עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eranmor,

האמת די עצבן אותי לראות שאין הבדלים מהותיים בין הלוחות (למעשה ניראה כאילו הג'יגבייט יותר עדיף) ובכל זאת האפוקס קיבל ציון יותר גבוהה בכללי. בבחינות האוברקלוק היה רק הבדל של 7MHZ בFSB לטובת האפוקס ובכל זאת על ה8IK1100 נירשם "לא לOC מטורף" ואילו על ה4PDA2 נירשם "בעל יכולות OC מצוינות" ופה אני שואל למה???? ההבדל הוא כלכך קטן! עוד משהו, לפי הביצועים בתוכנות ובמשחקים, ניראה כאילו בכל בחינה הGA ניצח (אולי חוץ משתיים), בחלקן גם בהפרש גדול יחסית ולמרות כל אלה הוא קיבל ציון יותר נמוך מאפוקס. למה? לפי דעתי מישהו כאן לא חישב נכון את כמות הנקודות שמגיע לGA (או אולי לאפוקס בלוח לא מרשים במיוחד)...

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. שלום לכולם 1) מחפס לוח ASUS ל-P4 בתדר 2.4 או 2.53 למחשב שלבסוף יערוך וידאו (אנאלוגי) ויתחבר למצלמת STILLS דיגיטלית. 2) מעונין במהירות זכרון 400 3) מה זה ה-CONNECTOR הכחול בלוחות של ASUS? 4) + רוצה AGPX8 וכמה שיש USB וגם LAN 10/100 וכן כרטיס קול בסיס 5) איזה צורב ממולץ (אם כבר שואלים) 6) איזה כרטיס מסך (דו ראשי) מומלץ? תודה, יהודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. Started by eranmor,

יש לי מעבד 1.7GHZ אינטל והמתח שאני רואה שהוא מקבל זה 1.820 זה נורמלי? כי המעבד מגיע ל40 מעלות במנוחה עם מארז פתוח ובלי אוברקלוק בקשר לשאר המתחים, ה12V עובד בערך ב12.5 ואילו ה5V עובד על 5.2 בערך... זה תקני? הלח אם הוא GA 8ST800

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  4. בבקשה לא מהאתר extremeoverclocking

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. Started by xbx,

אוקיי אז ככה הבעיה הלוח אם שיש לי הוא Mainboard Manufacturer : ASUSTeK Computer INC. MP Support : No Model : P4T533-C Version : REV 1.xx Logical/Chipset Memory Banks Bank 0 : 256MB RDRAM 9-1-1-1R 7-1-1-1W 8/7CL Channels : 2 System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 4 Maximum Installable Memory : 2GB Bank 1 - RIMM 1 : Empty Bank 2 - RIMM 2 : Empty Bank 3 - RIMM 3 : Empty Bank 4 - RIMM 4 : Empty כל התוצאות הם מSISOFT SANDRA עכשיו יש לי כמה שאלות, ראשונה האם זה שהוא כותב Channels : 2 זה אומר שיש לי 2 סטיקים של 128? דבר שני אמרו לי שהלוח אם תומך רק בשני סטיקים ואפשר רק 2x256 או 2x512 והביא לי גם את הקישור הבא: f…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  6. הנה הפרטים אליו: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=111&MODEL=MS-6154VA האם אפשר לשים בו כרטיסי מסך חדשים? כמו GEFORCE FX 5200 או RADEON 9200? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  7. Started by davidbr,

אם יש לי עכשיו על הלוח אם 2 סטיקים של 256MB של 2100 (מהירות 266MHZ), ואני מוסיף למשל סטיק של 256 של 3200, האם הוא יעבוד כ-2100?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  8. Started by hugo123,

או להעדיף Winbond במקום? הכוונה כמובן ל-PC3200.. בורד IS7-E של ABIT ומעבד 2.4/800

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  9. Started by yuraxp,

איך אני יכול לדעת מהי הטמפרטורה במעבד? יש לי AMD 2500 ברטון לוח אם של GIGABYTE 7VAX-A האם יש תוכנה מיוחד?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  10. זה כמו שאני אומר על GEIL שהGOLDEN DRAGON הם הכי איכותיים .

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  11. בזמן האחרון יש לי תופעות מוזרות ולא מוסברות, נתחיל בפשוטה ביותר שוינדואס זוחל אחרי פרירמוט ו"נתקע" לכמה שניות המון פעמים וצריך לחשוב הרבה (בכל מערכת הפעלה) זה לא אופייני, נמשיך במשהו חדש שהתחיל לקרות בזמן האחרון, יום אחד עשיתי ריסט, פתאום מופיע לי המסך שבו אתה בוחר כיצד אתה רוצה להעלות את הוינדואס (SAFE MODE וכו'...) לחצתי על נורמל, והמסך פשוט נתקע ! גם המסכים האחרים נתקעו. אז פירמטתי התקנתי וינדואס, סיימתי להתקין את הוינדואס, אני עושה ריסט ושוב קורה בדיוק אותו דבר, וככה פירמטתי 4 פעמים, אני יודע שפעם הבאה שאני עושה ריסט, שוב לפרמט. נמשיך בעוד בעיה, שמעידה על הזכרון, היה יום אחד שהמחשב סירב להעלות את הוינדואס ולא עשה בוט מדיסק במשך איזה 4 שעות, ניסיתי ויסיתי ושום דבר לא …

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. נכון שיש L1 וL2 וL3 עכשיו השאלה היא האם L0 זה הסט פקודות....אני זוכר שקראתי איפהשהו שיש זיכרון L0 ואני לא זוכר מה הוא היה ואני לא מוצא את המקור..

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  13. Started by BUNG,

השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  14. מישהו יכול להסביר לי את הזיכרון הזה בבקשה ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Started by guandms,

שלום לכולם ! אני רוצה לדעת איך אני יכול לנצל את הלוח-אם שלי הכי טוב יש לי את הלוח DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D ואני רוצה לדעת אם אני צריך לשנות משהו כדי לשפר את הביצועים !! תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  16. Started by tfo,

שלום יש לי EPOX 8KDA3J ולצערי הלוח הזה לא תומך ב DUAL CHANNEL DDR, יש לי: OCZ DDR 512MB 400mhz R2 PERFORMANCE SERIES והייתי רוצה לדעת האם כדי לי לקנות עוד 512 או להחליף את הנוכחי ב 1024 (אני גם ככה לא עושה OC וזאת הייתה טעות שקניתי אותו)? אם כדי להחליף איפה אפשר לעשות את זה ?

17. אהלן חברה. אז השאלה שלי עכשיו היא לגבי לוחות אם. זה נושא מאוד רחב ויש המון חומר לחפור בו לכן אני שואל כאן רק על רגל אחת. מישהו יכול לתת לי רקע על התפתחות האחרונה של לוחות האם מהבחינות הבאות: מה התפקיד של הגשר הצפוני הגשר הדרומי והכותל המערבי. מה השתנה בעצם בארכיטקטורה בתחום הזה, מה ההבדל בין AMD ל INTEL בתחום. ומי מהם יושב על הצ'יפסט? תודה רבה וחג שמח ( אני מדבר על עידן הפנטיום ומעלה, לא פריטים מוזיאונים) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  18. Started by laufgas,

קניתי את הלוח אם לא מזמן, ואני לא מבין אם הוא PCIE או לא. אני נורא מבולבול. הלוח אם שקניתי הוא של EPOX, דגם: EP-8KDA3J לינק ללוח אם: http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=292 אני באמת זקוק לעזרה. הוא PCIE? איזה פיצ'רים אני יכול לנצל בו? תודה, שי.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  19. איך אני יכול לבדוק עם הלוח אם שלי תומך בזיכרונות DDR 400 MHZ?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  20. מישהו שיכול לעזור לי בבקשה צריך ביוס הכי טוב ללוח p4p800 e deluxe למה עשיתי עידכון ומאז המחשב כל המהירות ביצועים ירדה וגם נדפקה איזה תוכנה שלא מתפקדת יותר בגלל זהיא לא תואמת לגיסא של הביוס שיש השם של התוכנה Ai Booster רציתי גם ביוס שיעבוד איתה ולא מצאתי בבקשה עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  21. Started by saked119,

מישהו יכול להסביר לי את זה אין לי מושג מה זה בכלל!!!! תודה רבה לכול העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=789 חג שמח.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  23. Started by zaroor,

מישהו יודע מה ההסבר של PCI EXP במוד-4 ?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  24. שלום יש לי לוח עים 3 סלוטים לזיכרון עכשיו שתיים תפוסים של ידי שני זכרונות של 256 מגה של a-data האם אפשר להוסיף סטיק של 512 וחייב שהוא יהיה של אותו חברה והאים יהיה שיפור ניכר בביצועים אם אפשר להוסיף אז תמליצו לי על זיכרון של 512

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  25. Started by AcidBurn10,

שלום! איזה לוח אם עדיך לקנות עם המפרט הזה? Pentium D 920 Asus P5N32-SLI (SLI) Gigabyte 6800GS 256MB או Pentium D 920 Asus P5WD2-E Premium (CrossFire)) Gigabyte 6800GS 256MB אני יודע שזה לא יהיה חכם במיוחד לקחת כ.מסך של nVidia עם לוח שתומך ב-CrossFire , אבל אני מעדיף Chipset של Intel (975) לתמיכה עתידית במעבדים חדשים ... (או שלא :s05: ) ואם להחליף כרטיס מסך , אני לא מכיר כ.מסך במחיר הזה (בסביבות 1200-1300 ש"ח) שזהה לביצועים של ה-6800GS ... Help me .. PLZ תודה !!

• 1 תגובה
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.