מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת איזו חברת לוחות אם עדיפה למעבדי אינטל : גי'גה בייט או אינטל ? נתקלתי במוכר ממורמר שטוען כי הלוחות של ג'יגה בייט למעבדי אינטל ובכלל "על הפנים" ושהלוחות של אינטל יותר טובים למעבדי אינטל מאשר גי'גה בייט... אומנם יש פה "פשר" קליל לטענה שלו... בכל זאת לוחות אינטל.. ומעבדים של אינטל.. אבל גי'גה בייט חברה מוכרות ולא מדובר בלוחות גרועים.. לי אפילו נדמה שהפיצ'ירים והמבנה של הלוחות של ג'יגה בייט טובים יותר משל אינטל אבל... לא יודע מה אתם אומרים ? מה עדיף למעבדי INTEL ?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, קניתי KINGSTONE 512MB ובהגדרות כתוב שיש לי רק 448.... אז זה אומר שאחת מהיחידות של הזכרון נדפקו לא? תודה מראש, ניר
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כאשר אני מבצע ומחזיר עסקה לאחור ב-SQL Server 2005, אני נתקל בבעיה. אני עובד על יישום (ב-C#.NET 3.5) שמאחסן נתונים בשבע טבלאות נפרדות במסד נתונים; טבלה אחת מקושרת לאחרת באמצעות אילוץ זר. כאשר נתונים מוזנים לטבלה אחת, המזהה הייחודי שלו (מזהה מפתח ראשי) משמש כאילוץ זר בטבלה אחרת. הכנסתי את הנתונים באמצעות חיבור SQL מ-C#. הנתונים מוכנסים ברצף אחד אחרי השני מהאפליקציה, אבל לא הצלחתי לבצע הוספות באמצעות פרוצדורה בודדת, אז לא יכולתי להשתמש במושג ה-commit וה-rollback כאן על ידי scaler (מכיוון שיש נהלים שונים ונתונים מוכנסים לתוך אחד אחרי השני מהאפליקציה, תוך חיבור בכל פעם להכנסה). האם ניתן להשתמש בשיטות ה-commit וה-rollback במצב זה?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אם אפשר המלצה אחת על לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה והמלצה שנייה עם כרטיס מסך מובנה . הלוחות חייבים להיות של אינטל. תודה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עם כל הנושאים שנפתחו על זה, עוד לא הגעתי להחלטה חד משמעית... אל תציעו לי ללכת על DS4 כי זה לא בתקציב. עכשיו, DS3 או DFI? תשובה עם פירוטים =] תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מפרט למחשב פשוט שהפקטור העקרי מבחינתי הוא אמינות לאורך שנים על מארז HEC שהיה לי הכולל ספק HEC 300V הרכבתי את המפרט הנ"ל מעבד פנטיום כפול ליבה EA2200 לוח אם-ASUS P5KPL-CM או גיגה בייט G31M2SL הדומה לו בתכונותיו--מי עדיף מבחינת אמינות לאורך זמן המחיר זהה? זכרון קינגסטון- 1G (ללוחות שני סלוטים לכן הכנסתי רק סלוט אחד ע"מ שנוכל להרחיב בעתיד) HD פשוט של 160 כרטיס מסך למרות שיש מובנה (בשביל הנכדים) 8400 פשוט של גיגה בייט אשמח לתשובה מהירה גל
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום! כיום המחשב שלי הוא כזה: לוח אם - ms-7346 מעבד - e6550 זכרון - 1gb* 2= 2gb 800mhz ddr2 כרטיס מסך - 250gts אין לי עניין לקנות מחשב חדש והייתי רוצה לדעת במידה ואני יוסיף עוד 2 זכרונות של 1gb כ"א ויחליף את המעבד ל- q6600 (שלמיטב הבנתי הוא הכי חזק שהלוח אם שלי תומך בו) עד כמה שדרוג כזה ישפר לי את המחשב? האם זה הבדל משמעותי ששווה השקעה של 300-500 שקל או שעדיף לי להשאיר דברים כמו שהם? האם יש משחקים שעדיין אני לא יוכל להריץ על הגדרות הכי גבוהות (למרות שהמחשב כבר לא כזה חזק הבנתי שהמשחקים לא מנצלים את המעבדים החדשים עד הסוף ככה שאולי גם זה יספיק)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום כולם אני מחפש לוח חדש לs939 שהיה טוב עדין עוד ככה 6 שנים לשדרוג למעבדים כופלי הליבות שהיו פה רציתי לדעת אם שווה להשקיע בשביל הלוחות של dfi למרות שלא מתוכנן אובר קלוק או שזה סתם ביזבוז כסף תודה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי הצעה עם מעבד אינטל וזכרון 1 גיגה במהירות 880 ודיסק גדול, ללא מסך ב 2400 ש"ח. האם כדאי? ממתי אינטל עדיף על AMD? בברכה comp13
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המעבד intel pentium d LGA-775 DUAL-CORE יש לי 2 שאלות 1) האם הוא 64 BIT 2) אם כן, חייבים תוכנות מיוחדות בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי את האתר שלהם פה או בפרטי? הוא אבד לי ממזמן ואני לא זוכר מה השם של החברה. תודה על העזרה :-)
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם חדש שיתאים לאובר קלוקינג טוב עים amd 2500 barton ושיהיה עילו כמה שיותר תוספות חובה שיהיה -(raid , usb 2 , lan) כאדי שיהיה - fire wire,כרטיס סאונד אני לא צריך כרטיס גרפי על הלוח אם יש לי כרטיס טוב וחשוב מאוד שהוא יהיה מתאים לאובר קלוקינג תודה רבה !!!! ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מדובר בלוח האם GA-EP35C-DS3R. האם הוא תומך בתקן החדש PCI-E 2.0? ביררתי באתר של החברה ולא הצלחתי לקבוע בוודאות... תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אהלן, אני מחזיק כרגע ב TWINMOS SPEED PRIMIUM חשבתי על האופצייה למכור אותם ולקנות זכרונות מבוססים TCCD , השאלה היא האם כדאי מבחינת עלות מול תועלת , אפשר המלצות על זכרונות כלשהם מבוססי TCCD ? משהו מכיר חנות חוץ מנעה שמוכרת DDR של G.SKILL ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
CORSAIR TWIN KIT DUAL DDR2 2048MB 800MHZ PC6400 CL5 או G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ תודה!
