עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kindermaN,

בטופיק... תודה

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  2. שלום יש לי מעבד 754 HAMMER (אם אני זוכר נכון) ולוח אם ASUS K8N שהוא ל AMD Athlon 64 Sempron האם זה פוגע לי בביצועים או בכלל פוגע, או שזה ממש לא משנה? ה Sempron פחות טוב לא? תודה

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by Achiron,

לפני שעתיים קיבלתי את המחשב מחדש עם ווינדוס חדש מותקן, אמנם צריך עכשיו לשים הרבה תוכנות מחדש[ממה שאני זוכר כרגע, 3 תוכנות צריבה, 3 נגני מדיה, עוד דפדפן, נטלימיטר, הפוך על הפוך, תוכנה של אולימפוס] קיצר, הרבה בלאגן. אבל המחשב רץ נהדר, לא ראיתי כזאת מהירות אי פעם. מסתבר שהטכנאי שלי דווקא יצא גדול הפעם והביא לי את הלוח אם הטוב יותר, GA-G33M-S2H http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2600 יש לו אפילו יציאות ל7.1, ואני בכלל לא משתמש ברמקולים! יש לו כ.מסך מובנה לא אדיר, אבל מריץ את AUDIOSURF וזה ישעשע אותי עוד הרבה זמן.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  4. הזמינות בחנויות בחו"ל תהיה מיידית אולי גם דגם ה 3500+ יהיה ווניס בזמן ההשקה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by barartzi,

קונה מחשב ומתלבט ביניהם

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  6. Started by miki26,

מעבד P4 M 1800 של מחשב נייד ,האם יש לוח אם שתואם למעבד כזה??

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  7. היום קיבלתי לוח ומעבד חדש. לוח: D915PGN מעבד: Intel Itanium 2 והבעיה זה שקיבלתי את המעבד והלוח בלי גוף קירור למעבד אז אני צריך לקנות אחד ואני לא יודע איזה יתאים. בבקשה תעזרו לי בחלטה.

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  8. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2916 G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL דגם: F1-3200PHU2-1GBZX איך הזכרונות האלו לאוברקלוק ? אני לא מדבר על אוברקלוק רציני. הלוח אם הוא dfi lanparty nf4 ultraD ככה שהלוח לא מהווה מגבלה המעבד - amd 64 venice 3200+. כרטיס מסך leadtek geforce 6800GS tdh המחשב עוד לא הגיע ושיגיע אני רוצה להעלות לו קצת ביצועים. תודה לעונים, דולב

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  9. הלוח אם הזה מספיק טוב? Product Name: ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 CHIPSET ULTRA ATA150 ATX FORM FACTOR 1xAGP(8X)/5xPCI/3xDDR W/SATA RAIDLAN(Gb)1394USB 2.0 & AUDIO והוא יותר טוב מהלוח המפורסם של אלברטון??

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by Vaknir,

יש לי כרגע 256 זיכרון 133hz ורציתי לדעת מה עדדיף, האם כדאי לקנות עוד אחד 256 באותה מהירות או לקנות אחד 512 במהירות גבוהה יותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  11. Started by Demosthenes,

בבעלותי לוח אם asus a8n deluxe ואני רוצה להוסיף לו זיכרון. בינתיים אני מתלבט בין 2 זכרונות : 1)OCZ Gold DDR PC4000 512*2 2)OCZ 2X512 PC3200 PLATINUM REV.2 בהנחה שאני לא עושה אוברקלוקינג מה כדאי ליקנות והאם הלוח שלי תומך בזיכרונות הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! רציתי לשאול לדעתכם איזה לוח אם עדיף למחשב שכרגע אני מתכנן שיהייה מיועד למשחקים ועבודות ::: או... P5NSLI s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E?- ASUS או... 945P s3 s775 conroe, DDR II 667, PCI-E- GIGABITE ועוד שאלה קטנה..... אפשר הסבר מהו בעצם הקונרו שמתווסף לנתונים של הלוחות אם??? תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by holy_banana,

שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את הביוס שלי לפי ההוראות באתר של אביט: http://www.abit-usa.com/downloads/bioshelp.php אני מגיע לשלב העדכון אחרי שהוא נותן לי כל מיני אזהרות בדוס ומגיע שלב העדכון, הוא בוחר את הקובץ מהדיסקט וכותב please wait אני מחכה מחכה מחכה... חיכיתי 5 שעות + ועשיתי את זה פעמיים ! הוא פשוט לא מתחיל את העידכון לכן כשעשיתי ריסטרט לא נהרס שום דבר. מה עושים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by roytombom,

אני מעוניין בלו ח אם של אסוס P6T Deluxe האם בשביל הלוח הזה עם זכרונות 1333 הלוח יעבוד ללא בעיות גם עם אוברקלוקינג ? האם יש השפעה בין CL9 ל- CL8

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by 3p,

הי, חמי רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלו שרץ על לוח אם: M2A-VM-HDMI יש לו כרגע 1GB, אני לא סגור מה המהירות שלו אבל ב-CPUZ אני רואה 357MHZ, זה אומר 333MHZ או 666MHZ? הוא מריץ מערכת הפעלה 32 ביט אז אין טעם לעבור את ה-3GB. השאלה אם כדאי לקנות לו עוד 2GB או לקנות את כל ה-3GB? אם הבנתי נכון הזיכרון הכי טוב שאני יכול לשים לו הוא DDR2 800MHZ לפי האתר של אסוס: http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM/ אשמח לתוגבה! שי

