מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
מחשב בן כמעט 9 שנים. מפרט בתמונה במצורפת. מעבד Intel Core i5 750 לוח GIGABYTE GA-P55-USB3. כרגע יש 4GB של ADATA על שני סטיקים של 2GB במהירות 1600MHz, תזמונים CL9-9-9-24. אני מעוניין לשדרג ל-8GB. למעשה חשבתי לעשות את זה כבר לפני שנתיים וחצי אבל זה לא יצא לפועל. אני מבין שהזיכרונות עובדים כרגע על 1333MHz כי הלוח או המעבד לא תומכים ב-1600MHz אבל זה לא מפריע לי. לא מזמן שדרגתי את המחשב עם SSD חדש וזה בהחלט משפר את הביצועים וקניתי כרטיס מסך משומש GeForce GTX 750 Ti של MSI. אבל עדיין 4GB לא מספיקים היום אפילו לגלישה עם כמה טאבים לאורך זמן... אני מעוניין שהזיכרון יעבוד ב-Dual Channel באותה מהירות עם אותם תזמונים. למרות שאני יודע שההבדל זני…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית הביאה איתה ארסנל שלם של לוחות אם עבור הדורות החדשים של אינטל ושם AMD לתערוכת האלקטרוניקה הגדולה בעולם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
מישהו ראה היום המכרז הלוהט? מכרו שם מחשב עם המפרט הבא: מעבד: 1GIGA PRO ( מעבד של VIA מובנה בלוח בלי אפשרויות הרחבה כמו AGP) זיכרון: 128 SDRAM כרטיס מסך: 3D-Force 64 MB וזה באמת מה שחשוב.. הם ניסו לתרץ את המחיר ב"רמקולים מעולים" (יהה רייט -200 ואט) ו"מסך מעולה" (EXTREME 17) - נראה לי גם רוחב הנקודה EXTREME ונחשו מה היה מחיר השוק? 8900 שקל. אתם קולטים? ואז אפשר להציע הצעות מ-890 שקל. לא הייתי משקיע במחשיב כזה 30 שקל. בושה :AR15:
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות: 1. יש לי דילמה איזה לוח כדאי לי לקחת : או Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 או Gigabyte GA-H87-D3H S1150 אני אישית לא רואה ביניהם ממש הבדל(מלבד בסוג סדרה) , אם מישהו מבחין בהבדל אשמח לשמוע בנוסף ראיתי גם את הלוח Gigabyte GA-H97-Gaming 3 S1150 שיקר יותר ב200 ש"ח משני הלוחות החדשים- למה? במה הוא יותר טוב?, מותאם יותר למשחקים? 2. האם כדאי לקחת את המעבד Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 על פני המעבד Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 ? יש הפרש של 200 ש"ח עבור הבדל לא גדול במהירות המעבד תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני משחק dragon age, וראיתי שבמהלך הרצת התוכנית המעבד מגיע ל90 מעלות. סה"כ המארז מאוורר וברוב הזמן הטמפ' שלו עומדת ביל 37 ל45 מעלות. הקירור הוא סטוק. לרוץ ולקנות קירור יותר טוב? מה הגבול שבו אני צריך לדאוג?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש דרך או אפשרות להציל אותו? הוא לא היה מחובר לחשמל כשהוא נרטב... תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אי אפשר להשתמש בו בעכבר עם דוס, פירושו אי אפשר להתקין ווינדוז דרך דוס. כי אין סריאל. איך אפשר להתקין בו חלונות אם כך?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם מסוג P-35. לפני מספר ימים רכשתי מיקרופון וחיברתי אותו לכרטיס הקול(Realtek ALC888 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller PCI) של לוח האם. משום מה, המיקרופון רוב הזמן לא פועל, כשהוא פועל הוא משמיע רעשים משונים או שהוא חוזר על מה שאמרתי כמה פעמים במין הד מוזר(וזה לא קשור לקירבה לרמקולים) ופעם בכמה זמן הוא פועל כמו שצרים לפחות מחצי דקה, ושוב פעם חוזר למצב של חוסר פעולה/פעולה לא תקינה. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך? אולי אתם יודעים מאיפה ניתן להוריד את הדרייבר המעודכן ביותר ללוח האם שלי? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב שזה ה PENTIUM D 820 ( להזכירכם - כפול ליבה , תמיכה ב 64 ביט) יש לו ביצועים מעולים , מיחר זול מאד יחיסת לכפולי הליבה האחרים ( 1629בלוגיק ) ויכול לעשות OC בקלות ל 3.2 MHZ עם קירור אוויר לפי ביקורות באנטרנט . חוץ מזה נראה לי שבעתיד יהיו יותר יישומים שמייסמים בצורה טובה יותר את היתרון שבכפולי הליבות, כך שזה מעבד עם אורך חיים בביקורת הזאת למשל http://www.driverheaven.net/reviews/dualcoreintel/sandra.htm הוא עוקף את ה ATHLON 64 3800 וגם את FX 57, ובשאר הבנצ'ים ההפרש הוא ממש קטן לפעמים לטובת 3800 ולפעמים לטובת ה PENTIUM D 820 ( להזכירכם ה 3800 עולה הרבה היותר ממנו, על FX57 בכלל אין מה לדבר מבחינת מחיר) הערות : 1. אז מה אם אין לו EIST , משום מה זה לא מפריע לי.... עדיין…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום,היום אני קונה מחשב, עד כה תכננתי ללכת על Q6600,והמוכר אמר לי לשנות לE8500, המחשב ישאר אצלי בערך עוד 4 שנים מינימום,ולפי דעתי עוד שנתיים כבר כל התוכנות יתמכו בקוואד קור. על מה אתם ממליצים לקחת? דואל קור או קוואד קור? ותתחשוב בכך שזה מחשב ל4 שנים הקרובות מינימום, והשימושים שלי הם גם משחקים וגם תכנות ועבודות שונות הדורשות מעבד. והכרטיס מסך הוא HD4870,כלומר לא חלש כלל. בבקשה,רק אנשים מקצועניים שמבינים לענות כי זאתי התלבטות קשה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי יש לי מחשב שקניתי בשנת 2013 ואני כבר תקופה ארוכה מתלבט אם לשדרג או לחכות קצת שיצאו מעבדים חדשים וכו... אזי רציתי לדעת האם כדאי לשדרג ואם כן אז על מה הייתם ממליצים. מפרט נוכחי: מעבד: Intel Core i5 3570 3.4ghz זכרונות: G.Skill Ares 2x4GB DDR3 1600mhz לוח אם: Gigabyte GA-H77-DS3H ספק כוח: Antec vp550p v2 כ.מסך: GeForce GTX 970 את הכרטיס מסך קניתי לפני שנה בערך, אבל כל השאר מלפני 3שנים+. כיום המחשב נותן ביצועים סבירים ביותר במשחקים שדורשים כרטיס מסך חזק ופחות מעבד, אך כשזה מגיע למשחקים שמבוססים על כוח המעבד אז כבר רואים ביצועים ירודים. אשמח לקבל הצעות לאיזה מעבד, לוח אם וזיכרונות הייתם ממ…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמתי לב שניתן לבנות מערכת מבוססת i5 2500K אם לוח Z68 וספק מתאים ל OC ובערך באותו מחיר לבנות מערכת המבוססת על i7 2600 ולוח H67. השאלה שלי מה יעיל יותר במשחקים וייתן ביצועים לאורך יותר זמן (הכוונה לתמיכה במשחקים חדשים)- ה2500K אם OC לאזור ה4+ או ה i7 2600? או במילים אחרות איזה אופציה תגרום לצוואר בקבוק מוקדם יותר במקרה של שדרוג כרטיס מסך בעתיד.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניית המחשב החדש שלי. אני מעוניין בעזרה בבחירת לוח האם. חשוב להדגיש כי אני מעוניין לעשות OC קל עד בינוני, ולכן יש צורך בלוח אם שיענה על הצורך הזה. אין צורך בחיבורים כגון eSATA, firmware ושאר ירקות. כמו כן, לא מעוניין ב-USB3 ו-SATA3. ההתלבטות היא בין 2 הלוחות GA-P55M-UD2 לבין ה-GA-P55-US3L. הבנתי שעדיף ללכת על ה-US3L כי הוא יותר אמין מבחינת OC. אז על מה אתם ממליצים? (ובבקשה, לא לעלות עם הרף.. המחיר של הלוח אם הוא בסביבות ה-540~ ש"ח, כמו שבמפרט]. המפרט: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪120 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pr…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהרבה מקומות קראתי שהצ'יפ הזה לא תומך בזכרונות DDR333... האם זה נכון?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי AMD הודיע על ייצור של מעבדי משולשי ליבות (וכפולותיהם) . http://www.theinquirer.net/?article=42369
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מעבד הוא היותר טוב מבין השניים? גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר? איזה מהם יותר טוב למשחקים ואיזה יותר טוב לתוכנות ולאינטרנט? תעשזרו לי כי אני מתלבט איזה מעבד לקנות...
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
איך השילוב של A7V333 וATXP 1800PLUS? ??? לפי הבנתי יש בעיות של חום עם מעבדים ה1800 ,האם זה תקף גם לנ"ל אני מאוד אוהב את אסוס אז בבקשה לא להזכיר לוחות אחרים ,אני פשוט רוצה לדעת אם שווה להשקיע בכזו מערכת שאלה נוספת:האם זיכרונות 2100 יעבדו טוב עם הלוח(לא מבחינת תאימות) השאלה היא אם שווה לרכוש זיכרונות 2700/3000 והאם הם ייתנו תוצאות הרבה יותר מוצלחות מאשר 2100.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה המעבד נורא חם במנוחה, המארז הוא של קומפיוקייס, יש מקדימה מאוורר 120ממ שמכניס אוויר, אחד 120 שמוציא אוויר מאחורה, המאוורר של המעבד מכניס דרך צינור אוויר, ומתחתיו יש מאוורר 80ממ שמוציא אוויר.. כפי שניתן לראות, המעבד רותח, וזה עוד במצב מנוחה! כל הפרטים נמצאים בתמונה למטה. הלוח אם הוא של גיגהבייט S3-945P 2GB זכרון פנימי של TwinMOS המחשב בן אולי חודש וחצי... חשבתי אולי המשכה נדפקה או משהו, החלפתי אותה היום והחום לא השתנה בכלל.. הצעות ? [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דיי קשה לקנות קונרו עם מחירי לוחות אם מופקעים. :-\ בנתיים הלוחות אם שאני רואה שיצאו ואלה שעתיד לבוא הם רק מעל 1000+. משהו יודע מתי לוחות לשוק הבניים יבוא? :-X
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן היום קיבלתי תמחשב עם ה-E6600 כשבדקתי עם ה-CPUZ את התדר הוא עמד על 1.6 עם מכפלה 6 משום מה ובביוס זה על 9 וגם כשהרצתי SUPER PI קיבלתי 21 שניות והבנתי שזה בסדר... אבל בכל זאת איך אני עושה שזה יראה לי 2.4? (גם ב-EVEREST זה 1.6)
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים! יש לי הרבה כסף ואני רוצה לנצל אותו לחלקים טובים למחשב שלי! בינתיים יש לי זכרונות של GEIL PC3200 400MHZ וחשבתי להחליף אותם, וכמובן לקנות חדשים כולל הכסף שאני אקבל לאחר מכירת הזכרונות הנ"ל. עכשיו חשבתי לקנות כזה לוח: תמונה: לינק: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-136-144&depa=0 וכן אני מתכוון לקנות ת'זה מחו"ל בירוקים! או שזה: תמונה: לינק: http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=20-145-522&DEPA=1 אם יש לכם אולי זכרונות אחרים להציע עד 300 בקס גמיש או שלוח אם אחר באותו כסף אני אשמח לשמוע את עצתכם! עוד משהו אם יישאר לי כסף מהכסף שיבוזבז על אחד מהחלקים הנ"ל אני אקנה בסבבה אולי עוד משהו אחר כמו...אה…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במזל טוב קבלתי את המחשב החדש שלי - אבל כשלקחתי אותו התברר לי שלא היה WINBOND 256X2 3200 והחנות "שדרגה" לי את הזכרות לסמסונג - - וולאה - אני ממש לא יודע מה לעשות - הבחור אמר לי שאם אני לא מרוצה אני יכול לבוא ולהחליף ברגע שיהיו להם WINBOND - הבעיה - אני זוכר שראיתי כאן פעם שסמסונג משתמשים בזכרון (צ'יפים) של WINBOND ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת ? על הזכרונות כתוב sumsung 307 K4H560838D-TCC4 BDA 259AX KOREA ועל השני אותו דבר למעט השורה האחרונה (אני מניח מספר סידורי) שהוא BDA 3535BB KOREA אשמח על עזרה - (אני מעוניין לעשות OC - ככה שאני זקוק לזכרונות טובים - הלוח אגב 8RGA - של אפוקס) תודה מקרב לב
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לפני יומיים מעבד חדש i5-4670k, כרטיס מסך EVGA GTX 760 וכונן SSD EVO840 מארה"ב. אני זקוק לכל שאר ההשלמות: לוח אם, זכרונות, קירור למעבד, מארז+ספק וכונן קשיח, אין צורך בציוד הקפי. המחשב מיועד למשחקים, אני לא יודע אם אעשה OC בעתיד. אשמח לעזרתכם, תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-