עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ck3,

אני מעלה דו"ח מקוצר שעשיתי עם AIDA32, עם הפרטים הרלוונטים (וגם קצת פרטים לא רלוונטים, just in case ). אודה לכם אם תוכלו לאמר לי אם כדאי להוסיף עוד ראם (אני מניח שכן..), ואם כן איזה כדאי לקנות? אני כמעט ולא משחק במחשב, בד"כ רק משתמש באינטרנט עם דפדפן, eMule, MS Visual Studio.NET, וצורב עם נרו מדי פעם, והרבה דברים 'קטנים' באמצע (ICQ, IRC, אולי עוד תכנת שיתוף קבצים, כל מיני..) מבחינת תקציב אני לא יודע אם אני יכול להרשות לעצמי 512, אלא אם אתם חושבים שזה ממש יעזור, בניגוד לעוד 256.. לסיכום, אודה לכם מאוד אם תוכלו לאמר איזה סוג זכרון בדיוק כדאי לקנות (איזה מהירות בעיקר, ואם חשוב לקנות של פירמה ידועה אם אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by ma?,

A-DATA 512MB PC 4000 DDR 500 הזיכרון הזה עולה 800 שקל אמרו לי שהחברה אזות מהטובות שייש... הרבה אמרו לי ליקנות את הזיכרון הזה... זה זיכרון איכותי? ליקנות את הזיכרון ? יש לזיכרון הזה בעיה של תאימות עם הלוח הזה? Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard AMD64 לוח של A64

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by tidan27,

שלום! אני מעוניין לקנות זיכרון פנימי soddim למחשב מיני pc סטיק אחד של 16gb 2400mhz ישנם שני דגמים:crucial 16gb 2400mhzkingston hyperx 16gb 2400mhzעל מה אתם ממליצים?

4. AMD הציגו (באופן לא רשמי) את פלטפורמת ה 4X4 שלהם בתערוכה. המערכת שכללה (כנראה) שני FX-70 בתדר 2.6Gha הריצה במקביל את הישומים הבאים: - שני מופעים של City of Heroes - שתי תצוגות של וידאו High-Definition - ובנוסף קידוד וידאו ולמרות זאת הכתב מדווח שעדיין המערכת הגיבה מהר מאוד למעברים בין החלונות. נחכה למבחנים. http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?page=3&articleid=884&cid=9

5. יש כבר ביקורות מסודרות עליו ועל ה-250? אם צריך להשוות למקביל באינטל למי או ממי הוא חזק יותר וגם כתמורה לכסף?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  6. Started by infernal goat,

שלום לכולם שאלה בסיסית.. לאיזה מעבד של AMD אפשר להשוות את ה-‏Pentium E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore‎? תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by tembo,

היי, ראיתי שיש שני סוגי מעבדים ניידים עיקריים: או שהם מגיעים עם דגם שמותאם מיוחד למעבד נייד כמו סנטרינו או ששמים שם מעבדים של מחשבים שולחנים. למיטב הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה המעבדים השולחניים בגדול יותר טובים מבחינת ביצועים למרות שהבנתי שיש לחלק מהדגמים הניידים יתרונות כמו לדוגמא עיבוד טוב יותר של תקשורת אלחוטית. מה למעשה ההבדלים בניהם, למה לא לקנות מעבד מסוג כזה במחשב נייד? האם דגם של 1.6 סנטרינו מקביל ל 1.6 שולחני מבחינת ביצועים בעיבוד משחקים, גרפיקה וכדומה? הבנתי שמעבד שולחני מחסל סוללה יותר מהר? מה הבדלי הזמנים של הסוללות בין הדגמים ? לכמה זמן אמור בגדול להספיק כל דגם? בקיצור מה לקנות אם אני צריך מחשב שגם חשוב לי עניין הסוללה שתספיק לי ללפחות שעתיים וחצי ללא חיבו…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by malche,

מדוע ה-e6600 יקר יותר מה-e6750? הרי ה-e6750 מהיר יותר? (2.6Ghz לעומת 2.4Ghz) האם המחיר הגבוה מוצדק? מה טוב יותר מבין 2 המעבדים? על איזה מעבד ללכת?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  9. שלום, הוצע לי מפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492530.msg4215777#new רציתי לדעת איך הלוח אם הזה? האם יש פיצ'רים חשובים שחסרים בו ואני בעצם לא יודע על כך? (זה הכי זול עם DDR3 מKSP). אני רוצה מחשב ללפחות 6 שנים הבאות, האם אני אצטרך USB 3? האם אני אצטרך SATA3? האם בכלל זה לוח אם שמתאים לכרטיסי מסך גדולים, מחממים וצורכים חשמל כגון HD4870? ובכלל אם יש לכם הצעות יותר טובות, תציעו. קשה לי לומר תקציב מדויק, אם זה משהו חשוב (גם חוסר נוחות שימוש, או דברים שמשתמש ממוצע(ממוצע-מתקדם) יחסרו לו- זה חשוב) אז לא תהיה לי ברירה אלא להוסיף. כמובן שאני מעדיף לחסוך. בברירת המחדל הלכתי על הכי זול. (המחשב למגוון שימושים ביתיים). אם יש עוד שאלות שעלי לשאול ולא שאלתי- ארצה לדעת…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by shlomibandit,

