עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ערב טוב, קיבלתי מחשב נייח עם מערכת הפעלה ויסטה. אני מנסה להחליף אותה בוינדוז 10 דרך USB. 1. הורדתי את כל קבצי ההתקנה לדיסק און קי ולאחר שאני מעדכן בביוס שיאתחל משם הוא אומר לי שהוא לא מזהה אותו בכלל. 2. אני לא מוצא בביוס או בסטאפ מקום בו אני יכול לעשות רבוט למערכת. אשמח לעזרה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by koby058,

מי מהם מתחמם פחות? ועל הדרך גם איזה קירור מומלץ ומתאים לסוקט 745 ?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. או שאינטל תמשיך לשלוט בשוק ובביצועים ?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. הזכרונות הם של: crucial ballistix 800mhz 2x1gb הלוח של: gigabyte ga-965p-dq6 מעבד: קונרו e6600 בחלון של הביוס הוא רושם לי: memory frequency [mhz] =709 מדוע 709 אם הזכרונות הם של 800 ? תודה מראש

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by eitany245,

שלום,מה ההבדל בין QUAD לבין QUATTRO? ידוע לי שלשניהם יש 4 ליבות אך גם ידוע לי שבמהלך יישום ה-QUATTRO משתמש ב-2 ליבות וה-QUAD משתמש בכל 4 הליבות שלו בשביל היישום,משהו כזה... ה-QUAD זה בכללי,זה יכול להיות I5 וזה יכול להיות I7 או כל מעבד אחר בעל 4 ליבות,ה-QUATTRO זה הסוג עצמו של המעבד שהוא מהמעבדים הישנים בעלי 4 ליבות. אני לא בטוח אם זה נכון ולכן אני צריך שתפרטו לי יותר על המעבדים בשביל לדעת בוודאות את ההבדל ביניהם ובשביל לדעת יותר לעומק,אני צריך יותר פרטים,יותר הסבר על ההבדלים ביניהם. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אהלן, קראתי כמה ביקורות ומבחינת ביצועים 2 הלוחות האלה נותנים ביצועים זהים ב OC לדגמים יקרים יותר . כלומר מבחינתי הלוחות הכי משתלמים כיום למעבדי SB . הלוחות ישולבו עם SB2600K . השאלה שלי היא מי יותר טוב מבינהם ב OC ?? לא כל כך מצאתי ביקורות באינטרנט שמשווים בין שניהם על מעבד 2600K, לכן אני צריך עזרה ממישהו שאולי ראה השוואה ... כעקרון ה ASUS אמור להיות טוב יותר בגלל הניהול חשמל המתקדם יותר מזה של GIGABYTE, אבל תכלס אני לא יודע ... מישהו יכול לעזור ?! תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום חברה... מה עדיף לקנות? e6300 או amd 4200/4600 כפול ליבה? אני רוצה לקנות מחשב חדש... ואני לא יודע מה כדאיי אני משחק במשחקים, תוכנות אינטרנט וכ"ו... תודה ושבת שלום לכולם...! (נ.ב. - אם הייתי צריך לכתוב את זה ב"מפרטים", אז סליחה...)

8. יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה לעדכן לו Bios בעזרת התוכנה WinFlash יש את הקובץ הזה N4D623-3.zip שפותר את הבעיות: 1. Patch Dual-Core CPU performance problem. 2. Add Errata 123 option. 3. Add ACPI SRAT option יש מישהו שעידכן לעידכון הנ"ל?

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by omerha,

היי, אני רוצה להרכיב כונן nvme למחשב שלי. השאלה אם יש לי אפשרות להחליף רק לוח בלי לשדרג מעבד למשהו טוב שיש לו nvme ראיתי שעל לוחות אם חדשים רושמים שזה עבור מעבדים של דור 8 ומעלה ולכן אני שואל תודה

10. שלום לכולם, קודם כל, שיהיה לי בהצלחה אני חדש כאן טוב אז ככה, יש ברשותי כרגע מעבד Intel Core i5 2500, לוח אם H67M-D2. לאחר 5 שנים איתם, החלטתי להשתדרג ולרכוש מעבד ולוח אם חזקים יותר.. אני הולך על Intel Core i7 6700, ולוח Asus H170-PRO ורציתי לדעת מה דעתכם על השדרוג.. שניהם עולים לי בערך כ- 2,000 ש"ח.. שווה את המחיר? ד"א, מה אתם אומרים על StartPC? ראיתי שהמחירים אצלם די נמוכים משאר החנויות.. תודה רבה על העזרה ושיהיה שבוע טוב לכולם!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

מישהו יודע אולי מה ההבדל בין מעבדי ATHLON MP ל-ATHLON XP? תודה מראש, gonzila

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. מה יקרה אם נחבר ללוח שתומך דואל צ'אנל (צ'יפסט P67 או Z68... לא ממש רלוונטי לשאלה) 3 סטיקים של זכרונות (מאותו סוג וגודל כמובן)? האם זה יהיה אפקטיווי? האם יהיה שימוש בדואל צ'אנל?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by uzana2004,

בס"ד שלום לכולם! על הלוח אם שלי יש כניסה ליציאת COM ואני צריך לדעת מה הכבל שאני צריך לקנות שממחבר בין הCOM1 שעל הלוח אם החוצה?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני מתלבט בקניית לוח אם בגלל שכרטיסי המסך הבאים שיצאו יתמכו בAGP8 והלחותו האם עדין לא האם כדאי קודם לחכות ללוחות אם כאלו על מנת לקבל את היכולות בשידרוג? או שזה לא שווה את זה ? ואם תוכלו להגיד לי איזה לוחות אם תומכים ומתי הם יצאו

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום יש לי מחשב די חדש (נקנה לפני שנה או פחות). ויש לו 4gb זיכרון בשתי כרטיסים נפרדים (2bg כל אחד) ואני רואה שלפעמים שכמה דברים פתוחים ברקע אני מנצל את כל ה 100% זיכרון והמחשב נהיה איטי.. עכשיו אני רוצה להוסיף לו עוד 4gb ורציתי לדעת אם כדאי לשים ככרטיס אחד של 4 או כשתיים של 2? כי כרגע זה שתיים של 2 במצב כזה: כרטיס,סלוט פנוי,כרטיס,סלוט פנוי.. ועוד שאלה אם אפשר לדעת למה המחשב מנצל 50% מהזיכרון שכמעט כלום פתוח ברקע.? ואם יש תוכנה מומלצת לניקוי כל הדברים האלה שמצטברים עם הזמן ומעמיסים על הזיכרון.. תודה!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by TipX-Bomb,

אהלן, היום הגיע אליי הלוח EPoX 8RDA3+ REV2, הוא לוח מיוחד, הלוח 8RDA3+ עצמו לא מיוחד, אלה גרסה2 שלו. המשלוח של הגרסה2 היה אמור להגיע לארץ לא מזמן, אבל הוא בוטל, ואלכס מ-PCHARDWARE הצליח להביא לי (ooo i feel so special ) אחד. ההבדלים בין הגרסאות: **ב- 2 יש כרטיס קול הרבה יותר טוב, אני חושב שאין אותו בראשון, אבל גם אם יש, הוא לא כמו ה-nFORCE2 הרגילים, הוא יותר טוב. REV1: REV2: אני חושב שכרגע אני היחיד מכאן שיש לו את הגרסה2. מכיוון שקיבלתי אותו הערב, וביום שלישי בבוקר אני נוסע לטיול שנתי (אילת, 3 ימים ) אז אני לא יספיק להתקין אותו., ולעשות עליו ביקורת. על הלוח נמצא ה-AXP2500 החדש שקניתי, שאני מתכנן לעשות עליו OC. אבל זה סיפור אחר... וכבר כולם מכירים אותו. מה ש…

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by asili,

איך הלוח אם של GIGABTE 7VTX-E PLUS הוא לוח אם טוב ויציב? היה לי לוח אם של EPOX 8KHA PLUS שנהרס לי ואני מחפש לוח אם יציב ואמין איך יכולות האוברקלוק שלו?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by the_lighting,

זה 32bit או 64bit???

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. בקרוב אני מרכיב מערכת חדשה שתהיה מבוססת על מעבד אינטל. (יש לי אישית ,הרבה שנים גם מערכת AMD ואני מבסוט, אולם למפרט הספציפי הזה דרוש מעבד אינטל בלבד) השאלה אם לצורכי O.C ,גיימינג ועריכת וידיאו עדיף לשלם כחצי אלף שקלים יותר עבור מעבד כמו I7 860 ואולי אפילו להתאמץ וללכת על I7920 ? הערה: ב-"עריכת וידיאו " הכוונה היא להמרות פורמטים וחיתוך קטעי וידיאו (להסרת פרסומות ). (כמה מאות שקלים לפה או לשם ,לא משחקים אצלי תפקיד במידה ומדובר בשיפור ביצועים מורגש)

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. האם עדיף לקנות 800 Mhz או שזה לא כל כך עקרוני ואפשר ללכת על 667 Mhz ??

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. עם איזה לוח וכמה הוא עולה?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by EviLeader,

ראו כותרת, מה יותר טוב?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. רציתי לעדכן ולשאול האם גם אצל אחרים יש שיפוריים בתוכנות בנצמארק כעיקרון השיפור הוא קטן בקובץ בגודל של 1MB השיפור הוא של 0.3 שניה ובקובץ של512KB השיפור הוא של 0.8 שניה יש לציין שהשיפור הוא מול התוצאה הטובה ביותר שקיבלתי איי פעם בתוכנה נכון לא שיפור גדול אבל עדיין שיפור אולי גם אחרים זיהו שיפור בביצועיים ע"י תוכנות אחרות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שידרגתי לוח אם ומעבד קניתי מאמזון אז יצא קצת יותר זול מהארץ.:) הדבר הבא שאני אולי אעשה זה להוסיף שם כרטיס msata כי בלוח יש את זה. היואסבי מחובר לכרטיס הרחבה כי לא הצלחתי לחבר אותו ללוח אם זה היה מסובך מאוד משום מה אבל זה לא משנה כי זה עדיין יואסבי 3.המארז הוא Antec p9 והספק הוא edg750 של 600 שקל מפלונטר. http://www.antec.com/product.php?id=706904&fid=5022136&lan=uk

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by acker16,

כרגע יש לי מעבד Intel 6600K , זיכרון 32GB וכרטיס מסך 1080Ti. המחשב משמש מעיקר לגיימינג ב 4K, אבל גם לצפייה ברימקסים של 4K HDR (דרך MPC-HT ו MADVR) שזו בעיקר עבודה של המעבד. בנוסף, קורה הרבה שאני צריך לפתוח קבצים מקווצים של עשרות או מאות GB. התקציב הוא גמיש בין 1500 ל3000 בהתאם לעלות-רווח. מסורתית תמיד קניתי אינטל אבל השנה אני מתחיל לחשוב שאולי הגיע הזמן לשינוי בגלל היעדר ה PCI-Express 4 הכול פתוח. מה כדאי לקנות? זיכרון כבר יש לי בבקשה תעזרו להרכיב מעבד+לוח+קירור(אם נדרש)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים