עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by oren22,

יש לי זכרון 256MB 333MHZ בכרטיס אחד. עושה רושם שזה לא כל כך מועיל למחשב, כי הוא מקרטע לפרקים כמו יפה ירקוני... לוח של GigaBaye, דגם GA-8ST800. כרטיס מסך GeForce4 Ti4200 /AGP X8, 128MB המחשב מתפקד בעיקר עם יישומי תכנות פלאש, משחקים כבדים עם גרפיקה מורכבת. אז השאלות הן: 1) אם אני רוצה לבצע שדרוג - 512MB ב-2 כרטיסים או כרטיס אחד וזהו? 2) איך אני יודע מה המגבלה של המהירות זכרון שהלוח שלי מסוגל לקבל? 3) יש חברה מומלצת לזכרונות? שמעתי המון דעות, לא משהו שאפשר להבין ממנו יותר מדי. המון תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  2. הכותרת אומרת הכל, אפשר גם יד שנייה וגם חדש, רק תגידו איפה לקנות.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by eazy,

מה ההבדל באיכות כרטיס הקול שיש על לוחות ASUS P4 800 מול GIGABYTE

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  4. אני חייב דחוף אתר באנגלית או בעברית [ יותר טוב בעברית] שיש בו ביקורות על לוחות אם טובים... [ושיהיה מעודכן...] זה הדיון המעודכן : איך יכול ליהיות שלאביט יש ic7-max 2? הינה הקישור www.newegg.com/app/viewproduct...pa=0&page=1 תסבירו לי והינה התמונות www.newegg.com/app/Showimage.a...asp?style=album הערה : ידעתם שאין ל abit ic7 max 3 כניסה למדפסת?!?!?!?

5. Started by Yaniv_Uzan,

יש לי כרטיס קול אונבורד על הלוח אם. עכשיו אני רוצה מתאם בשביל להוסיף את היציאה הדיגיטלית... ואולי אופטית אם יש גם הכנה בלוח. צריך כבל כזה כמו של USB נגיד שמוסיפים... משהו יודע איפה אני משיג כבל כזה? אני רוצה מקורי של EPOX. יש של חברות אחרות אבל הם לא מתאימים או שרק חלק מהיציאות יעבדו והשאר לא... הם משנים את החיבורים של החוטים ואיאפשר להפריד חוט חוט. תודה יניב

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by unbalanced,

האם מדובר בגירסת התוכנה בלוח האם ? או בחומרה עצמה על הלוח...?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  7. קניתי זכרון 256MB DDRPC2100 לפנטיום 4 2.66 שלי וביחד עם הKINGSTON 256MB זה 512.... בקיצור - עם הזכרון המחשב נתקע ובלי הזכרון המחשב לא נתקע 1) מה אני יעשה איתו עכשיו!<!??!?! 2) תמליצו לי על זכרון אמין וזול .... (PC2100)

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by BeNzZy-BoY,

איזה לוח אם + מעבד AMD פלוס קירור חדש למעבד (כי הקירור שבא איתו הוא חרא) הכי מומלץ לקנייה בתקציב של עד 1100 שח ? תתחשבו בזה שאני רוצה לעשות אובר קלוק, והמחשב מיועד בעיקר למשחקים .. בתודה בנצי

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by DeaglinG,

אני מועניין לקנות מחשב חדש ( רק למשחקים ברשת ), ואני לא יודע אם לקחת amd 3.2ghz או p4 3.2. אם מישהו יכול לתת לי הסברים קצת מה לקחת ולמה אני ישמח.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by CyberGod,

שלום חברים ! אני הולך ליקנות מחשב בזמן הקרוב (מאוד ) ואני מאוד מתלבט לגבי הלוח אם , אני ראיתי שכולם פה מאוד ממליצים על הלוחות של EPOX והסבירו לי גם שיש לו כרטיס קול ברמה מאוד גבוהה . ההתלבטות שלי היא בין הA-BIT לEPOX יש יתרונות מסויימים לABIT כמו הFIREWIRE שיש לו והמחיר ההנמוך ב100ש"ח . מה אתם אומרים ? מה היתרונות של הEPOX , אם בכלל ? עוד משהו..... המפרט הוא : abit ic7 intel p4 2.8c kingston memory 256mb 3200 compucase -HEC המחיר יצא לי 2640ש"ח - כשהמארז הוא לא מKSP פשוט כי אין להם אותו....

