מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
אני מזמין מחשב עם מעבד i5 עכשיו אני מתלבט בין שתי לוחות אם האחד asus p7p55d asus p7p55d deluxe מה ההבדל בין הdeluxe לשני?
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
נגיד ויש לי לוח אם של ג'יגה בייט SLI שיש עליו 2 מושבים של PCIE לכרטיסי מסך . השאלות שלי הם כאלו : א. אם נגיד יש לי 2 כרטיסים של 8600GT על הלוח אז הם יתנו לי פי 2 ביצועים ? ב. בהנחה שסעיף א' נכון , אם אני שם כרטיס אחד 8600GT ועוד כרטיס אחר 1950PRO ואני מפעיל משחק שצריך בו DX10 האם שתי הכרטיסים ינוצלו או רק התומך בDX10 ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי על P5E Deluxe 775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E ואז אמרו שכדאי שאקנה לוח שתומך בddr3 בכדי שעוד שנה שנתיים שהמחיר של ddr3 יהיה סבירר אוכל להשתמש בו וזה ייתן מהירות יותר גדולה של הזיכרון, ראשית אשמח לדעת אם אתם חושבים שאכן החשיבה הזו נכונה ועדיף ללכת על לוח שאולי פחות טוב (או לא, אני ממש לא יודע) אבל תומך בddr3 שנית אשמח לדעת, אם החלטנו שהולכים על תומך ב ddr3 אז איזה מבין שני הלוחות הבאים: של ג'יגהבייט- EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E של אסוס- P5QC s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2, 2xDDR3, PCI-E 2.0
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
למישהו יש כרטיס קול טוב להציע לי אני לא יודע בידיוק איך זה עובד אשמח לעזרה תודה מראש😁
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
- 1 follower
-
-
לוח אם עם CrossFire יכול לעבוד עם Geforce? Asus P5B DLX יכול לעבוד עם Geforce 7300GS של Gainwood? אני מצטער אם יש שאלה כזאת בנעוץ
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
האם המעבד בקישור הזה: http://skypc.co.il/sg_product~INT-CP-E6750~3~0.htm הוא 64 ביט או 32? ומה ההבדל בין ה-2 בכלל?
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום קניתי לוח אם GA 7VRXP ושמעתי שיש לו בעיות אם הRADEON 8500 אבל אם עושים שידרוג לביוס הכל מסתדר! עכשיו השאלה שלי פה זה העידכון של הביוס ורציתי לדעת ב100% שאני עושה את זה כמו שצריך! מה שצריך לעשות זה: 1.להוריד את 7vrxp_f6e.zip 2.לפתוח אותו על ההרד דיסק(זה משנה אם אני מפעיל את העידכון מהH.D או מהתקליטון?). 3.לגשת לDOS (דרך תקליטון איתחול 98) 4.להפעיל את הקובץ EXE 5.המחשב יכבה את עצמו לבד ולהפעיל מחדש ככה עושים? תודה (קניתי מחשב חדש ואני מפחד לדפוק את הלוח).
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חלק אומרים שכן, חלק אומרים שלא. בכל מקרה, באתר של A-DATA http://www.adata.com.tw/adata_en/index.php אין שום איזכור למילה AMERICAN, ויותר מזה...מדובר בכלל בחברה טיוואנית... אחרי כל זה, האם מישהו יכול להגיד לי בוודאות שזיכרון שראיתי של חברת AMERICAN DATA הוא אכן מבית A-DATA ואיכותי כמוהו?
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום חברה יש ברשותי כרטיס מסך 7600GS PCIE, יש לי בעיה כאשר אני משחק משחקים.. זה לא קורה בכולם אבל קורה בהרבה כמו וורמס מהיימס, ג'יטיאי וייסיטי ועוד..הבעיה היא שאני מתחיל לשחק במשחק ואחרי כ20 דקות הוא מתחיל לרוץ מהר, הזמן זז מהר, הכל זז מהר יותר, ורק אחרי רסט המשחק מתחיל לפעול בסדר ואחרי מספר עשרות דקות הבעיה מתחילה שוב. ניסיתי לשדרג לדרייברים הכי חדשים , ניסיתי לשים את הדרייברים המקוריים שמגיעים עם הכרטיס, אך הבעיה חוזרת על עצמה. האם יש מצב שהבעיה היא בכרטיס מסך עצמו?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להרכיב מחשב שישמש בעיקר לתכנות, אינטרנט והרצת סימולציות. רצוי שהמחשב יהיה חזק יחסית אבל ללא צורך ביכולות גרפיות מתקדמות ( למשחקים למשל). אני מתלבט בין שני המעבדים הבאים: כאשר הימני הוא בעל מאיץ גרפי מובנה ואילו השמאלי מגיע ללא מאיץ גרפי מובנה - פרט לכך המעבדים די דומים מבחינת כל הפרמטרים. במחשב הזה חשבתי לוותר על כרטיס המסך ולהשקיע למשל בעוד זיכרון כיוון שאני לא צריך יכולות גרפיות מתקדמות. חשבתי על לוח האם הבא: האם יש הבדל מבחינת ביצועים אם אני בחור במעבד עם המאיץ הגרפי לאומת המעבד ללא המאיץ הגרפי ? האם יציאות הוידאו של לוח האם יעבדו בכלל עם מעבד ללא מאיץ גרפי ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן להביא את הלוח שלי לאחי במידה ואמצא לוח אם של חברת BIOSTAR מסדרת T-FORCE לAM2 האם קיים כזה לוח בארצנו?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי לוח אם פנטיום 4 של ASUS533-MX קניתי הרד דיסק 160 SATA והתברר לי שאין לי חיבור SATA על הלוח אם מה אני עושה ???????. איך אני טיודע אם הלוח תומך ואם לא האם הוא יתמוךך בהרד דיסק עם החיבור הישן יותר IDE עם הפינים? אני מבקש שתעזורו לי מהר זה דחוףףףףףףףףףףףףףף :jump:
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עידכנתי את ה BIOS של המחשב שלי GIGABYTE-p35c-ds3 ל F7, דרך WINDOWS ואחרי ריסט המחשב לא עולה. פשוט מסך שחור. מה עושים ???
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מקווה שהשאלה לא יותר מדי טפשית אבל אני באמת לא יודע מה הכוונה בלוח אם עם GBL ....
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סבתא שלי נתנה לי פרוייקט שהוא לתקן לה את המחשב הישן ולהתקין לה בו קצת משחקים ( לא כבדים, סתם קלפים ושטויות ). הבעיה היא שברגע שאני מזיז את העכבר, המעב מנצל 100% מכוחו. מדובר על המחשב הזה: https://www.91mobiles.com/toshiba-c855d-s5103-apu-dual-core-e-4-gb-320-gb-windows-8-laptop-price-in-india-114576 אתם חושבים שאוכל להצילו רק עם החלפת מעבד או שזה כבר הפך להיות ניתוח מסובך מידי?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעונין לקנות מחשב עם מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton Box , אך מכיוון שהוא אזל הציעו לי לקחת את ה- XP 2500+ Tray עם מאוורר SPEEZE HawkStream ll Socket A/ 370 Heatsink ואחריות לשלוש שנים באותו מחיר של ה- Box . בחנות אמרו לי שהוא לא נופל מהמאוורר שמסופק ב- Box ואף טוב מממנו במקצת. מה דעתכם בנושא? האם אני יכול לישון בשקט? תודה!
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה לצרוב ביוס בגלל החלפת מעבד ללוח GA-965P-DS3 של GIGABYTE תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן חברים. יש לי לוח אם M4A78LT-M עם ארבעה סלוטים ושני צ'אנלים, זה הזכרון שלי במדוייק: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820220407 וזה מה שיש לחוברת של הלוח שלי לומר בקשר לזכרון: שני הסטיקים של הזכרונות יושבים ב DIMM_A1 ו- DIMM_A2. איך אני יכול לדעת אם הDUAL CHANNEL עובד? הנה מה שכתוב לי בCPU-Z: והשאלה היותר חשובה: אני רוצה לקנות עוד 4 ג'יגה זכרון, קראתי את מה שכתוב בחוברת (בתמונה הראשונה) ואני לא מצליח להבין מזה איך הDUAL CHANNEL עובד. אני חייב לקנות בדיוק את אותו הזכרון כדי לשמור את הDUAL CHANNEL ? או שני יכול לקנות שני סטיקים אחרים אבל זהים אחד לשני ואז המהירות של כל הזוכרון תהיה במהירות של הCHANNEL האיטי מבין השניים ? או שכל זכרון שממופה…
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-EP43C-DS3 כמו שהבנתי אפשר לשים עד 16 ג"ב DDR 2 ו DDR3 עד 8 ג"ב.. הבנתי נכון? אם כן, האם מותר לשלב? נגיד לשים עכשיו 4 גיגה DDR2 ובעוד כמה חודשים להוסיף כמה גיגה של DDR 3? תודה מראש [=
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
למה חסמתם את האשכול שפתחתי? אתם חושבים שאני מנסהל נצל את זה שאני חדש כדי לרשום הרבה שאלות? בכלל לא נכון! פשוט אינ וקנה מחשב חדש ואני חייב להתייעץ בכם כי שמעתי שיש פה הרבה אנשים שמבינים טוב מאוד בחומרה! אז בבקשה ממכם תענו... אני לא מבין למה אתם מקבלים אותי ככה בכעס? :-X :-[ :-\ :'(
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב שיתחבר למגבר ולהעביר אודיו באיכות HD נאמר לי שרק דרך HDMI ניתן לקבל זאת בבקשה את עזרתכם בנוגע ללוח רם 1333MHZעם HDMI לאודיו .ראיתי לוחות עם HDMI header מה זה אומר והאם זה מה שאני צריך
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי Intel Celeron 1.7 GHz והזמנתי לוח אם שתומך בP4 processors, כידוע Celeon 1.7 GHz נחשב כP4 רשום באריזה של המעבד שלי Socket478 והמעבד שהזמנתי תומך בSocket423 ורשום שהוא תומך בP4 האם המעבד שלי יתאים ללוח אם? ???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קישור: http://news.zdnet.com/2100-9584_22-6152645.html AMD עוד טוענים: לעוד מידע: http://www.internetnews.com/ent-news/article.php/3655636 קרדיט לgOJDO מ XS: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=131307 מה דעתכם? האם K8L באמת יהיה חזק מClovertown ב40%? (מבוסס קנטיפלד)
-
- 178 תגובות
- 20.5k צפיות
-