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי לוח אם שתומך ב- DDR 400 . אני מחפש כרטיס זיכרון איכותי במחיר של 550 ש"ח. תנו לי סוג של חברה איכותית שנותנת אחריות כמו שצריך. תודה זאביק.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום. אם אני קונה זכרונות 1066MHZ CL5 האם אני יכול לכוון אותם כך שיעבדו ב800MHZ CL4/677MHZ CL3?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת למה אומרים שלא מומלץ להשתמש בחצאי מכפלות בAMD (או בכלל)?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מעבד אט'לון בארטון 2500+ 333MHZ זכרון ווינבונד 512MB 3200PC (אלא אם אנשים יצליחו לשכנע אותי שלא, ואני הולך הולך ומשתכנע, אגב. אם לא אז זה יהיה טווינמוס תואם במהירות ובנפח). WD 60GB 7200 8MB. המערכת בעיקר למשחקים. כל השאר די לא חשוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם אני על סף קניית כרטיס מסך radeon hd4850 אבל אני חושש שהמעבד שלי (e6300) יגביל אותו בצורה רצינית והשאלה היא האם באמת יהיה לי צוואר בקבוק רציני ואני לא יוכל לנצל את הכח של הכרטיס ?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אז ככה... 1. יש היום הרבה מעבדים ולוחות אם. שלכל אחד מתאים משו אחר... אז למשתמש ממוצע שרוצה את המחשב בעיקר לשימוש ביתי+ (זתומרת אינטרנט ומשחקים מדי פעם והורדת סדרות וסרטים וכאלה אבל לא ברמה הכי גבוהה) מה עדיף? אינטל? AMD? ולהמשך האשכול... באות שאר השאלות מה זה DUAL CORE ומה זה SATA1 או SATA2 וכל מיני תמיכות ודברים כאלה שיש לרכיבים השונים. ומה זה קונרו? ואיזה לוח תומך ואיזה לא? ומה עדיף בשביל שתהיה אפשרות בשנה שנתיים הקרובות גם לשדרג את המחשב ולא להתקע עם טכנולוגיה שנהיה מחוייבים להחליף את כל המחשב בשביל לשדרג אותו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שבנקודת הזמן הזאת אין שום טעם להשקיע בלוח אם יקר ל-conroe ( כ-1000 שח רק על הלוח) שמחייב קניית זיכרון ddr2 יקר, או על כרטיס מסך יקר לאור יציאתם של כרטיסי directx10 לשוק בעוד כחודש,שלבטח יהיו בתקופה הקרובה יקרים ולא משתלמים לגיימר שיש לו מעט שכל בקודקודו(ולעניות דעתי מניסיון מוקדם עם מערכות ההפעלה של מיקרוסופט,שומר נפשו עדיף שיתרחק מ-vista לפחות עד שיצא sp2 בעוד כשנה+). משחק ה-directx10 שיצא בתחילת ינואר-- crysis,טוב ככול שיהיה לא מצדיק את ההשקעה הכספית הגדולה הנידרשת ממי שמעונין לשדרג את המערכת שלו כך שתתאים ל-dx10 במלואו משום שבחצי השנה הקרובה, ככול שידוע לי לא צפוי לצאת שום משחק נוסף שינצל את ה-dx10 ,כך שעד שזה יקרה יחלוף פרק זמן של יותר מחצי שנה שבמהלכה צפ…
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אילו חברות של זיכרונות יש באיכות טובה ולא יותר מידיי יקרים? כאלה זכרונות של 512 מגה
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איזה מבין החלקים הבאים עדיף ? (אני לא רוצה OC) לוח אם MSI 965 NeoF או GIGABYTE GA-945P-S3-RH ? זכרונות 800MHZ או 667 MHZ ? לא מרגישים הבדל ? האם עדיף DUAL CHANNEL (למשל 1GB*2) או צ'יפ אחד של 2GB ? מעבד E6300 או E6400 ? לא מרגישים הבדל ? תודה לכולם, תשובות מהר בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם לוח אם INTEL G31 pearl creek 1333mhz fsb? האם הוא עדיף על לוח של ASUS מקביל?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-