מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
-
אני מאוד מעוניין לקנות את ה-NEO2 של MSI אבל הבנתי מחבר שלא שווה להשקיע בו כי אין בן PCI-E . מצד שני ה-NEO4 לא יהיה כאן בחוש הקרוב (והזמן די קריטי כי אני אוכל לקנות את המחשב גג עד השבוע הראשון של חודש פברואר). חוץ מזה האם שווה להשקיע במעבד AMD מסוג 939 3200 או להתפשר על ה-3000 ? תודה מראש,
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עם איזה לוח וכמה הוא עולה?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
256mb זה פשוט לא מספיק... אני קונה בקרוב עוד זיכרון אבל איזה עדיף? 512 או 256 (נותר לי רק מקום אחד להוספת זיכרון :-\) המחשב מיועד למשחקים כבדים. (אל תשאלו איך רפאבליק פועל אצלי,מחוסר ברירה העברתי ל 800 על 600 וזה עדין פועל "חרה")
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עומד בפני דילמה, האם עדיף לקחת זכרון מהיר 4GB עבור OC למערכת שיקנה בקרוב (i7 2600K + GA-P67A-UD4) על מנת להשאיר יכולת לתת בוסט נדיב למעבד או שעדיף לקחת 8GB זכרון רגיל (לוותר על ה OC) ובכך להוריד את מספר הפניות לדיסק הקשיח... השימושים במערכת זאת, כמו שהבנתם, הם גיימינג וכרגיל שימוש שותף. VM בתדירות ממש נמוכה, כך שאין צורך לקחת זאת בחשבון. גם לא אתעסק בעריכות וכדומה על מערכת זו... תגובתכם ודעתכם תתקבל בברכה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי זיכרון CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory ואני רוצה להוסיף עוד 256מ"ב של זיכרון אבל של חברה אחרת, זולה יותר. 1. האם זה אפשרי לשלב שני סטיקים של חברות אחרות? 2. האם זה יכול לגרום לבעיות כלשהן? 3. באיזה חברה לבחור? בהנחה שזה יהיה יותר זול מזה של Corsair היקרים. אשמח אם אקבל את התשובות ממשתמשים שיש להם ניסיון בדבר. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למפתחת השבבים יש תוכניות מפורטות לחמש השנים הבאות - ושבבי APU הם המרכיב המרכזי בהם, למרות הכל לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-2020-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%93-%d7%9c%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%94%d7%a2%d7%a9%d7%95/
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חבריוס! אני רוצה לשים מחשב קטן שיהיה בסלון שיריץ סרטים. החלטתי ללכת על MINI-ATX, יש לי כבר הארדיסק 40 ג'יגה, זכרון 256 סמסונג-DDR, ג'יפורס 2-למרות שאני חושב שאצטרף משהו יותר איכותי ליציאת וידאו, וסידירום לא בעיה להשיג השאלה האם כל החלקים האלה ה"רגילים" מתאימים ללוח אם MIN ATX?? על איזה לוח אתם הייתם ממליצים לי? אני חשבתי על זה http://global.shuttle.com/Product/MotherBoard/mbd_Spec.asp?M_id=62 הוא עולה 180 ש"ח. נראה לי לא רע בכלל..ויש בו אפילו כרטיס מסך מובנה עם שתי יציאות למסכים, השאלה שעלתה בראשי האם יש ללוח גם יציאת וידאו לטלויזיה??? אם כן אז ממש טוב, אם לא האם כרטיס מסך רגיל יתאים? או שיש גם כרטיסי מסך שהם מיני או משהו כזה? ד"א יש איזשהו אתר שמוכר לוחות/מארזים MIN…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. עבור מעבד 2600K, איזה לוח אם יחשב ל"מספק"? אינני יודע מה ההבדלים בין הלוחות השונים, ולכן בתחילה חשבתי לבחור בזול ביותר, אבל מצד שני - מדובר במעבד שיכול לעבור המהרה די בקלות, ולכן נשאלת השאלה - האם יש לבחור בלוח אם אחד על פני השני? האם כולם תומכים בהמהרה זאת? תודה מראש! הערה: הלוח אם הזול ביותר שמצאתי הוא ה MSI P67S-C43
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והמהירות מאוד לא מספקת אותי הנה המפרט המלא Pentium D 930 3.0 Ghz 2x2Mb cache Thermaltake Big typhoon + Arctic Cooling Ailver 5 ASUS P5WD2-E Premium 975x Ocz 1024Mb Gold Performence Edition 6400 4-4-4-8 FSP Bluestorm 500w PFC WD 250GB 16Mb Cache 7200rpm Nec DVD 4450 DL+- BFG 7900 GT OC 256mb 256bit Gigabyte 3D Aurora Logitech Media Elite Microsoft Explorer Wireless 2.0 - Night Vision Creative X-FI Elite Pro Creative Gigaworks S750 7.1 700W RMS שאני מדליק את המחשב הוא מודיע לי שהזכרון שמותקן הוא pc2 4200 שמה שמותקן באמת זה pc2 5400 אז שמעתי מישהו שהיה לו בעיה דומה והציעו לו לשנות בביוס ידנית את זה ל זכרון ddr2 667 וגם אני שיניתי וזה לא עזר…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דיי קשה לקנות קונרו עם מחירי לוחות אם מופקעים. :-\ בנתיים הלוחות אם שאני רואה שיצאו ואלה שעתיד לבוא הם רק מעל 1000+. משהו יודע מתי לוחות לשוק הבניים יבוא? :-X
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה ההבדל בין מעבדי ATHLON MP ל-ATHLON XP? תודה מראש, gonzila
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני יכול לקנות או GB 2 DDR2 נוספים או Big Typhoon, אך לא את שניהם, מה עדיף ? המערכת שלי כרגע היא: Q6600 עם קירור סטוק P35C-DS3R שימו לב שיש לו תמיכה לDDR3. 2 GB DDR2 של OCZ כדאי לציין שאין לי שום נסיון ממשי בOC. תודה לעוזרים!
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ש הבדל גדול בין הE5300 לE2160? ואם יש הבדל גדול, יש הבדל גדול בין הE5800 לבין E5300? אני אוכל לעשות לו OC טוב עם הלוח אם Asus P5G41C-M LX? אה... ונגיד אני אקבל את המעבד, אני פשוט שם אוות במקום המעבד הקודם? לא צריך לעשות שום דבר מיוחד?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המאוורר של המעבד לא טוב עושה רעשים חזקים (ניסיתי ניקוי יסודי והכל) וגם המחשב זז לאט. שמעתי יש ירידת מחירים ואני רוצה להחליף את הפנטיום 4 שלי לפנטיום D, החיבור ללוח אם זהה בשניהם? מה עדיף לקחת 4 או D מחיר עד 450 ככה הכי משתלם וטוב?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מנכ"לית AMD חושפת שיטת ייצור חדשה להגדלה משמעותית של זיכרון המטמון במעבדיה - ומכריזה כי העתיד ורוד יותר מששיערנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, (תראו את המפרט שלי, מי שלא יודע יש בצד ימין). עכשיו ככה. אם למשל אני משחק CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות יש לי קצת תקיעות וחשבתי שאולי אני צריך להוסיף זכרון וזה יעזור. השאלות שלי הן: 1. זה יעזור? 2. אני יכול להוסיף עוד 2GB אבל במהירות שונה ממה שיש לי (667)? לדוגמה במהירות 1066? 3. האם אני ארגיש הבדל אם אני אקנה 667 או 1066? כי בכל זאת יש לי 2GB 667. מקווה שהבנתם. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן, שומו שמיים אני קונה AMD, רק כדי להתנסות ולראות מה החרא הקטן שווה ( ;D). כמקובל כיום אני אבחר ב-1700+ 0.13 מיקרון משולב עם איפוקס עסיסי, וכאן נכנסת הדילמה, מה כדאי יותר ? איפוקס מבוסס נפורס 2 או KT400 ? כאשר אני בהחלט לא צריך את הכרטיס המסך המשלוב אלא אפשרויות אוברקלוקינג נדיבות מאד, וביצועים חזקים. ללוח יצורף סטיק זכרון PC3200 של קרוסאייר.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, היום הגיע אליי הלוח EPoX 8RDA3+ REV2, הוא לוח מיוחד, הלוח 8RDA3+ עצמו לא מיוחד, אלה גרסה2 שלו. המשלוח של הגרסה2 היה אמור להגיע לארץ לא מזמן, אבל הוא בוטל, ואלכס מ-PCHARDWARE הצליח להביא לי (ooo i feel so special ) אחד. ההבדלים בין הגרסאות: **ב- 2 יש כרטיס קול הרבה יותר טוב, אני חושב שאין אותו בראשון, אבל גם אם יש, הוא לא כמו ה-nFORCE2 הרגילים, הוא יותר טוב. REV1: REV2: אני חושב שכרגע אני היחיד מכאן שיש לו את הגרסה2. מכיוון שקיבלתי אותו הערב, וביום שלישי בבוקר אני נוסע לטיול שנתי (אילת, 3 ימים ) אז אני לא יספיק להתקין אותו., ולעשות עליו ביקורת. על הלוח נמצא ה-AXP2500 החדש שקניתי, שאני מתכנן לעשות עליו OC. אבל זה סיפור אחר... וכבר כולם מכירים אותו. מה ש…
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! על הלוח אם שלי יש כניסה ליציאת COM ואני צריך לדעת מה הכבל שאני צריך לקנות שממחבר בין הCOM1 שעל הלוח אם החוצה?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ככה החלטתי לשדרג בחודש הבא או בעוד חודשיים ואני מתחיל טיפה להתעניין...יש לי כרגע ספק 520 OCZ ומארז של טרמלטק ספידו...כרטיס מסך GTX285 של XFX XXX. קירור יש לי ביג טייפון ואם הוא מתאים גם לתושבות החדשות של המעבדים אני לא רואה סיבה להחליפו(פשוט מעולה גם באוברקלול של 3.4 ו3.6). מה שכן מעניין אותי והרבה זמן לא חקרתי ובדקתי זה את הדור החדש של המעבדים\לוחות\זכרונות. התקציב שלי כרגע המקסימלי עומד על 4 אלף לשלושת המרכיבים הנל.... כיוון שאני כרגע עם לוח של ASUS דגם COMMANDO מסדרת ROG אני חושב להמשיך איתם וכמו ב12 שנה האחרונות אני מרוצה מכל המוצרים שלהם... זכרונות אין לי מושג מה קורה כרגע בשוק הזכרונות ולפחות מהפעם האחרונה שבדקתי קורסייר היו החזקים והאיכותיים ביותר(ב-DDR2) מה גם שאנ…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הורדתי את התוכנה sandra, ולפי הניתוח שהיא עשתה למערכת שלי אז החום של הלוח אם שלי הוא 216 מעלות, נראה לי לא הגיוני. מישהו יכול להסביר?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד: i5 - 4590 לוח אם: asus h81m-k תמונה מהביוס: הוא מזהה את 2 הזיכרונות, אחד בתדר 1600 ושני בתדר 1333 מצורפת תמונה. במחשב הווינדוס לא מזהה, אני צריך לשנות איזו פונקציה בביוס / בווינדוז?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-