מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה לעדכן לו Bios בעזרת התוכנה WinFlash יש את הקובץ הזה N4D623-3.zip שפותר את הבעיות: 1. Patch Dual-Core CPU performance problem. 2. Add Errata 123 option. 3. Add ACPI SRAT option יש מישהו שעידכן לעידכון הנ"ל?
-
- 40 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול, אני כבר תיכננתי על ה2500K עם מוגן 3 עם הלוח אם הזה : http://tms.co.il/product/10288 אני התחלתי לחזלוג לכיוון הבולדוזר 6100 כי הוא ברמה של ה2500 לפי מה שהבנתי ויש לו פוטנציאל טוב לOC. הבנתי שAMD הודיעו שהם לא יוציאו מעבדים יותר לשוק הגבוהה ואז לא יהיה אפשר לשדרג... ואינטל יוציאו את הIVEBRIDGE שיהיה אפשר לשדרג אליו... זה נכון ? לא יהיה אפשר לשדר גת הבולדוזר ? אם אני קונה את ה2500K והלוח שנתתי למעלה, אני יצתך להחליף את הלוח כדי לשדרג לאביברידג או שזאת אותה התושבת (1155 ) ? יש לי שאלה על הלוח אם, איך הוא יתמודד עם OC ? אני מתכנן אחד בינוני.. המחשב לא מתוכנן לגיימינג רציני, רק מידי פעם, אני רוצה יותר כוח למולטיטסקינג ואינטרנט... מה אתם או…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עם איזה לוח וכמה הוא עולה?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי מהם מתחמם פחות? ועל הדרך גם איזה קירור מומלץ ומתאים לסוקט 745 ?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שנתיים וחצי את המפרט הבא בKSP: penitum 4 3.0Ghz 775 2MB CACHE FSB800 630 נשרף - Asus P5L2 (775+945+sata2+ddr2+gbl) x2 elixir DDR 2 533MHz 512MB western digital 160GB (8MB) 7200RPM SATA 2 GIGABYTE 660 256MB PCI-Express חוץ מזה גם הספק של 350W נשרף... השאלה שלי היא מה לעשות? יש לי עדיין אחריות על הלוח אם(3 שנים) השאלה היא אם לא עדיף להשקיע במחשב עם מעבד חדש (E8400/8500) כרטיס מסך חדש: 9600GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E/9500GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E להוסיף עוד דיסק קשיח של 160GB ב200 שקל ועוד 1GB זכרון (אפשר לחבר ללוח אם חדש עם מהירות 800MHz או יותר זכרונות ישנים של 533MHz כי אז…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בכמה יותר טוב הE6400 מה E6300? האם שווה את ההפרש של ה 200 שקל? כי בכל המערכות שראיתי מציעים את ה300 ולא את ה400...
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! קראתי הרבה על לוחות אם, ורציתי לשאול באופן עקרוני.. מה ההבדל בין לוח אם סידרה h p z? הצ'יפסט אחר וכ'ו.. אבל תכלס בביצועים? אני לא מדבר על פונקצינאלי, מי שצריך כרטיס מסך אחד, מקסימום שניים, לא צריך יותר מידי יציאות pci.. והסדרות המיוחדות לגיימרים, כמו rog של אסוס.. כל הסידרה של maximus... יש הבדלים בביצועים בין הסדרה הזאת לסדרה z? בביצועים עצמם? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד Intel 6600K , זיכרון 32GB וכרטיס מסך 1080Ti. המחשב משמש מעיקר לגיימינג ב 4K, אבל גם לצפייה ברימקסים של 4K HDR (דרך MPC-HT ו MADVR) שזו בעיקר עבודה של המעבד. בנוסף, קורה הרבה שאני צריך לפתוח קבצים מקווצים של עשרות או מאות GB. התקציב הוא גמיש בין 1500 ל3000 בהתאם לעלות-רווח. מסורתית תמיד קניתי אינטל אבל השנה אני מתחיל לחשוב שאולי הגיע הזמן לשינוי בגלל היעדר ה PCI-Express 4 הכול פתוח. מה כדאי לקנות? זיכרון כבר יש לי בבקשה תעזרו להרכיב מעבד+לוח+קירור(אם נדרש)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר פעם שניה שהלך לי הלוח הזה והוא חדש יחסית (ינואר 2008) אבל בלי אחריות יותר. איזה באסה. אסוס האלה מפשלים לי בגדול. בדקתי אצל חבר את הפנטיום, הזכרונות וכרטיס המסך והכל תקין. מבקש עזרה דחוף (שבוע הבא מתחיל הלימודים) במציאת לוח שיתאים לחלקים נשארו: כ.מסך (HD2400PRO AGPx8 ,512MB), הפנטיום (3GB ,PCG 630) וה-DDR 2X1024(לא DDR2). רצוי כמובן משהו אמין ושיהיה במינימום הוצאות.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייי! יש לי אפשרות לקבל ממישהו מחשב או PENTIUM D או PENTIUM 4 3.2 GHZ. איזה יותר חזק? כי שמעתי ש PENTIUM D היה מעבד לא מוצלח ואני רוצה לעשות לו OC, לאיזה מהם יש פוטנציאל גבוה יותר? (אני מתכוין לקנות MUGEN 3 [חיפשתי MUGEN 2 ב AMAZON אבל לא מצאתי] שמיועד למחשב השני בבית (E5200) ) אני יודע שעדיף להשקיע בפלטפורמה מעודכנת אבל בכל זאת. אני כנראה יקנה כרטיס מסך GTS 450 או משהו במחיר דומה שאני יפעיל איתו משחקים על המחשב (של הבית עם E5200) . סורי על השאלה האידיוטית אבל זה רק נובע מבורות. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי - PU Type QuadCore Intel Core i5-2320, 3200 MHz (32 x 100) Motherboard Name Intel Woodworth DH61WW System Memory 8170 MB (DDR3-1600 DDR3 SDRAM 3D Accelerator AMD Radeon R9 280X ספק XFX 550w אני רוצה לשדרג את הזיכרון רם שלי ל16 ג'יגה, אני בעיקרון חשבתי על 2 של 8 בגלל שיש לי בלוח אם רק שני ספוטים. אשמח לקבל המלצה על 2 זיכרוני רם של כל אחד 8 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב ב-RAM שיהיה לי לפחות 16GB. תהיתי אם אני אוכל להעיזר בחברי הפורום: 1. מה המגבלות (של הלוח?) מבחינת כרטיסי זיכרון - הלוח של Gigabyte b75m-d3h? (קראתי שעד 32GB ולא יותר מ1600MHz, בבקשה תקנו אותי אם אני טועה). 2. לבדוק אופציה של אם בכלל אפשר להוסיף לכרטיסים הקיימים שלי (שני כרטיסים של Crucial DDR3 4GB 1600MHz ct51264ba160bj - ביחד 8GB, יושבים על השתי סלוטים הימנים). ממה שהבנתי, חובה שהזיכרונות יהיו זהים בדגם (חברה+דגם+תדר) לביצועים מקסימלים - או שאני טועה? לא מצאתי שום מקום שמוכר כאלה בדיוק, יש אלטרנטיבות? או לקנות כבר חדשים? עריכה: נראה לי שמצאתי את הדגם שלי באמזון, היתי שמח אם מישהו יכול לאשר שזה מאותו סוג: https://www.amazon.c…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב דיי ישן אולי ישן מאוד. 4 שנים אצלי. המעבד הוא פנטיום 4 1.6 אני מת לעשות לו OC ולא יודע אם לוחות אינטל מאפשרים זאת
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה בבחירת לוח אם , אני מתלבט קשות בין 4 לוחות אם המחשב מיועד למשחקים כבדים ועבודה ב-autocad. המפרט של המחשב הוא : מעבד :intel E6600 זכרון :2x1GB G.SKILL 2GBHK (4,4,3,5 כ.מסך: geforce 8800gts הלוחות שאני מתלבט בינהיים : ASUS P5W DH DELUXE ASUS P5B DELUXE ASUS COMMANDO P965 ASUS P5N32-E SLI NVIDIA nForce® 680i SLI אני מתכנן OC אבל לא קיצוני תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהנחה שמדובר באותו נפח זכרון, האם עדיף לקחת תדר גבוה יותר או CL נמוך יותר? *נניח שלא מתוכנן OC, אז אין עדיפות לתדר מבחינת OC.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס7 32BIT, ובהתחלה הוא הראה לי (3GB ניתנים לשימוש), יום אחד זה השתנה ל(2GB ניתנים לשימוש) והביצועים ירדו בצורה משמעותית, המחשב ניתקע כל הזמן במישחקים, לפי מה שהבנתי זאת הגדרה מסוימת שצריך לשנות, (ניסיתי לבטל את הV שהיה על "זיכרון מירבי" ב msconfig , לא עזר...) בבקשה צריך עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מחשבי סדרה 9 החדשים של היצרנית הקוריאנית מציעים מפרטים מודרניים עם משקל כמעט בלתי אפשרי לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
http://techreport.com/review/23663/as-amd-struggles-intel-chip-prices-stagnate
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מערכת מבוססת i7-1155, ולפי כל הסימנים הלך הלוח. כיוון שזו מערכת מושקעת למדי, אני מעוניין להחליף רק את הלוח. אני מחפש אחד עם שני חריצי PCI-EX-16, וארבעה חריצי זכרון. למישהו יש רעיון איפה אני מוצא לוח כזה (עדיפות לחדש, לא משומש) ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
דיווחים חדשים שמקיפים אותנו מכל עבר מצביעים על כל שדגמי ה-Ryzen 7 מרובי הליבות הם רק קצה הקרחון בתוכנית הגדולה של מפתחת השבבים מסאניווייל לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אני הולך היום ךלקנות כרטיס מסך רדאון 9200 של ג'יגה בייט. יש לי לוח אם של גיגה בייט עאם כניסה של AGP*8 ורציתי לדעת אם יש מדריך טוב להתקנת כרטיס המסך? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, היום הגיע אליי הלוח EPoX 8RDA3+ REV2, הוא לוח מיוחד, הלוח 8RDA3+ עצמו לא מיוחד, אלה גרסה2 שלו. המשלוח של הגרסה2 היה אמור להגיע לארץ לא מזמן, אבל הוא בוטל, ואלכס מ-PCHARDWARE הצליח להביא לי (ooo i feel so special ) אחד. ההבדלים בין הגרסאות: **ב- 2 יש כרטיס קול הרבה יותר טוב, אני חושב שאין אותו בראשון, אבל גם אם יש, הוא לא כמו ה-nFORCE2 הרגילים, הוא יותר טוב. REV1: REV2: אני חושב שכרגע אני היחיד מכאן שיש לו את הגרסה2. מכיוון שקיבלתי אותו הערב, וביום שלישי בבוקר אני נוסע לטיול שנתי (אילת, 3 ימים ) אז אני לא יספיק להתקין אותו., ולעשות עליו ביקורת. על הלוח נמצא ה-AXP2500 החדש שקניתי, שאני מתכנן לעשות עליו OC. אבל זה סיפור אחר... וכבר כולם מכירים אותו. מה ש…
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-