איך הלוח הזה חבר שלי שואל אותי איך הוא הוא מחשב עם הלוח הזה לפני שבוע והוא רוצה לדעת אם הוא עשה את הקנייה הנכונה MSI 775 INTEL915P COMBO-F ATX מי שיודע שיגיב תודה חברה

11. Started by DORAZABI,

אני רוצה המלצה על לוח אם מTMS למחשב גיימרים טוב. תקציב:500-600 ₪

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  12. מה עדיף קיט או 2 ? כדאי להסתפר במהירות 1333 הרי בכל מקרה אני ממהיר את הרכיבים, או שבכלל עדיף להתחיל מגבוה - 1600 ? CL - 9 או CL 10 ? לקנות את הזיכרון הפשוט ביותר ? או שכדאי ללכת עם אחד שיושב עליו "גוף קירור" ?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by Gilandals,

ברצוני לשדרג את המחשב שלי ולקנות לו תוספת זכרון.. מאיזו חברהאתם ממליצים לקנות ואיזה גודל? המפרט הנוכחי של המחשב שלי הוא: Pentium D 2.66, 2.67 512 Mb ram כרטיס מסך nvidia geforce 7300 gs

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  14. מעבד ה-Core i7-9700K המתומן נראה מרשים מאוד ברשת, עוד לפני שהוצג בצורה רשמית ולפני שקיבלנו את לוחות ה-Z390 המובילים עבורו לכתבה

15. Started by danikingh,

אני רוצה להעשות עידכונים למחשב למעבד החדש שהו q9550 איך אני עושה?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  16. כל הבעיות במסגרת תהליך המעבר לליטוגרפיית 10 ננומטר והחוסרים של מוצרי הדור הנוכחי לא מונעים מיצנית השבבים לשבור שיאים כלכליים לכתבה

17. Started by Discreet,

הורדתי ביוס ללוח אם Asrock גירסא 1.7 ועידכנתי אותו דרך התוכנה Amiflash אחרי העדכון המסך לא נדלק. מה לעשות? נסיתי להוציא את הבטריה ולהחזיר ללא הצלחה ניתקתי את הכרטיס מסך חיברתי אותו עוד הפעם גם לא עבד.

18. Started by tomersbar,

יש איתן בעיות תאימות כלשהם ללוחות NFORCE3/4 של DFI , או CHAINTECH? ??? איך הם בשביל OC?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  19. חוות דעת ?..

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by roee7777,

i5 הוא מעבד מרובע ליבות, אז שמו לי בקופסא שלו מדבקה שכתוב עליה core2duo intel inside מוזר, לא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום חבר בקרוב קונה מחשב חדש ועיקר ההתלבטות היא לגבי הלוח והזכרונות. כמו שציינתי, השימוש זה משחקים ואוברקלוק בינוני עד כבד (קירור הולך להיות סוניק כנראה) מעבד: E6300 סגור לוח: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2184 וזכרון: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2261 אין תקציב לקחת זכרון לא VALUE אבל לפחות זה DDR2 800 מה אתם אומרים ? תודה מראש לעונים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ישבנו לדו-שיח עם מי שידוע ככוכב הרוק של עולם המיקרו מעבדים, מר ג'ים קלר המוביל את הנדסת הסיליקון כיום באינטל לעתיד חדש ומעניין לכתבה

23. המליצו לי על Foxconn מפני שAsus בזמן האחרון פחות אמינים - האם זה נכון? כמו כן אמרו לי שיש בFoxconn יותר פיצ'רים ובזול יותר. האם עדיף להשקיע יותר בשביל ddr2? או שלמעבדים הנ"ל בכלל אין אופציה כזו?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by haimiko84,

שלום חבר'ה, יש לי לוח אם של GigaByte דגם GA-K8N Pro-SLI עם זכרונות של SuperTalent Dual Channell DDR400 2X512. השאלה שלי כזו- הזמנתי את אותם סוג של זכרונות, עם אותם תזמונים ואפילו המספר פריט אותו דבר. האם כאשר יהיו לי 2GB זכרון על כל 4 הסלוטים, המהירות תרד? תודה רבה, חיים.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by gondor,

האם +AMD64 3000 עם לוח K8NS PRO של Gigabyte יכול לתת מענה ל DVDRIP כמו גם multitasking סביר ? הבנתי שהפנטיום 4 טוב יותר למשימה זו , אבל יש בארץ רק פרסקוט ( כמעט ) ואני לא רוצה אותו בגלל ההתחממות שלו. חוץ מזה אני מתכוון להחזיק את המחשב לפחות ל 3 שנים, כך שה 64 ביט יהווה יתרון. אני צודק ? בנוסף, האם יש לוחות של AMD שתומכים ב dual channel לזכרון ? תודה מראש על העזרה !

• 3 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.