מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת איך אני בודק את הזיכרון שלי אם הוא תקין?? : זה הבעיה שהוא עושה לי זה לא רק בתכונה הזאת http://img237.echo.cx/img237/8594/13tn.jpg
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
בקרוב אני מרכיב מערכת חדשה שתהיה מבוססת על מעבד אינטל. (יש לי אישית ,הרבה שנים גם מערכת AMD ואני מבסוט, אולם למפרט הספציפי הזה דרוש מעבד אינטל בלבד) השאלה אם לצורכי O.C ,גיימינג ועריכת וידיאו עדיף לשלם כחצי אלף שקלים יותר עבור מעבד כמו I7 860 ואולי אפילו להתאמץ וללכת על I7920 ? הערה: ב-"עריכת וידיאו " הכוונה היא להמרות פורמטים וחיתוך קטעי וידיאו (להסרת פרסומות ). (כמה מאות שקלים לפה או לשם ,לא משחקים אצלי תפקיד במידה ומדובר בשיפור ביצועים מורגש)
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שמסתמן כרגע, המעבדים החדשים של AMD, או יותר נכון לוחות אם שלהם, לא יתמכו בזכרונות DDR 4 אלא רק ב - 5, דבר שייקר לא מעט את המערכת עבור הרבה מאלו שמחכים לשדרוג. https://www.techradar.com/news/amds-next-gen-processors-might-have-a-major-disadvantage-against-rival-intel
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
מה ההבדלים בביצועים וב-OC בין שתי ה חברות בלוחות אם בגרסה ה KT333 +ga-7vrxp / epox 8k3a היתרון בGIGABYTE זה ה USB2 ו ה DOUBLE BIOS השאלה היא מה היתרון מבחינת ביצועים וOC
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום, ברשותי לוח של ג'גיגה בייט p35-ds3l אני מעוניין לעדכן את הביוס, בעבר הייתי משתמש עם הדיסק שקיבלתי יחד עם הלוח, אך זה היה כאשר המערכת הייתה של xp כרגע מותקן win7 אין סיכוי שזה יעבוד עם המערכת כרגע. אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אינטל שלוטת בשוק המעבדים וזה כבר זמן רב, מדוע AMD לא מצליחה להשוות את נתוני המכירות כמו של אינטל, הרי המעבדים שלה יותר זולים, יש להם את מעבדי ה 64BIT, אז למה לא מתהפך הגלגל?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה. כבר נהיה לי בלגן שלם: יש לי לוח אם asus p4c800 e deluxe שעל פי כל הבדיקות שעשיתי הוא תומך SOCKET 478. אבל יש לי צ'יפסט : I875P של אינטל - שאם הבנתי נכון (כנראה שלא...) אז הוא תומך :LGA775 האם מישהו יוכל להבהיר לי את המצב ? תודה רבה.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברייה, המפרט שלי הוא: Gigabyte P35C-DS3R Intel E6750 @ 2880Mhz PQI TURBO CL4 2 * 1GB GeCube X1950Pro OCZ StealthXtream 600W Tuniq Tower 120 [With Arctic MX-1] z עכשיו הפעלתי CoreTemp וזה מה שזה מראה לי: מאמץ: 30 מעלות הגיוני? או שאני מפספס פה משהו? תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לעזור למכר לשדרג שילוש, במינימום תקציב אפשרי. השימוש הוא גלישה, ואופיס, מידי פעם פוטושופ בקטנה, עד היום הסתדר עם AMD ATHLON עתיק ו4 ג'יגה RAM המארז הקיים גדול ויכול להכיל לוח אם ATX , הספק כוח גם איכותי של 500W (ENERMAX) ויש 3 דיסקים קשיחים פעילים. מישהו יכול לעזור? מצד אחד יש את AMD A4-4000 אבל לא הצלחתי למצוא לוח אם עם התושבת שלו.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש, והמחשב שלי מתחיל להרגיש לי ממש איטי (וגם יש לי בעיות בהצגת HDTV), אז החלטתי על שידרוג רק של המעבד בסוקט הקיים, שיספיק לי עד למחשב חדש שיבוא יותר מאוחר. ההתלבטות שלי היא בין ה-42+ לבין ה-38+, לשימושים רגילים, פוטושופ, HDTV (לא X264, אבל HDTV) והרבה, קצת משחקים ומולטי טאסקינג. איזה מהמעבדים עדיפים? אם יש מעבד אחר עד 1500-2000, שמתאים לסוקט 939 אני גם אשמח להמלצה! תודה רבה לעוזרים!
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שאפיק PCI-E X16 משמש לכרטיסי מסך וזה למעשה מה שהחליף את אפיק AGP X8. עכשיו אני שם לב שהמון לוחות-אם באים בנוסף עם חריץ PCI-E X1. השאלות שלי: 1.במה זה שונה מ PCI רגיל מבחינת השימושים.אני יודע ש PCI-E X1 מהיר יותר מ PCI רגיל ופועל באופן שונה,(פרללי לעומת סריאלי ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין :),אבל השאלה שלי היא למה זה משמש? ל PCI רגיל יש שימושים רבים,לא רק לכרטיסי מסך PCI,(שכמעט אף אחד לא משתמש בהם היום),אלא זה חריץ הרחבה לכמעט כל דבר שתרצו לתקוע בלוח האם....האם ה PCI-E X1 גם הוא רב שימושי ,(כמו PCI רגיל),או שזה חריץ יעודי לכרטיסי מסך? 2.במידה וזה חריץ הרחבה יעודי לכרטיסי מסך כמו ה PCI-E X16 ,הרי שכמעט ולא קיימים כרטיסים שמיועדים ספציפית לאפיק כזה...אז ל…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
i5 2500 בא עם מעבד גרפי בילט-אין HD 2000, בעוד ש-i5 2500K בא עם HD 3000, שעולה על ה-2000 בביצועים. הבעיה היא שאם רוצים לרכוש מחשבים (מדובר בכמה יחידות) ללא כרטיס גרפי נפרד וללא אוברקלוקינג, יש הגיון ללכת בכ"ז על ה-2500K? האם נכונה הידיעה שקראתי שה-HD 3000, זהה ביכולותיו לATI 5450?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, היום הגיע אליי הלוח EPoX 8RDA3+ REV2, הוא לוח מיוחד, הלוח 8RDA3+ עצמו לא מיוחד, אלה גרסה2 שלו. המשלוח של הגרסה2 היה אמור להגיע לארץ לא מזמן, אבל הוא בוטל, ואלכס מ-PCHARDWARE הצליח להביא לי (ooo i feel so special ) אחד. ההבדלים בין הגרסאות: **ב- 2 יש כרטיס קול הרבה יותר טוב, אני חושב שאין אותו בראשון, אבל גם אם יש, הוא לא כמו ה-nFORCE2 הרגילים, הוא יותר טוב. REV1: REV2: אני חושב שכרגע אני היחיד מכאן שיש לו את הגרסה2. מכיוון שקיבלתי אותו הערב, וביום שלישי בבוקר אני נוסע לטיול שנתי (אילת, 3 ימים ) אז אני לא יספיק להתקין אותו., ולעשות עליו ביקורת. על הלוח נמצא ה-AXP2500 החדש שקניתי, שאני מתכנן לעשות עליו OC. אבל זה סיפור אחר... וכבר כולם מכירים אותו. מה ש…
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בזמן האחרון שמתי לב לירידת מחירים נמשכת של זכרונות בחנות המחשבים KSP. המחיר של זכרון A-DATA 256MB PC3200 היה 180 ש"ח, אחרי זה ירד ל-160 ש"ח והיום המחיר עומד על 140 ש"ח. אני רוצה לקנות 512MB זיכרון בשני סטיקים שזה יעלה לי 280 ש"ח. רק השאלה שלי היא אם לקנות עכשיו או צפוייה להימשך הירידה במחירי הזיכרונות? או שבעצם צפוייה עלייה במחיר שלהם בעקבות הירידה הקיצונית הנוכחית? וידוע לי שמשך האחריות הוא רק שנה על הזיכרונות ב-KSP, אבל זה לא ממש משנה לי.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה אני מתכוון לקנות מעבד למחשב שלי וארצה לשאול אם יקחו לי עליו מכס ואם כן כמה בערך המעבד: https://www.ebay.com/itm/Core-i5-4570-Haswell-Quad-Core-4x-3-2-GHz-LGA-1150-84W-SR14E-c/254222654061?epid=1662795289&hash=item3b30d9da6d:g:J00AAOSwinlc0Jjc המארז פחות מקילו תודה רבה לכול העוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי יש לי את הפנטיום 3 450 הכי ישן שיש... עכשיו אני רוצה לשדרג לAMD 2500... השאלה היא אם המארז שלי יתאים... איך אני יכול לדעת?? בעקרון אני רוצה לקנות מעבד זיכרון ולוח אם... השאר דיי חדש... אמממ... אם אין מצב שהמארז מתאים אז אתם מכירים מארז במחיר זול מאוד? תודה לכל העוזר! D:
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מי מהם מתחמם פחות? ועל הדרך גם איזה קירור מומלץ ומתאים לסוקט 745 ?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח asus p5g41c mlx האם הזיכרונות מתאמים http://usa.buy2.co.il/Buy2USA/amazon http://usa.buy2.co.il/Buy2USA/amazon תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, שיהיה לי בהצלחה אני חדש כאן טוב אז ככה, יש ברשותי כרגע מעבד Intel Core i5 2500, לוח אם H67M-D2. לאחר 5 שנים איתם, החלטתי להשתדרג ולרכוש מעבד ולוח אם חזקים יותר.. אני הולך על Intel Core i7 6700, ולוח Asus H170-PRO ורציתי לדעת מה דעתכם על השדרוג.. שניהם עולים לי בערך כ- 2,000 ש"ח.. שווה את המחיר? ד"א, מה אתם אומרים על StartPC? ראיתי שהמחירים אצלם די נמוכים משאר החנויות.. תודה רבה על העזרה ושיהיה שבוע טוב לכולם!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני יודע שההבדל ביניהם הוא GHZ אבל אם יש לי תקציב לכולם מה הכי כדי?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, במידה ויש לי סטיק זיכרון אחד זה משנה באיזה סלוט אני שם אותו? עזבו עכשיו מהירויות תדרים וכו'. אני שואל כדי לדעת באופן עקרוני, אם יש לי כרטיס אחד של ג'יגה נגיד, המחשב שלי יזהה אותו? המחשב יעלה? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרצון להתחרות סוף כל סוף מניב חדשות טובות לצרכן - אינטל מכריזה על הורדת מחירים משמעותית עבור חלק ממעבדיה השולחניים בסדרת Core Ultra 200Sלכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני רוצה להרכיב כונן nvme למחשב שלי. השאלה אם יש לי אפשרות להחליף רק לוח בלי לשדרג מעבד למשהו טוב שיש לו nvme ראיתי שעל לוחות אם חדשים רושמים שזה עבור מעבדים של דור 8 ומעלה ולכן אני שואל תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-