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by NJorl,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136_2308&products_id=14732 ומה נותנת לי התוספת בשם הדגם "Energy efficient 65Watt" (כי יש דגם זהה מעט יותר זול ללא התוספת הנ"ל) ומה מציעים ב-אינטל במחיר הנ"ל

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  17. שלום לכם יש לי כרגע מחשב עם מעבד 3800+ S939 ולוח שלא קורא מעבר זיכרון סטנדרטי (400) כרטיס מסך 7600GS קניתי 42' של טושיבה ואני רוצה להשתמש בה במחשב וכמובן לשחק משחקים חדשים ברזולוציות גבוהות כדי להנות ממנה, אני מתכנן (כנראה, אני לא בקיא במחירים) גם לקנות כבל HDMI. אני לא רוצה להשקיע עכשיו כסף מיותר על המחשב, אמרתי לעצמי אני אקנה כרטיס מסך באיזה 800 שקל ועוד איזה סטיק של ג'יגה(400) בהנחה שהוא יריץ לי משחקים כמו שצריך כי בסך הכל המעבד בסדר גמור, הבעיה היא רק הזיכרון והכרטיס מסך (לדעתי, תקנו אותי אם אני טועה) יש לי קונה למחשב שלי פלוס 15' LCD ב1100 שקל, מצד אחד אני אומר - נמכור, גם ככה אני צריך מסך חדש וכרטיס מסך. זה נושא שלא מתאים לשום פורום, זה גם כרטיס מסך גם מעבד גם זיכרו…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  18. כן אני יודע שכנראה הציקו לכם עם therad כזה כבר 14 אלף פעם ואני יודע שאני סתם n00b אבל אני רוצה לקנות מערכת טובה בכסף שלי ולכן באתי למומחים . המפרט הקיים: Athlon XP 1800+ (מלפני שנה וחצי) לוח אם Gigabyte (גם מלפני שנה וחצי) Gigacube R9600PRO (מלפני חודשיים) 256MB DDR 333Mhz (גם מלפני שנה וחצי) כרטיס קול, רשת ומארז גנריים. השדרוג הוא כאמור של המעבד, לוח האם והזכרון(גם מארז אם צריך) והמחשב הוא לצורך משחקים. תודה רבה חברה. ;D

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by johny,

אני מתקשה להבין את נושא מהירות אפיק BUS הזיכרון מול מהירות אפיק הלוח FSB. אני רואה על לוחות שרשום שהם עובדים ב 800MHZ FSB. גם המעבד עובד במהירות דומה. אז למה על הזיכרונות התואמים רשום הם עובדים במהירות 400MHZ? מה זה עוזר שהמעבד עובד במהירות כפולה מהזיכרון... הרי הזיכרון יאט את כל התהליך. אשמח להסברים. תודה.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by BeNDeR,

יש לי התלבטות אחרונה מה עדיף לי לקנות ! asus p4p8x intel 865 I או Intel 865PERL also *865 P צריך תשובה דחוף ! : /

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  21. יש לי 2 סטיקים של 2 ג'יגה ובמנהל המשימות רשום סה"כ זיכרון רק 3.4 ובמאפיינים של המחשב 3.25 האם זה סביר שלא רשום 4 או שזה אומר ש 4 ג'יגה לא נתמך אצלי? יש לי לוח אם GIGABAYTE EP43 מעבד E8400 המהירות של הזכרונות 667 DD2

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  22. לקחנו לסיבוב את לוח האם שנחשב לאמצע בין קו המוצרים העדכני של GIGABYTE - בשביל לגלות האם יש סיבה משמעותית לחשוק במשהו יוקרתי ויקר יותרלכתבה

23. Started by raYo,

יש לי שאלה. איך הלוח אם של Abit מדגם IS-10. הוא טוב? מה היתרונות שלו? מה החסרונות שלו?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  24. אז ככה: המחשב מיועד 80% לגלישה באנטרנט 10% משחקים 10% צריבות,טקסטים,ועוד.. אני קונה מחשב חדש ויש לי תקציב של עד 5500 ש"ח והוא צריך לכלול מסך דק 17" יש לי היתלבטות בין אינטל לAMD המערכת של אינטל כוללת ככה: p-4 3g 775 lga m.board{intel/asus/msi/gigabyte}915 ddr 2 pci-e s-ata כמובן על הלוח יהיו כרטיס קול ,כרטיס רשת 512 ddr2 400mhz כרטיס מסך-radeon x600 או xfx5750 h.d-80g sata dvd rw+/- cd/dvd floppy מסך 17" דק-benq או fujitsu או umax {נכון למחירים של היום} מארז ,ספק,מקלדת ועכבר והמערכת של AMD מתבססת על socket939 עם מעבד של לפחות 3200 ושאר המפרט הנ"ל למעט DDR2 שאינני יודע אם הוא תומך בו אז מה כדאי לקנות? האם בכלל זאת מערכת טובה? האם היא שווה את המחיר? …

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  25. טוב אז ככה חשבתי ללכת על לוח של DFI SLI-DR מעבד 3500+ וינצ'סטר וזיכרון 4400le של ג'י.סקייל אני חושב כאילו זה יהיה הבאנדל.... בקשר לכרטיס מסך זה כבר בעיתיד 6800u*2 אפשר לקבל הצעות אחרות... תעבירו בבקשה למפרטים ..... בטעות לא שמתי לב שזה פה ...

• 2 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים