עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by wolf46,

יום לפני הקניה רציתי לשמוע את דעתכם על קניית המוצרים הבאים לוח אם Gigabyte GA-K8NS-939 מעבד AMD Athlon 64 3000+ 2000fsb 512k Socket 939 המחיר שקיבלתי על שני המוצרים הוא 1500 ש"ח, 3 שנות אחריות על כל מוצר. החנות היא חנות אמינה ובעלת המלצות רבות... יש לי כרטיס מסך AGPX8 שאני לא מתכוון לוותר עליו, המחשב בעיקר למשחקים אך גם לעריכת VIDEO (יש לי כרטיס במחשב הישן). אודה לכם על ההתיחסות בנושא... בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  2. שלום לכם !!!! אתמול קניתי מחשב חדש. קניתי את כל הרכיבים חוץ מהמעבד. בינתיים מאוד משעמם לי אז יש לי שתי שאלות עיקריות: 1. האם כרטיס המסך שקניתי יכול להתאים ולעבוד עם הלוח אם הישן שלי ? 2. האם שני כרטיסי הזכרונות 256 DDR כל אחד, יכולים לעבוד עם הלוח אם הישן שלי ? (למרות שהם 400) סוג כרטיס המסך הוא : GIGABAYTE RADEON 9200 128 MEGA סוג כרטיסי זיכרון: 400 ובקשר ללוח האם - הנה המידע עליו: SiSoftware Sandra Mainboard Bus(es) : X-Bus AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : No MP APIC : Yes System BIOS : Intel Corp. PT84520A.86A.0011.P06.0209201643 Mainboard : Intel Corporation D845EBG2 Total Memory : 255MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82845E Brookdale Host-Hub In…

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by adfx166,

היי אנשים, לאחר שהרצתי את התוכנה PCMARK05 קיבלתי תוצאה של 6126 נקודות. האם זה הגיוני שקיבלתי תוצאה כזו??? להלם המפרט: מעבד: CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ לוח אם: GIGABYTE-965P-DS4 זכרון: OCZ DDR2 800MHZ כ.מסך: NVIDIA 7950GT 512MB כונן קשיח: WD 160GB 8MB

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. לקחנו לסיבוב את לוח האם שנחשב לאמצע בין קו המוצרים העדכני של GIGABYTE - בשביל לגלות האם יש סיבה משמעותית לחשוק במשהו יוקרתי ויקר יותרלכתבה

5. Started by Adielion,

מה עם פיתוח של מעבדי AMD ,סדרת הFX הדו ליבתיים ומה בקשר לחד ליבתיים במהלך הפיתוחים? למה לצפות

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by RBH,

מעבר להכנסת הכרטיס באחד ה- slots הפנויים, יש לו גם כבל דק המורכב משני חוטים שאמורים להתחבר לשני פינים/ג'מפרים עג"ב לוח האם. כיצד אוכל לדעת לאילו שני פינים להצמיד את הכבל? בתודה מראש, RBH

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by blabla2002,

היי קניתי זכרונות של סמסונג והחלפתי מtccc ל uccc האם אם טובים מקוד של הזכרונות הם k4h510838c

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by rooster,

אחרי שסיכמתי על מפרט הוסיפו לי בחנות מאוורר למעבד ב60 שח זה לא אמור לבוא עם המעבד אם חייב אותו?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by דורפל,

אני מבין קטן מאוד בלוחות אם, ולכן נדרש לעזרה. בכל מקום באתר ממליצים על ה GA-P35-DS3L בתור לוח תקציבי טוב ל Core 2 Duo. שמתי עין על ה P5K של אסוס, שמבוסס על אותו השבב, מוסיף כל מיני דברים ועולה באותו סדר גודל. האם כדאי ללכת עליו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by manticore,

מה הטמפרטורה המומלצת לעבודה ומנוחה ל AMD 4200+? תודה. מצטער! לנעול...