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש. בגלל שאני גר בצפון ואני קונה בדרך כלל מKSP ויש לי ניסיון נחמד וטוב איתם, אני אקנה רוב הסיכויים שם. בכל מקרה עד שסוף סוף אני הולך לקנות מחשב חדש הם הפסיקו להביא את הזכרונות של TWINMOS והנה מה שנשאר להם בקטלוג: *) kingmax - 250 *) kingmax GBA - 270 *) INFINEON - 270 *) kingston - 290 *) kingston CL2 - 440 הם מחזיקים גם ערכה של שני סטיקים של GAIL CL2 ב770 אני מתכנן לקנות 2 סטיקים של256 מגה 3200. עכשיו המוכר המליץ לי על BGA בטענה שהם מיוצרים ב0.13 מיקרון מה שגורם להם כמעט ולא להתחמם (מה הקשר גם אני לא הבנתי). אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שאני שמעתי על החברה KINGMAX, מה שהעלה אצלי לא מעט התלבטויות. דעתכם? נ.ב. את הדגמים הספציפים המוכר בקריות לא ידע ו…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by bennyriz,

שלום לכולם. אני טכנאי מחשבים ואני נתקל לעיתים קרובות בבעיות זיכרון שגורמות לבעיות רבות במחשב. השאלה שלי האם מישהו מכיר תוכנה טובה שאפשר לסמוך עליה שתוכל להריץ בדיקה יסודית לזיכרונות ולדווח על תקינותם.

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by vourt,

אני הולך לרכוש מערכת מחשב חדשה (לוח ומעבד) בערך בעוד כחודש, ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לחכות ולהשקיע במערכת של מעבד ולוח 64 ביט החדשים שיוצאים לשוק רק עכשיו כמובן במחירים מופקעים תודה! kfir@jesta.co.il www.jesta.co.il

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Dr@gon,

איזה לוח אם כדי יותר של ABIT IC7 MAX 3 או של Chaintech 9CJS ??? ???

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  15. אני יודע שכאלשר הבאס של המעבד 200 ושל הזכירון 200 אז הם יעבדו בסינכרון 1:1 טוב ... אבל רציתי לחזק את הידע שלי בנושא . כמו מה קורה באותו זמן ... והאם 1:1 מתאים ל200 מה"צ לבאס מטעם המעבד ומטעם הזכרונות (כמו שאמרתי) ? ועוד בכלליות מה זה ההסתנכרנות של המעבד והזכרונות ... רציתי לקרוא את המדריך ב PCSPOT - אבל כמו שידוע לנו - האתר לא עובד :-X

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  16. Started by captaincaveman,

רק לוח, מעבד, זכרון. נא לא להתייחס לנושא המחיר/כדאיות אבל גם לא להציע 4GB זכרון או משהו כזה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by HeaT-SinK,

המעבדנקרא כך AMD Athlon 64 3200+, ADA3200BOX - RETAIL, 1MB L2 Cache, 1600Mhz Bus 1600 = 800*2 (כמו שתמיד אצל AMD הכפולות של 2) ? או 1600 = 8*200 (בעע) או משהו אחר (?) אני חושב על הראשון ... מה הנכון ?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  18. האם מעבד AMD 2500+ העובד ב 333 MHZ על לוח אם התומך ב400 MHZ יפיק תועלת מזכרון ב-400 (PC3200) או שאין טעם לכך ועדיף זיכרון ב 333 MHZ? בתודה מראש. M ???

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by bluemail,

הייתי רוצה דפי נתונים של מיקרו בקר מדור הפנטיום דור ראשון ושני מספיק טוב בשבילי אם אפשר גם שלישי

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  20. Started by RusTy,

הוא עובד על מהירות 1100 איך זה הגיוני ..? קניתי אותו מ PCH

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  21. ההארד דיסק שלי תומך ב U DMA 5 שזה אומר 100 מגה לשניה . עדעכשיו הוא היה PIO . שיניתי ל U DMA 5 . אני הורס\מנזק ככה משהו ?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by xino,

שלום לכולם, האם מישהו יודע אם AbitVA6 תומך בדיקים קשיחים מעל 30GB?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  23. עכשיו אני מזמין את הלוח הזה Chaintech 9CJS ZENITE מםיסיאיץ' עכשיו רציתי לדעת אם יש אחד יותר טוב ממנו... כי שמעתי ש Chaintech 9CJS ZENITE הוא מ-ע-ו-ל-ה למי שלא קנה את המחשב בשביל לעשות אוברקלוק והוא מצוין גם לי שרוצה להשקיע קצת יותר על הלוח אם שלו! לי יש ההכווול מסך דק עכבר מצוין מקלדת מצוינת כרטיס מסך מצוין [אני קונה] בקיצור כול מה שאני קונה מצוין! ונשאר לי 300 שקל בתקציב![התקציב הוא 5600 ללא ציוד היקפי סי די רום וכו'] אין לי יותר במה להשקיע... את החלטתי להשקיע בלוח אם! כי יש לי מערכת 7.1 אז אני רוצה כרטיס קול בהתאם... אז בבקשה תומרו לי אם הוא לוח טוב... [אני מחפש את הלוח הכי מתקדם ומהיר בשוק] תודה מראש אחים שלי יאללה ביי

24. Started by Zingale,

אני רוצה לדעת מה יותר עדיף לי משתי הלוחות האלה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1270522919.htm http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1336650222.htm תתחשבו בזה שיש לי 1400 ש"ח ואני צריך גם לקנות מעבד

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  25. Started by tomz,

בדובים ראיתי היום שהגיעו זיכרונות OCZ מומלץ השאלה אם זה עוד מוצר שהם סתם הוסיפו או שבאמת הוא במלאי

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים