עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zy2000,

יש לחבר שלי מחשב עם לוח rdram ל P4 מותקנים לו במחשב שתי שורות של 64MB .מסוג PC800 . הוא רוצה להוסיף עוד שתי שורות 64MB . כדי לדעת איזו מהירות זכרון יש לו במחשב וכדי לייעץ לו איזה זכרון לקנות למען התאימות , הרצתי aisa ושם כתוב שמותקן לו ( 2X64 pc800(400Mhz אני חשבתי עד היום ש pc800 משמעותו 800MHZ . אז למה כתוב ב Aida בסוגריים 400Mhz ?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  2. יש לי כרגע מחשב פנטיום 3 עם 256MB ונדמה לי שהם -SDRAM לא בטוח אגב איפה אני בודק את זה ? המהירות של הזיכרונות הם 133mhz עכשיו השאלה שלי היא אם הזיכרונות האלו יעבדו כרגיל עם מעבד ולוח אם של פנטיום 4 ?? או שאני אצטרך לקנות זיכרונות חדשים ? ואם הם יעבדו עד כמה הם יגבילו אותי באובר קלוק (אני משער שדי הרבה לא..)..

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by Shadowman,

אני רוצה להוסיף זיכרון ראם DDR256mb 333mhz , בדקתי היום בחנויות וראיתי גם בפורום שהמחירים של הזיכרונות עלו, עכשיו השאלה שלי האם כדאי ללכת על זיכרון במחיר 330 שקל או לחקות עד שהמחירים שוב ירדו?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by niva401,

האם למישהו יש נסיון עם לוח אם INTEL G31 pearl creek 1333mhz fsb? האם הוא עדיף על לוח של ASUS מקביל?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  5. אני נוטה לDFI , אני קונה Q6600 GO וכנראה TERMALIGHT 120 ULTRA+ SS F121 FAN. מישהוא קנה ומרוצה?

6. Started by Co[3]LHo,

ממה שהבנתי מעבדי 3500 רק יצאו לאוויר העולם לא מזמן , עדיין אין חוות דעת רציניות עליהם ואם הם שווים את ההפרש במחיר (כפול ).. האם כדאי לי לקחת A64 3400 ולשפר דברים אחרים? כמה הבדל כבר אני ארגיש בין ה3400 ל3500?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by benma,

האם ידוע מתי יגיעו לארץ מערכות מחשב מוכללות (EMBEDDED) עם מעבדי GEODE של AMD?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by dannydr,

שלום יש לי מחשב עם לוח אמ של ASUS p4p800 se. ויש לי 4 SLOT של DDR. הכנסתי לשנייהם 256 מ"ב DDR 440 וכשהמחשב עולה זה מראה מהירות שעון של 266 MHZ. מצורף קובץ שגם בתוכנה EVEREST זה מראה אותם נתונים. שאלתי היא האם לא אמור להיות לי מהירות של 400 אם בשני הזכרונות המהירות היא 200 MHZ וזה חריצי DUAL DDR? בתודה מראש דני [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  9. http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=4277 או http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=6347 תודה.

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  10. אז אני מניח שחלק מכם יודעים שאני בקרוב ( עוד חודש שאבא יהיה בחול בNewEgg ) מקבל תמחשב החדש,הזכרונות והמעבד יקנו בחול ואומנם הלוח יקנה בKSP מכיוון שאמרו לי שיש עליו מכס גבוה וקל לתפוס אותו עדיין לא ביררתי רצינית תנושא ככה שאם מישהו פה פעם הביא לוח אני אשמח לדעת אם תפסו אותו .. אז בקשר ללוח אני מתלבט אנלא עושה OC .. המפרט אמור ליהיות כך - A64 3000+ Abit KV8-Max3 Mushkin 512 3200 R9600XT - מה לעשות את הכרטיס הנוכחי כבר רכשתי לא מזמן .. והוא לא יקנה בכלל פשוט רציתי לציין אותו . הזיכרונות זה הפשוטים של מושקין הם זולים והם די טובים עד כמה שאני מבין אז בקשר ללוח אם לא יהיה מכס אז מה כדאי לקנות בטווח המחירים של האביט למרות שאני מאמין שהוא די טוב . וגם בארץ אני עדיין …

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by 54321,

חבר שלי בקרוב קונה מחשב וביקש ממני לשאול שאלה. אם למשל הוא לא מתכנן OC לזיכרונות אז יהיה הבדל אם הוא יקח CL2.5 אוCL3 ?

12. Started by mushee,

אם לא מתוכנן אוברקלוק למערכת, האם זכרונות 800mhz אינם משתלמים? האם עדיף לקנות זכרונות 667mhz? ובנוסף, אם לא מתוכנן אוברקלוק האם יש הבדל משמעותי בין הלוחות 965p-ds3 ו 945p-s3?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  13. שלום לכולם, אני הולך לקנות מחשב אבל יש לי התלבטות בין המעבדים : Q6600 לבין E6750 אני צריך מחשב שיהיה טוב לשימוש ביתי (אנטרנט, הורדות וכו), קצת למשחקים וקצת לעריכת תמונות ווידאו (חובבן). מישהו יכול לעזור לי עם זה או אפילו להמליץ לי על מעבד אחר? תודה, קובי

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by swed21,

האם החברה הזאת טובה !? כדי לקנות ! אני יודע שיש את קורסייר ואת קינגסטון אבל הם יקרים חבל"ז מה אתם אומרים עליה !?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  15. מחירי הזכרונות ירדו פלאים. עכשיו יש לי 1gb Transcend 667 cl5 אני לא יודע איפה אפשר לקנות עוד סטיק כזה בחנות שקניתי אין להם יותר. עכשיו חשבתי אולי במקום להמר ולקנות סטיק של ג'גה אני אקנה שני סטיקים של ג'גה שיעבדו בדואל צ'אנל ואני אקבל 3 gb השאלה האם הסטיק הבודד לא ייפגע בביצועים?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  16. קודם כל שלום לכולם זאת אמנם הודעה 1 שלי בפורום השנה אבל הייתי פה הרבה מאוד זמן התגייסתי וכבר שכחתי את האתר אך לא מזמן אירעה לי בעיה ונזכרתי בתת מודע שלי שאני חייב למצאו אחרי חיפושים רבים נמצא האתר הדגול ! אז רק רציתי להגיד שלום לכולם שוב ואני שמח לחזור ולעזור !!. ככה : לפני כשנה הצטיידתי בלוח אם מסוג ABIT NF7 v2.0 ולא מזמן גם מחקתי לו את הביוס עכשיו אין כבר הרבה מה לעשות או לקנות שבב חדש או ל"העתיק" שבב ממישהו עם אותו לוח ... אבל עזבו את הבעיה הזו כבר סקרתי את כל ההיבטים ! הקטע הוא שהלוח עובד ... עבד... על ערכת שבבים מסוג nForce 2 כמו כן פינקתי אותו ב 256 DDR300 נחמד ויפה המערכת עצמה פשוט עבדה באופן כבד ביותר ! כלומר תחת Windows XP אחרי פורמט ,לפני פורמט ,עם SP1 ...2 קי…

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  17. Started by tascam,

קיבלתי זכרונות קינגסטון עים ציפים תוצרת qimonde האים הם נחשבים לטובים ? האים הם עושים OC ? דגם המודל של קינגסטון KTH-D530/512 http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?root=&LinkBack=&ktcpartno=KTH-D530/512 DAN

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  18. מה הייתם לוקחים למשחקים?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  19. Started by ofirn2,

בחודש יוני הקרוב יתחיל השיווק והמכירה של לוחות האם החדשים של GIGABYTE

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  20. הלוח אם שאני קונה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1323&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 המעבדעם האופציה לקירור) http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1405{11}42&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 יש בלוח אם כרטיס רשת בכלל? אם לא שווה לי להוסיף או לקנות אחר?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Started by AstrixX,

טוב אנשים אז ככה, יש לי מעבד e6750 הטמפרטורה שלי במנוחה היא 18 מעלות, וכאשר הוא מגיע למאמץ הוא עולה לטמפרטורה של 26 מעלות, תוך 15 שניות. זה הגיוני שהמעבד מגיע במאמץ לטמפרטורה הזו? אם כן אז בבקשה תעזרו לי, יש לי דרופים גבוהים מאוד מבחינת fps בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  22. Started by YAK33,

למישהו יש מושג למה המחירים של הזכרונות עלו ב - 10-15% בשבוע האחרון ? ומתי זה יוזל שוב ?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  23. Started by lipact,

אני לא ממש מבין בזה, אני אוכל לחבר כבל רשת של הראוטר למחשב עם הלוח Gigabyte GA-P35-DS3L? או שאצטרך לקנות כרטיס רשת..?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by udi,

שלום לפני כחודש פורסם מאמר על כך ש 4 לאוקטובר יושק לוח אם כולל כ.מסך מובנה האם משהוא יודע מתי הם אמורים להגיע לישראל ואיפה אולי אפשר למצוא עליהם מאמרים וסקרים כדי לדעת על טיבם ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  25. שמעתי דבר כזה שיש מקרים שהמעבד לא תומך ב- דיואל צ'אנל זה נכון?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים