עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by makintosh,

מה עדיף במחשב חדש שאקנה: 2X256 (הבנתי כי זה משפר מהירות) או 1x512 (יאפשר יותר הרחבות בעתיד)

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  2. יש למישהו מושג מדוע תמיד ממליצים על לוח אם לצ'יפסט G965EX של אינטל GIGABYTE GA-P35-DS3L על פני GigaByte GA965G-DS3 כאשר מחיריהם כמעט זהים. בנוסף, מה עם הלוח של אינטל Intel® DG965WH - יחסית לג'יגה בייט? תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by omermiz,

איזה לוחות תומכים/יתמכו בקונרו E6300 ומה יהיה המחיר שלהם בערך או מה הוא עכשיו? ואיזה סוקט הוא יהיה?

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by NJorl,

http://finance.walla.co.il/?w=//868909

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  5. Started by maazg,

שלום. פשוט נשרפו לי לוח ומעבד.... אני מתלבט בין AMD\ INTEL. PCI-E מה עדיל וגם מה הלוח המתאים לכל אחד.. תודה.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  6. Started by breimann,

אני קונה מחשב בזיגזאג2000 כנראה, AMD Athlon 64 (3800+), ASUS M2A-VM... וחושב לקחת סטיק אחד של 1GB. ראיתי סטיק TwinMos DDRII 800 במחיר זול יותר מסטיקים שהם רק 677, אפילו זול יותר מהסטיק 677 של TwinMos עצמה! http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=22_308_487&sort=2a&filter_id=103 איך זה יכול להיות? האם כדאי לקחת אותו? (אני לא לוקח שני סטיקים עי הבנתי שהשיפור בביצועים לרוב היישומים ה"משרדיים" לא יהיה מורגש כמעט, ואני חושב להוסיף בעתיד עוד סטיק של 1GB אם וכאשר נשדרג לויסטה). תודה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by Esparco,

Asus P5ND2-SLI EDITION??? http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=227&model=558&modelmenu=1

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  8. Started by Ziv_o,

שלום אני צריך עזרה קטנה.. איזה מבין הלוחות הבאים של Gigabyte יותר טוב? 1) Gigabyte GA-P35-DS3 2) Gigabyte GA-G33-DS3R 3) Gigabyte GA-G33-DS3P

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by alon2k2,

שלום! יש לי עכשיו 4GB בשני סלוטים כל אחד 2GB והם במהירות 800Mhz עכשיו אם אני יקנה עוד 4GB בשני סלוטים במהירות 1066Mhz זה יתפוס? אם מערכת הפעלה Win7 62bit ...

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by alextr,

סליחה על הבורות אני פעם רשונה באתר, אני מעוניין לקנות מעבד ינטל בארך עד 1300ש"ח אך לא מצליח להחליט איזה אדיף ואולי בכלל שווה לחקות קצת ?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  11. יש לי זכרונות KINGSTON DDR 333MHZ 2.5-3-3-7 בגודל 256MB ואני מת להוסיף עוד 256, אבל שיהיו בעלי תזמונים טובים יותר ומהירות גבוהה יותר (400MHZ, כדי לאפשר OC חלק) אפשרי לשלב זכרונות בשתי מהירויות אפיק על אותו לוח-אם? תודה!

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  12. שלום לכולם. החלפתי את הזכרון שהיה לי- 256 מ"ב ובמקומו שמתי זכרון של 1 גיגה. ה BIOS זיהה 1 גיגה אבל כשהמחשב עלה ל WINDOWS XP הוא זיהה רק 256 מ"ב!? מה יכול להיות הבעיה? -אני רוצה לציין שבחנות נתנו לי זכרון 1 GIGA DDR 400 MHZ למרות שהלוח שלי ASUS P4S533 אינו תומך בזאת, ואמרו שלא תהיה בעיה אבל יש בעיה. עוד אני מציין שגם כמה תוכנות בדיקת חומרה וזכרון גם מזהות רק - 256 מ"ב. כל תשובה עיניינית תתקבל בברכה -תודה מראש. TANGUSH

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  13. אוקיי אז חבר שלי משדרג את המחשב שלו- הוא מחליף לוח אם, מעבד וזכרונות והתקציב שלו זה 2000 ש"ח. בהתחלה לא תכננו לשדרג זכרונות אבל אז הוא אמר לי שיש לו 512MB וזה נראה לי הכרחי. הרכבתי לו את הקומבינציה הבאה: Intel Core 2 Duo E6400 BOX לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 זכרון G.SKILL DDR2 1024MB 667MHZ CL5. אנא הציעו קומבינציות יותר טובות אם יש לכם. תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  14. Started by HuGeMouTh,

עד היום כל הלוחות של FOXCONN היו גרועים ב OC, אם זה נכון זה צעד ממש לא טוב של ASUS. היחידה התהנה מהשילוב הזה זה FOXCONN שמספיק גדולה גם ככה אני בכלל לא מבין את החברה הזאתי (FOXCONN) יש להם כרטיסי מסך שלהם אבל הם בכל זאת שמרו גם את המותג LEADTEK (במקום להפוך את LEADTEK ל FOXCONN). הם כל כך אוהבים להתחרות נגד עצמם

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  15. Started by megahertz88,

היי. ניסיתי לעדכן את הביוס של לוח האם שלי (ז"ל) דרך האתר של אינטל. הלוח היה מדגם D-865GBF וכתוצאה מאיזה בעיה בעידכון נשרף לו הצ'יפסט (כך אמר לי הטכנאי). אצל החברה שבה אנחנו הולכים לסדר את המחשב שני שני לוחות שמתאימים לתושבת שלי. אחד של MSI שהוא קרא לו NEO2, אבל מה שמצאתי באתר שלהם שמתאים זה שני דגמים, 865GM2-LS או 661FM2-LSR אני לא יודע איזה מהם יש לו אבל אני אנסה לברר. הלוח השני הוא של GIGABYTE והוא אמר לי רק שהוא מסדרת P4TITAN, מבלי לתת דגם מסוים. כמו שאמרתי אני אנסה לברר את הדגמים וגם לחזור מחר (קצת קשה כי אין לי מחשב) אבל אני רוצה שהלוח יתמוך לי בדואל צ'נל של הזכרונות (256*2) וגם בHT של המעבד. דרישה נוספת היא שחשבתי לעשות OC למעבד וללוח/זכרונות, וזה היה קצת בעייתי עם …

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by HaSY,

אני מחפש לוח אם של ASUS למחשב מבוסס AMD (מעבד 4600+, 2GB זיכרו 667, כרטיס מסך 8600GT, דיסק קשיח 2*256GB במערך RAID 0) לא נידרש OC, ולא ניראה לי גם שSLI (למרות שזה יכול להיות בונוס נחמד אם הוא לא מייקר משמעותית) קיבלתי המלצה על M2NE אחר כך ניתקלתי ב M2NPV-VM שלכאורה נותן מפרט דומה (כולל כרטיס מסך און-בורד שמיותר מבחינתי) במחיר נמוך יותר (100 שקל אצל הספק ממנו אני קונה) אין לי בעיה להוצי את הסכום היותר גבוה, השאלה אם יש הצדקה לעלות הגבוהה יותר, ומה היתרונות (אם בכלל) של הM2NE ? ואם יש לוח אם אחר במחיר דומה שלדעתכם עדיף אני אשמח לשמוע. תודה מראש HaSY

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  17. בחרתי כבר את 4200+ AMD, אבל הורדתי אחר כך ל 3800+ בגלל שרציתי להוזיל קצת. אבל אז מישהו אמר לי שקונרו יותר טובים, אבל אני רואה שקונרו זה בערך רק 1 ghz. אז איך הוא יותר טוב ? אהה.. אם כבר אתם אומרים לי איזה מעבד הכי טוב, אולי כבר תעזרו לי עם הלוחות אם, כי שם יש לי יותר בעיה מאשר עם המעבד, כי אני בעצם לא מבין כלום בלוחות אם (אני צריך שזה לא יעלה לי הרבה) תודה MORIEL

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by gania23,

יש לי כרגע 2 גיגה זיכרון במחשב 2*512 של twinmos ddr2 667 1024 של hynix עם אותם הנתונים והתזמונים עכשיו אני רוצה להסויף עוד ציפ אחד של 1024 אז אם אני יוסיף עוד אחד של גיגה עם אותם הנתונים אז יהיה לי דואל צ'אנל ?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  19. שלום לכולם אני רוצה לעשות ממש בקרוב oc למערכת שלי ואני מתלבט איזה מעבד שווה לי יותר שיתן לי יותר ביצעוים למערכת כמו שלי המערכת היא לוח אם GIGabyet 7N400-L1 זיכרון צושקין 512 pc 3200 blue ואני מתלבט על 2400 או 2500 ועוד שאלה קטנה למתחיל שכמוני האם אני צריך אותם פרוצים או לא?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by rollita,

הלוח אם שלי נשרף. יש לי את המפרט הבא: AMD athlon 64 3000 socket 939 gigabyte GA-K8Nf-9 nForce4 Socket 939 - לוח supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 X2 - זכרונות Thermaltake TT420APD 2-fan APFC - ספק Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-E 128MB - כרטיס מסך מה שווה לעשות במצב הזה? להסתפק בלוח בלבד? לאיזה לוח?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  21. Started by hackermeir,

כרגע יש לי 512X2 MB 800MHZ של G.SKILL ואני מרגיש שהגיע הזמן להוסיף זיכרון . אז השאלה היא כמה אני צריך שיחזיק לי לשנתיים הקרובות, אם אני יקנה עכשיו עוד אחד בידיוק כמו שיש לי אז לא יהיה בלוח מקום לעוד זיכרון אם אני יצטרך. זאת אומרת שיהיה לי רק 2 ג'יגה ואני לא יכול להגדיל יותר. ואם אני יקנה 1X2giga כלומר יהיה לי 3 ג'יגה בסה"כ, תהיה איזושהיא בעיה שזה לא נגיד 2 או 4 ג'יגה בסה"כ(קפיצות אחידות)? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by ZiX,

GA-EP45-DS3R זה הלוח אם שלי , התקנתי תכרטיס קול וחיברתי תאוזניות 5HV2 (לא USB) וכשאני עושה את הבדיקה של ה5.1 ערוצים מהתוכנה של הכרטיס קול אז זה מגיב כמו 2CH ולא 5.1 :\ זה בגלל הכרטיס קול או מה?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  23. Started by Dn2k,

שלום , הזמנתי מחשב חדש ולקחתי זיכרון OCZ של 1 גיגה * 2 סטיקים. עכשיו שאלתי את המוכר איך הזיכרון מגיע אם זה בחבילה של DUAL או לא. אז הוא אמר לי שרק ב 512 יש לו זיכרונות ב DUAL והגיגה מגיע כיחידה עצמאית. מה ההשפעה מבחינתי?.. על מה אני צריך לעמוד .. אולי להחליף לזיכרונות KINGSTONE? ואיזה דגם? לקחתי OCZ DDR2 667MHZ GOLD-EDITION 1GB *2

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by derdevil,

שמעו אני הולך לקנות מחשב ואני צריך המלצה על זיכרון בהתחלה רציתי לקנות של geil אבל אז נכנסתי לפנדס וראיתי שהוא כבר לא בין אלה שקונים הכי הרבה (פעם הוא היה ביניהם)....אני רוצה 1 ג'יגה זיכרון ואחד טוב ומומלץ....תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  25. אני נוטה לDFI , אני קונה Q6600 GO וכנראה TERMALIGHT 120 ULTRA+ SS F121 FAN. מישהוא קנה ומרוצה?

דיונים חדשים בפורומים