מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, האם ניתן לקנות את הלוח אם X58A-UD3R בראש שקט? מחפירות באתרים השונים הוא אומנם מתבלט כלוח שווה לכסף עבור מה שהוא נותן, אך אי אפשר להימלט מבעיות האמינות שלו החל מאי זיהוי הזיכרון, רעשים מוזרים של הלוח עצמו ואפילו לבעיות עם הכרטיס קול והסאונד שהוא מפיק. אשמח אם בעלי הלוח ישתפו בחווית ההתקנה שלהם. מאחר ואני מתכוון להרכיב בעצמי את המחשב ממש לא בא לי להטרטר לחנות ולהסביר להם באותות ובמופתים שיחליפו לי את הלוח... מבחינתי עדיף להוסיף אולי עוד 100 - 200 שקלים (נניח ללוח של ASUS) ולוותר על פיצ'ר כזה או אחר אבל לדעת שאני קונה לוח בלי בעיות מעצבנות... תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי, אני מחפש כרטיסי הרחבה ללוח אם של ASUS. כרטיסים כמו: DVI-ADD2 S/PDIF iPanel WiFi-g B&W PCI Cards שאפשר למצוא כאן. מישהו יודע איפה מוכרים אותם בארץ? (אם בכלל)
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה עדיף...?? מבחינת מחיר...הם זהים..(40 שח הפרש..לא רציני..) מבחינת הכללי.... מהירות תיזמונים... לפי מה שראיתי לOCZ יש תיזמונים לא משהו 3-4-4-10 (אם אני לא טועה)...אבל על איזה T זה?? אני יודע שכח הG עושה 2.5-3-3-7 על 1T....מובטח.. על מערכת ויניס 3000 (אולי בעתיד ישדרג ל3200 או 3500...בשביל OC)עם לוח של DFI NF4 ULTRA-D... תודה לעוזרים...
-
- 58 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
על הלוח שלי יש רק 4 יציאות SATA יש אופציה להוסיף עוד ארבע יציאות נוספות?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא ממש יודע אם הנושא מתאים לכאן,אבל אני התחלתי בחצי שנה האחרונה להוציא הרבה כסף על המחשב,עכשיו יש לי את המפרט בחתימה. אממ אולי אני מוסיף עוד A-DATA 512 שיהיה 1024 ושיגיע ה 6600GT בחזרה ( שנשרף ) אין לי כרגע כסף ומכיוון שעשיתי שטות וקניתי ספק כוח ג'נרי 400W ב185 שקל יכלתי לקנות ספק לא ג'נרי בסכום הזה - עכשיו אני לא יודע מה יקרה עם ה 6600GT והספק כוח הזה ועם הזכרון שאני יוסיף - הוא יעמוד בזה?אני יודע שזאת שאלה ממש קשה אני רק צריך קצת מידע,אז ככה אני מתכנן להשאיר את הלוח אם שיש לי כרגע ואת המעבד לעוד חצי שנה שאני יחסוך כסף,האם המערכת תעמוד עוד חצי שנה?והכרטיס מסך שאני לא יסתבך בגללו שוב.הלוח אם שלי תומך רק עד x4 אבל הכ"מ כתוב שהוא גם יכול לתמוך עד x8, יש לי לוח אם ממש ח…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אינני מבין מהספרות מה המשמעות של FF. המחשב עובד בצורה תקינה ובמנהל ההתקנים לא מופיעה שום בעיה. מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
המחשב החדש שאני מתכנן לקנות הוא במחיר של 6K. מה דעתכם על ערכת הזיכרון הזאת? OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHZ PC2-8500 PLATINUM 5-5-5-18 OCZ2P10664GK במחיר של 660 ש"ח? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2521&products_id=21607 לדעתי OCZ אחת החברות הכי אמינות. דעתכם? אם אינכם מסכימים איתי אשמח להצעות לערכות נוספות על למחיר הנ"ל. אני מחפש ערכה חזקה, איכותית ולא מתפשרת על כלום.
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי אני בהתלבטות קשה איזה לוח לקחת :\ אני יודע שיש על זה תארדים רבים אבל לא מצאתי תשובה לכן פתחתי תרד חדש אני מחפש שיהיה תמיכה ברייד גם בכונני ATA רגילים ולא רק בסיריאל וגם כרטיס קול ברמה הכי גבוהה שאפשר הבנתי שבאביט יש סאונדסטורם לא מלא מחלקים של realtek? ובאיפוקס יש כרטיס של cmedia מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
משהו יכול להמליץ על לוח זול וסביר בשביל ATHLON 1800? התקציב שלי דל מאוד ואני לא מכיר כל כך את הלוחות. מחשב לוח עם כרטיס מסך, קול ורשת ONBOARD. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום התייעצתי עם אנשים ורציתי לקנות לוח אם ומעבד חדשים עכשיו מה שהמליצו לי עליו זה - הלוח אם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 ומעבד AMD Athlon 3000+ S939 ועכשיו רציתי לשאול בקשר ללוח אם הוא תומך ב AGP אז השאלה שלי אין הבדל כלשהו בביצועים בין AGP ל PCI-E כאילו אם אני אקנה את הלוח הזה אני לא ידפק ? .. כי פשוט קניתי כרטיס חזק עם יציאת AGP,שווה לקנות את הלוח אם הזה ? יתמוך לי במעבד בכרטיס מסך והכל? יש עליו כבר כרטיס קול מובנה וזה? יהיה שווה לקנות את הלוח הזה + המעבד ?.. ואני קונה גם את ההארד דיסק הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822144153 מה אתם אומרים עליו ??? אגב המפרט הנוכחי שלי זה Inte…
-
- 11 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל ויש לי בו 2 כ.זיכרון של 1GB ראם 800MHZ של החברה KINGSTON יש לי מקום בלוח להכניס עוד 2 כ.זיכרון כאלה בלוח שיהיה לי 4 ג'יגה ראם? תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
היי. אתם בדרך כלל שולחים לי אחלה עצות, אז תודה. אני מחפש זכרון DDR 400 MHZ 2X512MB כמה שיותר טוב במחיר 500-1000 ש"ח. זה למטרת משחקים ו OC לא ממש חשוב לי. ובגלל שאתם כל כך נחמדים צרפתי לכם פרס! תהנו... [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני חייב DUAL BOOT בין XP ל- WIN7 לפני רכישה אני רוצה לוודא שאני לא מסתבך תודה
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
חוץ מזה שה965P תומך ב 800MHZ לזכרונות (אגב שמעתי שהבבדל בין 667 ל 800 הוא משהו כמו 3 או 4 אחוז.. זה נכון? - ואם ככה למה שווה לקנות את ה965P בשביל עוד 200 שקל חוץ מהזכרונות)..
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לגלות איזה SOCKET יש למעבד שלי, מכיוון שאני רוצה לרכוש גוף קירור (שמתאים ל sockets מסוימים ולא לאחרים). כיצד מבררים? הפעלתי את CPU-Z', ואני מצרץ תמונה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי היום 2.8 נורט'ווד טוב כמעט (ואפילו יותר) מ 2.8 פרסקוט איך זה? הכי הפרסקוט בא עם ליבה חדישה ומצוייד ב1 מגה קאש מתי בעצם יהיה טוב יותר לקנות פרסקוט מנורט'ווד (לקראת הוצאת הסוקט החדש אינטל מתכננים שיפור מסויים?)
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה זיכרון עדיף (סטיק אחד) של איזה חברה עדיף יותר... Mushkin 2GB DDR2 800Mhz CL5 (כולל גוף קירור) או GeiL BlackDragon 2GB DDR2 800Mhz CL4 (ללא גוף קירור) אני שואל כי קניתי מחשב חדש, והיו אמורים להביא לי זיכרון של Mushkin 2GB DDR2 800Mhz CL4 כולל גוף קירור.. והביאו לי זיכרון עם CL5 במקום (יש כאלה הבדלים?) בקיצור, המוכר הציע להחליף לי את הזיכרון לזיכרון של GeiL BlackDragon 2GB DDR2 800Mhz CL4 (ללא גוף קירור) מה כדאי לעשות? לקחת או לא...? תודה לעוזרים =)
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
האם הלוח אם שלי יוכל יהיה לעבוד עם K8L=אלטייר ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E? יהיה צריך עידכון בביוס או לקנות לוח אם חדש לגמרי ? ומישהו יודע כמה זה בערך יעלה ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
במה הוא פחות טוב מהם אם בכלל תודה
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת על הזכרונות האלה? משום מה הם יותר זולים מKINGSTONE... http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני על אולפן ויש לי מחשב עם לוח Z77UD3 מעבד I7 6 גיגה רם ואני מתלבט עם לאחליף את הלוח שלי ל ג'יגה בייט שוב מדגם ga-z77x-ud5h אני מדגיש למחב אודיו לאולפן. חשוב לי לדעת עם אני עושה צעד נכון המחשב משמש לאודיו ווידאו. כרטיס מסך רדיון HD6960 זה ממש דחוף לי . תודה
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האתר techspot בסקירה מעניינת והשוואה בין 4770k ובין 8700k לגיימינג. ברור שה-8700k עדיף אבל השאלה האם ההפרש מצדיק שידרוג? תשובתם בבירור לא. מוטב להישאר עם הקיים כי הפער לא מצדיק את ההשקעה. ראו כאן: https://www.techspot.com/review/1526-intel-4th-gen-core-i7-vs-8th-gen/
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.hardcoreware.net/reviews/review-341-1.htm והיא אומרת שהלוח דווקא מצוין ל oc פרטים בפנים..
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
1. בתוכנה CPU-Z הוא מופיע כפועל על 2,000MHz ובעל מכפלה (multiplier) של 6. אני יודע על הפונקציה של להוריד מהירות כדי לחסוך בחשמל, אבל גם בעת מאמץ המהירות לא עולה. יש דרך לסדר את זה מלבד דרך הביוס? 2. משום מה המעבד לא מנצל את כל הכוח שלו וכל הליבות שלו. למשל בחילוץ קבצים בWINRAR המעבד מגיע ל20% מקסימום, לפי הTASK MANAGER, ופעילות הליבות נמוכה מאוד. לא בדקתי אותו עדיין במשחקים, אבל האם זה בסדר? 3. מה הטמפרטורה המומלצת, ומתי זה מתחיל להיות מסוכן בשבילו? בנוסף אני צריך תוכנה אמינה למדידת הטמפרטורה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. אני כנראה בחודשים הקרובים ייקנה מחשב ומעוניין להבין טיפה דברים לפני שאני קונה לגבי מעבדים.. אם אפשר אני רוצה הסבר על כל סוג מעבד.. Core 2 Duo Pentium E C2D Tech Dual Core מה ההבדל בין זה לבין הזה שלמעלה? Pentium D Dual Core במה שונה המעבד הזה מהמעבד שלמעלה.. הפנטיום אי? Core 2 Quad זה מעבד מרובע ליבה לפי מה שהבנתי.. ועוד שאלה האחרונה במידה ואני קונה מחשב איך המעבד הזה? Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM הוא יחזיק לי את ה-3 שנים למשחקים וכאלה או שצריך משהו יותר רציני.. אל תפחדו להגיד את האמת לא אכפת לי אני צריך לדעת. תודה מראש לכולם! ;D
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-