עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עכשיו אני מזמין את הלוח הזה Chaintech 9CJS ZENITE מםיסיאיץ' עכשיו רציתי לדעת אם יש אחד יותר טוב ממנו... כי שמעתי ש Chaintech 9CJS ZENITE הוא מ-ע-ו-ל-ה למי שלא קנה את המחשב בשביל לעשות אוברקלוק והוא מצוין גם לי שרוצה להשקיע קצת יותר על הלוח אם שלו! לי יש ההכווול מסך דק עכבר מצוין מקלדת מצוינת כרטיס מסך מצוין [אני קונה] בקיצור כול מה שאני קונה מצוין! ונשאר לי 300 שקל בתקציב![התקציב הוא 5600 ללא ציוד היקפי סי די רום וכו'] אין לי יותר במה להשקיע... את החלטתי להשקיע בלוח אם! כי יש לי מערכת 7.1 אז אני רוצה כרטיס קול בהתאם... אז בבקשה תומרו לי אם הוא לוח טוב... [אני מחפש את הלוח הכי מתקדם ומהיר בשוק] תודה מראש אחים שלי יאללה ביי

2. Started by gilsch,

מחפש לוח ישן ל- AMD 1.4 Athlon שתומך ב- SDRAM. רעיונות/הצעות יתקבלו בברכה.

3. Started by tomz,

בדובים ראיתי היום שהגיעו זיכרונות OCZ מומלץ השאלה אם זה עוד מוצר שהם סתם הוסיפו או שבאמת הוא במלאי

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by tomz,

טוב אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב ממש פשוט, משחקים אולי ממש עתיקים ולאינטרנט וכאלה הוא רצה משהו קטן וקומפקתי וגם עם TV OUT אז חשבתי על השאטלים מה דעתכם על הלוח של הדגם Shuttle XPC SK41G (KM266) SFF Barebone והאם בכלל כל השאטל הזה שווה משהו? אני פשוט ממש לא מבין בזה :\

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by MoRtZkInG,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש. בגלל שאני גר בצפון ואני קונה בדרך כלל מKSP ויש לי ניסיון נחמד וטוב איתם, אני אקנה רוב הסיכויים שם. בכל מקרה עד שסוף סוף אני הולך לקנות מחשב חדש הם הפסיקו להביא את הזכרונות של TWINMOS והנה מה שנשאר להם בקטלוג: *) kingmax - 250 *) kingmax GBA - 270 *) INFINEON - 270 *) kingston - 290 *) kingston CL2 - 440 הם מחזיקים גם ערכה של שני סטיקים של GAIL CL2 ב770 אני מתכנן לקנות 2 סטיקים של256 מגה 3200. עכשיו המוכר המליץ לי על BGA בטענה שהם מיוצרים ב0.13 מיקרון מה שגורם להם כמעט ולא להתחמם (מה הקשר גם אני לא הבנתי). אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שאני שמעתי על החברה KINGMAX, מה שהעלה אצלי לא מעט התלבטויות. דעתכם? נ.ב. את הדגמים הספציפים המוכר בקריות לא ידע ו…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by ccc,

שמעו, גוגל עשה לי כאב ראש ואני מוצא רק אתרים ברוסית לא ידוע למה! הכל ברוסית! אשמח אם תתנו לי מספר ביקורות באנגלית עליו, השוואות גם טוב Thanks ד"א Stick to the question

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. האם מעבד AMD 2500+ העובד ב 333 MHZ על לוח אם התומך ב400 MHZ יפיק תועלת מזכרון ב-400 (PC3200) או שאין טעם לכך ועדיף זיכרון ב 333 MHZ? בתודה מראש. M ???

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Thermaltake TT360AD 2-fan Power Supply האם הוא יספיק ל- 2.4 c p4p800 radeon 9800 pro צורב סידי הארדיסק ו-5 מאווררים לממארז?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by CyberBoB,

הפנטיום יקר מהסלרון באיזה 400 שקל.. השימושים הם סרטים, מוזיקה, אופיס ואינטרנט. הלוח המיועד - Gigabyte GA-8IG1000MK מבוסס 865 הזכרונות - 2x256MB Kingston DDR400 תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by i.k,

יש לדוד שלי את הלוח הנ"ל ויש לו בעייה מוזרה הוא קנה אותו לפני 4 חודשים ומאז הספיק להביא אותו פעמיים לאחריות אבל באחריות לא מצאו את הסיבה לבעיה שביגללה הוא הביא אותו.מה שקורה זה שיום אחד המחשב פשוט לא נדלק בדקנו את כול החלקים במחשב שלו והכול עובד שמגיעים ללוח אין שום תגובה עכשיו חיפשתי באינטרנט חומר על הבעייה ומצאתי שמה שקורה על פי טענות אחד האתרים זה שהטנזיסטורים ליד המעבד פשוט מתחממים לטמפרטורות קיצוניות ועד כדי כך שהם אפילו מתחילים להינמס כתוצאה מכך אבל אחרי זה שהלוח מיתקרר זה חוזר לפעולה תקינה וזה מה שקרה שהוא הביא אותו לאחריות אחרי יום הם בדקו אותו ובשניי הפעמים שהוא הביא אותו היתה אותה בעיה והבן אדם לא מצליח להוכיח שיש לו בעייה בכול אופן אשמח לשמוע תגובות א…

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by Bessmertniy,

מה כדאי יותר?????? ההבדל 170 שקל שניהם ברטון...

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by idok,

היי, יש לי kingston 256MB 333MHZ+samsung 256MB 333MHZ. אוקיי, עכשיו יש לי שתי שאלות.... בביוס אני יכול לשנות תזמונים של BUS/DRAM/PCI/AGP הדיפולט שלי היה 4:3:2:1, בהתחלה חשבתי בטיפשותי שזה התזמונים של הזיכרונות....לא משנה, העברתי ל4:4:2:1 שהזכרונות על 153MHZ בערך.....מה זה אומר? ומה אומרים המספרים האחרים מתוך ה4? שאלה שניה.....בדקתי בCPU-Z את התזמונים של הזכונות שלי (מצורף תמונה), ואני לא יודע איך לשנות אותם כדי שיהיו יותר מהירים.....(הבנתי שכמה שהמספרים יורדים זה יותר מהיר?). אז איך משנים אותם? ואיפה? תודה, ומקווה שתעזרו לי עם הבעיה...

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

היום בידיעות אחרונות במוסף המחשבים כתוב שאינטל וAMD מקצצות מחירים לקראת החגים. השאלה שלי האם ידוע מתי, כמה ולמה. כי כתוב שם יש כוונה של אינטל לקצץ מעל 200 דולאר במחיר של המעבדים הגבוהים שלה ושל AMD לקצץ 100 דולר. חשוב לי לדעת מתי הקפיצה הזאת אמורה להיות לקראת קניית מחשב חדש

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  14. אני רוצה לעשות אפגרייד למחשב שלי יש לי פנטיום 3 600 128 מגה בייט אס די ראם ווודו 3 3000 16 מגה בייט אס די ראם. אני רוצה עוד כמה זמן מתי שיהיה לי כספ לקנות לוח אם חדש ומעבד חדש וגם כרטיס תלת מימד חדש וזהו בינתיים אבל קודם כספ אבל בעיקרון השאלה שלי היא אם אני מחליפ את הלוח אם אז מה קורה במחשב? אני חייב להחליפ את הזיכרונות ואת המעבד ? אני מתכוון אם הם יכולים להשאר על הלוח אם או שהם לא יכולים להתלבש עליו? כי אני אקנה תלוח אם ואז אני אחכה שיהיה לי כספ ואז אני אקנה מעבד וזכרונות..... הא?

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by Alechko88,

סוף סוף מישהו בארץ שחושב (החנות מקיסריה ;D) מיבאת את הזכרונות המעולים של OCZ וגם במחיר זול יותר מקורסייר למרות שהם פחות או יותר שווים בביצועיהם 256*2 של PC4000 עולה 875 שקל! ו512 מגה גולד אדישן עולה 1000... זכרונות מוצלחים ומומלצים

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by stingeR-,

מי מהם יותר טוב מבחינת , נוחות , יציבות , OC(לא הכי חשוב) , פיצ'רים , תמיכה , אחריות והכל הדברים האחרים שמשפיעים על לוח אם... ענו לי הפעם זה דחוף! מחר אני הולך לקנות.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Clint Eastwood,

סורי על הבורות אבל מה זה כל ה Dual chanel? אממ... ואיך אני עושה את זה? יש לי שתי סטיקים של 256 2700 של קינגסטון.. תודה לכל העונה! ;D

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by 1,

בביוס יש לי את האפשרויות הבאות: Cpu Brand : Intel Cpu Type : Pentium Cpu Speed : 800mhz (אי אפשר לשנות) Cpu ratio Selection: 8.0x (אפשר לשנות) Cpu Frequency 100mhz (לא ניתן לשנות) המעבד שלי הוא CELERON 1700NHZ. איך ההגדרות שלי צריכות להיות? אני מקווה שתתנו לי תשובה מניסיון או מידע על בטוח כי אני לא רוצה לקחת סיכון ולשרוף תמעבד *עריכה* עד היום ההגדרות היו ככה אבל עכשיו שמתי לב שהמעבד בעצם עובד על 800 מגה הרץ והוא אמור להיות על 1700 ובשביל זה אני חייב לעלות במקום 8.X ל17.X השאלה היא איך זה אמור להיות.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by bluemail,

הייתי רוצה דפי נתונים של מיקרו בקר מדור הפנטיום דור ראשון ושני מספיק טוב בשבילי אם אפשר גם שלישי

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  20. Started by vourt,

אני הולך לרכוש מערכת מחשב חדשה (לוח ומעבד) בערך בעוד כחודש, ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לחכות ולהשקיע במערכת של מעבד ולוח 64 ביט החדשים שיוצאים לשוק רק עכשיו כמובן במחירים מופקעים תודה! kfir@jesta.co.il www.jesta.co.il

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Clint Eastwood,

קניתי זיכרון של GEIL 256MB 333 עם קולינג.... (למרות שזה כולה איזה נייר כסף מסביב לזיכרון!!) אמממ... בקיצור שאלתי מופיע כבר בכותרת! GEIL שווה או לא?

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  22. הכל התחיל לא מזמן, לאחר שהמחשב היה לא מחובר לחשמל מסיבה כלשהי במשך 5 שעות. אח"כ חיברתי לחשמל והכל עלה כרגיל. לפני 10 דקות באתי לכבות אותו, ואז ראיתי שהלוח אם משמיע בכאילו הוא נכבה, אך הספק עדיין עובד, ורשום על המסך את המסך כיבוי של ווינדווס. לחצתי על הכפתור כיבוי וכביכול המחשב נדלק והנורות פעול והמחשב עלה מחדש. בקיצר הוצאתי את המחשב מהחשמל ואז החזרתי, עלה המידעה על הכרטיס מסך והלוח, ואז היה רשום: FDC failure press F1 to continue בקיצר הווינדווס לא עולה, ואין לי מושג מה הבעיה. המפרט של המחשב ההוא: Celeron 1700mhz elitegroup p4vmm2 Voodoo 5 5500 תעזרו לי :'( *עריכה* דרך אגב שומעים שני צפצופים ארוכים ואחד קצר (כמו ששומעים שהכל תקין רק לפני זה עוד שני צפצופים יותר ארוכים).

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Jack_g,

אתה לוח שלי קניתי בגירסא 12 או 11 לפי מה שזכור לי הטפרטורה שהחיישן של המעבד מציין הייתה שיקרית לאחר עדכון של ביוס לגירסא 14 שהיה כתוב בגירסא שהם תיקנו את קריאות החיישן של המעבד הטמפרטורה ירדה 8 מעלות בערך. זכור לי שעופר (MAPHISTO) בדק אז את רמת האמינות של החיישן בביוס 14 והוא היה מאוד אמין. בביוס 18 זכור לי שאביט כתבו שהם עשו שוב מודיפיקציה לקריאה של החיישן. היום עדכנתי את הביוס לגירסא 19 והטמפרטורות עלו ב 7 מעלות +\- לדוגמא בביוס 14 בטמפ' של המעבד ב מצב IDLE הייתה בערך 35-37 ועכשיו זה לא יורד מתחת 44 מעלות. השאלה שלי היא האם הקריאה של החיישן בביוס 19 היא מדוייק ובאיזה מהביוסים החיישן משקר. יש לי קירור SK7+SF2 מהירות ה SF2 ב IDLE מכוונת ל 3000RPM לפעמים אפילו ל 2600RPM. …

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  24. Started by RusTy,

הוא עובד על מהירות 1100 איך זה הגיוני ..? קניתי אותו מ PCH

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  25. תגידו מהם התזמונים הטובים ביותר לזכרונות? אם זה משנה אז יש לי 256 X2 . עוד שאלה - בסנדרה 2004 קיבלתי ב- memory bendwidth benchmark 4586 ב- Int 4579 ב- float dudl drr 256 X 2 של סמסונג asusp4p800 p4 2.4 c

• 6 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים