מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
דוד שלי הביא לי מחשב פנטיום 2 ואני זוכר שיש לוחות שמתאימים גם לפנטיום 2 וגם ל3 אז אני רוצה לבדוק אם שלי מתאים לP3 או שאפשר לזרוק אותו.... לא רשום את הדגם על הלוח אם, כל מה שאני יודע זה שזה פנטיום 2, צ'יפסט של VIA, שלושה חריצי זיכרונות SDRAM (מן הסתם) בתדר 133, וכרטיס קול מובנה של קריאייטיב. הדבר שנראה לי שהכי יעזור בזיהוי הוא שהמעבד לא מונח על הלוח עצמו אלא עומד ניצב על הלוח אם (90 מעלות). הלוח עצמו הוא קטן יותר מלוח ATX סטנדרטי (אולי מיקרו) לא מצאתי את הדגמים הישנים באתר של VIA אז אשמח אם תוכלו לעזור לי..... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
המליצו לי בפורום מפרטים על לוח של ג'יגהבייט מסוג Gigabyte GA-P35-DS3L אני רוצה להבין בבקשה מה ההבדלים בין הצ'יפסט של אינטל (p35) לבין nforce 680i? האינטל יותר טוב באופן משמעותי? בהשוואה בין הלוחות של ג'יגהבייט נראה לי שדווקא זה שמבוסס על nforce הוא קצת יותר טוב, אפילו שהוא יתמוך ב SLI, ואם אני לא אשתמש בזה זה סתם ביזבוז של מקום על הלוח וכסף. בקיצר - יש כאן למישהו המלצות ספציפיות נוספות לכאן או לכאן?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
כן אני יודע שכנראה הציקו לכם עם therad כזה כבר 14 אלף פעם ואני יודע שאני סתם n00b אבל אני רוצה לקנות מערכת טובה בכסף שלי ולכן באתי למומחים . המפרט הקיים: Athlon XP 1800+ (מלפני שנה וחצי) לוח אם Gigabyte (גם מלפני שנה וחצי) Gigacube R9600PRO (מלפני חודשיים) 256MB DDR 333Mhz (גם מלפני שנה וחצי) כרטיס קול, רשת ומארז גנריים. השדרוג הוא כאמור של המעבד, לוח האם והזכרון(גם מארז אם צריך) והמחשב הוא לצורך משחקים. תודה רבה חברה. ;D
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על 945p-s3 של ג'יגהבייט אבל אז ראיתי פה בפורום שאביט הם חברה טובה ללוחות אם אז החלטתי להסתכל גם על לוחות שלהם... ואני שמח שעשיתי את זה! קודם כל הם נותנים ביצועים גבוהים במחירים מעולים! אז ככה... יש 3 ששמתי עליהם כרגע עין: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IB9&fMTYPE=LGA775 או זה: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW8D&fMTYPE=LGA775 או זה: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775 מפרט המחשב שלי: פנטיום D (רוצה שהלוח יתמוך עד C2D לשדרוג עתידי) זיכרון סטיק אחד של ג'יגה בייט במהירות 667 (לפי מה שאני רו…
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני מחפש לוח למטרות אוברקלוקינג למעבד AMD שיחליף את הלוח אם הספציפי שלי שהוא על הפנים (מיפרט בחתימה). חשוב לי רק שיהיה טוב למטרות אוברקלוקינג סביר לא משו מקצועני אבל במידה וארצה לעשות אוברקלוק שהוא יתן לי תוצאות סבירות ולא כמו עכשיו שהלוח שלי לא מחזיק אוברקלוק פשוט אפילו ושיהיה בו 4 חריצי זכרון. ועוד שאלה איך ASUS M3A78-EMH HDMI ב-OC?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש לי 1 GB זכרון של GEIL תזמונים 2.5-8-4-4 שאלתי איזה התזמונים האלה והאם הזכרונות שיש לי לא יוצרים לי מגבלה במפרט הבא מעבד AMD 64 939 לוח אם DFI 939 NF4 ULTRA INFINIT כרטיס מסך ATI X1800 GTO את המעבד כבר יש לי מהמחשב הקודם אני צריך לרכוש את הלוח ואת כרטיס המסך
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
הגיע בשעה טובה המחשב החדש עם הלוח Gigabyte P35-DS3 קניתי אותו בנעה מחשבים ונתתי להם להרכיב אותו יש לי רק דילמה אחת לגבי ההתקלה שלהם, לאיזה בקר SATA עדיף לחבר את ההרדיסק והצורב? על הלוח יש 4 פורטים שנשלטים ע"י ה-ICH9 ועוד 2 פורטים שנשלטים ע"י ציפ של Gigabyte.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב, ה - P5B Deluxe או ה - P5W DH Deluxe ?! פשוט יש מבצע בנועה ועם ה - E6600 יוצא איזה 240 ש"ח הפרש. לטווח ארוך, על איזה לוח כדאיי ללכת ...?
-
- 8 תגובות
- 508 צפיות
-
-
תגידו הקרור של המעבדים (amd 64 3000 +) הם מקורים כאלו box ???? או שהם שמים משהו שלהם????????? אל תגידו סתם אם לא יודעים אל תכתבו
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים של 2 ג'יגה ובמנהל המשימות רשום סה"כ זיכרון רק 3.4 ובמאפיינים של המחשב 3.25 האם זה סביר שלא רשום 4 או שזה אומר ש 4 ג'יגה לא נתמך אצלי? יש לי לוח אם GIGABAYTE EP43 מעבד E8400 המהירות של הזכרונות 667 DD2
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
ללוח הזה יש שני סלוטים של PCI-E רציתי לדעת אם יש דרייברים פרוצים שיאפשרו SLI והאם אני צריך SLI BRIDGE כדי לאפשר SLI אני חיפשתי קצת בפורומים אחרים אמרו שיש דבר כזה למרות שאף אחד עוד לא בדק בעצמו .... עריכה: מצאתי את הדרייברים הנחוצים , וזה ממש הופך אותו ללוח של SLI , אפשר לחשוב שהחריץ השני עם X4 מגביל אבל בהשוואה עם מערכת דומה ולוח SLI "תקני" אין הרבה הבדל , כמובן שצריך SLI BRIDGE כמו בכל SLI כדי לקבל את המקסימום וזה אפשר להשיג בקלות מ EBAY ...
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח... לא מוצא פתרונות... נמאס לי... עזרה...
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אוקיי.. הרכבתי כבר מפרט והשאלות פה הם כמה vs ברכיבים שציינתי... אז נתחיל מעבד: intel core 2dou e720 box vs intel conroue p4 e830 ספק כוח: delta 400w vs ezcool 500/zomax 500 זיכרון: mushkin ddr2 2048mb (2x1024) 800mhz cl-5-5-15 sp vs pc800 kingstone 2x1gb כרטיס תצוגה: palit nvidia geforce 9600gso sonic 384mb pci vs geforce 960gt 512mb ddr3 באדום אלו השידרוגים שאני רוצה לעשות...אנ ימקווה שרשמתי את השמות נכון... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם למפרט הבא Albatron GeForce 6800 256-bit 128M ומעבד AMD ATHLON 64 3000+ BOX כל השאר 1024 מגה בייט 200 GB ארד דיסק סיראל אטה 8 MB וכל התחרוייד הנלווה האם כדאי ועדיף לי מבחינת מחיר (כי המחיר רק 655 שקל) על EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin זה דחוף לי תודה רבה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כנראה שנשרף לי הלוח אם הישן MSI Patinum x48c ולכן אני זקוק ללוח אם חדש.. המפרט שלי הוא: מעבד: Q9300 ספק: 570W (לא גנרי) כרטיס מסך: HD4870 אבל מתכנן לקנות גם חדש בעתיד... זיכרונות: DRR2 עם אופציה ל-DDR3 בעיקרון רק את המעבד והספק אני לא מתכנן להחליף השאלה שלי אם הלוחות אם החדשים תומכים במעבד שלי או שאני צריך לחפש לוחות אם ישנים? התקציב בסביבות ה-400 500 ככה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל קנייה של לוח-אם ASUS, דגם - P5ND2-SLI. הלוח מגיע עם המערך - NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition/ NVIDIA MCP-04. שאלתי היא מה דעתכם על ה-Chipset הזה, והאם אני אוכל להשתמש בכרטיסי מסך של ATI למרות שהצ'יפים הם של nVidia. תודה!
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי והכל ממש איטי משחקים נתקעים... סרטים לא רצים חלק והכל פשוט פועל לאט ! עכשיו כאשר אני לוחץ ctrl+alt+del הוא מראה לי שכל הזיכרון בשימוש ז"א 100 אחוז של הזיכרון תפוסים וזה לא הגיוני כי אין לי שום תוכנות ברקע סגרתי הכל ויש לי 512 MB של זיכרון. ניסיתי הכל כבר ואני ממש אובד עצות בבקשה מישהו יכול לעזור לי ?! תודה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
-
השימוש- מחשב בייתי , המעבד AMD 4200. לוח האם M2N-E של ASUS עולה כ-530 ש"ח. האם יש לוח איכותי יותר ממנו בטווח המחירים של עד 700 ש"ח.הכוונה לאמינות ואיכות הציפסט. בנודע לזכרונות ,בכוונתי לרכוש 2X 1 GB. האם למשתמש הביתי (לא גיימר , סרטים ותמונות כן) זה הכרחי? האם ידוע ללכם מה טיבה של החברה ושל הזכרונות KRETON 1GB 667MHZ DDR II CL5 ?