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  11. השאלה בכותרת איזו חברת לוחות אם עדיפה למעבדי אינטל : גי'גה בייט או אינטל ? נתקלתי במוכר ממורמר שטוען כי הלוחות של ג'יגה בייט למעבדי אינטל ובכלל "על הפנים" ושהלוחות של אינטל יותר טובים למעבדי אינטל מאשר גי'גה בייט... אומנם יש פה "פשר" קליל לטענה שלו... בכל זאת לוחות אינטל.. ומעבדים של אינטל.. אבל גי'גה בייט חברה מוכרות ולא מדובר בלוחות גרועים.. לי אפילו נדמה שהפיצ'ירים והמבנה של הלוחות של ג'יגה בייט טובים יותר משל אינטל אבל... לא יודע מה אתם אומרים ? מה עדיף למעבדי INTEL ?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  12. המערכת שלי תהיה בנויה על intel e6750

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by AviBsH,

עם כל הנושאים שנפתחו על זה, עוד לא הגעתי להחלטה חד משמעית... אל תציעו לי ללכת על DS4 כי זה לא בתקציב. עכשיו, DS3 או DFI? תשובה עם פירוטים =] תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by nadav275,

מחפש גרסאת ביוס הכי עדכנית ללוח (1024) או לחילופין אחת שתעבוד מעולה עם מעבדי דות'ן... אני מנסה להוריד מהאתר של אסוס- מופיעה הודעת שגיאה בפתיחת דף הורדות. תודות לעוזרים

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  15. טוב אז ככה יש לי מודול אחד של מיקרון שעבד בתיזמונים 3/4/4/8 שזה די גרוע.......חחחחח עשיתי OC סתם בשביל לראות לאן המחשב יכול לסחוב ואז ביטלתי את ה OC והתיזמונים ירדו ל 2.5/3/3/6.... לא יודע איך ולמה ... ועוד לא ניסיתי להוריד את זה ל-2 - אולי אני אצליח..... האם אלה תיזמונים טובים בשביל מיצוי מקסימלי של הזיכרון במשחקים כבדים ??? והאם הוספת מודול זיכרון נוסף משפיע על התיזמונים ( זה שיהיה דואל צ'אנל אני יודע).... תודה לכל המגיבים

16. Started by SupeRnovA,

זה הלוח אם: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23747 זה המעבד: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=2354&from=show_details.asp&main_cat=1&sub_cat1=2&sub_cat2=83&sub_cat3=22&last_cat=sub_cat3&cat_id=22 אשמח לתגובות\המלצות לשינוי...

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  17. אורח corrupt
    Started by אורח corrupt,

אז ככה... פעם הייתי מתעסק בחומרה יומם וליל, וכיוון שכבר שנתיים שאני מחוץ לעסק אני מוצא עצמי מסתבך בענייני תאימות... ולא משיג תשובות מאנשים ברי דעת. אלו השידרוגים של השלב הראשוני שאני אבצע: *מעבד (כרגע Celeron 700) ל- AMD כלשהו, תלוי בתקציב. *לוח האם (כרגע Via693A) לאחד מהלוחות התואמים למעבד הרצוי. *זיכרון (כרגע SDRAM 64MB), ל- DDR 256MB. אלו השאלות (ממוספר לנוחיותכם): 1. על מה הייתם ממליצים, Athlon או Duron (אני עושה שימוש משרדי ואינטרנט במחשב שלי)? 2. איזה לוח אם מועדף על ההמלצה שלכם למעבד? 3. האם מכשירי USB 1, פועלים עם תקן USB 2? 4. האם יש הבדל קריטי בין חריצי ה- AGP שבלוח שלי ללוחות האלו (לאו דווקא מהירות X8 או X4, אלא עניין הוולטג' או גרסה- 1.5 או משהו כז…

