מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה יש ברשותי כרטיס מסך 7600GS PCIE, יש לי בעיה כאשר אני משחק משחקים.. זה לא קורה בכולם אבל קורה בהרבה כמו וורמס מהיימס, ג'יטיאי וייסיטי ועוד..הבעיה היא שאני מתחיל לשחק במשחק ואחרי כ20 דקות הוא מתחיל לרוץ מהר, הזמן זז מהר, הכל זז מהר יותר, ורק אחרי רסט המשחק מתחיל לפעול בסדר ואחרי מספר עשרות דקות הבעיה מתחילה שוב. ניסיתי לשדרג לדרייברים הכי חדשים , ניסיתי לשים את הדרייברים המקוריים שמגיעים עם הכרטיס, אך הבעיה חוזרת על עצמה. האם יש מצב שהבעיה היא בכרטיס מסך עצמו?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להרכיב מחשב שישמש בעיקר לתכנות, אינטרנט והרצת סימולציות. רצוי שהמחשב יהיה חזק יחסית אבל ללא צורך ביכולות גרפיות מתקדמות ( למשחקים למשל). אני מתלבט בין שני המעבדים הבאים: כאשר הימני הוא בעל מאיץ גרפי מובנה ואילו השמאלי מגיע ללא מאיץ גרפי מובנה - פרט לכך המעבדים די דומים מבחינת כל הפרמטרים. במחשב הזה חשבתי לוותר על כרטיס המסך ולהשקיע למשל בעוד זיכרון כיוון שאני לא צריך יכולות גרפיות מתקדמות. חשבתי על לוח האם הבא: האם יש הבדל מבחינת ביצועים אם אני בחור במעבד עם המאיץ הגרפי לאומת המעבד ללא המאיץ הגרפי ? האם יציאות הוידאו של לוח האם יעבדו בכלל עם מעבד ללא מאיץ גרפי ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן להביא את הלוח שלי לאחי במידה ואמצא לוח אם של חברת BIOSTAR מסדרת T-FORCE לAM2 האם קיים כזה לוח בארצנו?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי לוח אם פנטיום 4 של ASUS533-MX קניתי הרד דיסק 160 SATA והתברר לי שאין לי חיבור SATA על הלוח אם מה אני עושה ???????. איך אני טיודע אם הלוח תומך ואם לא האם הוא יתמוךך בהרד דיסק עם החיבור הישן יותר IDE עם הפינים? אני מבקש שתעזורו לי מהר זה דחוףףףףףףףףףףףףףף :jump:
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עידכנתי את ה BIOS של המחשב שלי GIGABYTE-p35c-ds3 ל F7, דרך WINDOWS ואחרי ריסט המחשב לא עולה. פשוט מסך שחור. מה עושים ???
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מקווה שהשאלה לא יותר מדי טפשית אבל אני באמת לא יודע מה הכוונה בלוח אם עם GBL ....
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
סבתא שלי נתנה לי פרוייקט שהוא לתקן לה את המחשב הישן ולהתקין לה בו קצת משחקים ( לא כבדים, סתם קלפים ושטויות ). הבעיה היא שברגע שאני מזיז את העכבר, המעב מנצל 100% מכוחו. מדובר על המחשב הזה: https://www.91mobiles.com/toshiba-c855d-s5103-apu-dual-core-e-4-gb-320-gb-windows-8-laptop-price-in-india-114576 אתם חושבים שאוכל להצילו רק עם החלפת מעבד או שזה כבר הפך להיות ניתוח מסובך מידי?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעונין לקנות מחשב עם מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton Box , אך מכיוון שהוא אזל הציעו לי לקחת את ה- XP 2500+ Tray עם מאוורר SPEEZE HawkStream ll Socket A/ 370 Heatsink ואחריות לשלוש שנים באותו מחיר של ה- Box . בחנות אמרו לי שהוא לא נופל מהמאוורר שמסופק ב- Box ואף טוב מממנו במקצת. מה דעתכם בנושא? האם אני יכול לישון בשקט? תודה!
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה לצרוב ביוס בגלל החלפת מעבד ללוח GA-965P-DS3 של GIGABYTE תודה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן חברים. יש לי לוח אם M4A78LT-M עם ארבעה סלוטים ושני צ'אנלים, זה הזכרון שלי במדוייק: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820220407 וזה מה שיש לחוברת של הלוח שלי לומר בקשר לזכרון: שני הסטיקים של הזכרונות יושבים ב DIMM_A1 ו- DIMM_A2. איך אני יכול לדעת אם הDUAL CHANNEL עובד? הנה מה שכתוב לי בCPU-Z: והשאלה היותר חשובה: אני רוצה לקנות עוד 4 ג'יגה זכרון, קראתי את מה שכתוב בחוברת (בתמונה הראשונה) ואני לא מצליח להבין מזה איך הDUAL CHANNEL עובד. אני חייב לקנות בדיוק את אותו הזכרון כדי לשמור את הDUAL CHANNEL ? או שני יכול לקנות שני סטיקים אחרים אבל זהים אחד לשני ואז המהירות של כל הזוכרון תהיה במהירות של הCHANNEL האיטי מבין השניים ? או שכל זכרון שממופה…
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-EP43C-DS3 כמו שהבנתי אפשר לשים עד 16 ג"ב DDR 2 ו DDR3 עד 8 ג"ב.. הבנתי נכון? אם כן, האם מותר לשלב? נגיד לשים עכשיו 4 גיגה DDR2 ובעוד כמה חודשים להוסיף כמה גיגה של DDR 3? תודה מראש [=
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
למה חסמתם את האשכול שפתחתי? אתם חושבים שאני מנסהל נצל את זה שאני חדש כדי לרשום הרבה שאלות? בכלל לא נכון! פשוט אינ וקנה מחשב חדש ואני חייב להתייעץ בכם כי שמעתי שיש פה הרבה אנשים שמבינים טוב מאוד בחומרה! אז בבקשה ממכם תענו... אני לא מבין למה אתם מקבלים אותי ככה בכעס? :-X :-[ :-\ :'(
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב שיתחבר למגבר ולהעביר אודיו באיכות HD נאמר לי שרק דרך HDMI ניתן לקבל זאת בבקשה את עזרתכם בנוגע ללוח רם 1333MHZעם HDMI לאודיו .ראיתי לוחות עם HDMI header מה זה אומר והאם זה מה שאני צריך
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי Intel Celeron 1.7 GHz והזמנתי לוח אם שתומך בP4 processors, כידוע Celeon 1.7 GHz נחשב כP4 רשום באריזה של המעבד שלי Socket478 והמעבד שהזמנתי תומך בSocket423 ורשום שהוא תומך בP4 האם המעבד שלי יתאים ללוח אם? ???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קישור: http://news.zdnet.com/2100-9584_22-6152645.html AMD עוד טוענים: לעוד מידע: http://www.internetnews.com/ent-news/article.php/3655636 קרדיט לgOJDO מ XS: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=131307 מה דעתכם? האם K8L באמת יהיה חזק מClovertown ב40%? (מבוסס קנטיפלד)
-
- 178 תגובות
- 20.2k צפיות
-
-
-
תראו בניתי מפרט בKSP, עכשיו אני לא יודע אם שווה להשקיע במעבד הזה, אני חושב שהוא יותר מידי בשביל גיימינג, במידה ואני יורד ל3 ליבות AMD PHENOM 720 אני יכול לעלות במסך ל21.5 אינטש (2233SW), ובכרטיס לVAPOR-X.. מה אתם אומרים? יהיה הפרש ביצועים משמעותי? המחשב הוא לטווח ארוך. תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בבקשה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי קניתי מחשב : מעבד amd am2 athlon x2 ולוח אם asus m2npv-vm . הלוח אם הזה סה"כ בסדר, ויש לו הכל כמעט onboard. כולל כרטיס מסך סביר ויציאת s-video. הדבר היחיד שמפריע זה שאי אפשר לשדר לs-video וליציאה האנלוגית בו זמנית. היום אני צריך להרכיב מחשב נוסף בסטנדרט הזה. האם יש היום לוחות חדשים/ טובים יותר בסנדרט הזה? האם יש לוחות כאלה עם כרטיס רשת אלחוטי onboard ? בנוסף הייתי שמח לקבל המלצה על לוח אם בסיסי שמתאים ל amd am2 athlon x2 בסדר גודל של 300 -500 ש"ח ללא כרטיס מסך onboard .
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את מחשבי. אז חשבתי לעשות את השידרוג הבאה : לוח אם להחליף לP35 DS3L כרגע יש לך MS - 6580 מחברת MSI. להישאר עם המעבד הנוכחי שלי P4 2.4GHZ @ 2.8GHZ. ולהוסיף 2GB זיכרון ללוח אם החדש. יש לי שאלה אליכם : האם מעבד P4 סקוט 478 יתאים ללוח אם P35 DS3L ואם לא, איזה לוח אם אתם ממליצים לי? אשמח לקבל המלצות, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 537 צפיות
-
-
איזה מן הלוחות שבכותרת הוא אוברקלוקר יותר טוב ? בעל קירור יותר טוב ? ובכלל מי מבניהם מפגין משהו יותר טוב מן האחר ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי בקשה- אני מחפש במיוחד לוח אם m-atx, שיתאים למארז שאני קונה ( Antec NSK1300 ) אני קונה את המחשב מחנות למיר. הנה קישור לכל לוחות האם בגודל m-atx בחנות זו http://www.lamir.co.il/?SearchType=3&SearchIn=Name%2CKeywords%2CSale%2C_CatalogNumber%2CBrief&Search=m-atx אשמח אם מישהו יוכל להביא לי המלצה על לוח אם עם כרטיס מסך OB. אני לא מתכוון לעשות OC! התקציב הוא 400-600 ש"ח ללוח אם. שיתאים למעבד C2D. תודה !!
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
הוספתי עוד סטיק של 1GB עכשיו יש לי 2GB . כשהמחשב עולה אני רואה שרשום משהו T1 שקשור לזיכרונות. האם יש צורך להגדיר בביוס משהו כידי שהזיכרונות יעבדו ב Dual Channel ? ( מורכבים בשני חריצים עם אותו הצבע ). הלוח שלי כפי שמצויין בחתימה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כרגע יש לי סטיק אחד של 512 2-3-3-6 ב-185fsb,חבר שלי הציע לי לקנות את הסטיק שלו של סאמסונג אני בטוח שכולכם מכירים הם די פופולאריים רציתי לדעת אם הם יעבדו בדואל צאנל ביחד והאם הסאמסונג יעמוד בתזמונים כאלו בבאס הזה?
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-