מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
לא הבנתי מה יותר טוב שיהיה ליבה מרובעת אבל יותר חלש או ליבה כפולה יותר חזקה המחירים כימעט זהים אז אני ביכלל מבולבל ???
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין לקנות את ה-NEO2 של MSI אבל הבנתי מחבר שלא שווה להשקיע בו כי אין בן PCI-E . מצד שני ה-NEO4 לא יהיה כאן בחוש הקרוב (והזמן די קריטי כי אני אוכל לקנות את המחשב גג עד השבוע הראשון של חודש פברואר). חוץ מזה האם שווה להשקיע במעבד AMD מסוג 939 3200 או להתפשר על ה-3000 ? תודה מראש,
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש כמה דברים מומלצים, בתקווה שהנזק עדיין לא נגרם. בכל מקרה, גם אם כן, הכל מוסבר בסרטון הבא. לידיעתכם ! https://www.youtube.com/watch?v=YDCCFu5y1rE
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום,היום אני קונה מחשב, עד כה תכננתי ללכת על Q6600,והמוכר אמר לי לשנות לE8500, המחשב ישאר אצלי בערך עוד 4 שנים מינימום,ולפי דעתי עוד שנתיים כבר כל התוכנות יתמכו בקוואד קור. על מה אתם ממליצים לקחת? דואל קור או קוואד קור? ותתחשוב בכך שזה מחשב ל4 שנים הקרובות מינימום, והשימושים שלי הם גם משחקים וגם תכנות ועבודות שונות הדורשות מעבד. והכרטיס מסך הוא HD4870,כלומר לא חלש כלל. בבקשה,רק אנשים מקצועניים שמבינים לענות כי זאתי התלבטות קשה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
א. סינכרון ב. יחסים בזכרונות (דוגמא - 2:2) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום עדכנתי את הגרסה של ה- BIOS מקובץ שנשמר מה-תוכנה המקורית של הלוח ,והעדכון נפל-המחשב נתקע הפעלתי אותו מחדש , והיו צפצופים עולים ויורדים ןאז המחשב מאז אין לו POST זה לוח P4T-E עם צ'יפסט I850 (זכרונות RDRAM) אם מישהו יכול לעזור המחשב לא נדלק. אם יש דרך למחוק את התוכן של ה BIOS.??? (דרך איזה ג'מפר או משהו כזה) תודה . לכם ניסיתי להוציא את הסוללה -אבל זה לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה למי שנכנס לנסות לעזור!! יש לי לוח אם MSI H87M-G43 ומעבד CORE I5 HASWELL 4430 3.0GHz בכל מקום שאני מסתכל על המעבד כתוב שבטורבו הוא יכול לעבוד ב 3.2GHz.. מישהן יודע איך אני יכול לגרום לו באמת להיות על הטורבו ולעלות תדר? הוא אינו מעבד המהמרה כמובן אז לא הבנתי איך אני מכניס את הטורבו למצב פעיל או שמא הוא פעיל רק במצב שהוא צריך להיות פעיל כמו משחקים כבדים וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. כשקיבלתי את המחשב החדש שלי, זה קרה לפני חודש וחצי בערך, הייתי נכנס לביוס בודק את הטמפרטורה, והיא עמדה אז על 34 מעלות. כעבור כמה שבועות מאז, המחשב גרם לקצר בבית, מה שאני יודע זה שהספק נשרף (ספק איכותי, כנראה הגיע תקול מההתחלה). לקחתי אותו לחנות והחליפו לי אותו. מאז, כאשר אני נכנס לביוס הטמפרטורה עומדת על 48-52 מעלות!!! (כמובן שכשאני ב-Windows, אני בודק בתוכנה של ג'יגה בייט והטמפרטורה היא על 44 מעלות, אבל זה בגלל שכאשר המחשב נמצא במצב ביוס הוא מאומץ יותר). בדוק. [אם הייתי בודק את הטמפ' של המעבד אז, לפני שהספק נשרף, דרך הווינדוס (ולא דרך הביוס, כמו שעשיתי אז) - הטמפ' הייתה צריכה להיות בערך 29 מעלות.] עכשיו אני לא יודע האם מה שקרה עם הספק, גרם להעלאה של הטמפרטורה, או שז…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם עדיף לקנות 800 Mhz או שזה לא כל כך עקרוני ואפשר ללכת על 667 Mhz ??
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=102686
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לבנות מפרט אבל עדיין לא סגור על איזה פלטפורמה AMD או INTEL . ההקצבה למעבד היא במחיר שבכותרת . מה אתם ממליצים ? בגדול לא מתוכנן OC .אולי קצת בעתיד. מיועד לשימוש משרדי\אינטרנט\אופיס ומשחקים (לא כבדים) יש אפשרות לקחת את ה-3600X2 במחיר זול יותר.השאלה אם ההפרש בין 2 המעבדים בכותרת גדול . תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית הביאה איתה ארסנל שלם של לוחות אם עבור הדורות החדשים של אינטל ושם AMD לתערוכת האלקטרוניקה הגדולה בעולם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
נתקלתי בזה ב iqpc אחד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX והשני INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY ההבדל שיחיד שמצאתי זה במילים "TRAY" ו "BOX" .... אה, וה-TRAY עולה גם 30 שקלים פחות. (מילה בימינו עולה 30 שקלים?) אז מה בעצם ההבדל ביניהם? נ.ב. - רשום אצלם שדווקא ה-TRAY הוא "מוצר נבחר" אצלם.. מדוע?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה לעדכן לו Bios בעזרת התוכנה WinFlash יש את הקובץ הזה N4D623-3.zip שפותר את הבעיות: 1. Patch Dual-Core CPU performance problem. 2. Add Errata 123 option. 3. Add ACPI SRAT option יש מישהו שעידכן לעידכון הנ"ל?
-
- 40 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אמור לקנות מחשב חדש, שישמש להקלטות מוזיקה ומשחקים. אחרי התעניינות ולבטים התפקסתי על ה-D805. עכשיו מתעדכנים מחירי ה-9XX, ואני שוב מתלבט. השאלה - האם משתלם לחרוג בתקציב באיזה 400 ש"ח ולקנות את ה-920 או את ה-930? בהנחה שאני רוצה מפרט שיחזיק לי שנתיים שלוש, האם ה-805 מספיק או שה-920,לדוגמה, ייתן לי תמורה משמעותית שמצדיקה תוספת מחיר?
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן, שומו שמיים אני קונה AMD, רק כדי להתנסות ולראות מה החרא הקטן שווה ( ;D). כמקובל כיום אני אבחר ב-1700+ 0.13 מיקרון משולב עם איפוקס עסיסי, וכאן נכנסת הדילמה, מה כדאי יותר ? איפוקס מבוסס נפורס 2 או KT400 ? כאשר אני בהחלט לא צריך את הכרטיס המסך המשלוב אלא אפשרויות אוברקלוקינג נדיבות מאד, וביצועים חזקים. ללוח יצורף סטיק זכרון PC3200 של קרוסאייר.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לעדכן ולשאול האם גם אצל אחרים יש שיפוריים בתוכנות בנצמארק כעיקרון השיפור הוא קטן בקובץ בגודל של 1MB השיפור הוא של 0.3 שניה ובקובץ של512KB השיפור הוא של 0.8 שניה יש לציין שהשיפור הוא מול התוצאה הטובה ביותר שקיבלתי איי פעם בתוכנה נכון לא שיפור גדול אבל עדיין שיפור אולי גם אחרים זיהו שיפור בביצועיים ע"י תוכנות אחרות?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://techreport.com/review/23663/as-amd-struggles-intel-chip-prices-stagnate
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני יכול לקנות או GB 2 DDR2 נוספים או Big Typhoon, אך לא את שניהם, מה עדיף ? המערכת שלי כרגע היא: Q6600 עם קירור סטוק P35C-DS3R שימו לב שיש לו תמיכה לDDR3. 2 GB DDR2 של OCZ כדאי לציין שאין לי שום נסיון ממשי בOC. תודה לעוזרים!
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, היום הגיע אליי הלוח EPoX 8RDA3+ REV2, הוא לוח מיוחד, הלוח 8RDA3+ עצמו לא מיוחד, אלה גרסה2 שלו. המשלוח של הגרסה2 היה אמור להגיע לארץ לא מזמן, אבל הוא בוטל, ואלכס מ-PCHARDWARE הצליח להביא לי (ooo i feel so special ) אחד. ההבדלים בין הגרסאות: **ב- 2 יש כרטיס קול הרבה יותר טוב, אני חושב שאין אותו בראשון, אבל גם אם יש, הוא לא כמו ה-nFORCE2 הרגילים, הוא יותר טוב. REV1: REV2: אני חושב שכרגע אני היחיד מכאן שיש לו את הגרסה2. מכיוון שקיבלתי אותו הערב, וביום שלישי בבוקר אני נוסע לטיול שנתי (אילת, 3 ימים ) אז אני לא יספיק להתקין אותו., ולעשות עליו ביקורת. על הלוח נמצא ה-AXP2500 החדש שקניתי, שאני מתכנן לעשות עליו OC. אבל זה סיפור אחר... וכבר כולם מכירים אותו. מה ש…
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שקופיות רשמיות מענקית השבבים מדברות על שיפור של כ-11 אחוזים ביכולות העיבוד הכלליות בדור המעבדים החדש שלה, בתוספת לחסכוניות ולשיפור של 40 עד 50 אחוזים ביכולות הליבה הגראפית המובנית לכתבה: http://hwzone.co.il/רשמית-ה-skylake-של-אינטל-מבטיח-שיפור-גדול-בעי/
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בדף הראשי של האתר יש כתבה יפה על המעבד ואני שואל את עצמי - האם יכול להיות שמעבד של 6 ליבות AMD מקבל ציון יותר נמוך ממעבד I7 עם 4 ליבות OC 4Ghz ? מעבד AMD של 6 ליבות על 4.46Ghz - מקבל ציון של 2991 בCPU כאשר מחשב I7 על 4Ghz מקבל 3000+ - מדובר ב CPU TEST1 ב Vantege..
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בסדרה האחרונה של אינטל למשל צריך לוח P67 בשביל לבצע אוברקלוק למעבד, איך מזהים לוח של AMD שמיועד/טוב לOC?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-