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  18. יש לי INTEL 6400 2.13 על לוח אם IL9 PRO שכפי שגיליתי לפני יומיים הוא ממש גרוע כי אין לו אופציה ל OVERCLOCK בכלל!!! אני צריך לוח אם שיתאים גם ל 8800 GTS שלי ואולי אפילו עם אופציה ל SLI במחיר סביר עד גבוהה.... תודה מראש. אהה ועוד שאלה ב FAQ פה בפורום כתוב ואני מצטט: "ש: האם עדיף AMD Athlon64 3000/3200/ Intel Pentium 4 3.0GHz/3.2GHz או Intel Pentium D 805 או? ת: ה Athlon64 3000+ הוא מעבד אחד שרץ בתדר 1.8 ג'יגהרץ. הפנטיום D 805 הוא זוג מעבדי פנטיום 4 שרץ בתדר 2.66 ג'יגהרץ עם באס במהירות 133 מגהרץ. אין שום ספק בכך שמעבד אחד מסוג Athlon 64 במהירות 1.8 ג'יגהרץ מהיר יותר מאשר פנטיום 4 אחד אשר רץ במהירות 2.66 ג'יגהרץ. אבל מדובר פה בשני מעבדים במקרה של ה 805, ולא רק אחד. לפיכך, כיו…

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  19. Started by alextr,

סליחה על הבורות אני פעם רשונה באתר, אני מעוניין לקנות מעבד ינטל בארך עד 1300ש"ח אך לא מצליח להחליט איזה אדיף ואולי בכלל שווה לחקות קצת ?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  20. שלום לכולם. החלפתי את הזכרון שהיה לי- 256 מ"ב ובמקומו שמתי זכרון של 1 גיגה. ה BIOS זיהה 1 גיגה אבל כשהמחשב עלה ל WINDOWS XP הוא זיהה רק 256 מ"ב!? מה יכול להיות הבעיה? -אני רוצה לציין שבחנות נתנו לי זכרון 1 GIGA DDR 400 MHZ למרות שהלוח שלי ASUS P4S533 אינו תומך בזאת, ואמרו שלא תהיה בעיה אבל יש בעיה. עוד אני מציין שגם כמה תוכנות בדיקת חומרה וזכרון גם מזהות רק - 256 מ"ב. כל תשובה עיניינית תתקבל בברכה -תודה מראש. TANGUSH

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  21. אהלן, אני מחזיק כרגע ב TWINMOS SPEED PRIMIUM חשבתי על האופצייה למכור אותם ולקנות זכרונות מבוססים TCCD , השאלה היא האם כדאי מבחינת עלות מול תועלת , אפשר המלצות על זכרונות כלשהם מבוססי TCCD ? משהו מכיר חנות חוץ מנעה שמוכרת DDR של G.SKILL ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  22. תראו אנשים אני מרכיב לי מחשב חדש וקניתי כבר את כול החלקים חוץ ממעבד לוח אם וזכרונות למי שרוצה לדעת מה החלקים שלי אז הנה הרשימה : מארז tt lan fire ספק כוח tt buterflay כונן דיוידי lite on dvd דיסק קשיח wd 80 gb ide 8 b כרטיס מסך redaon 9800 pro 128 mb כונן דיסקטים nec flopy כרטיס קול creative soundblaster 5.1 כבלי ide מעוגלים של tt קתודה של סאבמן ועכשין עוד לא החלטתי איזה מעבד לקנות ובגלל זה עוד לא קניתי לוח אם וזכרונות אז לשאלה !!! יש לי תקציב של 3000 שקל למעבד ולוח וזכרונות אני מתלבט בין פנטיום 4 במהירות 3.0 לבין אטלון 64 +3400 שהוא במהירות 2.2 מה כדאי לי לקחת כי הפנטיום יותר מהיר מהאלטון אבל מצד שני לאטלון יצא ציון יותר טוב בבנצמריקם וגם אני רוצה שהמחשב הזה יחזיק י…

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by tomer_et,

יש לוח ABIT IT7 MAX. מאז שקניתי אותו לא ביצעתי שום עדכון לביוס - ואני משתמש בביוס הראשון ש"סידרו" לי בחנות. רציתי לשאול שאלה פשוטה - האם עדכון של ה-BIOS לגרסה יותר עדכנית תיתן לי משהו או תשפר את ביצועי המחשב. אני רוצה לציין שאני לא מתכננן OC עם המחשב. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  24. שלום. אם אני קונה זכרונות 1066MHZ CL5 האם אני יכול לכוון אותם כך שיעבדו ב800MHZ CL4/677MHZ CL3?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by zvika04,

מבקש עזרה בהפניה לאופן התקנת מעבד אינטל E-8400

• 2 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים