עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום , האם הלוח הזה ‏Gigabyte M57SLI-S4 AM2 קנייה טובה ? זאת אומרת האם יש לוח אם באותו טווח מחירים (600-700) עם אותו צ'יפסט ואמין שיותר טוב ? .. + אני לא עושה שטות שאני הולך על AMD נכון ? אני קונה ת'4600 X2 .. פשוט המחירים כ"כ זולים. המחשב בעיקר לאינטרנט/סרטים/מוזיקה וכאלה .. אבל גם למשחקים .. + G.Skill DDR2 1024MB (512MB x 2) 667Mhz CL4 שווה , או בשביל הצרכים שלי אפשר ללכת על ה CL5 בראש שקט ?.. תודה מראש !! :>

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  2. Started by LOOSE,

מחפש לוח אם AMD 939 PCI-E בתקציב של עד 400 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by Budabeh,

אהלן, הזמנתי לוח gigabyte p-35 DS3 האם שווה להשקיע עוד 70 ש"ח ולקנות Gigabyte p-35c ds3r מה ההבדלים בינהם? תודה, דן

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by elad the master,

http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_8S661FXMP-RZ.htm זה הקישור.. בביוס יש אפשרות להפעיל ולבטל את הHT...גם כשאני מפעיל וגם כשאני מבטל..זה נישאר באותו מצב..בלי HT... המעבד הוא פרסקוט 3.0 גיגה הרץ. [attachment deleted by admin]

5. Started by alias,

תראו לפני כמה ימים ראיתי כאן הודעה שיש בה קישור לאתר שרשום בו איזה לוח אם הכי טוב לסוקטים השונים של amd הקיצר אז לא היה לי כח לקרוא את זה ואני עכשיו לא מוצא את זה משהו יכול לעזור לייי

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  6. Started by ccc,

מה יותר טוב... 1. מעבד אטלון 64 2800+ לוח אם ASUS K8V או ג'יגה בייט הזולים.. וזכרון 512 של סמסונג. PC3200 או.. מעבד XP2400 לוח של איפוקס 8RDA וזכרון של טווונימוס 500 מה"ץ בקשר לאטלון 64.. 2800 זה טוב..? איזה לוח יותר טוב אסוס הזה או ג'יגה בייט (רק רק משני אלה)

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by iib,

שלום. אני מחפש לוח לסוקט 478 שיהיה מבוסס על ציפסט של אינטל 865 או 875 עדיף הזול מבינהם עם הלוחות בעלי אותם פיצרים. הפיצרים שאני צריך הם - Gbit Lan, SATA Raid. ויכולות אוברקלוקינג גבוהות ככל שניתן. חשבתי על ה ABIT IS7-G אבל אני רואה שהוא כבר לא זמין. ואז ראיתי את ה ABIT IC7-G רק שהוא עולה אלפייה... נראה לי מוגזם לשלם פרימיום כ"כ גבוהה על שיפור הביצועים המוגבל של 875 על ה 865. אני לא כ"כ בקיא בשוק כמו שהייתי פעם... ובאמת אין לי כוח לקרוא Reviews עצומים על עשרות לוחות אם. בעיקר כי אני חושב שאין כמו ניסיון אישי... ולכן אני מבקש את עצתכם. תודה!

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  8. שלום אני עובד בעיקר בתוכנות פוטושופ ופרימייר- תוכנה לעריכת סרטי וידאו. אשמח לדעת איזה מעבד אני צריך לפי דעתכם האם שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש המחשב ישמש בעיקר לתוכנות פוטושופ- ןפרימיר- תוכנת עריכת וידאו. לא משחקים וכו'.. רציתי לדעת איזה מפרט מומלץ.. ראיתי את הרשימה שOCEAN העלתה אבל אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין למשל- סוגי המעבדים Intel Core 2 Duo או Core 2 Quad וגם המלצה ללוח אם מתאים האם ללכת רק על לוח של אינטל? או ממש לא.. תודה על כל מידע.. רק אתמול בלילה גיליתי את האתר הזה ואני נדהם מכמות הידע שיש פה לאנשים.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  9. 1. 512MB TwinMos Speed Premium DDR PC3200/400 - original - C2.5 או: 2. A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 אולי קצת OC בעתיד,אבל כנראה שלא. במחיר הTWINMOS יקר יותר ב-50ש"ח. איזה עדיף? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  10. Started by Amit_Alcobi,

אם אני אשים זכרונות במהירות 800 על לוח שתומך במהירות 400 הם יעבדו? ברור לי שאם הם יעבדו הם יעבדו במהירות של 400 פשוט אני שואל אם הם יעבדו בכלל?

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  11. אפשרויות זיכרון: 1. 4 גיגה קינגסטון DDR2 800 או GEIL KIT 2*1024MB ?2GB? DDR2 800 MHZ דיסק קשיח: 500 WD - כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS או SEAGATE 500 GB SATA2 7200 RPM 16 MB תודה, יורם

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  12. Started by SnakeBite,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל העקרוני בין הטכנולוגיות HT ו Dual Core כי שמתי לב שבמעבדי dual core אין Ht וגם הייתי רוצה לדעת מה יותר משתלם? עידו

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  13. אז ככה, יש לי מעבד E6320, הבאתי אותו ל 2.66GHZ עם זכרונות 667MHZ. עכשיו, אני יודע שאני מגיע איתו ל 3GHZ בקלות אם היה לי זכרונות בתדר 800. אז חשבתי לקנות זוג של ג'יגה כל אחד, עכשיו הקטע הוא מה יקרה אם יהיה לי שתי צ'יפים של 667 ועוד שתי צ'יפים של 800? איך הזכרונות יעבדו ביחד? בטח בתדר 667 (גם אלו שעובדים בתדר 800), נכון? ובלי שום קשר, אני יוכל לעלות את ה FSB מעבר ל 400 ? איך זה ישפיע על הזוג זכרונות שעובדים בתדר 667? כרגע הזכרונות שלי עובדים במהירות 780MHZ, יעני הורדתי את המהירות ל 533, והעלתי את ה FSB ל 380. זה טוב להם? חח שאלה מטופשת, יעני זה פוגע בהם? מקצר חיים או מה? יש לי לוח אם P5B. אשמח לקבל קצת עזרה בקשר לזכרונות, נא לא להעביר לפורום אוברקלוקינג כי הנושא הוא הזכרונו…

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by eXtReMeHaLo,

השאלה למעלה...

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  15. Started by BridTheSun,

בס"ד חברה אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין ה אתלון FX ל 64 ? תודה רבה רבה . ד.א עשיתי חיפוש בפורום .

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  16. Started by יניב קופר,

Intel P32_800T Pentium 4 3.2G 512kb FSB 800 Tray NORTHWOOD (LOW TEMP מישהו יכול לעזור לי לפרש את מה שכתוב

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  17. Started by ea666,

שלום. יש לי 4 זכרונות Samsung RDRAM 128 MB PC800 יענו 512MB כדאי לי להחליף את הזכרונות האלה לזכרונות DDR או DDR2? ולאיזה זכרונות הכי כדאי בלהתחשב בזה שאני לא מתעסק עם כל ה OC... ואם כן אז למה הכי כדאי לי להחליף ככה שאני לא אצתרך להוסיף הרבה כסף לאחר שאמכור את הזכרונות שיש לי עכשיו. ועוד משהו שרציתי לשאול. איזה לוח אם הכי ממולץ היום בשוק?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  18. בהודעה הקודמת שפתחתי, כל הנושא היה מבולבל טיפה, אז חשבתי לנסח כמו שצריך מחדש. יש לי זיכרון של סמסונג DDR2 533MHz CL3 1GB. אני רוצה להוסיף עליו זיכרון של PQI, נפח 1GB גם, DDR2 667MHz CL4. בגלל שוני מהירויות התדר וה-CL, ה-DC יעבוד או לא?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by ns,

לסגור זה טעות. סליחה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  20. Started by kamikazie,

האם יכולות להיווצר בעיות משילוב Q9450 עם GA-P35-DS3L? אני מתכוון לקנות מפרט שמכיל את שניהם בימים הקרובים, ורוצה לברר האם המעבד היקר יחסית יעבוד עם לוח-אם הזול יחסית. האם כדאי לי להשקיע בלוח-אם טוב יותר? *לא מתכנן OC

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  21. שלום לכולםרציתי האם המעבד של אינטל החדש שזה ‏Core i7 920, s1366, 8MB‎ מתאים לי ללוח האם או שאני צריך להחליף אותוהלוח שלי הוא אסוס p5k p35 למרות שעל הקופסא של הלוח שלי כתוב שהוא תומך במעבדי 45 nm מה אתם אומרים מתאים או לא? האם יש באג במעבד הזה קראתי שיש איזה באגים במעבדים החדשים האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

אז המעבד הוא SEMPRON 3000 בסוקט 939 והלוח אם GA-K8NF-9 הבעיה היא שהוא מזהה את המעבד כ200 מגהרץ....משמע...בלי המכפלה שלו... מה קרה?...איך מסדרים את זה?...CRL COMS לא עבד... ובאותה נשימה....המחשב לא מזהה את הHDD של WD 40BB... שהוא עובד לי במחשב השני...

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by eliasfen1,

יש לי 1 GB זכרון של GEIL תזמונים 2.5-8-4-4 שאלתי איזה התזמונים האלה והאם הזכרונות שיש לי לא יוצרים לי מגבלה במפרט הבא מעבד AMD 64 939 לוח אם DFI 939 NF4 ULTRA INFINIT כרטיס מסך ATI X1800 GTO את המעבד כבר יש לי מהמחשב הקודם אני צריך לרכוש את הלוח ואת כרטיס המסך

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  24. זו כל השאלה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  25. Started by sella,

יש לי במחשב זיכרון של micron ואני רוצה לקנות עוד אחד של SimpleTech זה יעבוד לי שתיהם ביחד??

• 2 תגובות
    • 521 צפיות