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לאחר חיפוש מייגע אחר כרטיס זיכרון נוסף מסוג : kingston 1024 mb 266 mhz DDR cl 2.5 מצאתי אצל היבואן הרשמי (ארו ישראל) אך לא חזרו אליי עד לרגע זה בבקשה להצעת מחיר. והשני אצל חברת dmii שמציעה את הכרטיס למכירה באתר האינטרנט שלהם e-memory אך יש לי חששות מלבצע את הקניה אצלהם מהסיבות הבאות ואשמח אם מישהו יוכל לומר לי את חוות דעתו בעניין א. החברה מציגה עצמה כיבואן של קינגסטון והיבואן הרשמי הוא ארו ישראל וכך גם לפי האתר הרשמי של kingston ניסיתי לוודא עם ארו שאולי ו dmii הם בכלל מפיצים של ארו אך גם שם אין מענה. ב. Dmii לא עונים לטלפונים ובנוסף הם מציגים אפשרות לאסוף את המוצר באופן עצמאי אך בכרטיס הביקור של החברה באתר לא מצויין בכלל היכן הם יושבים או כתובת עסק כלשהיא ונזכיר…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מחיר בן שתי הלוחות שווה שתיהם עולים לי 460 ש"ח 1. אסוס A8N-VM http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=231&model=768&modelmenu=1 2.גיגהבייט GA-K8N51GMF-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N51GMF-9.htm לגיגה בייט יש יותר פיצרים כמו 4 SATA במקום 2 באסוס חיבור IEEE1394 FireWire שאין באסוס צפסט 430 במקום 410 שיש באסוס גיגה בייט הוא MICRO ATX ואסוס ATX רגיל כמו כן אני יכול להשיג בתוספת של 70 ש"ח את הלוח הנ"ל : 3. A8N-VM CSM http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=210&model=766&modelmenu=1 אם אפשר הייתי רוצה קודם כל השוואה בן הלוח ה ראשון לשני ולאחר מכן אם שווה להוסיף 70 ש"ח לדגם השלישי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות תלוח הבא: ?Abit NF7-M (NF2)? במחיר של 250 שקל מה אתם אומרים עליו איך הוא!? פרטים נוספים על המחשב בחתימה תודה ענקית לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יעני לא ממש חייב 2GB זה נכון? לאחד שמשחק משחקים כמו BATTLEFIELD 2 ובקרוב BATTLEFIELD 2142 .. ואממ שמעו מה אני עושה. כרגע יש לי 3 סלוטים במחשב. 2 מהם תפוסים ע"י 2 סטיקים כל אחד 512...סבבה יש לי כרגע 1GB וזה לא כ"כ מספיק..צריך קצת יותר.. אז שמעו מה אני עושה.. 1GB זיכרון זה יותר מידיי יקר לשדרג בנתיים..530 שקל :\ אחותי יש לה במחשב סוג זיכרון A-DATA בדיוק כמו שלי..הגודל הוא 512 בדיוק כמו הסטיקים שלי. אני יקח לה אותו ויקנה לה ?256MB 400MHz V-DATA CL2.5? ב 130¤ וכן זה מספיק לה היא רק באינטרנט והכל יעבוד בדיוק כמו עכשיו. (אצלה) רעיון טוב לדעתכם ? (היא מסכימה )
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שוב אני שואלת את אותה שאלה כי בינתיים לא קבלתי שום תשובה פרקטית.<ממליצים לקנות מעבד יותר חזק וכו' אבל אני עם תקציב ממש מצומצם אז אנא> אז כפי שאמרתי הרכיבו לי מחשב מבוסס על מעבד AMD 2500 + זכרון 512 400MHZ עכשיו לגבי הלוח אם יש דעות חלוקות: 1-אחד המליץ לי על לוח אם ABIT NF7 SL .<הבעיה היא שבKSP אין את הלוח הזה אלא גרסאות אחרות.האם לקחת רק את זה?> 2-אחר המליץ לי על EPOX 8RDA . אז אנא אודה לכם אם אוכל לקבל תשובה .כפי שציינתי המחשב מיועד לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים.משחקים ממש לא בתחום.
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה המומלצת לעבודה ומנוחה ל AMD 4200+? תודה. מצטער! לנעול...
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-