 64 X2 4800+, 2.4 GHz או שחבל על הכסף ?

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  11. Started by lidor_abo,

חברה יש לי 1 gb זיכרון האם זה הגיוני שנגיד אני עושה העתקה מכונן לכונן ויפעיל במקביל עוד תוכנה יכול להיות שהמחשב יגיב איטי?

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  12. Started by Qtec,

היי יש לי בביוס 5 מהירויות שאפשר לבחור לזכרונות- safe, normal, fast, turbo, ultra. כרגע הזכרון נמצא על turbo. האם כדאי לי להשאיר אותו על המהירות הזאת או להוריד?? (האם הוא מתחמם יותר מדי\נשחק?) **הזיכרון הוא של samsung, 512mb 333mhz (2700)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש לוח אם לדודה שלי (שמוגבלת בתקציב) לכן אני מחפש לוח שכולל כרטיס קול ומסך עליו. הלוח מיועד ל AMD. ראיתי שני לוחות כאלה: ABIT NF7-M Nforce 2 AMD Gigabyte GA-7N400V-L nForce2 איך הם? יש הבדלים גדולים ביניהם? ועוד משהו: אני חושב שהיא צריכה gameport בלוח. באחד מהלוחות האלה יש? תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by GMTK,

יש לי בעייה שקרתה ליפני כמה ימים פתאום כל היציאות של הUSB 3 במחשב שלי לא עובדות. איך פותרים בעייה כזאת עשיתי ריסטתרת ולא עזר אשמח לקבל עזרה בנושא. אני לא יודע מה זה אומר אבל זה התקין לי טכנולגית איכסון מהיר של אינטל וזה מראה לי שמה יציאות אבל שאני מכיס משהוא זה נותן לו חשמל ולא מראה אותו במחשב אפילו זה לא עושה רעש של חיבור של USB רק שאני מחבר לUSB 2 כנראה שזה משהוא בביוס? או בהגדרות של המחשב? תודה רבה לכל העוזרים(:. חג חנוכה שמח וכשר.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by shlosi,

הי לכולם, יש לי Dell Inspiron 5520 ולמרות השימוש הדי בסיסי שלי, הוא לא סוחב בזמן האחרון. שמתי לב שגם בפעולות פשוטות כמו פתיחת מסמכי אקסל וטעינת דפדפנים לוקח לו הרבה זמן, וכשבדקתי את הביצועים ראיתי שהRAM והCPU מרקיעים שחקים. בקיצור, אני רוצה לשדרג את הזכרון ולהחליף הארדיסק לSSD. השאלה היא אילו רכיבים אני צריך? היום יש במחשב 4GB זכרון ואני רוצה לשדרג ל8 או 16, זו כבר תהיה שאלה של מחיר. חוץ מזה, אשמח באותה הזדמנות לקבל המלצות על כונן SSD של 256GB או 512GB מומלצים ולא יקרים. רב תודות!

16. Started by roei_b,

מה עדיף בשביל משחקים וOC? המערכת תרוץ על E6750 ו8800GTS תודה

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by Hatori_Hanzo,

שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם שתומך במעבד הזה: http://www.amazon.com/AMD-FX-8320-Eight-Core-Processor-FD8320FRHKBOX/dp/B009O7YU56/ref=sr_sp-btf_title_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1367040399&sr=1-8&keywords=AMD+FX-8320 חשוב לי שיתמוך במהירות של 2133MHZ השאלה שלי היא כזאת,האם הלוח הזה: http://www.amazon.com/AMD-FX-8320-Eight-Core-Processor-FD8320FRHKBOX/dp/B009O7YU56/ref=sr_sp-btf_title_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1367040399&sr=1-8&keywords=AMD+FX-8320 א. אם אני שם עליו זכרונות במהירות של 2133MHZ האם הוא תומך בזה בוודאות? ב. אני יכול להשיג אותו ב436 ש"ח,האם קיים לוח במחיר דומה פלוס מינוס שייתן לי תמורה טובה יותר לכסף? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. (כותרת) יש תוכנה? אני לא מוצא בלוח מה רשום שם... זה לוח אם של איזה שלוש שנים (אולי זה יעזור)...אני פשוט רוצה לקנות סטיק זיכרון אני לא יודע מה יתאים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הלוח אם - Dell.inc - 0KWVT8 -A03 זה יתמוך ב gtx 1060 ?

20. Started by borg,

התכוונתי לקנות את הזכרונות האלה עבור מחשב עם מעבד AMD כפול-ליבות: OCZ 1GB (512X2) DDR PC3200 Premier Dual Channel CL2.5. זכרונות מסוג PC3200 עובדים במהירות של 400MHz. אם אני לא טועה, אז תצורת Dual Channel מדמה מהירות של 800MHz. האם יש זכרונות DDR (לא DDR2) מהירים יותר (500MHz אולי)? במידה וכן, אז באיזה דגם מדובר (PCxxxx), ומה המהירות שלהם? אשמח לקבל קישור לזכרונות איכותיים של OCZ עם תזמונים טובים ומפזרי חום. דרך אגב, הזכרונות מיועדים ללוח-אם הזה: EPoX EP-9NPA+ ULTRA. תודה מראש!

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. איזה מהירות לזכרונות DDR 3 מומלץ? (מחיר לתוצאות) אין לי בעיה של תקציב, אבל אני לא רוצה לשלם יותר מידי על מהירות שאני עצמי לא ישים לב עליה. אני גולש באינטרנט ומתעסק עם הרבה תוכנות. ( לא משחק משחקים)

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by nim901,

שלום, לאחרונה ניקיתי את המחשב ושמתי לב שההיטסינק של הזיכרונות שלי מתחיל להתפרק (קורה ב3 מתוך ה4 סטיקים) - ראו תמונה. כמו כן, הרצתי memtest והוא דיווח על 7 שגיאות - אני כעת מנסה לברר מאיזה סטיק בידיוק מגיעה הבעיה (יש לי 16X4). השאלה שלי היא כזו - על הזכרונות יש "אחריות לכל החיים" אבל אני לא יודע אם היא מכסה את המקרה של ההיטסינק, והאם מספיק שיש שגיאה אחת ב memtest או שצריך יותר? הזיכרונות והמחשב בני 4 בערך, אם רלוונטי. תודה.

23. כל הסיפורים של אינטל על כך שהתושבת 1151 הראשונה לא מתאימה מבחינה טכנית ועוד חארטה בארטה כמיטב המסורת שלה, הופרכו ע"י מספר אנשים שהוכיחו את מופרכות הטיעונים. יש להדגיש שכל השינויים שצריכים להיעשות בכדי להפעיל 8100 על לוח H110 לדוגמה, נובעים משינויים מכוונים שאינטל עשתה במעבדים כדי שלא יעבדו על לוחות כמו H110. https://www.gadgety.co.il/198736/modding-coffee-lake-on-2xx-chipsets/

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. איזה מעבד יותר טוב לגרפיקה ותלת מימד AMD64 3000 S939 או מעבד אינטל 2.8 S775 והאם משנה מבחינת ניצולת המעבד אם אני שם זכרונות פשוטים של

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by lumi,

לא יודע אם הייתי צריך לרשום את ההודעה פה.. הרצתי memtest במשך 8 שעות והתוצאות הן: test 4 שגיאה אחת test 6 3000 שגיאות יש לי מידי פעם מסכים כחולים הזכרון נדפק? זה סטיק של 256 מגה תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.