מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
היי האחד הוא single side 256 MB והשני הוא 128 dual side שניהם 133 MHZ הבעיה היא כשאני מכניסה את ה- 133 המחשב עולה אך ה-XP עושה בעיות. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הבעיה הינה במחשב מבוסס AMD בעל לוח אם Gigabyte GA-MA74GM-S2H עם כרטיס רשת מובנה Realteak RTL 8168B/8111B Family PCI-E. לפתע, ללא הודעה מוקדמת, כרטיס הרשת חדל מלתפקד, החלפתי כבל רשת, אותו דבר. אני רואה שהנורית כלל לא דולקת. במנהל ההתקנים (VISTA) אין שום בעיה, הכל נראה תקין, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס והתקנתי שוב - לא עזר. כאשר אני מכבה ומדליק את המחשב, ומסתכל תוך כדי בנורית של כרטיס הרשת - היא כלל לא דולקת. שמתי לב שאם אני מוציא את המחשב מהחשמל, ואז מחבר ומדליק - הנורית דולקת, עד אשר מערכת ההפעלה עולה, ומאז היא כבוייה. האם הבעיה היא בעיית חומרה ברורה ? מה ניתן לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על זיכרון הבא: Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader האים מישהוא ניתקל בבעיות תאימות איתו ומה היכולות של הזיכרון הזה. ERO
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
טוב אנשים אז ככה, יש לי מעבד e6750 הטמפרטורה שלי במנוחה היא 18 מעלות, וכאשר הוא מגיע למאמץ הוא עולה לטמפרטורה של 26 מעלות, תוך 15 שניות. זה הגיוני שהמעבד מגיע במאמץ לטמפרטורה הזו? אם כן אז בבקשה תעזרו לי, יש לי דרופים גבוהים מאוד מבחינת fps בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DFI LANPARTY nF4 SLI-DR ל DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR? לפי החיפוש באינטרנט נראה כי UT זול יותר, השאלה מה ההבדל בנתונים עצמם? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מעבד intel 3.0 ghz 2 mb 64 bit והחום שלו הוא במנוחה 60 מעלות ובמאמץ קל הוא עולה ל 65-67 . האם זה תקין? מה הטמפ' הממוצעת שאמורה להיות למעבד מסוג שכזה? תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח 478 למעב סלרון 2400MHZ. צריך שיהיו יציאות SATA וכרטיס מסך מובנה. אין תקציב מוגדר,רצוי שיהיה זול. תודה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
בשביל חבר... זה המחשב שלו-מצ"ב תמונה 1. המחשב שלו נתקע בהתכתבות בפיסבוק כי זה אקספלוור 6 - לא מסתדר עם פיסבוק טוב . ולכן יש אפשרות או להתקין פרי פוקס או אקספלוור 7 . עדיף 7 בגלל ששם עובד ועולה כל הרכיבים ולא כל הזמן צריך לעדכן את זה כמו פרי פוקס שהיא בכלל לא מבינה נדה במחשבים . 2. יש לו בעיה עם העלאת תוכנות תמונות וקבצים , ואני אמרתי לו שלא נראה לי שכדאי להשקיע במחשב כזה ישן , מה דעתכם בנושא האם אפשר להוסיף לו RAM? והאם זה משתלם ? אם אני יסדר לו את המחשב : 1. אני ישדרג לו לSP3 שגם ככה יהיה לו אקספלוור 7 ויסתדר לו כל הבעיה עם האינטרנט וכל מיני בעיות דומות . 2. יכנס לmsconfig ויפסיק לו כל מיני תוכנות שעובדות פתאום בהדלקה עם המחשב . 3. מה אם RAM להמליץ לו לקנות , או לא שווה …
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
קונה מIQPC - מפרט בפרופיל. מחיר שווה, חשבתי לרדת במחיר למושקין 1000 אשמח לתגובות אם כדאי או לא, כמו כן המלצות חלופיות עד 600 שקל.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש פורסם מאמר על כך ש 4 לאוקטובר יושק לוח אם כולל כ.מסך מובנה האם משהוא יודע מתי הם אמורים להגיע לישראל ואיפה אולי אפשר למצוא עליהם מאמרים וסקרים כדי לדעת על טיבם ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לוח לAMD אם הוא תומך 400 FSB אז אני יכול לשים עליו גם 266 או 333...? ואני יכול לשים מעבד מוביל של AMD על לוח אם רגיל ? והאם המאוורר יתאים לו?(למוביל-מאוורר למעבדי AMD לא מוביל)?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כרגע יש לי ג'יגה זיכרון של קרוסייר (2 של 512 מגה) והם עובדים בדואל צ'אנל רציתי לדעת אם אני יוסיף 2 ג'יגה נוספים (שתי סטיקים של 1 ג'יגה) כל הארבעה יעבדו לי בדואל צ'אנל?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
Intel P32_800T Pentium 4 3.2G 512kb FSB 800 Tray NORTHWOOD (LOW TEMP מישהו יכול לעזור לי לפרש את מה שכתוב
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
כמובן שאני מדבר על זיכרונות זהים מבחינת מהירות ותיזמונים. הערה :הזיכרונות מיועדים עבור מערכת מבוססת קונרו האם בכלל כדאי להעדיף חברה מסויימת על האחרת (מבין השלוש ) ולהוסיף כסף בהתאם ? התקציב +- 1200 שח המטרה -הרצת משחקים בעיקר. בשאיפה לבצע overclock ברמה שלא תסכן את החומרה ותקצר את חייה ,כלומר גג 20-25 אחוז המהרה. כמות הזיכרון הנידרשת היא 2gb משני סטיקים של 1gb מסוג ddr2 במהירות של 667 mhz (מוכן להוסיף עוד 200 שח לזיכרון 800 mhz ,אם תגידו לי שזה תנאי קריטי ל- overclock ובאמת יביא להבדל שמורגש בביצועים .)
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום כולם, החלפתי את המעבד שלי אתמול מ amd 64 939 3000mhz בעל ליבה יחידה למעבד amd 64 939 3800 בעל ליבה כפולה . אך אין שום הבדל בבדיקה ב 3dmark06 ובשלב שזה עושה את ה CPU TEST אני מקבל 0 FPS ... אז מה קורה פה ? יכול להיות שצריך לעדכן משהו או לעלות מתחים ? תדה רבה, דור
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי כרגע 256 זיכרון 133hz ורציתי לדעת מה עדדיף, האם כדאי לקנות עוד אחד 256 באותה מהירות או לקנות אחד 512 במהירות גבוהה יותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
בבעלותי לוח אם asus a8n deluxe ואני רוצה להוסיף לו זיכרון. בינתיים אני מתלבט בין 2 זכרונות : 1)OCZ Gold DDR PC4000 512*2 2)OCZ 2X512 PC3200 PLATINUM REV.2 בהנחה שאני לא עושה אוברקלוקינג מה כדאי ליקנות והאם הלוח שלי תומך בזיכרונות הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם!!! רציתי לשאול לדעתכם איזה לוח אם עדיף למחשב שכרגע אני מתכנן שיהייה מיועד למשחקים ועבודות ::: או... P5NSLI s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E?- ASUS או... 945P s3 s775 conroe, DDR II 667, PCI-E- GIGABITE ועוד שאלה קטנה..... אפשר הסבר מהו בעצם הקונרו שמתווסף לנתונים של הלוחות אם??? תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את הביוס שלי לפי ההוראות באתר של אביט: http://www.abit-usa.com/downloads/bioshelp.php אני מגיע לשלב העדכון אחרי שהוא נותן לי כל מיני אזהרות בדוס ומגיע שלב העדכון, הוא בוחר את הקובץ מהדיסקט וכותב please wait אני מחכה מחכה מחכה... חיכיתי 5 שעות + ועשיתי את זה פעמיים ! הוא פשוט לא מתחיל את העידכון לכן כשעשיתי ריסטרט לא נהרס שום דבר. מה עושים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מעוניין בלו ח אם של אסוס P6T Deluxe האם בשביל הלוח הזה עם זכרונות 1333 הלוח יעבוד ללא בעיות גם עם אוברקלוקינג ? האם יש השפעה בין CL9 ל- CL8
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אני מחפש שותפים לקנות זיכרון DDR2 מחו"ל מדובר בזיכרון 6400 CL4 של חברה לא מוכרת. המחיר הוא 185 ש"ח ל 1GB כולל משלוח. אם תהיה כמות גדולה יש מצב להוזלה במחיר!!! אני חייב תשובות עד יום א אז בבקשה מי שמעוניין להזדרז! אם אני עובר על חוקי הפורום בפירסום המודעה הזאת אני מתנצל מראש זו לא הייתה כוונתי! :-[ משה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב ואני לא יודע איזה דרייברים להוריד מהאתר של NVIDIA כי יש שם NFORCE 4 FOR AMD ו NFORCE 410\430 איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136_2308&products_id=14732 ומה נותנת לי התוספת בשם הדגם "Energy efficient 65Watt" (כי יש דגם זהה מעט יותר זול ללא התוספת הנ"ל) ומה מציעים ב-אינטל במחיר הנ"ל
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום. אני מבקש המלצה ללוח אם בתקציב של עד 550 ש"ח, הלוח צריך להתאים למעבדי אינטל (c2d - תושבת 775), הוא חייב להיות עם כרטיס מסך מובנה ואם אפשר אז שתהיה לו יציאת DVI או כרטיס DVI שמגיע עם הלוח . בעבר השתמשתי בלוח של ASROCK והייתי מרוצה, אבל ראיתי שיש עכשיו את ה- G31/33 וחשבתי ללכת עליהם. המלצות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-